23609
1418743729.jpg
  • MerlinW
    Én az ajánlásotokra csatlakoztam a Mobius-hoz, tök békés minden:) Egyszer sem cseszegetett még Játékos. Ma viszont kapkodtam és lekoccoltam a mailbox-ot a T7-el, ki-be pattantam a kapun, bent vettem észre hogy valami bajuk van, ki már nem jutottam, szétlőtt a belső elhárítás:) A leszállított 2200 tonnányi árú teljes haszna ráment a biztosításra :(
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.16. 20:57:59
  • s_andras
    Csak azon csodálkozom, hogy van Farragut nevű Farragut osztályú hajó. Mintha lenne egy Imperial nevű Imperial Class Star Destroyer, holott nincs.
  • Caliph
    Na a mai community goal szállításnál visszaléptem soloba,temészetesen openben megint teli van a rendszer jóérzésű playerekkel akiknek a békés kamionos kollégák a célpontjai :)
  • Dzsini
    Sok capital ship létezik, mindegyiknek neve van (ez nem biztos, hogy az összes)
    a föderációnak:
    FNS Ajax, FNS Damocles, FNS Erebus, FNS Farragut, FNS Gellan, FNS Kracer, FNS Medusa, FNS Neptune, FNS Nevermore, FNS O'Brien, FNS Orion, FNS Thanatos, FNS Trander
    a birodalomnak:
    INV Anders Blaine, INV Atticus Duval, INV Dreadnought, INV Duval Itzamnets, INV Duval's Might, INV Duval's Pride, INV Faveol, INV Hall's Memory, INV Hengist Duval, INV Thunderer, INV Trasken Duval, INV Valiant, INV Warrior, INV Xanadu

Ez a lista bővül minden olyan alkalommal, mikor a hírekben szerepel (pl. CG van róla), hogy bővítik a flottát.
  • s_andras
    Kipipáltam egy nemrég keletkezett célkitűzést: egyedül elkergettem egy FNS-t. Azóta akartam megcsinálni, amióta nemrég belefutottam az elsőbe épp egy bugos csatatéren ahol a cirkáló és a mezőny többi része egyáltalán nem támadt rám (pedig egymást gyepálták), de akkor még nem tudtam hogy a heat relay-ket kell leszedegetni róla (és itt nem is lett volna benne semmi kihívás). Ezután minden háborúban ahol volt capital ship, és elkezdtem lőni, az ÖSSZES ellenséges hajó AZONNAL nekem esett, és hát ilyen körülmények között még egy 5k+ MJ-os pajzs sem tart ki sokáig.
    Most viszont a mérnökileg elkészült Anaconda (azért nem a Corvette mert az picit messzebb parkol) az első hullámot kiállta (pajzs állva maradt kb 1/6 szinten), amíg lenulláztam a generátorát, ezzel a CS megbénult. Ekkor távolabbra vonultam feltöltődni, leszedegettem azt a néhány FAS-t és egyéb aprólékot aki követett, majd még két rárepüléssel levakartam róla a HR-eket.
    FNS EREBUS távozik.
    Ráadás 1: létezik olyan is hogy FNS FARRAGUT
    Ráadás 2: ez a csóka kicsit sokat kent magára a lejárt szavatosságú bronzító krémből.
  • MerlinW
    Jaja, arra gondoltam. 1250-nél járok, 200-asával pakolom. Hát.. meglátjuk lesz-e elég türelmem hozzá :)
  • Dzsini
    4500 tonne, és top10%, nem top10 - oda valószínűleg jóval több kell.
  • MerlinW
    Hány tonnával vagy a top 10-ben? Vettem egy T7-et, megpróbálom felhúzni magamat:)
  • MerlinW
    Messze:) Itt
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.16. 13:07:51
  • Fenimor
    Ezeket meg hol a bánatban lehet venni? "Deliver Centauri Mega Gin, Giant Irukama Snails, Lavian Brandy..."
  • Roger6
    Legyen így
  • MerlinW
    Az előző bounty-ban 1,2 millióval voltam a 25-ben, ebbe meg az elmúlt 3 órában betettem még 14 milliót:) Szerintem elég lesz, de az 50% is jó nekem:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.15. 20:13:29
  • Roger6
    Azért még 5 nap van hátra, szóval én ezt a 25%-ot nem jelenteném ki ilyenkor.
  • MerlinW
    Jaja, végeztem a bounty-ssal, a 25%-ból valszeg nem esek már ki, rare-ek után tekereg a fene, átmentem én is a fed-es szállítósra. 200T-val benne is vagyok az 50%-ban:) Megint sok pénzem lesz:)
  • MerlinW
    Most először egy hajó szétlőtte a cookpit-emet és teljesen betört az ablak. Sikerült elmenekülnöm, HUD nélkül kellett elnavigálnom egy outpost-ig. Új élmény volt, tetszett nagyon:)
  • Dzsini
    Ott van a szövegében: "Alliance has announced plans to construct a new outpost on California Sector BA-A E6 4"
    Máskor ezek úgy működtek, hogy attól függően, hogy mennyire lesz sikeres lesz több-kevesebb szolgáltatás majd az állomáson.

