ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az "eredeti univerzum" pedig az 1984-es Elite-é, ahol minden rendszer 1 csillagból, 1 bolygóból és 1 állomásból állt... ahhoz képest is komoly fejlődés van a Frontierben, akkor is felhorkantál? 😊
ui.: ja, és várom a kirohanásod a Horizons megjelenésével kapcsolatban (hirtelen mindenhol megjelentek a felszíni bázisok, pedig nem voltak), és most a 2.1-nél a mérnökökkel, akiktől hirtelen színes lézerek lesznek, pedig eddig csak sárgák voltak.
... arról nem is beszélve, hogy két hónapja* még nem lehetett sárgára festeni az Orcát, most pedig már lehet... micsoda törés a történelemben.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.16. 15:36:23
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A hirtelen váltás a FFE 3250-es startja (amivel elvileg persze játszhatunk 4000-ig vagy akármeddig is) és az E😄 3300-as startja közötti 50 év, ami történelmi léptékben egy pillanat. Persze mindig rá lehet fogni arra bármit hogy hoppá!, most feltaláltak egy új dolgot és kész.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Gyere harcolni!
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.05.16. 13:24:09
Szóval ő politikus és hatalom, de egy megavállalat élén. Gondolom a központjuk az ő főhadiszállásuk.
Egy menekülő teherszállítóként elég lehet egy biztonságos rendszerben egy rövid időszakot kibírnod ha megtámadnak, és a támadókra rászakadnak a zsaruk 😊 Érdekes lesz látni, hogy a powerplayyel ez milyen mókákat tesz lehetővé 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A támadóm törvényt sértett, hogy kiszedett hiperből, törvényt sértett, hogy lőtt rám, de ez a rendőrséget nem zavarja...
iSS!
Tudomásom szerint onnantól, hogy te valamelyik powerhez belépsz, minden más power felségterületén enemy vagy, és aki ahhoz a powerhez tartozik, az meg fog támadni. Ha nincs rajta amúgy bounty, akkor viszont ha visszalősz, az bűncselekmény, mert a helyi erők nem foglalkoznak a powerplay dolgaival ilyen szempontból 😊
Az interdiction pedig helyből bűncselekmény, csak rendőrségnek "szabad" 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.16. 10:50:44
Na most ez valahogy nem áll össze a fejemben, tudniillik: amikor még nem léptem be semmilyen powerhez, akkor volt egy olyan tapasztalatom, hogy egy "enemy" (vörössel írta) státuszút kiszedtem hipertérből és elkezdtem lőni, ott is egyből wanted lettem.
Akkor most hogy is van? Ugyanazt csináltam, mint amit most csináltak velem.
Az egyik esetben én szegtem szabályt, nem a támadóm ééééééés.....
a második esetben is.
Ez milyen logika?
iSS!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.16. 09:38:26
A többi power ügynökeinél nálam eddig ilyen nem volt, vörössel írta a nevüket és lehetett rájuk lőni.
Lehet, hogy ez a #8760-ban leírtak miatt van<#miaz>#miaz>
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.05.16. 09:37:13
iSS!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
És ki mondta, hogy egyik napról a másikra álltak át? Vissza a "meséhez" - Legalább 100, de inkább még több év telt el azóta, hogy utoljára thargoidokat látott 1 nagyon szűk csoporton kívül bárki (az FFE 3250-ben játszódik, és akkor is már csak iskolai tananyag a thargoid háború, ami a 2800-as évek végén kezdődött), és legalább a witchspace felfedezése óta dolgoznak azon, hogy valami olyan módszert találjanak a nagyobb távolságok legyőzésére, ami egyrészt biztonságos (nem vesznek egy hajók ugrás közben, meg érkeznek tök máshova, mint indultak), másrészt működik csillagrendszereken belül, és nem kell hónapokat-éveket tölteni hibernációban hozzá (a Frontier/FFE "időgyorsítása" erről szólt). És mivel az Alcubierre meghajtás elvileg létezhet, így egy megfelelő jelöltnek tűnik egy mai, multiplayer játékhoz, amit a játékban olyan széles körben tudnak alkalmazni, hogy a kisebb méretű hajóknál teljesen átvette a veszélyes witchspace meghajtás helyét.
400 éve (thargoid háborúk) a Földön a Harmincéves háború volt, amikor megjelentek az elöltöltős puskák.
100 éve a Földön ilyen repülők voltak a Föld egén, 50 éve ilyenek. Azóta történt egy és más, ma itt tartunk 😊
Csak a felhasznált anyagokat és a technológiát nézve az 50-100 éves "mese habbal", ami az Elite-ben történt egyik részről a másikra úgy vélem bőven belefér 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.16. 06:23:21
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Gondolom ez így rendben van, csak nem értem, hogy miért.<#nemtudom>#nemtudom>
iSS!
Mert úgy látom az "önkéntes" rendörködés az nem dob annyit rajta.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.05.15. 19:29:51
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.15. 19:18:55
A Frontierben úgy dereng nekem, hogy lehetett tankolni ott is.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.05.15. 19:10:36
iSS!
Emiatt kicsit elpártoltam a Vulture-tól. Kicsit kevésnek érzem a 2 helyet.
Nekem az EAGLE-n ' Beam Laser van fent. 8.8 MW-s Power Plant van...Ha 3 pötty van a Weapn-on akkor szinte folyamatosan nyomhatom a beam-ot...nem fogy el az energia!!!...4 pöttynél már mondjuk igen, de hamar újra törlt.
Azért ez olyan mint az autópiac.
A fapadost megkapod olcsón, de az extrákért komoly felárat kell perkálni! Nem ban ez a hajó megérni...márcsak a formálya miatt is!!!-😄<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.15. 17:35:41
(Első percet lehet ugrani nyugodtan, az csak a modulok miatt hagytam benne - és bocs az ideges hajómozgásért, ugye a Joy jobb kezes, én meg bal, szóval most tanulom ezt az egészet...)
A Horizons játékosok ugyanazon a térképen játszanak, mint a többiek.
Van szerkesztés és hozzászólás törlése gomb is a fórumon a hozzászólásod fejlécében, 5 percig.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.15. 11:57:37