ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért? nem jegyzi meg? én rendszeresen kapcsolgatom ide-oda, és még soha semmi bajom nem volt vele.

van jópár pofa, és úgy "generálnak" újabbakat, hogy változtatnak a hajzaton, pofaszőrzeten, stb. mondjuk elég gányul művelik.
Dzsini
Ez azért segíteni fog menekülősöknek a patchnotes-ból: "All shields now regenerate at double rate when in supercruise"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

s_andras
Nem látom a listában hogy a térkép ISMÉT megjegyzi a fastest route (vagy bármilyen) beállítást.. <#shakehead> Remélem azért megcsinálják, és csak azért nem tették bele mert halál kellemetlen újra és újra ugyanazt javítani - hogy én ezt a mondatot már legalább harmadszorra írom le az fix... <#confused>

Az inara.cz vajon miért kopasztotta meg szerencsétlen Juri-t, nálam van haja <#nevetes1>

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

ha 402-el repeszt, akkor nem igazán kell a pd-n kívül semmi. 3 pötty az eng-re, 3 pötty a sys-re (én alapból így repülök), és folyamatosan pöcögteted a boost-ot, míg meg nem tudsz lógni. hátulra mindenképpen kell egy pd. a pd-nél lehet egy kis trükköt alkalmazni. ha hátul alul van, akkor a directional thrusterrel folyamatosan felfelé mész, ha felül, akkor lefelé. így eléred, hogy a pd folyamatosan rálásson. a radaron látszik, hogy jól csinálod-e. így is átjön néhány rakéta míg a pd újratölt, de simán meg lehet úszni. szabad helyekre pedig rakj shield boostot, mert előfordul, hogy egymásután többször is kiszednek. ha pedig nagyon rád ragadt, akkor elugrassz a legközelebbi rendszerbe, majd vissza.
Roger6
5:50-nél elpusztul egy SRV <#zavart1> Amúgy érdekes dolgokról beszél, folytatom is gyorsan.

Húha, az utolsó pár mondat eléggé elgondolkodtató.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.22. 10:39:41

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dzsini
Jól összeszedett gondolatok még egy nagyobb nevű youtubertől:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tutituti
Új patch log

https://m.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/4p9kys/update_2103_incoming/

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Roger6
Annyira tetszik ez az Imperial Egale, hogy ma beszerzek egyet szerintem. Alapból 300-al repeszt, azért az nem piskóta.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Igen-igen, erre már gondoltam én is, de köszönöm a tanácsot! <#wave>

Dzsini
Arra figyelj, hogy a PD-t hol helyezed el a hajón - mivel egy pici turret, így rá kell látnia arra, amire próbál lőni. Nem tudom a T6-on hogy vannak a utility mountok, de mivel menekülésre fogod használni, így olyat keress, ami minél jobban le tudja fedni a hajód mögötti térrészt.

Nibron nem túl rég ajánlotta azt is, hogy a hajó hasára és a hátára is érdemes egyet szerelni, ha van rá hely - persze ez csata esetére vonatkozik, ahol nem csak egy irányból jön az áldás.

Roger6
Na, alakítottam a loadout-on, most már van PD is rajta, de egy Chaff-ot meghagyok, nekem bejött a használata eddig.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.22. 09:15:25

Dzsini
4 pötty SYS-re (2,5szeres pajzserő), teligázzal elrongyolsz mellette (hogy neki sok időt kelljen eltöltenie azzal, hogy utánad fordul), ledobsz pár aknát, és töltöd az FSD-t. A rakétákat a hátulra helyezett PD elintézi futás közben, chaff még talán felesleges is.

Roger6
Pontosan erre kéne. <#worship> Szóval bányászok ASP-X-el, aztán át T6-ba, ami ráadásul 402-vel repeszt boost-olva, közben nyomatom a Shock Mine-okat, és töltöm a Shieldet Chaff szórás közben ha megtámadnának.

