23609
-
#12269 Jó szórakozást! - Következő lépések lehetnek - ha kitartasz a bounty hunterkedésnél - a Cobra III, a Viper IV, a Diamondback Scout, az Imperial Courier (ehhez egy kicsit be kell haverkodni a Birodalomhoz, de megéri), és a Vulture. -
#12268 No, vettem Viper MK3-mat, aztán össze-bounty-hunterkedtem 1,7 millió kreditet. Kemény, hogy 1-300k-t is dob egy-egy hajó. Python-okat nem bántottam, mert azok elől nincs menekvés, minden irányba lőnek:) Vagyis bántottam őket, de csak miután k-scanner-el odacsalogattam a zsarukat és beaggrózták:) Vicces a játék ezen része:) -
#12267 Azért megnyugtató látni, hogy a pénz arisztokráciája már betette a patáját ide is (tacskó reklám)... -
#12266 Javított videó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#12265 2.2 hajóméretek:
#12264 Sajnos meg kellene hogy öljek, ha elárulnám, hogy hol vannak értékes ércek. Szóval nem segítek. -
Fenimor #12263 Ez ám a lelkesedés! -
TomStorm #12262 Ja és egy Thrustmaster Warthog szettre elkezdtem gyűjteni.Akarom!:) -
TomStorm #12261 Nem írtam ide kezdés óta 1-2 hete.Tudjátok mert teljesen rabja lettem a játéknak,aki játszik tudja.
Nem tudok mit mondani ismerősőknek csak,hogy eszméletlen nagy game!Egyik ismerősöm szintén berendezkedett rá,teljesen kész van tőle ő is:D
Ezt az igényességet amit ebbe bele tettek azt csak csodálni lehet.Ez nem elfogultság,még őszintén azt se tudom kik készítették de most utánanézek.
2 hét után kezdem megismerni az ALAPOKAT,hihetetlen.Más játékot ez idő alatt Platinázom lol
És kevés vagyok,kicsi vagyok egyszerüen érezteti velem:)Mikor haverral találkozok csak nézünk egymásra,hogy ilyen van??
Most Hauler-t vettem rá 1 napra találtam Adder-t inkább azt kellett volna:(
Bányászás is megvan de finomításba már elveszek.Osmiumot hajtom de nem tudom sajna,hogy lesz az nekem.Erre kis súgást esetleg meghallgatnám -
Fenimor #12260 Remélem a végleges változatban jóóóval lejjebb faragják a hajóelhozatal tarifákat, mert ez így a muhaha kategória! -
#12259 Lehet hogy nincs, nekemsem, de azért mert eddig nem volt erre lehetőség. Ha lesz, akkor nyilván építek ilyet, ahol a jump nemszámit. -
#12258 Egy kis rebalance:
Keelback:
The Keelback is a beefed up, fighter-capable trader, which is why (I believe in the next beta update) we're trying out a few changes: minor increases to hull, shields and hardness, as well as increasing a size 3 slot to size 4.
Type7:
* 40% increase to base hull value
* 30% increase to base shields value
* 20% increase in hardness
Updated slot sizes:
OLD: 2x size 2, 2x size 4, 2x size 5, 2x size 6
NEW: 2x size 3, 3x size 5 and 3x size 6
(így már többet visz, mint egy Python - lesz konkrétan értelme "kamionozni akarok"-on kívül :) ) -
#12257 Igen, PP-t kihagytam én is, de arra is lehet használni a szállítást. :) -
Oriza #12256 Persze kicsúsztam az 5 percből, szóval még jutott eszembe ilyen is, hogy Powerplayhez is szét lehet pakolni undermine-ra fittelt hajókat az ellenséges powerekhez, vagy frekventált pvp-s helyekre is. Hm, ezzel adtál is ötletet a hajó könnyítéshez :) -
Oriza #12255 Nincs kihegyezett RES hajóm legkisebb FSD-vel, mert a legnagyobb van mindegyiken és hozzá grade 5 increased FSD range tuning. Eszembe se jutott, hogy valaki ilyen hajót csinál RES hacrra, de nincs kizárva. Úgyhogy akkor nekik tényleg talán használható lesz, én mondjuk így csak ritkán fogom. Kicsit önző voltam :) -
#12254 Meg este kilépés előtt átrendeled a flottát, és reggel ott várnak a hajók. Az idő egész "normális", kb. 400 fényévenként 1 óra + 5 perc -
#12253 MikX: Az árakra nem írtam semmit, az számomra is magas.
