23609
-
#11508 organikus hajónak néz ki,nem lesz itt sem modul kereskedelem :D -
#11507 ráadásul aljas módon rámlött egy rakétát amit a point defense ki is szedett de a sorozatból félrement pár lövedék ami eltlálta az állomást ami rám támadt...rohadt szemét az ilyen -
#11506 Csináltam videot.
Michael Brookes gratulált, hogy az összes nyom nélkül is sikerült megtalálni, és megerősítette, hogy azért lemegy a maradék 2 CG, és a 2.2-ig nem igen lesz fejlemény ezügyben
-
#11505 Ezmiez? Lezuhant UFO? -
#11504 na most először fordult elő hogy szétlött ok nélkül egy player obsidian orbitalnal. nitek(pl) asszem
csak kiléptem scből és már kaptam is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.08.30. 16:43:49 -
#11503 Az asp nagyonsok. Mert felfedezésből lett finanszírozva. -
#11502 kis album
Pleiades Sector AB-W B2-4
-26.3435, 97.7322
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.30. 15:23:38 -
nibron #11501 na igen. nekem a 216t-ás pitonnal ha baromi szerencsém van, és kb. kétszer körberepülöm a ceos-sothis-ceos vonalat (ez ugye 3 állomás 2-szer), akkor tele tudom pakolni, és eddig a max. 35 milla volt (volt benne egy 12millás is). egy kör legalább 1.5-2 óra. szóval kell párat fordulni ami azért idő. átlagban kb. a 15-öt mindig össze lehet hozni, és 25-ig lehet elmenni. azután van olyan is, hogy fél napig imádkozol, valami normális küldi után. -
#11500 Itt a kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Meg is van a Clue.
Most mehet a a kövi CG -
nibron #11498 jó és mennyi idő volt az asp-be ülni? mert ugye az eleje a legnehezebb. azután körönként mennyit csináltál a pitonnal, és mennyi idő egy kör? és amikor megvolt a konda ki is lehetett vele menni, vagy csak az alap volt? mert nem mindegy -
Janicsillagasz #11497 Fú én alig bírtam kiszakadni a Sidewinder-ből ammikor kezdtem a játékot és természetesen semmit nem tudtam az egészről. Annyit sikerült 1-2 óra alatt megtanulni hogy hol van a kereskedelem (angol ismeret nélkül nehéz volt az első 1-2 órában...). Hiába vittem ezt-azt át a másik állomásra (ugyanabban a rendszerben), hiába adtam le azt a 4t anyagot 20cr/t haszonnal, volt valami ami miatt mindig egyre kevesebb lett. Ha jól emlékszem ezt itt is leírtam annó... tehát ha valamit megvettem 1000Cr-ért, eladtam összesen 1100Cr-ért ((amit kiírt a játék), a számlálómon végül csak 920Cr volt.... Mint valami láthatatlan adó. Ja és a benzint még le sem vontam belőle... És ez így ment vagy 4-5 hajópukkanáson keresztül (nem volt pénzem egy nyamvadt teára sem). Mindig megsemmisítés és újrakezdés. aztán találtam egy olyan anyagot amit a szomszédos állomás megvett olyan áron, amiből az adót levonva is lett 10cr/t haszon... na így kerülgetve vagy 50x, sikerült vennem +2t helyet, ezzel beindult a kereskedelem, körönként kemény 50cr haszonnal... istenem de kegyetlen időszak volt az -
#11496 Kondaval meg siman megvan 50m/ kör
Pythonnal olyan 20-30m volt -
#11495 Hát én sothissal ugy kezdtem hogy aspvel mentem par kort, vettem egy pythont es meg aznap kondaba ultem. És ez a 2.1 utan volt -
nibron #11494 ezek már régen felejtősek. most már ha megszakadsz sem hozod össze 1 nap alatt. a ceos-sothis-t én is próbáltam, amikor volt a jaques cg, oda tettem át a székhelyem, sőt most is van ott néhány hajó, de közel sem olyan jó mint ahogyan azt írod. talán ki kellene próbálnod, és nem elhinni amiket a videókban összehordanak. kezdjük ott, hogy a sidewinder 4t-át tud elvinni igencsak rövid távon. ebből a körből idő míg kikerülsz. aztán egyre nagyobb gépek. tegyük fel, hogy van már egy pitonod, kb. 200t raktérrel. na azzal kb. két nap folyamatos játék mire megvan a konda némi felszereléssel. és én még a robigót is beiktattam, onnan is vettem fel néhány küldit. na most a kérdés: tudnék olyan videót gyártani, amiben 10 perc játékkal a side-ból megvan a konda? ehh... -
#11493 Neki 19 kellett hozzá még a Robigos időkben, ahhoz képest most a Ceos/Sothis egy picit még jobban is működött, vagy működik ha épp nincs szétbombázva :)
Ez egy létező "játék", unatkozó játékosok többedik accounton játszanak ilyet. -
#11492 Bezony. Hát volt itt minden. Az első 80m az felfedezésből jött, aztán kamionoztam, most meg ez a két cg is hozott picit.