Dzsini
Pár beszámolót olvastam róla redditen, futás közben az üldöző AI elég készségesen beleszaladt nekik, és most a többi rakétafélével együtt igen tisztességes nagyot pukkan.

Szállítókra (T6-7-9) el tudom képzelni, interdict után szembefordulsz, teligázzal el mellette, ledobsz egy-két aknát amíg megy a cooldown, aztán fsd töltés.

Roger6
Shock Mine Launcher-t használt már valaki? Elvileg meneküléshez tökéletes lenne, csak azért kérdezem (pl. szállítóhajón).

Roger6
Addig-addig járt a korsó a kútra, míg el nem tört. <#email> <#vigyor5> <#vigyor3>

tutituti
Most olvastam hogy van t9 "Goliath" skimmer.milyen menő lenne ha rover helyett ezt is vehetnénk.lehetne canyon versenyezni meg lehetne rajta nagyobb cargo ,limpetekkel.Max drágább lehetne meg nagyobb hely kéne neki.ha még a havert is fel lehetne kapni na akkor fel se szállnék 😊

s_andras
A vicc pontosan 3 bika, a fiatal akar lerohanni egy tehénhez, a fater akar leballagni az összeshez, és az öreg mondja hogy amelyik d*gni akar az majd úgyis feljön <#nevetes1> de értem amit mondani akartál ezzel, viszont nálam egyesülnek a két első eset pozitívumai mert én lerohannék az összeshez LOL vagyis a játékra lefordítva ugyanúgy megélem az összes élményt mint aki komótosan ínyenckedve tolja, de mindezt töményen, gyorsan, és folyamatosan. Az E😄-nél nem félek attól hogy "elfogy" a tartalom mint pl egy FO4-nél, nem lehet a végére érni, hiszen ott a felfedezés. Eddig még csak a rang miatt voltam felfedezni hatékony üzemmódban, de bármikor bekövetkezhet az hogy nincs mit maxolni, azonnal megyek élvezeti felfedezőútra. És ezt örökké lehet csinálni, nem fog elfogyni.
A bányászattól én is fáztam, de most hogy "muszáj" volt, hamar ráéreztem és nem is olyan rossz! Mondjuk az biztos hogy a limpetezés nélkül teljesen életképtelen volt, de most már szinte kész harácsolás. Gondold el, ha 9 drón lapátolja megállás nélkül az 500+ tonnás raktérbe az aranyat, platinát, palládiumot, painite-t stb, amiket utána teljes áron tiszta profitként adunk el..! És nem kell sokáig egy helyen dekkolni, úgy repültem kőtől kőig, mint ahogy a méhecske virágról virágra.

