23609
-
#11909 A hülye éppen élőben lő egy capital ship-et, éppen valami Heat Array modult szedett le róla: Twitch -
#11908 Majd megy a föderácio is aztan lesz cz amiatt hogy ki védje :) -
#11907 Egyéb híreinkben: a Birodalom barikádot vont a megtalált idegen hajóroncs köré. Egy Interdictor és sok kis hajó "védi" a felfedezést.
És Jaques mellett megnyílt az első felszíni bázis :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11906 Akkor support, és türelem - nekem amúgy nem volt még, hogy 24 órán belül ne válaszoltak volna. -
Fenimor #11905 Mindenben IGEN a válasz! Bolygóra, bolygóállomásra le tud szállni, Maga a hangárt nem adja be neki sehol! -
#11904 Induláskor a Horizonsos főképernyőt kapja? (SRV a felszínen) Előtte az indítónál kiírja neki, hogy a Horizons fut? (a horizons kék launcher, a sima narancs színű)
Ha 32 bites a Windows nála, akkor nem is lesz Horizons, mert az kötelezően 64 bites.
Amúgy pont a wing segít abban, hogy még Openben is közös instanceba kerüljetek.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.09. 05:46:51 -
Fenimor #11903 Inkább openbe csapatnánk, mint privátba, az hogy csak ketten kolbászolunk a galaxisban npc-kel hadakozva, az úgy elég tré! A wing nem működik, mivel, ritkán dob be egy partiba! Az SRV-s dologról meg annyit, hogy nekem az alap sidewinderen volt, szabadon lecserélhettem a hangárt bármire, de a társamnak lehetősége sincs, hogy egyáltalán vegyen, pedig már "Cobra Mk3" tulajdonos. "User hiba" kilőve! Közel 500 órás játékkal a hátam mögött mindenben tudom segíteni őt, kizárt hogy ilyen bagatel dolgokat nézzünk be! Elkeserítő ez a helyzet, a support nem válaszol, 5letből kifogytunk! Talán egy újratelepítés? ... -
#11902 A Mars mellett nincs Conflict Zone :) Egyszerűen arról van szó, hogy túl közel ment a cirkálóhoz - többször figyelmeztetik, hogy távolodjon el, egy idő után beleunnak. -
#11901 Conflict Zone lehetett pl. Ha wanted voltál, vagy beléjük lőtték véletlenül, akkor van ilyen reakció. -
bootsector #11900 Végre engedélyt kaptam SOL-ba, ott grasszáltam fel és alá, aztán találtam a Mars mellett egy hatalmas csillaghajót. Ott röpködtem kicsit a közelében, volt egy csomó kisebb hajó is, akiket nekem mind zölddel jelölt...Federal Navy volt akikkel már amúgy is marha jóban voltam, kereskedés miatt.
Egyszer csak semmi előzmény, mint az állat, elkezdtek rám lőni, 2 mp alatt szétkapták a hajómat. Ez mi a bánat lehetett? Mit csináltam rosszul?? -
#11899 én a horizonsal inditottam januárban,nekem első hajóként 2 sidewindert ajánlott fel,a második variánson alapból volt egy srv hangár roverrel
Vegyétek fel egymást wingbe és össze fog rakni -
#11898 Haladjatok inkább Private Group-ban.
Vagy vegyétek fel egymást Wing-társnak ha még nem tettétek, akkor talán Open-ben is mindig összerak.
Ha a bolygóleszállás azért működik neki (?) akkor a Horizons aktiválódott. Innentől kezdve 90% hogy user error lesz, valamit elnéz.
A kezdő Sidewinder alapból nem tartalmazza ezt a modult (vagy újabban igen? Nem hiszem.). -
Fenimor #11897 Barátom megvette a játékot, na mondom, lesz itt nagy közös repkedés, de jó ha ötből-egyszer találkozunk (openbe) Nem tudom hogy miszerint rak be közös partiba a szeró! A másik nagy probléma (vagy hiba), hogy "ő" egyik állomáson sem tud felrakni "Planetary vehicle hangar"-t, egyszerűen meg sem jelenik a felrakható tárgyak menüjében, pedig azt minden zöldségesnél kapni. Már az alap sidewinderen sem volt neki. Csak így sajna ugrott az SRV mókázás! Már küldtünk tikettet az illetékeseknek de' semmi válasz nem érkezett. Na, ilyenkor mi van? És mielőtt megkérdezné valaki! Az "Elite Dangerous Commander Deluxe Edition" pakkot vásárolta meg. -
#11896 Ő az egyik Frontieres Community Manager, és az Elite livestreameket ő szokta "vezetni". Igen, belsős :) -
#11895 Hmm... és ki is ez, FD belsős? Mert ha nem, akkor honnan tud egyáltalán egy ilyen adatot? -
#11894 Nem többször megismételte, hogy "fourteen", és Ednek elég jól érthető az angolja. Sajnos rettentő kevesen játszanak vele annyira kitartóan, hogy ott is feltolják Elite-re. -
#11893 Biztos nem félreértés? Csak 14-en lennénk?? Az nagyon kevés! Jó hogy nem volt egy leányálom, de azért ennyire nem nagy feladat, sokkal többet vártam volna ennyi idő után! Vagy a kezdeti (már akkor is mérsékelt) lelkesedés óta senki sem tolja, csak pár fanatikus?.. -
#11892 Érdekes infó a mostani CQC streamről: 14 (tizennégy) Elite CQC pilóta van.
