23609
-
#12630 Mondjuk azt nem tudom, hogy a pajzsgenerátorok milyen távolságra aktívak a hajótesttől, így lehet, hogy azokat ki kell kapcsolni hozzá... megállni a mailslotban ahol már bekapcsol a forgáskiegyenlítő, pajzsok ki, felmanőverezni "koccanásig", aztán hajrá. Ha jól rémlik 70 millió körül van üresen egy Beluga.
VR-ben valószínűleg lényegesen egyszerűbb lenne, ott sokkal inkább látszanak a távolságok és a méretek.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.19. 07:42:02 -
#12629 A Cobra III-at vállalom, szólj ha megvan a Belugád, megcsináljuk -
#12628 A dokknyílás 220x50 méteres, még a Beluga Liner is "csak" 38 méter magas és 131 méter széles - függőlegesen van bőséges 6-6 méter :) Ha jól helyezkedik, egy Cobra III simán átrepül alatta dokkolás közben. -
#12627 No, ismét bővült a flotta:) -
#12626 A kép alapján talán túl nagy is, eddig is nagyon gyanús volt ez nekem: a T9 a saját magasságával épphogy befér a nyíláson, itt meg a Beluga a felfelé-oldalt álló szárnyai nélkül is - amiket talán be tud húzni - jelentősen magasabb avagy vastagabb. Itt már centiken múlhat a beszorulás. Lehet azt akarják, hogy ezen kötelező modul legyen a DC. -
#12625 A Beluga NAGY:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dark Schneider #12624 én egyszer az összes alsó hardpointra (kivéve a huge-ot, oda sajnos nem volt) g3 double shot frag cannon-t tettem az anakondán. körülményes használni, mert miután leszedted a pajzsot, fel kell emelni a hajó orrát addig, amíg már nem látod a célt, de amikor mind betalál, az meglehetősen mókás. -
yamato41 #12623 Igen, most jó. Tehát központi a probléma, úgy tűnik. -
#12622 Nálam a küldetések listája az állomáson csinálja elég sűrűn hogy visszadob hibaüzenettel, legutóbb kb 10 perce, de most épp megint jó. -
Dark Schneider #12621 valamikor nyáron volt egy cg, ahol a top 25% bő 200 millát fizetett. volt nagy boldogság meg gondolom sírás is, amikor sokaknak az első res-ben kidurrant a frissen, rebuy nélkül vett fapados anakondája. -
yamato41 #12620 Csak nálam szarakodik a szerver, vagy nálatok is? Egy-egy ugrás néha két percig tart, a küldetés szerver gyakran harmadik-negyedik alkalomra csatlakozik. A dokkolás után néha fél perc, mire lehet tankolni. -
#12619 Akciós a Thrustmaster T Flight Hotas most, ha érdekel valakit, keressen rá. -
#12618 hmm,akkor majd próbálgatom még,elég életképes setupnak tűnt nagyobb hajók ellen.De most pénzgyűjtés lesz a program hétvégén,megyek pár sothis kört,2x pukkantottam az anacondát 10misiért a közelmúltban,és már csak 50 milla van a számlán :) -
#12617 2.2-vel a Cannon ágyúgolyója felgyorsul, kevesebbet fogsz vele "mellé" lőni. -
#12616 kipróbáltam az Anacondát full cannon setuppal,elég szépen daráltam high resben a nagy hajókat,viszont egy sorozat sajnos a nekem segítő system security anaconda wingjét darálta végig,aztán pucolnom kellett.. :D maradok a hagyományosabb fegyverzetnél :D -
#12615 Én is visszaestem 25-be, de jó pénz ez is:)
Grafikai update:
-
#12614 Nabameg, vége lett a CG-nek ideje előtt, így csak top25% lettem, 15 milka jár érte Ma akartam húzni kicsit a helyezésen. Mindegy, akkor irány haza. -
#12613 Én Beam + Multival használtam, majd meglátod, hogy neked hogy válik be. Mindenesetre nagyon sokat repültem vele, és rengeteg bounty landolt a számlámon a Vulture miatt. Remélem beválik neked is. -
#12612 Jogos, Kicsit átalakítottam:) Így már izmosabb, igaz nem ugrik 10-et sem:) -
#12611 Nem gyenge az, csak éppen Small hajóhoz képest két Large fegyver fér rá.
Frame Shift Drive-ból a legkisebbet rakd be, Vulture-al nem fogsz utazni amúgy sem, nem arra való, és ha kijön 2.2, akkor lehet vitetni is. Azon tudsz nyerni sokat. Beam lézer helyett pedig a Pulse-at ajánlom, a Beam 10 mp alatt lezabálja a cap-ot.
Burst Laser-el is alig 20 mp a cap.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.17. 14:25:48 -
#12610 Vulture -nak miért ilyen gyenge PP-t adtak? Alig tudtam kisakkozni :) -
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.17. 12:14:02 -
#12608 -
#12607 Sajnos ez így van, és nagyon sokat kellene javítani azon, hogy az emberek egyáltalán találkozzanak a játékbeli lore-al.
