23609
-
#11789 Hát ha mindenképpen ezek a nagy dögök közül kellene választani, akkor sztem corvette. Stock pajzsa a legerősebb, 555MJ, és gyorsabb is a kondánál, manőverezhetősége is jobb. Konda és cutter is heavy multipurpose, mig a corvette heavy fighter, ugyhogy harcra szerintem alapbol alkalmasabb. Borzaszto szörnyet lehet épiteni belőle.
Majd ha meglesz énis arra akarom épiteni, konda nemjöttbe arra, még mindig FDL-re esküszöm. -
#11788 Gyanítom hogy tökmindegy. Mármint ha fel vannak gyúrva mindenből a legjobbal. Mindhárom majdnem sebezhetetlen lesz. A kondával összeszedtem a FDL-ra való polymer capacitors adagot CZ-ban: pár óra non-stop harc, és úgy hagyom abba hogy még mindig több mint 1/3 pajzsom van. Pedig a fegyverek még nincsenek fejlesztve.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.09.06. 23:57:15 -
Amergin #11787 Anaconda, Imperial Cutter, vagy Federal Corvette?
Harcolásra. -
#11786 Mekkora?
Vy canis mayorisnál voltam, de akkor direkt oda mentem, meghát az elég ismert. De valojában az sem akkora mint a valoságban, de rohadtnagy :)
A határvonalnál repülve alig engedett el orbitális pályárol -
#11785 A pontos számot most nem tudom, de a 8A G3 OVERCHARGED PP 44MW körül ad le, és ez elegendő ahhoz hogy az ÖSSZES rendszer EGYSZERRE működjön, pedig huge, L, és M beam lézerek vannak minden HP-n! Ahogy a pitonnál is megtapasztaltam, a SB tuning alig-alig növeli az energiafogyasztást! (Azért az is benne van ezekben a számokban, hogy itt is átlagban 5 próbálkozásom van bennük, összesen 40. És itt sem lett mindegyik tökéletes-közeli, lehetne tovább javítani.) -
Janicsillagasz #11784 Meghagyom neked, én másfelé vagyok :) Ez a környék hemzseg ezektől a csillagoktól, és rengeteg fehér törpe van meg neutron... minden 10. ugrásra be kell iktatnom egy "sima" csillagrendszert mert tankolnom kell :D -
#11783 Igen, az S-ek és az MS-ek szórakoztatóak :) Jaques-tól Beagle Point felé leszkenneltem magamnak pár tucatot, talán marad belőle mire hazaérek. -
Janicsillagasz #11782 Nem nagy.... áhh dehogy nagy.... kicsit sem... még így 26.000 LS-ről is félökölnyi kiterjedése van :D (S csillag) -
#11781 Jesszusom, mit fogyaszt ez így összesen? -
#11780 Kommentár nélkül csak az adatok:
Anaconda 7A Prismatic + 8*A SB = 1820MJ
+G5 REINFORCED SHIELDS = 2276MJ
+8*G5 HEAVY DUTY SHIELD BOOSTER = 5163MJ -
#11779 Találtam mérésekkel alátámasztott forrást:
A szkennelési távolság csillagokra a (csillag sugara / 1,0776) *10000ls (tehát ha a csillag sugara 0.3293 , akkor 3055 Ls-ről szkennelhető)
A szkennelési távolság bolygókra a bolygó sugara / 74.9 ls (tehát ha a bolygó sugara 75 400 km, akkor 1006 Ls-ről szkennelhető)
A szkennelési sebesség a maximum távolságon megállva 33 másodperc, és ez így marad 70% távolságig. Utána egy ív mentén csökken 14 másodpercig és 30% távolságig, és onnantól ennyi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.06. 08:56:32 -
#11778 Van egy maximum távolság, ahonnan már szkennelheted (ekkor a leglassabb), és van egy minimum távolság, ahonnan a leggyorsabb. Ez kb. 15 - 35 másodperc, és ahogy közeledsz egyre gyorsabban halad.
Az, hogy mennyi a maximum távolság ahonnan már elkezd szkennelni, az az égitest méretétől (nem a tömegétől) függ.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.06. 08:45:42 -
#11777 Azt hiszem méret és távolság a két paraméter, de én nem vagyok nagy felfedező.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.06. 08:40:53 -
Janicsillagasz #11776 Mi befolyásolja egy objektum szkennelésének időtartamát? Az objektum közelsége? -
#11775 -
#11774 HIP 10716 - Van Royen Vision Ez ad Wu Guinagiba a 3 állomásra questeket. Ott meg vissza ad questeket HIP 10716-ra. Egyébként a környék is tele van ilyen adatszállítós küldikkel. Szinte az összes Naval questem is olyan volt. :) -
#11773 Birodalomnál hol van ez?
Énmeg majd ha itt megleszek, megyk oda :D -
#11772 Akkor van ilyen hely Fed-re is. Empiret is olyan küldikkel húztam. Akkor megyek is oda. Köszi! :) -
#11771 Az Orrere-s az egyik legismertebb, ahogy olvasom a "tip off" befejezésű küldetések során sokan találtak még sokat, de most rövid keresgéléssel nem találtam róluk listát - annyira nem izgalmasok.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.05. 11:19:12 -
#11770 No hát ez biztos állandó, mert nem én találtam, de az infok alapján én is oda tudtam jutni. Mondjuk eléggé vad a terep, ezért ha valaki tud olyat ami síkságon van (de azért a buborékon belül), az még jobb lenne. -
#11769 No most mentem egy kört, igaz most nehezen dobálta a küldiket, többször kellett váltogatni, nem is vártam meg a 20-at, 17 oda, 18 vissza, és ezzel 4m-t kerestem, és 26%-ot nőt a repum Warrant officer rangon.
