ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.05.11. 07:08:38
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
És 49 fényéves ugrótáv egy Anacondában
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.11. 05:30:32
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Megnézem majd, de egyenlőre nem találtam még olyan állomást, ahol lehet jó BI shieldet kapni (google-t nem túrtam még fel emiatt).
Most így néz ki a hajóm, sokat ezen fejleszteni már nem tudok, most gyűjtöm a pénzt valami nagyobb vasra (700K körül van a balance-om). Próbálgatom ezt a shield cell bank-ot is, de eddig csak egyszer kellett használnom, még nincs tapasztalatom vele 😊
Viper_MkIV
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.05.10. 22:43:09
iSS!
Egy kis hajó legtöbbször csak a saját súlycsoportja ellen lesz esélyes. Fel lehet páncélozni fullra, de mindez hiába ha egy komolyabb felszereltségű "tank" rádvillant a 2-3 db large beam lézerrel 2 km-ről, ott nincs mit manőverezni se, az egész annyit számít hogy nem 1.5 hanem 2.5 másodperc alatt porlasz el pajzsostul, hull reinforcementsestül. Természetesen nem a Harmless, Novice stb NPC-kről beszélek akik össze-vissza bénáznak és gyakorlatilag homokzsáknak, agyaggalambnak jók még anakondákban is.
Ha megnézel PvP harcokat, látszik hogy mindenki a 3 mozgékony medium hajót használja: Fer-de-Lance, Python és Federal Assault Ship, ezek az optimális vasak. Még a 4-es wingek is CSAK ilyenekből állnak össze, nincs olyan hogy "legyen az egyikünk Vulture mert az még jobban manőverez", mert pillanat alatt szétkapnák, egyszerűen kicsi, hamar elfüstölne. (Persze lehet megbeszéléses alapon Small csatákat is vívni.)
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
www.pumaszallas.hu
De valóban kevés az információ játékon belül, ezen sokat javítanak:
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.10. 19:38:25
coriolis.io-t ismerem, de azt hittem van egyszerűbb módszer, mint ki-be taszkolni és a weblapot csekkolni a vásárlás előtt.
www.pumaszallas.hu
Ha leszedték, akkor egy ideig kikapcsolva marad, majd utána a SYStem beállításod alapján kezd el feltölteni, a Bi-Weave kb. másfélszer olyan gyorsan, ha kap elég energiát. példavideó, másik példavideó (egyikre se volt nehéz rákeresni)
A 2.1/1.6 ezért is lesz jó, mert sokkal pontosabb adatokat tudsz meg már a boltban 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.10. 19:12:23
www.pumaszallas.hu
Nekem Buborékon belülre a kedvenc kis hajóm lett - egész tűrhetően ugrik, fürge, meg tudja magát védeni a három Medium hardpointtal, és piszok szép 😊 De nem olcsó.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
És azt is, hogy nincs olyan, hogy mindenre egyszerre jó hajó 😊
Ezt viszont kiprtóbálom, mármint hogy a SYS-en nem csak 1 hanem 2 vagy 3 pöttyőt hagyok, mert eddig csatánál max. a fegyverekre, és 1-1 a hajtóműre meg a rendszerre elosztás volt, de most majd kipróbálok más variációt. Végülis a kinetikus fegyverekél nem is számít annyira, hogy mennyi energia van a fegyverzeten nem? Az inkább a Laser-miatt számít, vagy rosszúl gonolom?
(ráadásul a Courierban, ami egy gyönyörű hajó)
A Bi-Weave hamarabb elfogy, mint egy B vagy A kategóriás, viszont sokkal hamarabb elkezd újratölteni és helyreállni. Amit még megtehetsz, hogy harc közben rátolsz 3 vagy 4 pöttyöt a "SYS"-re, akkor jóval többet bír a pajzsod, viszont a fegyverekre/hajtóműre nem jut annyi energia...
Hull Reinforcement Package is van a hajómon....szóval próbálok én mindent, de úgy tűnik a legjobb még mindíg az, hogy csak a tuti célpontra kell menni, amit lehetőleg nem csak én támadok egyedűl, (Ő viszont egyedül van), és ha forró a cituáció akkor lelépni minél hamarabb-😄
Rail Gun-ról mi a véleményetek???
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.05.10. 16:36:26
Köszönöm előre a segítséget.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
- minden engineer modul elérhető, nem kell barátkozni velük, vagy feladatot teljesíteni, szabad a pálya
- minden fejlesztés "ára" 1 hal (ami kapható az engineernél) - szeretnék látni a legvadabb, legőrültebb, legdurvább hajókat
Másik lehetőség, hogy a belső helyből áldozva tudsz még páncélt növelni (Hull Reinforcement Package), ez is plusz tömeg.
Harmadik, hogy nem hagyod a pajzsod odaveszni - erre használható a Shield Cell Bank szintén a belső helynél - ezt még mielőtt a pajzs leolvadt volna kell elsütni, és akkor tölt egy adagot a pajzsodon.
