ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A szélső rendszereket is meglesném, ugyhogy akkor már miértne?
Hát üzemanyag tank kettő van, ugyhogy vagy azt veszem ki, vagy az AFMU-t, bár eddig a közel 10e fényév alatt egxszer se kellett, ez nem melegszik el olyan könnyen, meg vigyázok is már.
Bàr voltam már feketelyukhoz 80kmen belül is, mit nekem veszély 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ADS+DSS az kettő. Marad kettő, és kellene pajzs, AFMU és rover. Szerintem ha nem világkerülésre mész, akkor az AFMU nélkül megvagy, és az úgy rendben van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
LTT - Luyten kéttizedes katalógus
a legtöbbet megtalálod, ha rákeresel bármiféle keresőben, a csillagászok szeretik az internetet, jól teleírták a dolgaikkal 😊
... ha nincs sehol szó róla, csak Elite-es oldalakon, az saját név 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.26. 17:47:48
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Én meg majd hétvégén játszom, ráadásul kint vagyok az NGC7822-ben, úgyhogy leginkább az új felszíni textúrákat meg gyűrűket meg ilyesmiket fogom nézegetni, a mérnökök megvárnak.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.26. 17:19:08
Ha most adnák ki, valószínűleg hasonló áron lenne - és elgondolkodnék rajta, hogy egyben kifizetném-e azt, amit az évek során ki fogok ha megmaradok a játék mellett. Persze előrendelőknek olcsóbb volt anno, hiszen ott egy komoly bizalmi tőkét jelentett, hogy még meg sem jelent játék be sem jelentett kiegészítőit előre kifizeted...
(kíváncsi lennék, ha újra elkezdenék árusítani a lifetime passt most, annak milyen fogadtatása lenne - és milyen áron kellene adni, hogy a további tervezett legalább 3-4 season pass megvételével szemben csábító legyen a játékosoknak)
DLC-téma: látjátok, ezért kellett megvenni még a megjelenés előtt a 35 fontos Lifetime pass-t <#nezze>#nezze> <#bee1>#bee1> <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.26. 12:31:14
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ha horizons-al leszállok bolygóra, kilépek, majd vissza már a horizons nélkül, akkor mit csinál.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.05.26. 12:16:44
De ezekszerint még mindig túl bonyolult a dolog 😊
Az egyik le tud szállni az adott bolygóra amíg - a WING társa - meg nem tud???? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
www.pumaszallas.hu
Úgy működik, hogy bármit teszel (kereskedsz, küldetéseket veszel fel és teljesítesz/elbuksz, kalózkodsz, bountyt vadászol, felderítési adatokat adsz le, stb.) az több frakcióra is lehet valamilyen hatással - pozitív és negatív irányban is. Ezek egy-egy vödörbe kerülnek a többiek összes hasonló cselekedete mellé. A söpréskor megnézik a vödröt, összeszámolnak benne minden pluszt és mínuszt (súlyozva azzal, hogy éppen mi az, ami jobban hat, és mi az, ami kevésbé - egy éhező frakciónak hozott felderítési adat kevésbé hasznos, mintha ételt hoznál nekik), és ezek alapján módosítják az adott rendszerben, állomáson a frakciók állását és helyzetét, és ha úgy alakul, akkor megindítják a speciális helyzeteket (polgárháború, terjeszkedésre készülés, stb.).
És igen, azzal, hogy te felveszel egy csomó küldetést, amiket módszeresen elbuksz, azzal rontod annak a frakciónak a helyzetét - és a reputációdat is náluk. Ezek sokkal nyilvánvalóbbak lesznek ma estétől.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.05.26. 11:39:18
Viszont ha igazából én nem is azt a Frakciót szeretném erősíteni vagy éppen egyengíteni hanem YX-t, és XY-nál fevett számos küldetést, "véletlenűl" mind elbukom....??? Quasi szabotálom - mint egy titkosügynök - a Frakció munkáját így? És mindezzel elő tudom segíteni amásik - igazából - szimpatius frakciót?
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.05.26. 11:28:56
Hogy lehet ez...
A játék szezon alapon működik, a mostani a 2. szezon, ami "Horizons" néven fut, és az idén megjelenő új játékfunkciók eléréséhez szükséges a Horizons megvásárlása. Ez tulajdonképpen egy "éves díj" jellegű felépítés.
A játék a Horizons nélkül is jól működik, és nagyon sok tartalom benne van abban is, és a játék alapjaiban történő változtatások (pl. a ma debütáló új küldetésrendszer, az új fegyverek, a grafikus engine és megjelenítés javításai) az alapjátékba is bekerülnek, de az "új területek" a térképen (bolygófelszínek) és az azon elérhető pluszok csak a season pass tulajoknak elérhetők - de minden játékos ugyanott játszik, össze lehet futni a többiekkel.