A másik szállítósra pedig, ami mellett a lövöldözés is fut, a játékok győzteseinek járó buli kellékeit kell összehordani.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.15. 16:50:03
  • Roger6
    Ez milyen hatással van a játékra? Mármint a szállítós CG.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.15. 16:42:43
  • Dzsini
    Egy Alliance állomás építése a California ködben szerintem fontosabb, mint valami galaktikus bingójátékok, és annak biztosítása :)
  • MerlinW
    Bounty-sban vagyok jelenleg top25-ben 4 millióval.
  • Dzsini
    És ők azok, akik a Top10 szállítók:
  • MerlinW
    Szexi:)
  • Dzsini
  • Dzsini
    Én a Szövetségnek segítek építkezni a másik CG-n (top10%-ban). Szokom a többi hajó látványát, meg a Clipper irányítását :)
  • MerlinW
    Én is ot vagyok, event-re lövöldözöm. MerlinW-ként megtaláltok.
  • MerlinW
    Ja én általánosságban beszélek, biztos van ami itt jobb, van ami ott, ez mindennel így van:)
  • EFRM
    a vive lehet hogy mindenben jobb a riftnel, de ezen a forumon -az elite-re- senkinek sem ajanlanam, ugyanis ebben a jatekban a rift 1000x jobb
    olvass utana
  • Roger6
    Szia Amiga!

Ha van kedved, keveredj le a CG helyszínére (i Bootis -> Aramzahd = 201 ly), aztán lődözhetünk együtt NPC-ket.

Az állomás istenien néz ki:

És a bounty-k sem csekélyek: klikk.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.15. 10:06:52
  • s_andras
    Igen, pont tegnap mertem kipróbálni először egy 5A-s pajzzsal amit a FDL-on prismaticra cseréltem, nem volt vészesen sok vesztenivalóm :) Modulraktár hiányában egy T6-osban parkoltam le.
  • MerlinW
  • Amergin
    A modolt alkatrészeket is ugyanúgy vissza tudjuk vásárolni közvetlenül eladás után, mint a nem modoltakat?
  • Roger6
  • Dzsini
    Very very soon...
  • MerlinW
    Tárgytalan ott volt, csak vak voltam.
  • MerlinW
    Soontill Relic-et merre találok? Google sem segít. CHERANOVSKY CITY-t írja, de ott nincs listázva sem.
  • MerlinW
    Azért nem mindegy milyen kijelző, milyen felbontással vetíti a képet fél centire a szemedtől. Nekem sima passzív smartphoneVR-om van (abból sem nem az 5 forintos kategória) és nagyon látszódnak a pixelek (iPhone). Emellett a VR szemüvegekben komplett elektronika van, innováció, "új" technológia, így értelemszerűen drágák még. Ahogy a 100+ centis lapos TV-k is milliókba kerültek 10-15 évvel ezelőtt.

