ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég csak az egyikre tenni corrosive-ot, mert nem adódik össze a hatásuk, a többi lehet pl. incendiary.

Nefürgyé le!

Én a fenntartható DPS növelésére esküszöm, így ennek a pulse lézereit, multi cannonjait rapid fire-re módosíttattam: 85 DPS-t stabilan hozza, 4-es cap állással nem tudom lemeríteni a fegyverzetet. A resben aprít mindent pillanatok alatt. Igazából PVP hajó akar majd lenni ha kész lesz.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.11.08. 02:34:57

iSS!

Roger6
Multi-Cannon-ra Special Effect-nek a Corrosive Shell jó lehet? Most kettőn az van, de a másik kettőre nem tudom, hogy mit tegyek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Imperial rangot húzni ugyanúgy lehet powerplay nélkül is... viszont jó kis spéci cumókat adnak, ezért léptem be én is ide-oda.

iSS!

Roger6
Clipperhez nem kell Power Play.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

macleody
Emlékszem anno volt valami eksön, meg lehetett venni a Clippert már serf ranggal. Én is úgy szereztem meg. Azóta is maradtam serfőző 😊
KiruHoshino
Én pedig inkább a powerplay-re fekszem rá. Szeretném azt az Imperial Clippert. Utána az egészet leszarom és go a mélyűr. 😄

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

A fedélzeti vadászunk a silent running módban lévő (tehát nem befogott) ellenséget vajon megtámadja?
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.11.08. 00:16:02

iSS!

MerlinW
Hát, a powerplay eléggé endgame téma, én azt még távolinak érzem, így függetlenül szelem az űrt😊

[merlinw.org]

Én 99%-ban Open Play-ben megyek. Mióta személyszállításból "élek" rendszerint a küldetések alatt - mielőtt a kijelőlt helyre érek - megróbál kiszedni SC-ből egy-egy NPC. Persze rendszerint kisebb hajók mint a Type-6 így semmi esélyük. Plusz a bázis előtt is álltalában mikor már majdnem oda érek akkor jon egy NPC támadás-😊 Már eleve számítok is rá mert 99%-ban mindíg így van!
De ekrülöm a harcot ha csak tehetem. Bár az ASP-vel majd azért már jobb lesz, Dogfight-oleni, mint a Type-6 al.

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

RJoco
Én sajnálom rá a helyet. Amúgy biztos hasznos, ha sokat harcolsz messze a lakott területtől.
Az utam során, míg eljutottam 1700 fényévre, csak egyszer találkoztam NPC-kkel, mikor beljebb mentem egy rendszer másik napjához és annak bolygóihoz. Ott volt némi élet, de állomás egy szál sem. Amúgy teljesen kihalt volt az összes. Régen azért bedobott egy-egy hajót a játék, míg megkerültem a rendszer napját a következő ugrásig. Ha sokáig maradtam, akkor az a hajó rám is mozdult.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Köszi, de föderációs power-rel nem biztos, hogy jó ötlet arra fele bóklászni. Bár gondolkodom rajta, hogy váltani kellene, mert ahhoz képest, hogy a power elején mennyire hátul voltak az allis ügynökök, most eléggé elől vannak.
ASP-m már van, így az nem kell.
Jelenleg ez a fitt van rajta. Bár az ára kb 2 millával kevesebb volt, mint amit kiír az oldal. És nem értem, hogy kerültek rá a cannon-ok, én mindig multi-cannon-t szoktam fittelni.

Jók ezek, végre már van valami értelme is a felfedezésnek!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.11.07. 19:31:30
Ezek az alien shipek nagyon erős hasonlóságot mutatnak az X3 Boron faj hajóival...
Köszi srácok!!!-😊

Dzsini
Távol a bázisoktól lehet vele javíttatni a hajó alkatrészeit (egy-két kivétellel, pl. a hajótest). A javítás idejére ezek lekapcsolnak, tehát ajánlott nyugis környezetben végezni. (pl. FSD-t javítani supercruise közben nem jó móka 😊 )

Főleg hosszú távú felfedezéseknél ad egy kis plusz biztonságot.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
Javítani tudod vele a moduljaidat. Lakott területen kívül van haszna, ha összetöröd a hajódat, de 1000 fényéven belül nincs bázis😊

[merlinw.org]

Auto Field-Maintenance Unit !!!! Ez mire jó????
Amúgy köszi az infót. Megyek is az Alioth Sey-be az Asp-m ért!-😄

Ez az 1700 fényév így nagy copás...főleg ennyi pénzért. Én ma 2,4 M kaszáltam egy fuvaron de az mindössze 1,5 órámba kerűlt. 6 koronás mukit kellett 4 helyszínre elvinnem, a legtávolabbi 300 Ly-re volt. =>így már meg is van az Asp Exp ára, úgyhogy megyek is megvenni. A motyóm nagy részét átrakom rá a Type-6 ról.
A következő cél meg az Imp.Clipper asszem...nagyon tetszik az a hajó!

MerlinW
De business fülkém van. Alioth-on veszem fel őket, ahol allied vagyok, mind az Allioth Independence-nél, mind Allience-nél. Alioth Independece rendszerekben szoktak lenni jó kis 2-3 milliós 12-13ly-es fuvarok is. Szerintem bármelyik power-hez tartozó frakciónál így megy, de ha Alioth-ba szeretnél menni, kell permit, amihez 78 Ursae Majoris rendszerben tudod feltornászni magadat.

További előnye, hogy Alioth-on az Asp Exoplorer 20%-al olcsóbb.