Negyedik, hogy a pajzsból a legnagyobbat veszed (A3 az Eagle-nél), és azon még tudsz növelni egy kicsit a Utility helyre rakott Shield Boosterrel - akkor viszont a Kill Warrant Scannert fel kell adnod, nincs több hely.
Ötödik, hogy Bi-Weave pajzsot raksz fel, ami nem olyan erős, viszont sokkal gyorsabban újratölt, így kevesebb időt kell töltened manőverezéssel.
Végül jön az, hogy le kell nyelni a pirulát, és átülni legalább egy Viperbe, amibe már jóval több minden fér. 😊
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Feszereltem az EAGLE-t: 1 BEAM Laser, 1 Cannon, 1 Frag Cannon! -😄 Mókás-😊 Mindegyik a mozgó - nem tornyos - verzió. A kis hajókat - ADDER, HAULER stb. - kb. 2-3 lövés ha már pajzs nélkül vannak-😊 Egy Anaconda-nak is nekimentem. Sikerült is kilőnöm, de az mondjuk szenvedős volt. A Frag Cannon hamar kifogy-😞.....Amíg az ilyen nagyvadak magukban vannak azért el lehet velük bánni. De arra is hamar rájöttem<#szomoru1>#szomoru1>, hogy 2-3-as squad-oknak nem kell nekimenni egymagamban. MERT: A eagle addig jó, míg el nem kezdik lőni. A pajzs az kb.1-1,5 mp alatt leolvad és utána már csak 30-45mp amíg ki nem lőnek, ha nem tudom kimanővezerni magam, és/vagy elmenekülni. Van valami amivel lehetne e gyöngyszem túlélési esélyeit növelni vagy ez a hajó ilyen?
Chaffnál pedig a célkövető turretek veszítik el a célt, de a befogást nem dobja el a célról.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.05.10. 04:08:29
iSS!
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.05.09. 21:26:59
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egy publikus teszt sokkal nagyobb mennyiségű adatot szolgáltat, viszont kérdéses, hogy annak mekkora része valóban hasznos - több belső munkaóra megy el az onnan származó adatok feldolgozásával, és jóval kisebb arányban vannak azok, akik a játék megjobbítása végett vesznek részt.
Összességében egy mostanra elfogadott, bejáratott módszer lett arra, hogy egy termék utolsó tesztfázisában bőséges információforráshoz jussanak. A belső tesztelés most is megvan, már hónapokkal ezelőtt nagyobbrészt össze volt rakva a mostani 2.1 bétára való anyag, mostanra jutott a belső tesztek után abba a fázisba, hogy már tömegeket rá mertek engedni. A bevétel pedig nagyjából szerintem elmegy a feldolgozással járó munkára.
Én nem csinálnám, mert tudom, hogy sok időt nem tudok rááldozni, viszont ha már "dolgozok", akkor szeretnék hasznukra lenni. Én inkább nézegetem a 2.1 streameket, tanulgatok belőle, hogy nagyjából tudjam mire számítsunk, és tudjak segíteni pl. itt, ha hirtelen a nyakunkba szakad az ezerféle begyűjtendő ez meg az 😊
Amit a bétában elérsz az amúgy se tartozik a rendes játékbeli felhasználódra, ha a normál játékba visszalépsz, pont ott leszel, ahol azt hagytad.
Az éles játékban az Orion csillaghalmaznál vagyok, bétában attól 650 fényévre pakolt, egy olyan rendszerbe, ahol még sosem jártam. Plusz e rendszer és az Orion közötti területen csak valamilyen engedéllyel lehet átmenni. Le lenne korlátozva a bejárható terület, vagy ez eddig is ott volt csak én nem jártam még erre?
Végül a legjobb. Ugrok a következő rendszerbe és beragadok a "hiperűrbe". Kb. 10 perc után sem értem célt, így a feladatkezelőből lőttem ki. A fórumokon kommunikációs hibát vélnek felfedezni, de élesben simán ugrok és érkezek. Létezne erre valamilyen speciális bétás beállítás?
iSS!
A multicannon + valamelyik lézer párosítás kis hajókon teljesen jó, a lézerrel lövöldözöd amíg leolvad a pajzsa, aztán adsz neki a lőszeres fegyverrel. A cannon nem rossz móka, de meg kell tanulni célozni vele, jó lassú az ágyúgolyó a géppuskához képest (nekem a Courier-emen, amivel futármelókat csinálok két Pulse és egy Cannon van). Próbálgasd ki bármelyiket kedvedre, vásárlási áron vissza tudsz váltani mindent, nincs veszteség az alkatrészeken (csak a lőszer, de az aprópénz).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.07. 19:29:56
Az Imperial Eagle na az nagyon nagy birtoklási vágyat generál bennem, de ahoz hogy lehet hozzá jutni? Kell valami spéci rang?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nagyon szépek az ice ringek,ott is ki fogom próbálni a száguldozást 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.05.07. 14:36:27
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.