A legjobb VR szemüveg szerintem a HTC Vive. Rift konkrétan mindenben elmarad mellette.
  • s_andras
    Na még egyszer: tehát ha a VFX1 is elég jó volt a 263x230-as felbontásával, akkor miről beszélünk? Nem óhajtok szebb szövegeket olvasgatni mint ahogy pl ezen a képen is simán lehet. Ki mondta hogy MUSZÁJ ugyanazt a minőséget megvalósítani mint monitoron? Néhány jelentéktelen apró felirat miatt kell lemondani az űr, csillagok, bolygók stb látványáról és a repülés élményéről. Illetve nem, mert ugyebár amazon uk... Persze értem, hogy mi itt hiába beszélgetünk erről, sosem fognak már gyengébb hardvert és kisebb felbontású játékokat csinálni, sőt már jön az agyf.sz 8k...
  • EFRM
    ezzel csak felig ertek egyet. ezek a kepek egy picit felrevezetoek, mert 3dben teljesen mas az egesz ugye. a szovegek pixelesebbek, de azert olvashato, meg aztan van egy csomo aprosag; 1. kozelebb hajolhatsz 2. fontos, hogy a fokusz az olyan, hogy nem a szemet forgatja az ember, hanem a fejet, mert a szelen torzitott a cucc egy kicsit, de amugy total jo ott is. amugy pixelesebb minden ertelem szeruen. a kepfrissites teljesen rendben van, ami megszeditett parszor, azok a manoverekbol jottek inkabb de ez is olyan, hogy par nap utan, eszmeletlen mennyit valtozik az ember. hozza lehet szokni.
    en siman tolok 3-4oras sessionoket gond nelkul, utana ugy nez ki az ember mint egy panda mert ottmarad a fejen egy picit a sisak korvonala :D
    na izzitom is a rendszert lassan
  • EFRM
    ja igazad van, bar a nezelodes is kicsit "lassu" - ezen kellene javitani kicsit.
    bar utoljara explorerkedni bazireg voltam ... de majd 2.2ben en is leporolom az aspt talan kicsit (vegul is fsd range5 meg ilyen aprosagok rajta vannak mar reg)
  • Dzsini
    Még ezzel a felbontással, ami a Riftben és a Viveban van, így is néha elmosódott, nehezen vagy nem olvasható pl. az Elite néhány kisebb felirata. Ezért vettek érezhetően nagyobbra egy csomó szöveget már a 2.1-ben is, és minden patch notesban folyamatosan szerepel a HMD támogatás folyamatos finomítása.
    Nincs túlzó igény jelenleg, olyan igény van, hogy legalább a sima Full HD monitorokon jól látható dolgok ott is jól láthatók legyenek. Mivel itt komoly torzítások is folynak a képernyőtől a szemig, így a 2x1920x1200 még kevés (ezen már javítottak-javítanak folyamatosan):

A 90Hz pedig szintén kevéske, ha valaki nem szokja meg nagyon könnyen, az 60Hz-től ilyen közelről hamar hányingert, szédülést kap, főleg ha nem betonstabil a frame rate. Ezeket az eszközöket azért tervezik és készítik, hogy néhány generáción belül (folyamatosan csökkentve az árakat) a legnagyobb közönség tudja használni kényelmesen, nem fél óránként negyedóra pihenővel. És akkor itt jön ki a gépigény - gyakorlatilag a FullHD grafikai szintet kell hozni folyamatos, reccenés nélküli legalább 180 FPS-el (ami mondjuk 220-240-es átlagot jelent).
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.14. 14:53:13
  • EFRM
    ezzel egyetertek :D