off:
az egyik a halálom nekem is a tps. alapvetően az fps típusokat favorizálom. de a w3-ban muszáj volt így csinálni. és igen, a tps egyik nagy baja az irányítás. eleinte nekem is szokatlan volt, meg idegesített, de miután beletörődtem, kaptam egy zseniális játékot. és a többszálas befejezés eddig nekem inkább figyelmeztető felirat volt, itt odacsapott. nagyon jó tervezőcsapat dolgozott rajta. a játékpszichológia pedig külön egy 5-ös. szóval hidd el, hogy inkább vesztettél vele, hogy nem játszottad le. nem használtam kontrollert, bill+egér kombóval csináltam.
on.
Kiváló a Witcher 3, de ha már a technológiát nézzük, az irányítása rettenetes, és az volt a korábbi részeknek is. Eleve a TPS-nézettől a falra tudok mászni, egyedül a Mass Effect trilógiában volt játszható módon megoldva, de ott ugye nem kardozni kellett. Witchernél gyakorlatilag össze-vissza csapkod az ember, közben forog, pörgeti a kamerát ide-oda. Ez minden, csak nem tudatos irányítás, gyakorlatilag ahogy sikerül, úgy puffan, azt sem látom sokszor, hova fogok ütni. Én kb. 5-6 óra játékot követően feladtam, annyira idegesített az irányítás és a kameramozgás. Jobban szeretem a Skyrim féle megoldást (bár ott is kihúzható a kamera TPS-be, de választhatom a belsőnézetes módot is). Nagyon remélem, hogy a Cyberpunk nem a Witcher féle irányítást kapja majd!
általában egyet szoktunk érteni, de most talán van némi véleménykülönbség😊.
van erre egy vicc is: két bika a dombtetőn szemlélgeti a völgyben legelésző teheneket. megszólal a fiatal: rontsunk le és b*k meg az egyiket. mire az öreg: nem fiam, leballagunk és megb*k az összeset.
szóval úgy állok az összes játékhoz, hogy mindig a teljessége érdekel. szakmai szemmel a technológiák, a játékmenet, a fantázia, minden. ezt ha csak gyorsan kitolod nem tudod élvezni. persze neki lehet utána még párszor futni, de számomra sokkal tartalmasabb ha kényelmesen hátradőlve, végigélvezem az egészet. első játszásra meg szoktam csinálni a mellékküldiket is, és így tovább. az év játéka (fallout 4), ezért számomra nem a favorit, mert olyan mennyiségű mellékküldit kapsz a játék folyamán, hogy belefulladsz. és hát majd mindegyik ugyanazon sémára épül. nem is játszottam végig, meguntam, annak ellenére, hogy az egyik kedvenc stílusom. nem is emlékszem a fő szál történéseire, annyira elterelt. az év játéka számomra a witcher 3, ott is rengeteg mellékküldi volt, de mindegyik egy külön történet volt, amiknek a végeredménye zseniálisan beleszámított a végeredménybe. el is rontottam a végét, mert a munkám miatt (és ugye az fontosabb) nem tudtam kellőképpen odafigyelni a történésekre (de azért mindkét csaj megvolt😊).
az eliteben pl. a federációs repu szerintem jól fejleszthető. nem megy magától, de ha kicsit gondolkodik az ember, szépen lehet vele haladni. és párhuzamosan lehet mást is növelni. az alliance-csíknak semmi értelme, ha 3-4 óra alatt ki lehet maxolni, de akkor sem ha többezer küldetést kell hozzá megcsinálni. ezért írtam, hogy ez inkább hiba. te kitűzted magad elé célnak, hogy márpedig kimaxolod a mérnököket. én ezt másként látom: teszem amihez éppen kedvem van, és csak úgy mellékesen megcsinálgatok párat. én inkább arra helyezem a hangsúlyt, hogy a most felmerült "problémákat", hogyan tudnám abszolválni. ez számomra sokkal szórakoztatóbb. az bizisten, hogy ebben a játékban nem fogok bányászni, céltudatosan kavicsokat keresgélni, stb. majd amikor éppen kedvem szottyan rá (bányaszatra soha de soha). eddig is csak akkor rovereztem amikor talajközelben éppen megkívántam, pedig (gáz)pedállal és kormánnyal vezetni a rovert rohadt jó feeling.
s_andras
"játszani kell, nem kimaxolni mindent amilyen gyorsan csak lehet." - a két dolog nem zárja ki egymást 😉, sőt. Az én elveim szerint minden új tartalom azonnal kimaxolandó, és eddig éppenhogycsak sikerült befejezni az előzőt, mire jött az új. (Persze ebben benne voltak a hibák miatti késedelmek is, és nagyban függ attól is hogy ki mennyit tudja tolni. Napi 1-2 órával ezt nyilván nem lehet megcélozni.) Egy ilyen gyorsítás mint ez az Alliance csíktolás mindig jól jön.