És ha valaki még nem szavazott róla és nincs még herótja a témától, egy pár gondolat Obsidian Ant-től a hajószállításról, és az abból következő dolgokról:
-
TokraFan #11891 -
#11890 Nem, az "lőszer" szerű lesz, egy dokkolással 6-10 darabra való alapanyag van nálad - gondolom ha visszatér, egyszerűen "beolvasztja" és szükség esetén újra gyártja 100%-os állapotban. -
Amergin #11889 A hordozható fightert vajon lehet majd javítani AFMU-val? Vagy úgy lehet majd, mint a rovert? -
#11888 Nem biztos, nem mondta senki hivatalosan.
A nyolcszögletű forma viszont ezt sugallja (eddig egyetlen dolognál se volt jelen, itt pedig eléggé hangsúlyos), és a játék fileokban van egy "UnknownScout" nevű felszíni pont - ebből a kettőből sokan úgy gondolják, hogy ez az lehetett. -
#11887 Az csak egy tömör kampány volt, én így gondolom jobbnak, és erre buzdítottam. Nem lehet parancsba adni. -
#11886 "A Thargoid scoutot már megtaláltuk,"űű
Akkor mégiscsak Thargoidok lesznek ?
Kiesett pár nap a topicéletből és a játék világából is :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.09.08. 15:44:33 -
#11885 Jogos, értem amit írsz. -
TokraFan #11884 "És eddig mi a franc volt, amíg nem volt ez a lehetőség? Semmi, ugyanúgy játszottak, mint most, a mai napig."
??? Ezt hogyan lehet még értelmezni? Mérnökök előtt is ugyanúgy játszott mindenki, azonos lehetőségekkel. Most meg már nem így játszunk. Élveztük így is, úgy is. A játék folyamatosan változik, fejlődik...Ez a hajó teleport/nyomtatás/varázslás (kinek mi tetszik) is csak egy ilyen új feature, amit majd meg fogunk szokni. Akár korlátos lesz, akár nem. Én csak abbéli véleményemet fejeztem ki, hogy míg korlátos verzióban sok játékos ezt kényszernek fogja érezni, addig fordítva ez nem így van. Erre alapoztam a döntésemet is, szavazás ügyben.
"leírom újra, hátha most eljut a célig: nem az időkorlát ellen vagyok"
Én igen...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.09.08. 14:56:11 -
#11883 :) Sajnálom, ha ez jött le neked, szerintem ezzel nem nekem kell megküzdenem. De azért leírom újra, hátha most eljut a célig: nem az időkorlát ellen vagyok. De amúgy te szerintem el sem olvastad az előzményeket, csak ideírtál valamit, mert nem először írom ma ezt le. Bocs, de úgy nincs értelme a társalgásnak, ha nem olvasod el azt, amit írtam, csak random benyögsz valamit.
További szép napot! -
TokraFan #11882 Ezen az alapon az Elite további fejlesztésének sincs semmi értelme, elvégre eddig is játszottunk bolygóraszállás, és mérnökök nélkül is.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.09.08. 14:35:58 -
TokraFan #11881 Mondjuk a szavazást sem biztos, hogy úgy kellett volna ide bedobnod, hogy előre definiálod mire szavazzon mindenki! -
#11880 És eddig mi a franc volt, amíg nem volt ez a lehetőség? Semmi, ugyanúgy játszottak, mint most, a mai napig. És még ma sincs ilyen, mégis több tíz ezren belogolnak, és repülnek. Én megvoltam nélküle teljesen jól, eszembe nem jutott olyan baromság, hogy kilépek ovisként, mert nincs a közelben a hajóm. Hát ez nevetséges. Elég szomorú, hogy egy Elite-nek erre van szüksége, hogy játékosokat tartson meg, más hasonló játékban nincs ilyen.
De amúgy értelmezni te sem tudtad amit írtam, mert nem az időkorlát ellen vagyok. -
TokraFan #11879 "Nem, én azzal tölteném ami érdekel (mert az általam felsoroltak számomra egyik sem láblógatás "
Számodra, de rajtad kívül még játszák ezt a játékot párszázezren. :-) Legfőbb érv pedig az -és ezért szavaztam én is az időkorlát ellen-, hogy míg időkorlát nélkül te játszhatsz kedved szerint úgy, hogy 25percet vársz a hajóra és addig nézelődsz valahol, addig fordított esetben ez már nem működik! Vagyis míg a korlát nélküli megoldás senkire nem kényszerít rá semmit, addig a korlátos pont ezt teszi! -
#11878 Én nem kezdtem semmibe belemenni, feldobtam a szavazást azzal az ajánlással hogy kell az időtöltés. Ezen kezdtetek el beszélgetni, és arra reagáltam ami már a túlkreatív agymenés volt, ennyi. -
#11877 Persze. Nincs ezzel semmi baj :) -
#11876 A Thargoid scoutot már megtaláltuk, valamivel el kell az időt tölteni amíg meg nem indul a 2.2 béta :) Pár hét, addig marad az ilyen szórakoztatás. Nincs ezzel semmi gond, beszélgetünk, véleményt cserélünk, és néha jót szórakozunk a játék butaságain.
