ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az SSL-t érintő küldetések elvileg persze mind hasznosak, de van amikor egy bizonyos állapotot kell elérni egy rendszerben, és annak már nem biztos hogy az összes küldetéstípus jót tesz.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Találkoztam olyan küldetéssel is (másik rendszerben) ahol aszondja hogy vigyek el 50t halat ide meg ide, és target fractionnak az SSL van megadva. mikor leszállítottam, nőtt a repum az SSL-el. De akkor lehet hogy ezzel párhuzamosan nem is segítem a fejlődését? Persze olyanokat nem vállalok el hogy "öljek meg 3 kereskedőt akik az SSL-nek dolgoznak....".
Tegnap összeszedtem vagy 8-10 küldetést aminek a "target fraction"-ja az SSL volt, már bő háromnegyed úton tart a repu csík is...
Azt hiszem talán jobb lenne ha valaki írna egy naaaagyon részletes küldetés ismertetőt (majd a 2.1 után), mert akkor ez így nekem most zavaros...
Egyébként hogy lehet elérni a szervezet fejlődését?
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.05.23. 10:05:03
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tawilo és környékén csak az SSL főparancsnoksággal egyeztetve dolgozzatok!! Nem mindig "szabad" mindenféle dolgot csinálni! Már ha teljes erővel segíteni akarjátok a szervezetet.
Dzsini: most csütörtökön? 😊
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2016.05.23. 08:30:55
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Még egy 10 M és meg lesz az Anaconda (persze csak a fegyveres hauler változata...)
iSS!
Én voltam a hülye eddig, hogy többször is lelőttek. Mindig csak el akartam menekülni(Meg túl is terheltem a rendszert is és bizonyos egységek lekapcsoltak harc közben😄). Féltettem a cuccot. Most már egyből ráfordulok a támadóra és egész könnyen szétkapom. 😊
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Nem lehet lekérni az általunk felfedezett rendszereket, jegyzetelni kell. Olyan ami a te neveden van, szinte biztos hogy még nincs. Ahhoz hogy legyen, messzire be kell hatolnod az ismeretlenbe, mert a "környéket" már lestoppolták.
s_andras #8960: ERAVATE környékén csinálgatom a questeket. Néha találok ilyen több megállós üzenetküldős questeket. Azok jók, 100K környékén adnak. Hol van az a lakott gömb? 😊
Felfedezésnél amúgy meg lehet valahol nézni, hogy eddig mit fedeztem fel(Statisztikán kívül.)? Vagy mi az amit én fedeztem fel először(Ha van ilyen egyáltalán.)?
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.05.22. 15:30:09
iSS!
Ha valaki szeretne "bevásárolni" a ritka fémekből a szintézishez, annak tudom ajánlani ezt a rendszert. Itt minden ritka és nagyon ritka fém megtalálható. A galaxis átszelése előtt mindenképp ajánlatos feltölteni a készleteket az FSD injectionhoz<#nezze>#nezze>
iSS!
Kis hajóval (már, ha kereskedőnek fitteled és nem harcra) a pajzs nem fog megvédeni, amikor (és nem "ha"!) kiszednek hipertérből, erre csak a sebesség képes.
Próbálj addig kereskedni és kuporgatni, amíg egy ilyesmi hajó árát össze nem kaparod. Ha ez meg van, akkor ezzel már el lehet menekülni a támadód elől, mert 414 m/s-al boostolsz. Utána FSD hűlés után irány vissza hipertér, magyarul nem tudnak kilőni, mert nem érnek utol.
A kereskedéshez többek között itt találsz tippeket.
iSS!
Szóval tudnátok tanácsot adni, hogyan éljek túl itt az elején? 😊
Utoljára szerkesztette: frango, 2016.05.22. 12:37:09
Melyik rendszerekben van
- a legtöbb metal rich world
- a legtöbb high metal content world
- a legtöbb rocky world
- a legtöbb icy world
Persze csak az számít, amire le is lehet szállni...
Tud valaki valamilyen oldalt, ahol ezt meg lehetne nézni?
Jó lenne minél többféle anyagot összegyűjteni szintézishez, ez pedig (úgy olvastam, hogy) annál könnyebb, minél több bolygón/holdon keresünk a fenti négy kategória mindegyikében.
iSS!
Viszont én nemsokára megindulok a TAWILO rendszerbe. Te nem jösz?
www.pumaszallas.hu
segítség
Abban csak Ocollus Rift-tel lehet nyomúlni? Mert nekem van egy házilag gyártott fejmozgást követő cuccom ami pl. a War Thunderben teljesen jól működött!
Végül a Viper Mk IV-et hoztam, nem a kicsi EAGLE-t-😞...na de talán ezzel többre megyek, mégis védettebb.
Meg dezertáltam Zachary bácsitól, mert HOSTILE voltam végig. Amikor meg a kitermelő helyen WANTED-vadászaba akartam beszállni, azonnal rám is tüzet nyitott mindenki....Amint dezertáltam megszűnt a HOSTILE és hagytak a fenébe pedig scan-elgettek rendesen. Na mindegy! Majd valamikor csak összejön a WING-ezés is.
Mai napom csúnya véget ért, beragadt a kocsin a fék, lefüstölt az első kerék, még a jogsi szerzés esélye is elúszott.... lehet tolni egy héttel.... <#rinya>#rinya>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Négyzet: nincsenek
Villog: lő rád
Lyukas: játékos
Teli: NPC
Narancs: semleges
Piros: ellenséges
Zöld: barátságos
Kék: wing társ
Lila: winget támadó
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.20. 12:25:57