először is köszi az alliance csík tippet. kicsit túl is teljesítettem a tervet, mert így meg most iszonyat mértékben tolja a csíkot (pár hajó után már 65%-on állok). nem kicsit lehet ez a rész is elkeffentve. szóval ilyen gyorsan nem szerettem volna haladni. de a küldetésekkel meg szinte egyáltalán nem megy. összekötöttem a kellemest a hasznossal, vettem egy feerdelance-t felszereltem csatahajónak (másnak nem is lehet igazán), azzal mentem a res-be. sok kalóz játékos ezzel jár, már kíváncsi voltam milyen harcban (már amennyire ezt res-ben ki lehet próbálni). hát azzal a huge fegyverhellyel igen acélos. tipikus csatahajó, ellenfele talán csak a konda lehet. elhúzódtam a rendőröktől, hogy ne zavarjanak, és nekimentem mindenkinek. ill. abba a pici raktérbe raktam némi értéket, hogy rámrontsanak a rosszfiúk. egyszer sem pukkadt ki, de jónéhányszor elszáll a szélvédő rögtön a shield off után.

a kalandozásodról: hát igen, nem árt ha a játékos végiggondolja, hogy tulajdonképpen mit szeretne csinálni. kicsit ugyan megzavarja a képet a rengeteg "hiba", de azért nem olyan bonyolult a dolog. nekem kicsit az jött át, hogy nem igazán sikerült eldöntened, hogy reput szeretnél növelni, vagy inkább pénzt keresni. mert a frissítés óta lássuk be a kettő együtt nem megy. ha pénzre van szükséged, akkor pl. most ott a community, ott degeszre keresheted magad. kell hozzá egy kamion, nekem ez a piton volt 224t-ra szerelve. 20 percenként lehet fordulni laza 1.3m profitért (lehet, hogy most már magasabb). ha reput szeretnél növelni a federációnál, akkor pedig egy aspx 80t-ra szerelve (itt nem jó a piton, inkább akadályoz), bemenni a buborék közepébe ahol sok a federációs rendszer, és tömegesen venni fel a küldiket. én túrajáratszerűen vettem fel őket, tehát nagyjából eldöntöttem, hogy kábé merre szeretnék haladni, és aszerint vállaltam. és annak ellenére, hogy ez a küldetésrendszer talán a legszarabb amit eddig életemben láttam (hibás és dögunalmas), elég jól játszható, legalábbis valamennyire leköti az embert. azért még mindig jobb mint két állomás között rabszolgákat szállítgatni napokon keresztül. mostanra már javítottak egy csomó hibát benne. és ha multizol jobban haladsz a reputációval, ha egy állomáson kb. 5 küldit le tudsz adni, akkor már nagyon jól csinálod. én ezzel dobtam fel kissé. nem száguld úgy a repucsík mint az alliance-resnél, de az úgy nem is jó. játszani kell, nem kimaxolni mindent amilyen gyorsan csak lehet.

annyi pénznek mindig lennie kell, hogy legalább a biztosítást fedezd, azért lássuk be, hogy elég noob dolog ebben a játékban hitelhez folyamodni.😊 én még egy kisebb hajó (pl. cobra) vásárlásához és felszereléséhez is mindig tartalékolok pénzt. nem kötelező pitonnal járni, a játék nagy hibája, hogy van egy hajó (aspx), ami mindenre teljesen jó. és nem drága, 35millából minden megvan. piszok gyorsan átszerelhető bármire. és ha pl. bányászol, még akkor is el tud menekülni, szinte mindentől. a kisebb hajókat meg még így is megeszi. mindig olyan hajód legyen, vagy éppen járj vele, amit lazán fenn tudsz tartani. ha nincs pénzed a piton feleslegesen drága a maga legalább 6m rebuy-ával, add el vegyél, egy aspx-et, az kimaxolva is csak 2milla körül van. nekem is van konda a garázsban (egyik hi-techben), járni nem járok vele, csak épülget (most pl. arról adtam el csomó cuccot, hogy felszereljem a feerdelancet). de ha kész lesz még akkor is az aspx lesz a favorit, csak akkor veszem elő, ha olyan lesz a feladat amihez ő kell. a pitont is csak inkább kamionnak használom. de ebben az esetben is el lehet azon gondolkodni, hogy inkább egy olcsó t7, mint a piton. most a community goal-ban rengeteg t7 van pajzs nélkül, ha elhullik akkor elhullik alapon. akkora a profit, hogy érdektelen. én csak azért használtam a pitont, mert én inkább szeretem megvédeni magam.

