ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A +2 tengellyel nincs bajom. Sőt rendszeresen ki-be kapcsolgatom csata közben a flyassist-ot is...hogy még jobban és kisebb "ívben" forduljak. Eddig a vadászhelyszíneket választottam meg rosszul ezek szerint! Köszi srácok!!! Még egyszer!
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.05.07. 10:12:09
Aszongya: "Support the Emperor's fleet by destroying Corrupt System Defence forces at Crime Sweeps in this system."
Csak annyi a gond, hogy nincsen Crime Sweep a rendszerben! Mi nem jó?
Még egy kérdés: abban a rendszerben, ahol a főnökünk a góré, megtámadhatom azokat a más powereknek dolgozó ügynököket, akikre azt írja ki, hogy enemy? Már úgy értem, hogy anélkül, hogy wanted lennék a rendszerben...vagy ez ugyanúgy kalózkodásnak minősül a helyi rendőrség szemében?
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.05.07. 02:08:59
iSS!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ezekben a rendszerekben nincsenek hivatalos rendfenntartó hajók, vagyis ha megtámadnak, akkor senki nem segít akkor sem, ha Friendly státuszod van a helyi erőkkel. Legtöbbször 10-15 hajó is szokott a nav beaconnál kempelni, és azok többsége wanted státuszú. Ezért nagyon oda kell figyelni kibe kötsz bele, mert ha 2-3 géppel együtt repülő "wing"-be, akkor nehéz napod lehet belőle. A "wanted" gépek azonban nincsenek együtt, nem olyan mint harci zóna, ahol van A meg B csapat, itt csak azok kezdenek harcot veled, akikre rálősz (és a wing társaik nyilván). A többi wanted csak figyel. Szoktak lenni normál státuszú hajók is, azok sem segítenek neked ha bajban vagy, viszont ha ők harcba szállnak valakivel, oda érdemes becsatlakozni. Egy-egy nagyobb hajó ellen elég szép krediteket lehet leakasztani. Volt olyan Python, amit hárman támadtunk, nehéz melóval kilőttük, azért az egy hajóért 150K-t kaptam tegnapelőtt. De rendszeresek a 60-80K-s vérdíjak is. Egy-egy körrel 3-500K egész könnyen összeszedhető, ami a karrier kezdeti szakaszában egész jónak számít. És mivel tömve van célponttal, tényleg csak akkor hagyod abba, ha már nagyon sérült vagy, vagy megunod.
www.pumaszallas.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tényleg mindenre használható,csatára is.
Ha ennyire csata orientált vagy akkor rakj az eaglere egy kill warrant scannert és irány egy low intensity res site(itt csak veled egyenrangú kis hajók jönnek,egy high intensity res sitenál már anakonda is jöhet símán). Jön sok sok wanted hajó,scanneled kilövöd és begyűjtöd a lóvét😊 még a helyi rendfenntartó erők is segítenek.
Az eagle elég jól manőverezhető hajó,és ne felejtsd el hogy az űrben vagy és tudsz lefelé felfelé vagy akár oldalra is "csúszni" nem csak az előremenet és a kanyarodás van😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.05.06. 18:00:56
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
És persze ne köss bele nálad sokkal nagyobb ellenfelekbe, csak társasággal együtt - keress Resource Extraction Site-okat, és ott vadássz a bányászokat zargató rosszfiúkra. Egy Kill Warrant Scannerrel felszerelkezve igen jó summát lehet összeszedni elég gyorsan.
Jelenleg az LHS 3447-rendszerben vagyok.....
Csupán pár napja kezdem bele ebbe a őrületbe, alíg van 40 óra játékom benne, viszon egynlőre nagyon tetszik.
Szeretnék pár jó tanácsok a tapasztal "kollégáktól".
Pl: Nekem nagyon tetszik az EAGLE. Kimondottan jól is megy vele a "légi" harc. Viszont ezt csak addig tudom elmondani, amíg nem tud rámfordulni az ellen, mert akkor a gyengusz páncél, meg a minmál pajzs hamar elfogy. Érdemes kimaxolszi ezt a kis "pimaszt" vagy hagyjam és minél hamarabb térjek át egy keményebb gépre? (a Vulture ami még közel áll hozzám, de az még jó messze van - már kreditben - Tőlem!