Későbbiekben további szezonok lesznek, és a régebbiek ára valószínűleg folyamatosan csökken, esetleg be is épülnek az akkor kapható alapjátékba, ezt még nem tudni pontosan, hogy hogy tervezik.
Konfigokról annyit hogy i5, 8G rendszer-ram, és 2G videómemóriás kártyákon már jól játszható lesz.
A tartalom folyamatosan bővül, már most többszöröse az indulónak (persze mindig meg kell venni az újabbakat).
Be van ígérve az is, hogy ha valaha leállnak a szerverek, akkor kijön egy offline-osító végső patch hogy mindenki tudjon egyedül örökre játszani.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.05.26. 09:59:37
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Ha már a belépéshez is segítség kell nem tudom mennyiben lesz az én játékom ez.
Ettől függetlenül meg kell kérdezzem és ha valaki tudja segíthetne is :
Azt olvastam, hogy a Client-Installer.exe telepítésével legalább annyit meg lehet tudni, hogy a konfiggommal mennyire fut majd akár elfogadhatóan és játszhatóan a játék. Telepítettem, reggeltem. Ettől függetlenül nem tudtam belépni. A Verification Code: beírása után nem történik semmi. Vagyis annyi, hogy a LogIn panel megint megjelenik. Ilyenkor mi lehet a teendő ?
Az account eladás meg olyan fura dolog.Én nem tudnék más játékával játszani,mint ha kimosatlan gatyáját venném fel másnak.Ja és ez a játék megérdemli hogy a frontier oldalán vedd meg ne a steamen vagy kulcsos oldalon mert így a teljes árat megkapják
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Demónak ott van 5 euroért az Arena - azzal kipróbálhatod, hogy a géped viszi-e, az irányítással meg tudsz-e barátkozni, és ha igen, akkor beszámítják az árát a teljes játékba.
És ha már "ráköltöttem"-ről van szó:
6000 forintról van szó, egy átlagos játék árának a fele, vagy még kevesebb (a Doom most boltban 18 ezer). 2 órán belül "ingyen" van (ha a Steamen veszed, ott van visszaváltás), de ha egy hónapot játszol vele, akkor már nem rossz ár az élményért, ennyiért párszor elmész moziba, vagy egy koncertre, ami egyszer 2 óra. És ezt bármikor előveheted később is, tovább csökkentve az egy órára eső költséget 😊 (ha meg sokat játszol vele és még ugyanennyiért megveszed majd hozzá a Horizonst, azzal kapsz még egy nagy vödör játszanivalót)
Ha most úgy érezném, hogy többet nem akarok az Elite-el játszani, akkor is kb. 450-500 órám van benne, tehát visszaosztva óránként kevesebb, mint 100 forintért igen jól szórakoztam karácsony óta. Ezt a költséget csökkentsem még azért, mert nem tetszik, hogy van egy accountom, ahol a játék üldögél?
Egyszerű halandóként kedvet kaptam a játékhoz videók és a leírtak alapján. Ettől függetlenül még semmi garancia arra, hogy ez lesz életem kedvenc játéka. Én mint önálló indivídum, elképzelhető hogy bár van 5millió akárhányszázezer ember aki szereti ezt a játékot, nekem valami miatt fél óra múlva még se tetszik. Ne kérdezd miért magam se tudnám megmondani ... de ha még is ? Ráköltöttem x ezret sosem fogok ránézni többet, azt tegyem a "fiókba" ? Persze az én bajom, midnenki mondhatja, ettől függetlenül nem szívesen növelném a kidobott pénzek táborát. Ezen gondolatmeneten araszolva talán érthető, hogy számomra minden egyszerű és költséghatékony megoldás előnyös lehet. Mert ? : Hátha járt már más is hasolnóan. Megunta, született egy kinder, eladta a PC-t, beállt szerzetesnek, bármi tényező bejátszhat ami miatt a hőn áhított digitális játékot még is "el szeretné adni" és akadhat egy alig használt game féláron pl. számomra.
20 euro mindenhol a normál ára, kulcs (viszont)eladói oldalakon 17-18 euro körül lehet kapni (karácsonykor volt akcióban olcsóbban ennél, de az akkor kereskedőkhöz került kulcsok már valószínűleg elfogytak). Ha elsősorban a PvP érdekel, akkor az Arénát 5 euroért megveheted. Ha Steamen veszed, akkor 2 óra játékidőn belül vissza is válthatod. Rengeteg lehetőség van arra, hogy teljesen tiszta módon kipróbáld a játékot.
Minden mögé lehet elméletet gyártani, de vannak szabályok.