pici történet a community goalról: most ugye hordani kell a textilt egy állomásra jópénzért. jópárszor fordultam a pitonnal, egyszer csak kiszed egy kalóz pitonnal. felcsillan a szemem, hogy na végre (mivel ez az elsődleges cél), már venném elő a fegyvereket fordulnék rá, de felnézek az info panelra. látom, hogy irogat. álljak meg mert ő leszkennel. na mondom ezt megvárom.😊 aztán írja, hogy "drop 20" (220t volt benn éppen). kicsit átkapcsoltam kereskedőbe és úgy gondolkoztam. a 20t árú beszerzési ára 20*384cr volt, ezért ugye az haljon meg aki hülye (csak a rebuy költség ennek többszöröse). a profit még ekkor is hatalmas. akár minden fordulónál simán kidobhatnék neki akár 50-et is. najó, kidobom, megköszöni, majd lelép. következő fordulóknál direkt figyeltem, egyszer sem szedett ki. még nem láttam ilyen kalózt. meghívom csetbe, aztán átmentünk ts-re, kiderül, hogy egy 67 éves nyugdíjas mérnök az usa-ból, szereti az elitet, és jól ismeri az elsőt is. amikor kérdezem, hogy miért kalózkodik, amikor sokkal jobban megérné hurcolni a cuccot, mondja, hogy alapesetben nem kalóz, de úgy gondolta, hogy kicsit feldobja a communityzők unalmát😊. amúgy meg simán kilőhettem volna, mert a pitonján szinte az alapfelszereléssel játszott. én személy szerint az ilyen dolgok miatt szeretem a multit.
Roger6
Most már nekem is 😊 Biztos a torrent miatt nem mutatta őket.

Dzsini
Nekem szépen betöltődik mind, kephost-ról vannak.

Roger6
A képek sajnos nem jelennek meg 😞

MikX
<#wave>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Roger6
"f you die while in space, you'll respawn at the system's space station If you die on the ground, you will respawn at the last save point you visited on that planet."

Roger6
Bányásztam, átugrottam szomszéd rendszerbe, kilőttek, és ott éledtem újjá. Én is azt hittem, hogy az utolsó dokkolás helye az, ahol éledek, ezért adtam el mindent, mert gondoltam ez az a rendszer. De nem.

s_andras
Az újjászületés dolgot tisztázzuk: nem úgy van hogy arra a bázisra kerülünk vissza ahonnan utoljára felszálltunk?

A piton is (meg az összes még nagyobb dög) meglepően jól mozog - ha a legnagyobb A-s hajtóművek vannak rajtuk. Persze nem az Eagle-hez, hanem az önmaguk átlagához viszonyítva.

Dzsini
Nem unalmas ez, tanulságos - rengeteg olyasmit sikerült megtenned, ami másnak hónapok alatt nem jön össze 😊 És szórakoztató volt olvasni is, jó a stílus <#eljen>

tutituti
A cmdr-k élete nem csak játék és móka 😄

Én maia-ig mentem a pythonnal hogy majd ott jól megszedem magamat barnackle fosztogatással.tévedtem.viszont annyi commanderrel dumáltam chaten mint még soha.hallottam sztorikat.volt aki sag *a-ból jőtt ide egyből és ő se talált de elmondta miken ment keresztül.

Roger6
Unalmas sztori ON:

Huhhh.... Nos, azelmúlt pár napom elég mozgalmasra és izgalmasra is sikeredett, bár nem előre tervezetten. Azonban ezért csak a saját bénaságomat okolhatom, senki mást.