-
#11491 -
nibron #11490 hát a 24 óra enyhe túlzás, még ha tapasztalt játékos létedre újrakezded is, de télleg nem olyan bonyo. -
#11489 Kicsit nekifeküdve Sidewinderből 24 órán belül Anacondába lehet ülni... persze nem felfedezéssel :) -
nibron #11488 ja, az meg gondolom a ceos-sothis rendszerből van. kicsit kamionozott. -
Janicsillagasz #11487 De ez csak 1 alkalom.... már eleve a kondát is venni kellett valamiből :D -
nibron #11486 kicsit visszaolvasol, mondjuk tegnapra, láthatnád, hogy kapott többszáz millát. -
Janicsillagasz #11485 Mekee te mit csináltál hogy ennyi pénzed lett? Ha jól tudom sokkal később is kezdted a játékot mint én, de nekem is még csak ~150millám van xD
Bár én az időm 70%-át felfedezéssel töltöttem és volt 2 hónap kihagyásom is..... -
nibron #11484 jah, mert éppen te voltál a 15. hős aki egyidőben lőtte. de abban megegyezhetünk, hogy ezekkel a szintekkel már nem annyira harcképtelenek az npc-k. én is találkoztam már ilyen "alvó" npc-kkel, de nem ez a jellemző a 2.1 kiadása óta. nem vagyok isten, de még ász sem, mondjuk egy erős közepesre definiálnám magam, de mondjuk én használok, flight assistot, directional thrustereket, irányváltást, magyarán manőverezek. írd már meg, hogy a videón hová kell tekernem, hogy ilyet láthassak. a frontból való támadást azt már novice szinten sem kell bemutatni.
nem arról van szó, hogy leszólom a kondásokat (amit ugye én is használok), hanem inkább arról, hogy hajót választani az adott feladathoz kell. ha csak leveleket viszek cobrával megyek, multiküldikhez ált. a piton jó, harchoz a ferde, hosszútávú és nagy rakományhoz ott a konda. ja és amúgy pedig utálom a rakétákat, nem is használok, mert nagyon rombolja a játékélményémet. semelyik játékban sem, mert jobban szeretek valamiért megküzdeni, még akkor is ha emiatt többször elhullok. ezért játék, nem azért, hogy bárkit 3mp-en belül likvidáljak. részemről inkább a hosszú küzdelmek a menők. az elite-ben a leghosszabb ilyen parti egy játékossal volt, kb. 3/4 órán kerestül tartott. de volt egy csomó több tízperces, és igazából csak ezekre emlékezik az ember. az hogy kilőttél több mint 2000 npc-t ki a szart érdekel? -
#11483 No meg is jött a következő nyom
Utoljára szerkesztette: MikX, 2016.08.30. 12:57:07 -
#11482 Jé tényleg! Látom is egy sima outposton hogy a 3-as overcharged PP tuning a 7A 30MW-jából csinált 37.15-öt (összehasonlításképpen a 8A tud alapból 36-ot) -
#11481 Hát ja. Pl Orca is kell, mert csak :D
De courier is, uhh sorolni is nehéz :D -
#11480 Pár hete én is bezsebeltem 30 milliót CG-ből (bounty hunting volt), úgy elment 1 nap alatt, mint a szél. -
#11479 hááát kell egy clipper, egy corvette, és még sorolhatnám. Van mire, és ez is kevés ugye :D -
#11478 Gratulálok, mire fog elmenni ez a pénz? -
#11477 azé itt is szép summa járt
-
#11476 Vége a kokainos cg-nek.pár perc és jön a second clue.
Most se adott rosszul.de engem itt inkább a titok érdekel.most mehetek a következőre.remélem az most nem trader lesz hanem valami más. -
#11475 Tegnap pont volt több is, aki Deadly szinten nem harcolt velem :) Szóval ezt máris megcáfoltam. Jó, tudom, hogy te isten vagy, de azért, mert nem tudsz kondával harcolni, nem kell leszólni mást, aki meg igen. -
nibron #11474 miért, szerinted ez nem egy tucat béna videó? azért könnyen találsz ennél jobbat is. azonkívül már olyan nincs, hogy 17%-nál elpukkan egy hajó, csak mert az egyik modulja 0%. meg olyan sincs, hogy kondával lefordulsz egy pitont, meg olyan se, hogy a deadly szinte nem is harcol. és még hosszasan sorolhatnám, hogy mi nincs a 2.1 óta. erre elég könnyű fogadást kötni. -
#11473 Tudtam, hogy megint fikázni fogsz, ahogy mindig. Fogadásokat kéne kötnöm rád bakker. -
nibron #11472 én is hajtok a corvette-re, de az biztos, hogy nem harcra fogom használni. -
nibron #11471 hát lehet, hogy "nagy név" a csávó, de az a videó amit linkeltél (nem néztem végig csak a pitonig, mert annyira szar), már régen érvényét veszítette, és csak npc-kkel harcol azokkal is elég bénán. én már nem igazán venném ezt alapul. azonkívül ferdével ezt még simábban meg lehet oldani. azért írtam, hogy valamirevaló játékos, mert nem a "top ace" kategoriára gondoltam, hanem az egyáltalán valamire használható játékosra, aki be tud osonni a háta mögé, és ott is tud maradni. na ha ilyennel kerül szembe a konda, akkor vége. míg azért a ferdének van esélye. nem véletlenül járnak azzal a rosszfiúk.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.30. 12:16:06 -
#11470 A "tudni kell használni" az igaz mindenre :) A konda nem dogfightra való. -
#11469 Federal corvette amugy jobb harcra? Mindenképpen be akarom szerezni, csak még nem tudom mire használnám, ahogyan a clippert is