Jaés úgy egy netto óra kb. -
#11768 Állandó lezuhant jármű elég kevés van amúgy, a többség addig tart, amíg az instance-od. -
#11767 Lehet hogy már volt, de ismétlés a tudás anyja: belefutottam a legtutibb módszerbe, hogyan lehet very rare elemeket gyűjteni. Keresni kell egy lezuhant anakondát (lehet hogy más ronccsal is működik), ott lesz mögötte a szétszóródott dolgok között 3 db cargo rack. Ahogy rallyzgatunk, figyelni kell a contacts fület, ott jelenik meg. Aztán szét kell lőni, random dobja az antimont, telluriumot stb, néha egy rack többet is. Amikor mind a 3 megvan, SAVE&EXIT, vissza, és kezdődik az egész elölről. Pillanatok alatt össze lehet farmolni több tucatot. Eddig egy szenvedés volt, pl antimon miatt egy olyan bolygóra mentem ahol 1.5% volt, és persze még ilyen arányban sem dobta...
Ez az általam használt lelőhely egyébként az ORRERE 2B-n van a 43.823, -173.976-os koordinátákon, egy szakadékban. -
#11766 Épp azt csinálom énis, Ceos-sothis között. 8ly, van 3 állomás, adatfutárkodás, közben hogy ne legyen egyhangu vállalok mást is, roncsokbol black box szállitás pl.
Mivel állomásonként egy-egy fed faction van, igy felveszed a neked tetsző küldiket, váltasz open-solo-t es uj leosztást dob, aztis felveszed, majd ezt addig mig meglesz a max 20küldi.
Van máshol is, de én azért szeretem mert vettem oda egy kis cobra mkIV et, és azzal ugrálok, és mindig ez a két rendszerbe adja a küldiket oda vissza -
#11765 Tud valaki jó helyet Fed rank húzásra? Olyan kéne, ami könnyű, gyors és nem kell hozzá Horizons. :) -
Janicsillagasz #11764 Én most kijöttem Naprendszertől 15.000 fényévre lévő hatalmas OBA csillagfelhőbe :) Na itt aztán vannak "kék" csillagrendszerek teli víz meg föld tipusú bolygókkal :P -
#11763 Ha nem okoz gondot, hogy már mások által is látott (de piszok szép) rendszereket látogatsz meg, akkor itt a topicban is többször reklámozott "környező turistacélpontok" térképet ajánlom figyelmedbe :)
Válassz róla 2-3 szép ködöt, és azokat ugráld végig. -
#11762 Hétvégén rászánom magam majd egy egyhetes túrára. -
#11761 Nem kell nagyon messze menni egy kis felfedezősdihez, elmész 3-4 ezer fényévre a buboréktól, ott már zsákszámra találhatsz érdekes csillagokat, és onnan pár óra alatt haza lehet menekülni, ha megjönnek a bogarak :) -
#11760 Ez de durva! Gratulálok! Ilyenkor mindig úgy megjön a kedvem a felfedezéshez, de biztos nem bírnám hetekig a magányt. -
Janicsillagasz #11759 Na mint kiderült 13db Class IV-es gázóriás van, I-es és V-ös mellett... Galaktikus Rekordot "döntöttem" :)
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.09.05. 06:28:31 -
Janicsillagasz #11758 Atyaisten! Láttatok már ennyire gázos csillagrendszert? Galaktikus rekord gyanús..... -
#11757 A felszínen néhány helyen található fura bigyókból esik - amelyik tüskén "zöld virág" van, azokból fordulhat elő. (helyszínek a linkeken)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Janicsillagasz: jéggyűrűben lehet low temperature diamondot szedni, nem kell hozzá Horizons. Hogy mi éri meg neked anyagilag a "ráfordított időt", azt meg te döntöd el :) -
#11756 Köszi!A találás alatt mit értessz?Bányászat pl?Vagy szétlőtt roncsok? -
Janicsillagasz #11755 Úgy látom ez a gyémánt bányásza nagyon jól fizet (de jobban megéri-e a ráfordított idővel és a sok fölösleges egyéb hulladékkal?). Ezt lehet végezni alap játékkal rendelkezőknek is, vagy ezt a Horizont tartalmazza? -
#11754 Amelyiket jobban szereted, az állomáson kb. minden kapható, ami fontos lehet. -
TokraFan #11753 Thx! Anacondát vigyek vagy PYthont? Nem nagyon szoktam harcolni, nincs sok tapasztalatom ebben. -
#11752 Maia rendszer, Darnielle's Progress felszíni bázis. Csak ott lehet venni, egyébként találni kell.
Igen, messze van az átlag buborékhoz képest :) -
#11751 Bármelyik aktuális community goal közelében találsz sok játékost, most az LFT 133-nál kettő is fut. -
TokraFan #11750 Na, ráveszem magam kvázi először egy open play-re...please mondjatok nekem tippeket, mivel menjek CZ-be, esetleg konkrét fitt is jöhetne. Es hova érdemes menni, hol van "élet"?