Kezdődött ott, hogy szerettem volna rangot lépni. Eléggé az elején járok még a föderációs ranglétrának, így én naiv azt hittem, hogy az első pár rangot majd gyaloggalopp sebességben fogom teljesíteni, és túllépni rajtuk. Természetesen nem így lett, nagyjából 5 órányi kamionozás hozta meg a szintlépéshez szükséges eredményeket, a szintet hajnalban sikerült abszolválnom. Talán ennek is köszönhettem a figyelmetlenségem, miszerint ennek a szintnek a meglépésekor még NEM jár a Federal Assalt Ship, még további egy szintet kéne hozzá teljesítenem.

Jöhetnek a balfaszságaim, vagyis figyelmetlenségeim (bár már az előző mondatom is hajlott erre):

Mikorra rájöttem, hogy kéne még egy szint a hajóhoz, a hangárban már csak egyetlen db Eagle állt minimálisan felszerelve, a többi cuccot kipucoltam. Szóval egy Eagle-el és 58 millió kredittel a zsebemben néztem meredtem a képernyőt, akkor még nem tudtam, hogy a monitort dobjam be egy téglával, vagy saját magamnak keverjek le egy kurva nagy pofont amiért elnéztem ezt a dolgot...

De az élet nem áll meg! Hát akkor irány Li Yong-Rui, sz@rok az egészbe, veszek egy Python-t - ugye ez volt a gondolat. Ahogy néztem, a kedvezménynek köszönhetően még marad a kezdő bányászfelszerelésre is. Eagle-ről eladtam a cuccokat, 89 fényév a kiszemelt rendszer. Előtte persze direkt csekkoltam, hogy van-e Python a Shipyard-on - gondoltam most már figyelek mindenre. Hát a francokat, 8 ugrás lett volna a rendszer, de persze 2 ugrás után full száraz volt a tankom. Mert hát erre miért is gondoltam volna! Hát akkor dokkolás, felraktam rá annyi Fuel Tank-ot, hogy szerintem a térképről is le tudtam volna ugrálni vele + Fuel Scoop, szóval tuti atom biztosra mentem.

Ugrás az időben: odaértem, Pythont beszereztem, elég korrekt kis bányász felszerelést varázsoltam rá, ráadásul ott is érvényes volt a 15% kedvezmény. Utána elhúztam a már hetek óta kiszemelt rendszerbe, ahol van 8-10 RES site, és van Metallic Ring is, szóval gondoltam majd mindig azt csinálom, amihez kedvem van - tegyük hozzá, hogy alig pár ugrás ettől a Li Yong-Rui által uralt rendszertől.

Jó lomha dög ez a Python - gondoltam -, de nem okozott gondot az aszteroidák közötti lavírozás, sőt: egész kezesnek bizonyult. Palladium, Platinum, Gold -> csak úgy zuhantak be a raktérbe, fél óra alatt közel 2 milliós rakomány várakozott már türelmetlenül az eladásra. Én is türelmetlen voltam, úgyhogy kinéztem egy rendszert, ahova a Palladium-ot exportálják, és átugrottam. Na persze ahogy illik, ugrás után 10 mp-vel már egy NPC rám is gizdult, kihúzott SC-ből. Nem tudom tudjátok-e, de egy bányászatra fittelt Python annyira hatásos menekülésben / harcban, mint öreganyám a programozásban.

Szóval elhullottam seperc alatt. Jött a felismerés azonban: nincs annyi pénzem, hogy fedezzem a Python költségeit, szóval 2.3 mill volt a zsebben, 2.5 volt a biztosítás. Buktam közel 60 milliót. Egész nyugodtan konstatáltam ezt a tényt, sőt, úgy fogtam fel, mint egy új kezdetet. Most majd mindent ésszerűen, és helyesen csinálok - tényleg pozitív voltam a dolgokkal kapcsolatban, nem idegeskedtem már. Nem is lehetett volna, a saját hülyeségem volt.