2. hajónak egy ADDER-t vettem....azt most még nemtom mire orientáljam. Bányászni nem akarok...az nem jön be. A fejvadászkodás, meg az önkétes rendörködés igen. Plusz én csatkakoztam Zachary Hudson-hoz is...szóval csata orientált vagyok.
MIlyen specifikációt ajánlanátok az EAGLE-re, amivel fel tudom venni a harcot magasabb TIER-ű hajók ellen is???
Előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.05.06. 17:26:06
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
- Changed how powerplant damage is handled - small chance of instant destruction, otherwise malfunctions and halved power output
- Powerplant damage changes - rather than going critical when badly damaged they will drop into a limp-home state and provide 50% emergency power. If the power plant continues to take damage (past a threshold) there is still a chance they will fail critically and take out the ship. The Reboot/Repair sequence is now able to repair powerplants to restore full functionality
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Azt a hajunkra kenhetjük hogy szabad préda, ha egy nagy dög bálna anakondáról ugyanúgy le kell lőni a 100% hullját. Mennyire király volt kisebészkedni a PP-t, volt hogy 70+% hullal vitte magával az egészet... Régi szép idők..
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.05.06. 11:21:12
Viccesek ezek a hisztirohamok, tele lesz velük az internet amikor kijön a 2.1/1.6 😊
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.05.05. 18:51:28
A határokat nézve mondjuk egy fegyveren 15-25% sebzésnövekedést hoz egy upgrade - gondolom az a cél, hogy a legrosszabb eset is legyen egész jó, és a legjobb se legyen túl sok. Sok munka kell hozzájuk, tehát még a minimum is érezhető lesz. Aki pedig rengeteg időt és forrást öl bele, az se biztos, hogy minden szempontból túl hatékony cuccokat tud összeszedni, csak az öt pontos változatokkal a legjobb esélyeket adja meg magának.
A rulettkerék meg a speciális hatásokért elég komoly hangolást igényel majd, és később is tudnak változtatni rajta, ha még a béta részei után is kiderül, hogy valami túl sok lett.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.05. 14:08:02
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.05.05. 13:59:01
Ha nem sürgős, és szűk a pénztárca akkor várj egy kicsit vele, 1-2 hónapon belül kijön az első nagy frissítés a Horizons-hoz (ez a season pass), és akkor könnyen lehet, hogy kicsit akciózzák majd az alapot is, és a kiegészítőt is. Vagy ha az űrcsatázás a lényeg, akkor vedd meg csak az Arénát, azzal el tudsz lövöldözni addig (és meglátod, mennyire kényelmesen fut a gépeden). Ha később megveszed a teljest, akkor az Aréna árát beleszámítják.
De a legnagyobb problémámat a monitor okozza.... valahogy nem olyan jó a "térlátvány" egy kis 22"-es téglában :'(
Jobb lenne egy 28-30" körüli UHD 😛
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.05.05. 08:51:42
Akkor a proci se lesz probléma? Mert a steamen quad core-t írtak. Tudom hogy a minimum amit leírnak nem mindíg pontosan a minimum lehet alá i menni. Csak az ára miatt kérdezem elég vaskos és a reuniont már kicsit meg untam 😊
Én márciusig egy i5 430M-el 4giga memóriával és egy mobil radeon 5650-el játszottam gond nélkül.
Amd athalon 5000B dual core 2.6GHz
8gb ram
NVidia GTX750
Ha bárhol is hostile vagy, az igazából nem jelent sokat, morogva fogadnak, és nem működik az automata dokkoló.
És miben nyilvánul meg, hogy hostile vagyok? Mert Arissának dolgozva Li-Yong Rui űrállomására simán engedett dokkolni és nem bántottak, pedig ott hostile vagyok.
Valahogy zavaros ez még nekem...<#nemtudom>#nemtudom><#miaz>#miaz><#fejvakaras>#fejvakaras><#shakehead>#shakehead><#confused>#confused><#help>#help>
iSS!
Ahogy a livestreamet láttam úgyis lesz bőven sakkoznivaló mire az ember a mérnökök kedvébe kerül, és megtalálja a neki való modulokat, fejlesztéseket... emellé még ha pénzt is kéne harácsolni, mint az óriáscsatahajósoknak 😉
(Arissát csak azért szeretném jobban, mert legalább őszinte birodalmi, és attól az Uncle Sam-karikatúrától borsózik a hátam <#ijedt>#ijedt> <#guluszem1>#guluszem1> <#awink>#awink>)