Most a szavazás miatt külön jó volt, hogy átrágtuk magunkat ezen, szerintem sok mindenkinek sok minden a "helyére" került a témában. -
#11875 Te kezdtél belemenni mindazok után, hogy az elmúlt több, mint fél évben ezerszer belefutottál abba, hogy valami számodra nem stimmel :) Jobban jársz, ha nem foglalkozol semmit a lore-al és a technikai háttérrel, mert nem tesz jót az idegrendszerednek :)
Persze pont jó volt ez így időtöltésnek, így tulajdonképpen meg kell köszönnöm a hozzászólásaid.
Saját véleményem amúgy az, hogy valószínűleg nem sok frissítés kell ahhoz, hogy mindenhol minden fegyver, alkatrész (akár minden hajó - esetleg birodalmi és föderációs kivétellel) kapható legyen - mármint ahol van shipyard/outfitting, mert az is elég "felesleges" időtöltés, hogy egy külső weboldalon kell keresgélni, hogy hol lehet 6A FSD-t kapni, elbattyogni odáig, ideális esetben LYR rendszerben, hogy kedvezmény is legyen, stb. Van elég "értelmesebb" timesink a játékban, ez egyre kevésbé lesz fontos, és egyre inkább csak egy mellékes kellemetlenség. -
#11874 Hát ja. Még a legfullosabb szerepjátékban is talàlhatnál bármit. Gyerekek egy játék... Ennyi. Épp ezért nemkell ilyen város dolog, hogy azzal is magunk szopassuk. Onkább éljétek át az élményt játék közben -
#11873 Nem, nem, nem és nem: ÓRIÁSI különbség valamit sorozatgyártani, vagy egy egyedi példányról banánhéjastul tökéletes másolatot készíteni!!
De még az első esettel is baj van: ha így lenne, MINDEN árucikk szállítmányozása értelmét vesztené a rabszolgákon kívül! Meg ahogy mondtam: akkor miért nem lehet (jó pénzért) AKÁRMILYEN hajókonfigot megszerezni?
És ha ez a technológia tényleg így létezne ahogy állítod, egyáltalán hogy merül fel a távolságarányos érkezés egy szavazás keretein belül??
Mondom: nem kell belemenni, mert nincs vége soha. -
#11872 De semmi olyan technológiát nem találtak ki, ami eddig nem működött (hajók, vadászok, limpetek és alkatrészek nyomtatása matériákból - eddig is minden így készült a legkisebb Collector limpettől a legnagyobb Cutterig), csak bővítik a szolgáltatások körét. Te ezt nem tudtad, és eddig másképp képzelted el.
NEM különböztetnek meg módosítást és sérülést, és nem is kell foglalkoznod vele (bár pont ezt teszed most itt a topicban), mert amikor előállítják a hajódat, akkor pontosan ugyanolyan hajót kapsz kézhez, amit ott eltároltál. Ugyanolyat - nem ugyanazt. Te ezt nem tudtad, és eddig másképp képzelted el.
NEM ugrálnak a hajóddal keresztül a galaxison, és ha kipukkant a hajód se gyártottak a világban valahol egy hajót és hozták oda neked, hogy újra beleülhess. Eddig se működtek másképp a dolgok, nem hoztak be új dolgot. Te ezt nem tudtad, és eddig másképp képzelted el.
Egyetlen dolgot "fed homály", hogy milyen módon kerül vissza az escape pod a galaxisból a legutóbbi állomásodra.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.08. 11:58:09 -
#11871 <sóhaj> nem akarok megkülönböztetni módosítást és sérülést, nem is akarok ezzel foglalkozni. Csak annyi hogy teljesen értelmetlennek látom a túlragozását a témának, mert BIZTOS hogy nem oldódnak fel az ellentmondások, hanem egyre kuszább lesz az egész.
Irányelv: a játék az játék, ne akarjunk mindent meg- és agyonmagyarázni, de ha lehetséges, ne hozzunk be újabb dolgokat, amik megint erre adnak alkalmat a hogyismondjam..."TÚL kreatív" elméknek...
A konkrét esetekre ezt most úgy kell(ene) alkalmazni, hogy bérpilóta vezeti a hajókat, és NEM KEVERJÜK IDE azt a titokzatos dolgot amit fedjen jótékony homály, hogy mi az az újjászületés.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.09.08. 11:45:38 -
#11870 Ezt megteheted ezentúl is, ha nem akarsz egy szolgáltatásért fizetni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.08. 11:37:19