Oriza: szerintem az az értelme, hogy ha van egy kihegyezett RES hajód, amin a legkisebb FSD van rajta, nem kell azzal ugrálnod 200 fényévet 7 fényévenként. Vagy elküldöd a hajódat X rendszerbe, közben tudsz pénzt szerezni a másik hajóddal, vagy bányászni, tradelni, akármi. Pénzbe nyilván kerül, neked is fizet az ügynök, ha adatot viszel, vagy rakományt, vagy akármit, ez tök logikus.
A másik dolog viszont, hogy elhiszem, hogy 6 ugrással odaérsz 8 perc alatt, de utána még SC, aztán kiugrás SC-ből, dokkolás, az további 8 perc (vagy akár még több is), máris 16-nál vagy, amihez képest a 22 már nem is olyan vészes. -
Oriza #12252 Ok, csak így mire jó? :) Pénzbe kerül, lassabb is, eléggé korlátozottak a felhasználás lehetőségei. -
#12251 Ok, de az árak?
Ha az udőn nem is, de ezen valriáljanak, mert ez igy...
Van pénzem, de akkoris. 20 milliot sokkal jobb célokra is elkölthetném. -
#12250 Senki nem mondta, hogy gyorsabb lesz mint manuálisan, sőt, logikus, hogy nem az számomra. -
Oriza #12249 Akkor buborékon belül ez a ship transfer így ebben a formában egyelőre kuka. Reméljük valamit még finomítanak rajta. 106 ly-re Corvette-ben odaérek 6 ugrással, nyugiban 8 perc alatt, minek vitessem 18 millióért 22 percig? Tegyük fel, hogy Maia-ig szeretnék menni, 70 perc lesz? Manuálisan megoldható 20 alatt... -
#12248 :)
#12247 Jaja, a 3D-s PD az ami a legkönnyebb de egyúttal pont jó egy boostra, ezt meg lehet fejelni egy G3-as Engine Focused fejlesztéssel. Fuel Scoop naná hogy a lehető legjobb (6A) ;) az is 0 T mint az AFMU. -
#12246 Neutron highway :) -
#12245 Miután az FSD overcharge bevallottan elírás eredményeként túlméretezett lett: 250%-os az első bétában, közölték, hogy 25%-ot terveztek. Azóta alakult a dolog (hosszas fórumbeszélgetések eredményeképp), és most úgy néz ki, hogy a fehér törpék +50%-ot, a neutronok +300%-ot fognak boostolni egy kis recsegés árán .
Így azért elég tisztes ugrásokat lehet végrehajtani, és néhányan már el is indították a Buborék - Colonia(Jaques) útvonal felderítését a hasznos neutronok céljából, hogy "szupersztrádát" alakítsanak ki :)
Az még folyamatban van, hogy a hajószállítás díját a buborékon belül hasznossá tegyék, mert jelenleg... úgy néz ki kicsit érdekesek az árak.
106 fényéves távolságra nagyjából A kategóriás hajókra (csak a biztosítási ártól és a távolságtól függ):
Anaconda = 15.5 millió, Corvette = 18 millió, Cutter = 20 millió, Python = 3 millió, FDL = 4.5 millió
Az időformula úgy néz ki ilyen: (távolság fényévben) * 9.75 + 300 másodperc, tehát a fenti 106 fényévre kicsit több, mint 22 perc.