De ekkor jött a meglepi. Amikor ugye kilőnek, feljön az a fekete ablak, és ott volt egy sor: Loan - bezony, kaptam hitelt, vagy kölcsönt, vagy nem is tudom hogy nevezzem. Szóval azért a játék nem szőrös szívű, simán vissza tudtam vásárolni az egész Python-t, hiányosságok nélkül, minden modullal. <#worship>

És amikor azt hinnéd, hogy most már minden rendben van...

El is adtam róla minden bányász cuccot, a pénzt fegyverekbe, pajzsba, felszerelésbe fektettem. Olyannyira beleéltem magam, hogy még az FSD-t is leszereltem, vagyis a legkisebbre cserélem - gondoltam így kisebb súlya is van a hajónak, meg úgysem ugrálok ki a rendszerből, szóval jó lesz ez így. Persze amikor kidokkoltam, akkor láttam csak, hogy bazdmeg abban a rendszerben vagyok, amiben lelőttek, és nem abban, amiben bányásztam! <#gun>

Ugrani persze nem tudtam, én vissza nem dokkolok. Akkor irány RES, majd szedek össze pénzt, veszek FSD-t, és ugrok a megfelelő helyre. Aha, persze, csak éppen RES nem volt a rendszerben. Ok, akkor irány Nav Bacon, hát velem nem szórakozik senki. De igen, az egész játék velem szórakozik, ugyanis belépem a Nav. Beacon-höz, és közel 20 PERCET (!!!!) kellett keresgélnem, mire egyetlen Wanted hajót találtam. Húúúúúúú baszki, na ez viszont rendesen feltolta a vérnyomásom a plafonig!

Száz szónak is egy a vége: azóta már a kiszemelt rendszerben vagyok, igaz a Python még nagyon alap felszerelésben, de a tűzereje így is lenyűgöző a régi Vulture-ömhöz képest. High RES-ben tevékenykedem egyelőre, nagyon rendesek ezek a rendfenntartók: elég egyet belelőnöm valakibe, rá is mozdulnak egyből. Szóval így nem gond pl. egy 3-as Wing-et kibombázni, és még a vérdíjat is megkapom.

Bár féltem a Python RES-ben való használatától (nem is ezért vettem eredetileg), hiszen egy lomha, dög nagy, lassú vasról van szó - azt kell mondjam, hogy baromi jól teljesít.

Zárom soraimat, tisztelet annak, aki elolvasta, és reménykedjünk, hogy a jövőben hasonló dolgokat egyikünk sem követ el. <#vigyor3>

tutituti
De jó hajó is a FAS, csak a hardpointok nincsenek jó helyen.viszont telepakolod hull reinforcement package-el aztán atommá dodgemezel mindent vele.legalább is régen ezt tettem.de asp-x is lehet azzal a rakat hardpointtal jó vadászgép amúgy.sok ember nem szereti a fed hajókat,de nekem pont ez a markáns vonalzós élek tetszenek

a superpowers alliance repu csíkra gondoltam.😊
mármint úgy res, hogy alliance területen bemegyek res-be npc-t lődözni?
Roger6
De most repu, vagy alliance csík? Mert alliance csíkot sima RES-el lehet pikk-pakk felhúzni, a reputáció a szarabb. Az a nehéz.