Mondjuk valami ilyesmi módon:
-
Janicsillagasz #12606 De nagyon sokan ilyesmikről nem is hallottak, csupán magával a játékkal foglalkoznak ;)
Megkockáztatnám azt a kijelentést is hogy a játékosok nagy részének fogalma sincs arról hogy léteznek játékosok által irányított frakciók akikhez lehetne csatlakozni és nekik "dolgozni"... Én is most beléptem a magyar SSL-be, ezzel valami elképesztő magasságba ugrott a játék iránti kedvem -
#12605 Nekem lennének javaslataim:
-4x-es Elite rang
-összes engedély megszerzése
-mindhárom szuperállamnál barátságos fokozat
-Király és Admirális rangok elérése
-összes mérnök 5-ös szint
-tetszés szerinti hajók maxra mérnöközése
-legalább egy powerplay spéci cucc beszerzése
-Sag A* meglátogatása
-Jaques meglátogatása
(itt tartok)
-további nevezetességek meglátogatása (Beagle Point, Great Annihilator, VY Canis Majoris stb)
-összes frakcióval szövetséges rang elérése (na ez majdnem olyan végtelen történet mint a felfedezés) -
#12604 Mondjuk lehet szerepjátszani, mondjuk lehet a történettel és annak alakulásával foglalkozni, mondjuk lehet játékoscsoportokhoz kapcsolódni és a programokban részt venni (autóversenyek, stb.), mondjuk részt lehet venni közösségi célokban azért, ami a konkrét cél, és nem azt nézni, hogy mennyi a profit rajta, mondjuk lehet PVP ligákban részt venni, és kipróbálni, hogy hasonlóan felkészült játékosok ellen mihez tud kezdeni...
vagy lehet rosszalkodni, noobokra és CG-zőkre vadászni, stb :) -
Janicsillagasz #12603 Ez sajnos így igaz, egyre több az olyan játékos aki a kihívást már csak a másik játékos megölésében látja, mert már nem bír mit csinálni. Hordja tonna számra a szart Ceos-ból? Hiába van 3 milliárdja? BH-zon? Agyonra fittelt Corvettje ellen egy NPC nem bír mit tenni. Bányásszon? Minek? Felfedezzen? Így is unja, nemhogy még azzal :D Szóval tényleg csak a PvP maradt megoldásnak... -
#12602 Hát én soloban szoktam nyomni, azért is mert a multkori pre logistics-en lévő cg-nél szabad slotra 10percet vártam, majd meguntam és soloban leadtam. :D -
Oriza #12601 Unatkoznak. Más szórakozást már nem találnak a játékban, ezért bárkit megtámadnak, akit csak lehet. -
#12600 Tudom, korábban írtam, hogy Mobius-al szoktam repülni. Sokan is vannak, nyugisak is. -
#12599 Természetesen nagyon attól is függ, hogy mikor játszol - egy szombat délelőtt (amikor az Egyesült Államok még alszik, az EU-sok is kevesen vannak ébren) sokkal békésebb, mint egy péntek vagy vasárnap este, amikor az EU még, az US pedig már online - és ezzel együtt a grieferek is sokkal többen vannak. -
#12598 Privát csoport, szóló mód. Mindenre van megoldás. -
#12597 Egyetértek, de pl múlt héten, mikor egy taggal repültem hazard RES-ben - event-eztünk -, jött egy játékos négyes wing (2 konda, 1 python és egy clipper) és szétszedett minket. Engem nem zavart annyira, mert 500k volt a DBS biztije, de a társam 25 millát bukott ezzel a "mókával". Játék, nem játék az idő az idő és a fenének van kedve pénzt farmolni a biztosításra, ha van jobb dolga is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.17. 09:47:00 -
#12596 Kicsit komolyan veszed a játékot, haver. Dobj be pár Xanaxot meg egy deci vodkát, aztán dőlj hátra, és lazulj. Ez csak egy játék, nem a való élet, ne vonj párhuzamot a kettő között. -
Fenimor #12595 Az a játékos, aki, békés kamionozókat rángat ki és semmisít meg, az egy gyáva tetű. Lehet azt mondani hogy ez is egy játékstílus, mivel a való életben is vannak patkányok, stb... Az ilyen "népművészeti agyagedények" erre ejakulálnak, szánalmas lehet az életük. Még jó hogy vagyunk páran, akik ezeket vadásszák! -
#12594 Majestic Class Interdictor a birodalmi hajók típusa - tekintve, hogy Valiant is van, lehet, hogy Majestic is van - vagy volt.
szerk: én szombaton Openben szállítottam, 2x zavart meg NPC, játékos nem bántott.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.17. 05:37:51 -
#12593 Ezt csak most olvastam, kedves vagy. :-)
Igazából eléggé elcsatangoltam, már van egy EAGLE-m és 170k creditem, most azon tanakodom, milyen irányban fejlesszem. Versenyképes kis vadászgép kellene, ami jó data és cargo delivery, de bounty küldetésekre is. :-) -
#12592 Mit mondjak, hülye egy szokás. Ezek szerint a (képzeletbeli) birodalmak jobban adják a neveket. -
#12591 Nincs ebben semmi különös. Általában az elsőről kapják a nevüket az osztályok. Lásd pl USS Los Angeles, az osztály névadója, vagy a Virginia, vagy a Seawolf.