23609
-
#12470 Manuálisan. Csak a flight route-ot lehet logokból importálni. -
#12469 Itt a játékból veszi az infót, vagy az ember manuálisan állítja be a cuccokat? -
#12468 Combatból és Tradeből kb. ugyanitt tartok... viszont felfedezésből kicsit odébb :)
Birodalomnál báró vagyok, a Föderációnál petty officer (mert kellett a Sol permit).
Van egy felszerelt Asp Explorerem (felfedezésre), egy iClipperem és egy iCourierem (mindkettő multirole), plusz ~210 millió. December óta játszom, 4 hét és néhány nap játékidő van a statisztika fül szerint.
Nagyon rápörögtél :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.12. 14:58:04 -
#12467 Itt az első 100 órám eredménye:) -
#12466 ID - interdiction - amikor supercruise-ból valaki megpróbál "kiráncigálni", hogy személyes kapcsolatba kerüljetek - lövöldözés vagy egyéb célból :) (később te is csinálhatsz ilyesmit a megfelelő modullal, ha kalózkodni / fejvadászni szeretnél)
Az üzenetekkel futárkodás teljesen legális meló, a mission boardon találhatsz ilyesmit sok helyen.
Az üzemanyagtöltő (Fuel Scoop) külön modul, belső helyet foglal.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.12. 14:11:35 -
#12465 Megnézem majd a térképen ezeket a helyeket is, köszönöm!
Mi az az ID? Amikor scannelik a hajómat? Illegális az adatszállítás? Egyfajta frakció-leak? És a csillagokból tankoláshoz is kell külön modul? Ez még mind új nekem. :-) -
#12464 Ezért is írtam hogy némi bátorság kell hozzá. De amúgy bizonyos szempontból nagyobb biztonságban lenne ott, mert gyakorlatilag nincs ID se a lakatlan területen, se Ceos/Sothisnál. Engem még akkor is alig ID-znek, amikor hozom befelé a 464 tonna csempészárut.. Nem kell semmi extra tudás azon kívül ami a bubis kereskedelemhez kell: felszállás, ugrás, dokkolás. Egyedül a csillagból tankolást kell elsajátítani, az meg így is úgy is kelleni fog hamar. -
#12463 Egy rutintalan kezdő pilótát egy Sidewinderrel és 1000 pénzzel még nem hiszem, hogy érdemes kizavarni a Ceosra. Szép nyugisan a kezdeti biztonságos közeli rendszerekben és a sima közösségi céloknál bőven lehet azon a szinten jelentős pénzeket szerezni. -
#12462 Nm. Még annyi kiegészítés, hogy ha elég bátor vagy, egy fuel scooppal felszerelkezve menj ki a Ceos és Sothis rendszerekhez. Óvatosan az útvonaltervezéssel, van egy kisebb barna törpe-kupac arrafelé, ott eco mód, vagy kézzel kell tankolható csillagot keresni. Nade miért is jó ez: ez a két rendszer nagyon messze van minden mástól, de egymáshoz közel vannak. Emiatt a boom-küldetéseket egymásra adják. Ceos-on felveszed az összeset, átviszed Sothisra, ott meg szintén lesz egy jó nagy adag vissza Ceosra. És így tovább, végtelen ciklus, ömlik a pénz. -
#12461 Én is T7-el repkedtem, az még egész kezes ám :)
Érdemes mindig megnézni kívülről, hogy függőlegesen hol van a pilótafülke, és aszerint közlekedni - a T7-nek nagyon lent van, az Anacondának a legtetején, stb...
Azóta megálltam a Clippernél, mint legnagyobb hajó, az igazából medium méret, csak túl széles, hogy elférjen az M-es padon :(
Majd egy Orcát még kipróbálok luxus utaztatásra.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.12. 11:44:14 -
#12460 Igen, én is Boom-okat csináltam az elején, 10-50k-s fuvarok vannak tonna számra már a legalacsonyabb rangon is és raktér sem mindig kell hozzájuk. kb 6-8 óra játék után volt 2-3 millióm. -
#12459 :D
Igen, már a T7 is fura volt, mikor rutinosan behuppantam, elindultam - ekkor már éreztem rajta a némi plusz terhet, mikor először dokkoltam vele egy bázison akkor simán túlfutottam a pad-en, és óbégattam neki, mint egy lónak, hogy hóóó ácsi ácsi, nyugi van:D Elég nagy kontraszt volt a DBS után, nem olyan ficánkolós. Főleg úgy, hogy 4D-s thruster van rajta :) -
#12458 Megnézem, köszi a tippet! :-) -
#12457 Most egyszerűbbnek tűnik, igen.
Mondjuk a jelenlegi állapot kítűnően alkalmas az alapvető navigáció, a menük kezelése és a dokkolás gyakorlására. -
#12456 Kezdésnél jobban jársz ha nem a pár tonna raktereddel kereskedsz hanem keresel egy olyan rendszert ami Boom-ban van (galaxistérképen FILTERS fül, show by colour: STATE, és ott csak a BOOM legyen bekockázva) lehetőleg minél több frakcióval, és ezeknek csinálj adatszállítós küldetéseket. Két nagyságrenddel több kreditet kereshetsz egy kanyarral, mint vízszállítással. Az árukkal majd akkor kell foglalkozni, ha lesz legalább egy M-es hajód. -
#12455 Vagy megvárod a holnapi szerverfrissítést, és az új közösségi célokat, amiket ki fognak írni.
Szerk: a Type9 igen szép darab, azzal már nem lehet csak úgy szédelegve dokkolni... egy CG-n mikor én is szállítgattam, a T9-es játékos mindig írta a rádiócsatornára, hogy "T9 EXITING MAILSLOT!" - "T9 ENTERING MAILSLOT!" - páran akik nem figyeltek le is pattantak róla :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.12. 11:06:07 -
#12454 Hűha, köszi a tippet, de sajnos ez ma valószínűleg nem lesz meg.
Most kb. 800 cr-em van, még a kidobott bolygófelszín-kutató modul helyére sem tudtam konténert venni. Az ezresre gyúrok, hogy vehessek egy kis konténert, így már 4 tonna rakterem lesz, aztán a következő cél a 7000 cr, hogy nagyobb konténerekre cserélhessem a kicsiket.
Ez még így önmagában is jó pár kör lesz, de azért rálesek, hol ez a Slink's Eye, ha reális, hogy odajutok ésszerű kereteken belül, akkor érdemes végülis rámozdulni még. Csak ugye akkor is fel kell gyúrnom magam annyira, hogy legalább egy egységnyi árura legyen pénz. :-) -
#12453 Tegnap meglett a harmadik felszerelt hajóm (DBS szupermaxi vadász lett, ASPE a korábban kitárgyalt felfedező hajó, Type 6 pedig egy fegyvertelen multifunkcionális bányászós kamionos (80-96-os raktérrel, refinery, limpetek, 30ly ugrással)). A bounty hunteres event meg hozzám vágott 17 millát. Eredményes nap volt:)
Most gyűjtögetek Type 9-es kamionra:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.12. 10:54:53 -
#12452 Ma még beugorhatsz a community event-re, jelentkezz és szállíts reactive armor-t a Slink's Eye rendszerbe majdnem 90%-os haszonért (1800 körül van egy darab 3200 körül veszi az állomás). Ja és ha leszállítasz ~100 egységet (bekerülsz a 75%-ba), kapsz majdnem egy millió kreditet, mint event reward.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.12. 10:49:39 -
#12451 Előre nem - azt tudod nézegetni, hogy mik a főbb kereskedelmi útvonalak, és hogy melyik - már ismert - rendszer mit importál-exportál, és ebből vonhatsz le következtetéseket.
Vagy rábízhatod magad a közösségi tudásra: https://eddb.io/ -
#12450 Tegnap jól ráfaragtam a csillagközi árakra. :-D
Az egyik rendszeren vettem copper-t, gondolván, hogy felárral értékesíthetem máshol, mert kb. 150 cr-rel az átlagár alatt jutottam hozzá. Erre a következő két rendszeren még az én vételemnél is egy százassal olcsóbb volt a réz... A másodikon inkább el is adtam, bukva a különbözetet és az üzemanyag árát. Úgyhogy most a kicsi két tonnás rakteremmel vizet és plastic-ot szállítgatok. :-D
Van rá mód, hogy a galaxy map-on megnézzem a célrendszerben lévő árakat? -
#12449 Hát, ahogy mondják azért a "kész engine" dolgot alaposan át kellett írni, mert ilyen méretarányokhoz köze nem volt az unreal motornak, nem tudott gömb(bolygó)felszíneket kezelni, és a felszínt tulajdonképpen sík felületként elfogadni úgy, hogy nincs átmenet egy űrállomás és egy bolygófelszín között... egy-egy csillagrendszert gyakorlatilag egy óriási térképként kell kezelni, ellátni az egyik végéről a másikig.
Míg a Cobra motort (ami az Elite és a Planet Coaster alatt fut) erre gyártották, igaz ez nem lett seamless, bár eredetileg itt is az volt a terv. -
#12448 Witcher 3-at csinálta 3 év alatt ~200 ember, ~90 millió dollárból. SC-t 5 éve csinálja 4 cég (amiből 2 cég több évtizedes múlttal rendelkezik) ~150 millió összekoldult dollárból. Tehát több irányból adott az évtizedes szakértelem, egy kész engine, és gyakorlatilag a fejlesztésre szánt pénz által meghatározott idő.
A lényeg, hogy a világ összes pénze kicsit túlzás, a Tomb Raider kölcségvetésének két harmadáról beszélünk (oké biztos vannak befektetők is, amiről nem tudunk). -
#12447 Beta6 most jött ki, többen jövő hétre (szokásos csütörtök-péntek?) várják, hogy publikus lesz. Bekerült már a modul tárolás (jelenleg 60 darabra), alakítottak még bőven egy csomó apróságon, az AI egész jól megtanulta kezelni a különféle hajókat és helyzeteket (pl. be tudja csukni a cargo scoopot ha nyitva maradt), úgyhogy - ahogy 2.1-nél is láttuk - jöhet a publikus tesztüzem :)
Aztán 2.2.3-4 környékére kikalapálják a többi furcsaságot, ami még előjön miután rázuhan a többi pár tíz-százezer játékos, köztük az Xboxosok is. -
#12446 Nem a teljes bolygót generálják mindenestül, hanem elég aktívan használják a kézimunkázás közben.
A scriptelgetéssel-kézigyártással meg haladnak, és rá is érnek, száz csillagrendszert, néhány száz égitestet "beépíteni" van még legalább 1 évük, mire bétába fordul a dolog, és még akkor se kell az egész világot megnyitni. Dolgozzanak csak rajta, legyen belőle egy igazi profi játék (+a Squadron 42). Minden lehetőség megvan rá. -
WarHead #12445 ELITEMEET Budapest fotok es cikk
-
#12444 Könnyű ha náluk van a világ pénze. :D Az Elite se itt tartana ha 100milliós összegekkel rendelkeznének. -
Luciferkee #12443 Visszatérve az SC-hez. Szépnek szép, jónak jó (én is csak ámultam), de ez minden, csak nem procedurálisan generált küldetés / bolygó / akármi.
Bár személy szerint én nem bánom, ha nem az, de 100+ esetleg 1000+ ilyen küldetés kézzel lescriptelni nem fél órás meló. -
#12442 Elvileg jövőhét környékén. -
#12441 Mikor lesz végleges 2.2? -
#12440 Meg hát a Dűnés kukacok fűszerfinomító szájjal rendelkeztek:D -
Fenimor #12439 Az ilyen kreatúrákat nem igazán lehet levédeni, max egy csáppal többet aggatnak rá oszt jól van. Volt hasonló a "Mass Effect" játékban is. -
#12438 Olyan, mint amit a híres filmben kitaláltak kinézetnek, aztán átvették sokfelé, többek között a játékoknál, meg újabb kiadású regényborítókon is néha. A regényben eredetileg szó sincs a többosztatú szájról. -
#12437 Nem tudom, hogy le van-e védve ez így. -
#12436 Nem is értem, szabad-e ekkorát jogsérteniük. Az a féreg egy-az-egyben Dűne Sandworm. -
#12435 Hangra izgult, láttad mekkora füle volt? -
#12434 látványosan scriptelt küldi volt az fix. mondjuk a kukuc nemtom mire izgult,elvileg a kukuc fajta közös jellemzője(legalábbis aki tremors és dune -n nőtt fel)hogy a léptek zajára izgulnak,az ellen meg hoverbikeon jött :) -
WarHead #12433 azert a wurmot se hagyjuk ki. meg a szam is tatva maradt pedig en nagyon SC ellenes voltam/vagyok. voltam. :D
https://youtu.be/A2sMoW3Cu-A?t=29m56s -
#12432 Oké, de NMS-ben sosem valósult meg, SC-ben meg már most is játszhatnak a pledger-ek. -
jocking #12431 Azért ne felejtsük el, hogy a No man's Lie-ban is ezt ígérték, aztán látjuk mi lett belőle...