valami különös oknál fogva, arra az elhatározásra jutottam, hogy kicsit felhúzom az alliance csíkot. 18%-on állt, 40 küldetés után most billent be a 20. ha lineáris a dolog és jól számolok, akkor már csak 1600 küldetést kell megcsinálni.😊
ilyen piti dolog miatt biztos nem csesztetem őket, megteszi ezt helyettem legalább másik 3.😊
de andrás bátyót mindjárt reportoljuk, főleg, hogy már rutinból rángatja a kábelt.😊 mintha nem lenne elég az állomások működésének szabotálása.😊
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.06.20. 15:51:52
az még rendben lett volna. de kb. olyan 1.5 hetet ugrott vissza, arra az állapotra amikor még csak pumpáltam a két csajt. csak 1.szintű fejlesztések voltak, abból is csak a pumpa miatti hülyeségek. azokkal a hajókkal semmi sem történt amelyek parkolnak, csak a repülttel. először azt hittem, büntit kaptam, de nem jött értesítés, a másik, hogy most aztán nem is lenne miért.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.06.20. 15:28:24
Dzsini
Megmondtad a százalékot, ismertek a határok (elég pontosan), úgyhogy már csak szorozni kellett 😊

Nekem a szombat reggeli szerverkieséskor volt, hogy 2 rendszerrel "visszaugrottam" - gondolom az volt az utolsó, amit még el tudott tárolni a szerver, a következő ugrásról még megkaptam az adatokat, és utána szállt el ugrás közben.

Egy ilyen hibánál nem szóltál a supportnak, hogy ez most mégis mi?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.20. 15:25:17

én vmelyik nap kicsit rosszabbul jártam. újra kellett indítanom a játékot és vmiért a piton visszaállt egy régebbi állapotra. felszerelés, tartalom minden. még hiányik 1-2 materrials, hogy visszacsináljam az upgradeket. pont most vettem fel egy küldit amiben van egy, de már megint összefosta magát.

dzsini: elég jól megtippelted azt az 52millát. egészen pontosan 51.977milla. 😊
Dzsini
Éééééérdekes eset 😊 hálégnek nem lett belőle gond. Én lehet, hogy néztem volna bután, ahogy kipukkasztanak, mire eszembe jut a hálókábel 😊

Bár az ilyesmiket refundolják elég gyorsan, ha benyújtod a ticketet, de jobb, hogy nem kellett futni velük egy kört.

Roger6
Jó, hát nem mondtam hogy csak ezek tetszenek, hanem ezek IS... <#ticking>

s_andras
OFF: ROTFL Touché! <#nevetes1> <#vigyor2>

ON: Na ilyensevóótmég: leteszem a mérnöknél a bárkát, de nem hagyja abba a landolási visszaszámlálást, nem adja be a helyére a menüt! _W_T_F_? Nem tudok semmit csinálni, se felszállni, se visszahúzni a landing geart. Lássuk mit szól ha kimegyek a főmenübe és vissza: HÁT NEM VOLT JÓ ÖTLET, mert ugyan megint lebegek a landing pad felett, de nincs leszállási sőt tartózkodási engedélyem se, ezért felszólítanak, és hiába repülök egy kicsit odébb, nem hagyja abba!!! Megtámad a bázis, és mire kettőt pislognék, 32% a hull! Na ITT rántom ki a hálózatot alóla minden teketória (és lelkifurdalás) nélkül. Kilépés launcherig, indít ohne Horizons, recover to orbit, kilép, indít rendesen, leszáll. Szerencsére 100%, az egész meg sem történt...

Dzsini
Azért a "szexi hajótest"-ről hamarabb jut eszembe bármelyik Gutamaya vagy Saud Kruger hajó 😊 De persze, kinek-kinek ízlése szerint, csak szórakozok.

Roger6
Tiszta szexi hajóteste van mindegyiknek <#szeret> Más az ízlés, nincs itt semmi gond. <#wave>

Dzsini
Én annyit tudok róluk, hogy csúnya egyforma mind, és az iCourierrel mindegyik elől szaladni kell 😊

Roger6
Volt Dropshipem, de pár nap után eladtam. Nagyon lusta dög, és hát a tűzereje sem volt számomra kielégítő.

Dzsini
Jaa, a föderációs szappantartók 😊
A dropshipet már használhatod most is, az nem jó?

Roger6
Federal Assault Ship - baromira tetszik a formája, a design... Szóval minden.