Ahogy az overcharge is alakulóban van, könnyen lehet, hogy ezen még fognak faragni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.30. 08:03:39 -
#12244 Igen, én is ezért nem foglalkoztam vele annyira, mert bőven elég, de majd most lesz időm, akkor nekiesek és faszán meg akarom épiteni.
De ha mkst 2.2 ben lesz már fuel scoop engineer is, akkor mégjobb.
Ugysem most tervezem a nagy utam.
Viazont anakonda fsd jől sikerült, 52t ugrik üresen, és még 416 tonnával is elfogadhato huszonakárhány. -
#12243 Nekem a felfedezőhajóm 42(45)-öt ugrik, negyedik szintű FSD fejlesztéssel (lásd: #9496 ), az néhány oldalazástól eltekintve odaúton elég volt Beagle Pointig és vissza :) -
#12242 Hát egyszer pörgettem, nem volt több anyag nálam. Plusz én azért nem áldoztam mindent be az ugronak, hiába nemsokat használom, de jo ha van boost pl. Fuel scoop is nagy van fent, mert nemszeretek ezzel vacakolni. Mig beszkenneli a fő csillagot, már meg is vagyok tankolva. -
#12241 PoNt igy jártam énis a horizons-al. Ahogy megvettem egy héttsl rà le volt akciozva. Ez van. :) -
#12240 A G5 FSD alapból 48 köré kéne hogy felvigye - persze úgy hogy ami csak lehet D-s. Nálam úgy van 53.x a zárójelben, hogy van 3D-s pajzs, DSS, és SRV is. AFMU nem számít, 0 T. Direkt súlycsökkentést nem lehet, csak mellékhatással jöhet ki, de az sem számottevő. Amivel még lehet pár tizedet spórolni az a PP: a 2A-s is elég, ha a G1-es Overcharged tuningot addig pörgetjük, amíg kijön a +18%. -
#12239 Örültem is mikor megláttam, hiszen 3 napja vettem 50-ért a Deluxe-ot:) -
#12238 No leadtam a cg-re a felfedezési adatokat, most megy a forza ugyhogy nemsokat játszottam, de igyis lett 3m a felfedezosdibol, meg majd a cg goal, 50% ba fértem csak be.
Jo volt megint kicsit kint lenni, legalább teszteltem is az asp-ot. Franko, csak még lehetne az ugrobol kihozni picit. Most 42ly srv-vel, afmu nincs fent. Mivel lehetne még faragni? Súlyra gondolok, vannak kifejezetten erre irá yult uograde-ek vagy csak mellékhatàsként van? -
#12237 Steamen 33% kedvezmény van az alapjátékra(16,74€), a Horizonsra(16,74€) az Arénára(4,52€) és a Commander Deluxe Editionra (33,49€, tartalmazza az alapjátékot, a Horizonst és egy 16 euros festékpackot) -
Dark Schneider #12236 az állomásokon a mission board-on. ezek ilyen közösségi célok (például: 6 napon belül hordjatok össze x millió tonna ezt meg azt ide meg oda, amiből majd épül egy új állomás itt meg ott), amik a te saját és a közösség összteljesítménye függvényében fizetnek. -
#12235 Bármelyik állomáson a mission boardon látod, hogy épp melyik aktív és hol - itt feliratkozhatsz rájuk, és akkor a megjelölt helyen kell a megjelölt feladatot végrehajtanod minél többször, és aszerint kapsz érte a CG lejáratakor pénzdíjat.
Ez lehet bizonyos áru szállítása a megadott állomásra, vérdíjak gyűjtése, felfedezési adatok leadása, ilyesmi. -
#12234 Köszi a tippet. Merre lehet feliratkozni ezekre a community goal-okra? -
Dark Schneider #12233 lehet, hogy ez megvolt már, de ha nem, itt egy hasznos tipp állomások megközelítéséhez: amikor 6-7 másodperchez ér a számláló, vedd le e tolóerőt ~75%-ra és szépen becsorog, a speed/distance kb. egyszerre fog a kékbe érni.
én leglábbis eleinte mindig túlszaladtam és futottam a szégyenköröket az állomások körül.
a community goal-okra érdemes feliratkozni, egész jó pénzt lehet velük összeszedni. ha olyan van, ahol lövöldözni kell, azt 1-2 nap alatt le is zavarják a népek és dől a pénz, mert kipörög a legfelső tier-ig. -
#12232 Beta4-be kerültek be, egyelőre ennyit találtam róluk.
Refineries up to rank 4
Misc Shielded modification. Integrity raised by 81-200%, power draw increased by 79-120%.
Rank 4 requires 1 each of Vanadium, Shielding Sensors, Proprietary Composites, Mounting Plate.
Fuel Scoops up to rank 4
Misc Shielded modification. Integrity raised by 81-200%, power draw increased by 79-120%.
Rank 4 requires 1 each of Vanadium, Shielding Sensors, Proprietary Composites, Mounting Plate.
Wake scanners up to rank 3
Misc Shielded and Misc Reinforced effects available.
Kill Warrant Scanners up to rank 3
Misc Lightweight, Misc Reinforced and Misc Shielded effects available.
Cargo Scanners up to rank 3
Misc Lightweight, Misc Reinforced and Misc Shielded effects available.
Shield Cell Banks up to rank 3
No different from other engineers offering the same.
AFMs up to rank 4
Other (that's what it says) up to rank 4.
Other seems to be Life Support, at least at this engineer.
Rank 4 Misc Lightweight reduces the mass of Life Support by 61 to 70%, while reducing integrity by 40-50%.
Rank 4 requires 1 each of: Conductive Components, Phase Alloys, Proto Light Allows, Magnetic Emitter Coil.
*
Rank 4 Misc Reinforced effect increases integrity by 79-200%, while increasing mass from 159 to 250%
Rank 4 requires 1 each of Zinc, Tungsten, Molybdenum, Osmium.
*
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.29. 09:42:53 -
#12231 üdv azt lehet tudni h új mérnökök mit birizgálhatnak meg a refineryn,limpeteken? -
#12230 Az NPC rangokat ( Harmless - Mostly Harmless - Novice - Competent - Expert - Master - Dangerous - Deadly - Elite ) érdemes figyelni, olyan expert környékétől már egész használható módon kezelik a hajókat :)
Ha a harc, lövöldözés bejön, akkor küldetéseken kívül azzal is egész jól lehet időt tölteni - pénzt keresni. Eleinte a Nav Beacon mellett kiugorva és ott keresgélve a wanted hajókat, aztán a bányász rendszerekben a Resource Extraction Site-okon (RES) a bányászokat zargató rosszfiúkat kergetni. Ezekből különféle "nehézségű" van (Low - normál - High - Hazardous) - ettől, és a rendszer általános biztonsági besorolásától függ, hogy milyen kemény bunyóra lehet számítani.
Ha ez megtetszik, akkor érdemes lehet a hajó egyik szabad külső pontjára felszerelni egy Kill Warrant Scannert, ezzel beszkennelve a wanted hajót nem csak a helyi, hanem a környező rendszerekből származó vérdíjakat is megkapod rájuk, így érezhetően gyorsabban jön a pénz.
Végül léteznek a Conflict Zone-ok, amik egy háborús-polgárháborús rendszerben bukkannak fel, itt nincsenek "jó" meg "rossz" fiúk, belépve a zónába a jobboldali képernyő utolsó fülén kell egy oldalt választani, és aszerint lesz a hajók egyik fele a barátod, a másik fele az ellenséged.
De ezekhez érdemes mondjuk egy Vipert felszerelni (vagy egy Eagle-t), már nincs neked messze az Addertől, az még nem igazán harci masina.