[merlinw.org]

RJoco
Az szép. Én örülni fogok, ha a héten visszaérek a bubiba.
Amúgy korábban 12 ezerre kellett volna vinnem 6-ot és 15M-et adtak volna.
Gondolom te nem business ügyfeleket taxizol.

MerlinW
Én most viszek 7 pupákot 6200ly-re, 52 millióért😊

[merlinw.org]

RJoco
Ekkora szívást!
Elhoztam a nyomikat 1700 fényévre. Gondoltam lesz itt valami állomás vagy település, ahol kirakhatom őket és talán lesz visszafele is egy fuvar. De nem. Letöltöttek valamit egy toronyból a bolygón és most vihetem őket vissza. Mindezt 2,3M-ért.

Roger6
Igen, és írják is, hogy ez nem like gyűjtő, szóval a címet javítsa 😊

Caliph
az igaz,de a linken a topicnyitó mégis azt hiszi,hogy they are back 😊
csak ha valaki nem olvasná tovább 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.11.07. 17:15:55

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Roger6
Nem is NEW Contact a neve ennek megfelelően <#wave>

Caliph
túristacélpont ,nem új contact 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

MerlinW
MerlinW
Még több kép. A bázison megtalálhatók azok a nagy méretű lövésnyomok/roncsolódások, amik a legutóbbi tömegsír hajóin is.

[merlinw.org]

MerlinW
Alien research site-ot talált egy CMDR - (HR 5991 1b) lat 33.47, long -2.17.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.07. 13:49:52

[merlinw.org]

s_andras
Úgy döntöttem hogy le fogom szedni erről a korvettről a katonai páncélt meg a HRP-eket, és beteszek még hangárt, mert a tanoncom mire elfogyasztja a 6 db vadászt egy High RES-ben, a pajzsom külső karikája sem mindig halványul be egy kicsit. Úgy, hogy anakondákat szoktam rammerkedni.. Teljesen értelmét vesztette a hajótest bármilyen erősítése. Legalább jobban fogok fordulni, nagyobb ugró stb.
Az anacondák meg miért nem tudnak lemenni 0% hullra?? 1 mindig megmarad és arról esnek szét. Nem lehet tudni, mikor lehet már otthagyni a vérbe megdögleni, csak lövöm mint a hülye.

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Dzsini
A Ferdelance nagyon kemény ellenfél volt (a Thargoidok után második helyen), a Python volt talán a "legkönnyebb" préda C64-en.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.07. 13:40:56

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Amiga
Szerintem a Ferdelance volt az. Mindig, amikor az alakja feltűnt a radaron, ujjongtam, mert ez tényleg egy nagyon könnyű és jól fizető préda volt. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

az elite-ben volt egy hajótípus, kifezetten teherszállításra. piszok könnyen ki lehetett lőni. a kép alapján a ferde volt, vagy az hiányzik?
a kép szerint ASP. és COBRA, stb.<#zavart1>
már napok óta direkt így irogatom, de nekem még nem szólt. pedig volt, hogy egy hsz-ben 2x is.<#eplus2>
s_andras
Én is azt használtam a játék időszámítása szerint 1 évig, addig tartott vele összeharácsolni... irgalmatlanul sok pénzt. Aztán mivel csak egy hajónk lehet, váltottam Viperre (3-as military drive), mert ezzel lehetett a katonai atomrakétázós küldetéseket gyorsan csinálni <#eplus2>

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Amiga
Tényleg... Nagyon jó. :-)
Nekem a Frontier-ben Panther Clipperem volt. Sok problémám nem volt, ha megtámadtak, akkor a támadót kijelöltem a docking computernek, nekimentem és ő megsemmisült. :-D Micsoda gép volt az...

Dzsini
És a legtöbb klasszikus hajó még a nyolcvanas évekből:
Adder, Anaconda, Asp, Cobra, Diamondback, Fer-de-Lance, Keelback, Python, Sidewinder, Viper

A Clipperhez kell bárói rang, itt a táblázat.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.07. 10:43:03

MerlinW

[merlinw.org]

Amiga
Jahogy az áspis kígyóról kapta a nevét? :-)

Amúgy Empire-ben már friendy vagyok. Láttam egy űrhajót (Imperial Courier talán), amit csak báró rangtól lehet megvásárolni...

Roger6
<#hehe> <#nezze> Az örökké tartó harc.

Dzsini
Asp, nem ASP (és nem COBRA és nem VIPER)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.07. 08:50:06

Amiga
Viper MK IV az új játékszerem. :-)

Arra hamar rájöttem, hogy nem tudok vele olyan szépen manőverezni, mint a Cobra-val, így némi töprengés után inkább teherhajóvá alakítottam, és most két rendszer között ingázok, amelyekkel a másikon hiánycikkeknek számító (és így a mission-ök között is rendszeresen megjelenő) termékeket fuvarozom. Néha közben a powerplay-el is foglalkozom, de ezen a héten ebből már nem lesz szintlépés, még alig 200 merit-em van a 750-ből.

Még nem tudom, mi lesz a következő hajóm, de az ASP Explorerrel én is szemezek.

Dzsini
Még nem teljesen biztosak benne, de úgy néz ki... este még nem látszott 😊
cserébe egy pár közelebbi gomba, lakott égitesten

MerlinW
Az egy bug😊

[merlinw.org]

Dzsini

MerlinW
És az út😊

[merlinw.org]

yesname
Köszi. Akkor még gyűjtögetek picit. 15m-nél váltok azt hiszem.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Dzsini
A legutóbbi felfedezés sztorija: