23609
-
#12510 I Bootis. Eranin mellett. -
#12509 Igen, azaz!!! -
#12508 i Bootis -
#12507 Megnézem holnapra, jó? Valamilyen I Booted meg Alane vagy hasonló systemnevekre emlékszem, és Ross 1064 meg LB-valami van a környéken. :-D
de van ott egy Morgan vagy Mogron is.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.10.13. 15:16:33 -
#12506 Amúgy merre fele rontod a levegőt harc közben? Persze megértem, ha nem adod ki az infót, csak érdeklődöm. -
#12505 Jaja, ezek nagyon jó videók
ObsidianAnt videóit amúgy is érdemes nézegetni, mindig összefoglalja a friss eseményeket, történéseket is. -
#12504 -
#12503 A veteránoknak tuti nem új, de nekem és az újoncoknak jó cucc. A szuperhatalmak háttértörténete:
-
#12502 Nem, az állomáson raktár van, ahol addig a hajód pihen. És a Shipyardon ahol vehetsz hajót, ott látod az adott állomáson levő többi hajódat, amikre átkapcsolhatsz. 2.2-től már ha máshol vagy, akkor is odarendelheted, és átszállítják. -
#12501 Ha egyszerre van két űrhajóm - pl. egy teher és egy vadász - akkor ez hogy működik? Beállíthatok pl. a tehernek egy automatikus trade route-ot, amíg fejvadászkodom, vagy egy dokkban porosodik közben?
Ha pl. most majd vennék új hajót, akkor megmaradhat a sidewinderem is? És ha igen, hogyan váltogathatok közöttük? -
#12500 Viper IV-et sokan nagyon szeretik, harcra szerelve is is megáll olyan 7-8 millió körül, aminek a biztosítása 400k alatt van. -
#12499 A Shipyard készítője azt mondja erről, hogy: "Still working on that, it's tricky you know ;)" -
#12498 Itt pl. a srác bent van CNB-ben 10 percig (800K-val jött ki:)), és nem bántotta senki, csak akit megtámadott. Fene sem érti, majd még tesztelgetem valami olcsóbb hajóval. DBS-emnek már több, mint egy milla a biztosítása, azzal nincs kedvem :) -
#12497 Arra vagyok nagyon kíváncsi, fog-e valaha valaki egy olyan oldalt csinálni ahol a mérnöki módosítások adatait is fel lehet vinni.. -
#12496 - remélem azért az eredetire is lesz újra ideje a készítőnek, egyszerűbb begépelni :)
Vagy ott van az ED Shipyard, ami nem olyan szép, viszont sokkal több információ van benne - és a bétában már benne vannak a 2.2 változtatásai. -
#12495 Coriolis.io már nem frissül, viszont ők itt folytatják: https://coriolis.edcd.io -
#12494 Vannak a nagy hajók (coriolison "large" névvel rendelkeznek - Anaconda, Federal Corvette, Imperial Clipper, Imperial Cutter, Orca, Type-7 Transporter, Type-9 Heavy, illetve 2.2-től a Beluga Liner), azok nem tudnak Outpostokon dokkolni - ott csak a kicsik és a közepesek.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.13. 11:13:21 -
#12493 Értem, köszi!
Jó látni, ahogy "világosodik" a dolog. Amikor először kontrollert vettem a kezembe ebben a játékban, azt se tudtam, merre van az előre. De egyre tisztább a kép. :-)
Még egy kérdés eszembe jutott. Láttam, hogy a különböző méretű űrhajóknak különböző méretű dokk is kell (ez persze érthető). Ez azt is jelenti, hogy pl. egy Clipperrel már le sem lehet szállni pl. egy kocka-űrállomáson, vagy vannak ezeknek a monstrumoknak speciális dokkok? -
#12492 Most már nincsenek "csak úgy" rakéták, hanem azok is fegyvermodul helyet foglalnak, ha szeretnél. A Sidewinderen van 2 darab S (1-es) méretű hardpoint, oda lehet ízlés szerint pakolászni - amíg az energiaelosztód és az erőműved bírja.
A rakéta és a torpedó se ugyanaz.
Coriolis.io-n tudsz játszani a felszereléssel.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.13. 11:07:51 -
#12491 Igen, nagyon tetszik az űrharc. Ezekkel a pulse lézerekkel elfogott a nosztalgia egyből. :-D
Ahhoz, hogy torpedóim is legyenek, valamilyen modult kell vennem, gondolom.
@Nimrod, köszi a tippet a fekete dobozra! -
#12490 Hát, küldetés felvétele előtt érdemes lehet megnézni, hogy a célrendszer problémás-e (pl. Anarchia) - ott esélyesebb, hogy a navbeacon épp megreccsen.
találtam egy listát - nem tudom mennyire naprakész vagy pontos
While offering a similar bounty hunting enviroment as Hazardous RES zones, CNAVs spawn many small attack craft with a much higher probability of being in a wing, as opposed to HRES spawns of single large targets. The spawn rate of ships in a CNAV is naturally far greater than that of a HRES, and includes a larger variety of ships. You will encounter pirates, smugglers (Attempts to flee from combat, does not stick around for long), outcasts (Will not attack unless provoked), traders (Popular targets for the pirates, also has a high turnover rate, so more bad guys. No more getting bogged down by miners!), and even fellow bounty hunters (Who will scan ships for bounties, and attack any with one. Your local system security if clean everywhere in the universe, and a terrible enemy if not so) while patrolling. For those who enjoy the action of a combat zone, pilot larger ships and enjoy turret combat, or prefer fighting many syncronised small attack craft to a single, powerful ship. There is also no mass lock, allowing you a quick escape in the event that things turn sour.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.13. 10:47:02 -
#12489 Nem, Compromised olyan mint az éhezők viadala:) Persze lehet, hogy frakciófüggő, hogy az adott lázadó csoport frakciójának tagjait nem bántják. De engem mint függetlent mindegyikban levadásztak:) Ez általában akkor kínos mikor mission-höz kell scannelni a bacon-t. Mióta drága a hajóm, mikor meglátom hogy compromised, inkább dobom a questet:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.13. 10:31:02 -
#12488 Hazard RES-el nincs problémám, mert ott max ketten jönnek rám, és többnyire azok is akkor ha megtámadom őket. Kivéve talán 1-2 kalózhajót. Compromised-el az a gondom hogy minimum 5-10 aggrozott AI esik nekem gondolkodás nélkül:) -
#12487 Nem tudom, akkor is megtámadnak téged ha nem vagy wanted és nincs nálad áru sem? Eddig azt hittem ez is olyan mint a HazRES, hogy nincsenek rendőrök, de azért az alapvető szabályok működnek... -
#12486 Compromised Nav Beacon azért problémás, mert nincsenek rendfenntartók, így kvázi nincsenek "jófiúk". Hasonlóan problémás a hazardous RES. -
#12485 Compromised Nav Bacon-t túl lehet valahogy élni, vagy esélytelen?:) Bármikor odaugrom egy ilyenhez 5-6 hajó szed szét cirka 10mp alatt:) Vagy ezek inkább co-op / nagyon nagy hajós területek?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.13. 10:21:52 -
#12484 Ezt írtam korábban, legjobb és élvezetesebb aktivitás a játék elején. Sidewinder-el (minimális vagy ingyenes rebuy), kiugrasz egy nav bacon-höz, és ott lövöldözöd a vérdíjjakat a rendörök oldalán. Szinte kockázatmentes és fél óra alatt 3-400 ezret is be lehet rántani vele. Az első ~2-3 milliómat így kerestem meg, vettem belőle Diamondback Scout-ot a fluidabb fejvadászáshoz. Aminek eredményeként (némi Boom és felszini bázisküldetések mellett) összejött 20 millió, amit kiegészített egy 11 majd egy 15 milliós community reward, amiből megvettem és felszereltem egy Asp Explorer-t és egy Type-6 teherhajót.
Ma este felmarkolom az aktuális event 4 misijét, majd elugrom Maia-ra Felicity-hez hogy megbütykölje az FSD-met, aztán irány az ismeretlen:) -
#12483 Jó látni mennyire tudsz örülni 26k-nak! Majd emlékezz erre, amikor a eléred a Trade Elite rangot
Ahol kétszer is megtámadtak, az egy alacsony biztonságú rendszer, nem biztos hogy mindig ilyen könnyen meg fogod úszni!
A fekete doboz-kereső küldetéshez a csillagtól pár fénymásodpercre lévő Nav Beacont kell leszkennelni (beugrasz hozzá és kijelölöd célpontnak), ez megmondja hogy melyik égitest mellett kell keresgéni a célt. Utána oda kell repülni és ott körözni egy kicsit amíg fel nem bukkan egy kék "Mission..." USS, ott lesz a felscoopolandó cucc. -
#12482 Ma reggelre megfordult a szerencsém. :-)
Este még úgy éreztem, én vagyok a világ legnagyobb lúzere és inkább valamilyen kétgombos platformerrel kellene játszanom. Kezdve azzal, hogy nem data delivery, hanem valamilyen black box belapátolós küldetést vettem fel, illetve egy másikat is, ahol animal meat-et kellett volna leszállítani. Ez utóbbinál utólag vettem észre, hogy nincs is pénzem az animal meat tonnájára. Kint az űrben, miután a black boxot sem találtam, abandon-oltam mindkét küldetést, majd meglepve tapasztaltam, hogy megbüntettek, és közel 6000 cr-t kell egy héten belül befizetnem. :-D Ez volt az a pont, ahol enyhe kétségeim támadtak, hogy én ebben a játékban boldogulni fogok, hiszen a számlámon 700 cr ha volt.
Gondoltam, elugrom üzemanyagért a közeli űrállomásra és felmérem a lehetőségeimet, amikor kirántottak a fénysebességből és egy sidewinder rám támadt. Párperces kergetőzés után sikerült kilőni, és kaptam egy üzenetet, hogy 9000 cr vérdíj vár az űrállomáson. Juhééééj!
Felvettem a pénzt és visszamentem befizetni a csekket, amikor ismét megámadtak. Ezúttal egy erősebb hajó jött, viszont két járőr beavatkozott a csatába az oldalamon. Az eredmény újabb 17.000 cr. Befizettem a fine-t, felvettem egy data delivery-t 4000 r-ért, és most itt vagyok az *I Booted* (?) system űrállomásán 26 ezer cr-rel. Nem győzöm számolgatni a pénzem, mindjárt meghívom a kantinban az összes kapitányt egy italra. :-))) -
#12481 Szerintem is, csak hülyeséget írtam - a lényeg, hogy nagyon át kellett írni :)
A torpedók jók, nagyon erősek, de van egy minimum távolság (talán 1 km), amiről indítani kell, hogy sebezzenek is.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.13. 05:37:50 -
#12480 Mindenképpen. Énis simán használnám, ha jobban összegezve és átláthatoan látnám a dolgokat, de jelenleg ez a kézi bevitel ez macera. -
#12479 Az, hogy mit mond, az attol függ milyen kapcsolatban vagy az adott állomás irányító frakciojával. Ezt asszem semlegesnél nyögi be -
Amergin #12478 Mekkorát sebez egy torpedó? -
#12477 Simán. -
#12476 A légiirányítás vajon mit ért az alatt amikor azt mondják hogy "land here at your own risk" Mitől kockázatosabb egy ilyen helyen lepihenni mint bárhol máshol..? Vagy ez csak duma..
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.10.12. 22:56:26 -
#12475 Ez jolenne, mert használom én, de beirogatni mindent, áááh... ahoz lusta vagyok. Mondjuk még mindíg forza megy, de ha jön a peccs, ujbol visszatérek. Kell néha egy kis "feltöltődés" -
TokraFan #12474 Szerintem az SC-t CryEngine hajtja... -
WarHead #12473 Mi is irunk egy loggert edhu-ra, full shiplogot fogsz kapni. konkretan a weboldalon es az asztali alkalmazasban is kovetheted mikor mit csinaltal, mit adtal le, mely bolygokat / rendszereket fedezted fel, mikor lottek ki es nagyjabol midnent. Itt is lenne igeny amugy ra? hasznalnatok ilyet majd?
Utoljára szerkesztette: WarHead, 2016.10.12. 21:08:58 -
#12472 Majd most 2.2-vel jön egy jóval részletesebb journal, amiből sokkal több hasznos információt ki lehet nyerni, az ilyen oldalak már készülnek rá. -
#12471 Köszönöm!