23609
-
#11548 Most megnéztem egy Pulse lézert is, de valami nem stimmel itt sem. Bocsánat, ha akadékoskodok, vagy hülyének tűnnék, de nem áll össze a kép. Szóval Pulse: DPS is meg a DMG is 3, viszont a ROF (rate of fire ha jól értelmezem) 3.4/s. Viszont így nem állja meg a helyét az elméletem, miszerint egy pulzálás ereje lenne a DMG, hiszem akkor 3.4 * 3 lenne a DPS Vagy rosszul van feltüntetve.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.31. 10:07:58 -
nibron #11547 elvileg úgy kellene értelmezni ahogy leírtad. a beam valóban kissé beakaszt, már én is nézegettem, úgy gondolnám, hogy itt a dmg-nek ugyanannyinak kellene lennie, mint dps-nek, de szerintem hagyjuk. én mindig csak a dps-t veszem alapul, végülis az lenne a lényeg. -
nibron #11546 én sima militaryt használok. felesleges továbbmenni, mert állítom úgy van megcsinálva, hogy ha felrakod a lézer ellen, akkor kinetikus ellenfeleket kapsz, a másiknál pedig a másikat.
én csak a ferdelance-n használok pajzsot, az a harci gépem, a többire azért nem rakok, mert a nagy súly miatt jóval kisebbet ugrik. ha küldetést csinálok vagy csak simán szállítok valamit, akkor ott a feladat dominál, ha megtámad valaki, nem valószínű, hogy leállok vele harcolni. nem szeretem ha rabolják az időmet. tehát ezekben az esetekben inkább gyorsabbnak kell lennie a gépnek mint erősnek. ha csináltad a sothis vonalat, akkor ezt tudod. ott minél nagyobbat kell ugrani, tehát minél könnyebbnek kell lenni, ezért aztán nuku pajzs, helyette boostolni és elugrani. ha nálad gyorsabb a hajó és nem tudsz tőle elugrani, akkor pedig kisebb is, pajzs nélkül is megeszed reggelire.
fegyverek: alap a beam. sokat fogyaszt meg rohadtul melegszik, de gimbalban visz mindent. egyet kettőt illik feltenni. másik alap a multicannon. kinetikus, tehát ha a beam levitte a pajzsot, utána elég jó hatásfokkal lehet ledarálni az ellenfelet. az összes többit ki kell próbálni, és egyéni ízlés szerint kinek mi jön be összeállítani az arzenált. van még egy nagyon fontos cucc. a utility helyekre a point defence. a 2.1 kiadása óta az ncp-knél elég fontos szerep jut a rakétáknak. ezért kell ebből úgy felrakni, hogy lehetőleg a gépnek minél kisebb legyen a holt tere. a pitonra pl. kettőt kell feltenni pl. elöl-felül és hátul-alaul, de az anacondához 4db kell.
a ferdén nekem a huge fegyó egy beam lézer, ez az ami halálossá teszi, a többi multicannon, két tűzgombra konfigolva. a pitonon 2 beam és alul 1 multicannon (ezt időnként lecserélem ágyúra) a large helyeken, a többin multicannon (ide lehet rakétát is tenni, bár én nem használok olyat). a kondát folyton átszerelem, sokszor nincs is rajta fegyver. na sok sikert -
#11545 Ha nem mérnöközöl, akkor talán tényleg a vegyesfelvágott a nyerő, amivel érzed.
Az adu ász a full multi-cannon G5 overcharged, méghozzá úgy hogy az egyik legkisebben korróziós-, a többin gyújtóhatás a különlegesség (elképesztő grind kell hozzá, mert két szintet vesztünk a mérnöknél amikor ruletten kívül kérünk egy különleges cuccot). Így a sebzésük eleve nagyobb, mint a beam a szerencsétlen G2-es csökkentett lőtávos "fejlesztés"sel, és a pajzsot is harapja.
Van egy fél-öngyilkos kombó is, beam-ek egy bizonyos "Thermal Conduit"-effekttel, amikor annál nagyobbat sebez, minél forróbb a hajó. Magyarul meg kell sütni magunkat, és minden harc után javítás. De tényleg ütős, 130-140% hő környékén másodpercek alatt lezabál bármilyen ellenfelet. -
#11544 Viszont amit nem értek... Itt egy screenshot. Van rajta Damage és DPS (ami gyanítom Damage Per Second). De mit jelent a sima Damage? Azt hittem, hogy egy darab pulzálásnak lézer esetén, vagy egy db skulónak a sebzése multicannon esetén, de hát nem, mert pl. Beam-nél is van ilyen szám, ami folyamatos sebzés, nem egyszeri. Van esetleg ötlet?
-
#11543 Legalapabb szinten: energiafegyverek a pajzsok ellen, kinetikus fegyverek a "vas" ellen. -
bootsector #11542 Köszi a gyors választ!
Akkor ezek szerint ennyi erővel a military is egészen használható.
A további kérdésem is épp az lett volna, hogy most milyen fegyverek a leghatásosabbak? Pulse vagy Burst lézer, vegyesen ágyúval használva?
Egyébként a harci rangom a béke feneke alatt, eddig főleg kereskedtem. Ugyanis pár oldallal ezelőtt pont te adtál nekem remek tanácsokat, így most van Anacondám, egy Ferdém, meg kb 60 milla a számlámon, Sothis fuvarok jól fizettek. -
#11541 Lehet hogy a harci rangunk eltérő, de engem lőnek rendesen mindennel vaze... Az a kérdés, hogy egyáltalán akarsz-e olyankor tovább harcolni, amikor leszedték a pajzsot? Egy kisebb hajónál, bi-weave konfignál esetleg... Én mindent a pajzsra gyúrok, és ha már a legalsó karika is sötétpiros, akkor iszkiri. Ha mégis leszedik, akkor a katonai páncél és a törzserősítések állják a sarat az ugrásig.
A tükrös felület kockázatos, csak egyszer találjon el egy nagyobb ágyúlövedék..
A reaktívnak PvP-nél látom a létjogosultságát, mert szerintem minden gladiátor multi/-cannonnal osztja (most meg már pláne, amióta a beam-et sikeresen tönkrenerfelték a mérnökösdivel), és ott halálig megy a meccs, ha túléli 10%-kal, akkor is nyert (majd ráfizeti ingét-gatyáját a javításra )
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.08.31. 09:11:06 -
#11540 A másodikra: ED Hud editor - lent használati utasítással, egy pici .xml turkálás kell hozzá. -
bootsector #11539 A véleményetekre lennék kíváncsi. Ha már úgy döntünk, hogy a hajó páncélját megerősítjük, melyikkel érdemes?
A Military Grade tűnik jó választásnak, mert a kinetikus, és a lézerek ellen sem kiemelkedően gyenge. De ha mégis megvennék egy másikat akkor a Mirrored, vagy a Reactive a hasznosabb? Főleg Ai- ellen vagyok solo módban, és mintha azt vettem volna észre, hogy azok szinte csak lézert használnak, akkor ugye meg a mirrored jobb.
De ha ti máshogy látjátok, légyszi osszátok meg velem.
Ja, és még valami... A HUD színét hogy változtattátok kékre, meg zöldre? Valami moddal?
Előre is köszi! -
#11538 Hát én körbejártam a témát, de mindenhol ez jött ki a végén. Szerintem is teljesen tökéletesen szól, és a valós sem annyira "valós" mint egy tényleges 7.1 a szobában, mégiscsak füles.
Meg ennél többet nem szánok rá, ennyiért meg nimcs jobb szerintem. :)
-
#11537 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
TokraFan #11536 Basszus, akkorát fagytam mint egy ház...Pedig semmi extra extra akció nem volt, csak szép komótosan szálltam le egy távoli outposton, már épp letettem volna amikor elklezdett villogni minden, aztán kidobott a launcher-be. Ezer éve nem futottam bele ilyesmibe. Na mindegy, már úgyis kifolyt a szemem így fél kettőkor. :-) -
nibron #11535 na azt ne tudd meg, hogy az enyém mennyibe került. pedig csak sima stereo, bár a basszus megállítja a szíved. ez a régi rep. headsetem. de nem igazán jó játékra ezért szeretnék valami térhatású fülest mikivel. de mondjuk inkább valósat, mert nem igazán favorizálom a virtuális cuccokat. -
TokraFan #11534 Létezik félmilliós fejhallgató is :-) -
TokraFan #11533 Mondjuk audio eszközöknél pont jelentős tényező, hogy miből épül fel. Egy 4eFt-os fülesben nem pont olyan hangszórók vannak, mint egy profiban, így a kiváltott élmény sem lesz azonos. Az más kérdés, hogy a "gamer" elnevezésű eszközök sok esetben meg sem közelítik az egyébként hasonló áron kapható, de direkt studio eszközök minőségét. Ha nem szükséges headset, akkor sokkal jobban jár bárki egy hasonló árfekvésű profi AKG-vel, mint bármilyen gamer eszközzel. Igaz, nem világít és puritánabb a megjelenés, cserébe studio minőségben szólaltat meg bármit.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.30. 22:42:38 -
Janicsillagasz #11532 30.000Ft-os füles.... valahogy nem értettem sose ezeket a "túlzásokat". Egyik haveromnak 40.000ft-os egere van.... hát... nekem semmi extra, talán még kényelmetlen is a kialakítása miatt... nem vágom mi a különbség egy 1000ft-os között :D
Hmmm..... te esetedben talán a 7.1 nyomja meg az árát.... de azért ott is van sokkal olcsóbb.... nekem pl egy 4000Ft-os fülesem van és tökéletes :D Bocsi, ne érts félre, én csupán nem értem hogy minek a sokkal drágább amikor egy olcsóbb is megfelel
Persze ha van miből akkor miért ne.... -
#11531 Van esetleg olyan oldal, ami kiszámolja, hogy adott hajóspecifikáció mellett meddig bírja az energiaellátásom (power distributor) a teljes tűzerőt? Bocs, ha hülyén fogalmaztam.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.30. 22:21:47 -
#11530 Jaja, ferdénél mikor padlorol elveszed a gazt. Ilyen fémes-mechanikus hörgés. Ilyet masik hajonal nem hallottam még, legalábbis igy nem.
Hyperx Cloud 2-es a füles amugy -
#11529 Az egyik legeltaláltabb hang a vészriadó amikor engedély nélkül lépünk be az állomásra. Kár hogy csak nagyon ritkán lehet hallani, direkt nem szoktam ezzel szórakozni. -
nibron #11528 az én kedvenceim a "fékező" hangok. főleg egy állomás belsejében. nagyon ott van a saját hajód hangja és a többié is. azt különösen csípem, amikor úgy 350-el betépek a bedobón és próbálok megállni mielőtt a túloldalon csapódok. ha van valaki más is ott, és látja nekik is tetszeni szokott.
fülesed típusa?
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.30. 21:26:04 -
#11527 Igen, én egy jobb 7.1 fülessel tolom, és brutál. Sokszor az is, hogy kilépsz normál térbe bámészkodni, megállsz és csak a háttérzajt hallod, majd elkezdődik egy dallam szép csendben, majd mikor elindulsz elkezd dübörögni a hajtomű mögötted. -
#11526 Hát szerintem oda ki senki nem megy állig fegyverkezve. Meg szerintem o sem kockáztat, mert mivan ha o pukkan ki? :) -
nibron #11525 ha ekkora a para, miért nem szólózol? abban még a töltés is sokkal gyorsabb. kipróbáltam, és bevallom meg is lepődtem kissé. -
Janicsillagasz #11524 Az milyen már hogy a Naprendszertől 12.000 Ly-re másik játékossal találkozok? Nem tudom hogy békés-e, így gyorsan elugrok vagy 300 fényévre :D Nehogy elbassza már a több hónapos munkám :D
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.08.30. 20:57:18 -
nibron #11523 hamár szélsőségek: az milyen már, hogy olyan storm van, hogy még az állomásokon is megérezni, de ha pl. az aranyhegybe fújsz egy lyukat és beleállsz, egyből minden okés. -
nibron #11522 végülis. ott van a gerinc és a bordák is. de az meg túl egyszerű lenne. bár jókora behemótok lehetnek. ezek legalább egy dinót reggeliznek. -
TokraFan #11521 Nekem ott az a kedvencem, amikor se flora, se fauna nincs a bolygón de a barlangban mégis rémisztő szörnyek hangjait hallom folyamatosan. -
TokraFan #11520 Végülis, lehet ez maga a pilóta is. -
#11519 Az ED Soundtrack amúgy nagyon jó pihenős-kikapcsolódós számokat tartalmaz, csomó finomság van benne, ami játék közben nem tűnik fel. -
nibron #11518 én legutóbb a nms hangjára csodálkoztam rá. az egyik olyan bolygón olyan körülmények voltak, ahol mindenféle létforma max. 2mp alatt halna ki, na ott a trópusi madárcsicsergés és majomvinnyogás haláli volt. sírva röhögtem. nem ilyen vacak hömmörömröffröffröff meg nyinnyirinnyinnyinnyi volt mint az elite-ben.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.30. 20:26:35 -
nibron #11517 azt már régen kimenekítették. nem pöcsölnek annyit mint az emberek. amúgy honnan tudod, hogy egyáltalán mit kell keresni? -
TokraFan #11516 Tök mindegy hol veszed. Ha a honlapon, akkor is kapsz Steam kódot. -
TokraFan #11515 De hol van az alien pilot hullája? -
Dagohun74 #11514 Hali!
Erdeklodnek van e ra mod arra, ha megvan az elite alapjatek, es meg akarom venni a horizon-t steamen ossze lehet e hozni a kettot ? Vagy felejtsem el a steamet es vegyem a hivatalos oldarol kozvetlenul? -
TokraFan #11513 Egyébként az Elite hangjai messze a legjobbak a műfajban! Néha komolyan csak azért ülök még be egy hajóba, hogy kicsit injektáljak egy adag "plazmát" a hajtóművekbe és a maxra tolt hangrendszeren ájulásig gyönyörködjem a hanghatásokban. -
#11512 Dehogy csak a def officer aki ott mereszti az állomáson a seggét láthatná mi folyik kint ,és célozhatna a rakétázós egyénre :D -
nibron #11511 miért, olyan pd-t szeretnél ami rögtön szétkapja az állomást? -
nibron #11510 nah, találtál az x3-ból egy boron hajót. -
#11509 Majd megóggyák.
De amugy biztos harc lesz, azért mégiscsak egy játék, ha béke lenne az nem dobná meg ugy a jatekmenetet