ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nefürgyé le!
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.11.08. 02:34:57
iSS!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
iSS!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.11.08. 00:16:02
iSS!
[merlinw.org]
De ekrülöm a harcot ha csak tehetem. Bár az ASP-vel majd azért már jobb lesz, Dogfight-oleni, mint a Type-6 al.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Az utam során, míg eljutottam 1700 fényévre, csak egyszer találkoztam NPC-kkel, mikor beljebb mentem egy rendszer másik napjához és annak bolygóihoz. Ott volt némi élet, de állomás egy szál sem. Amúgy teljesen kihalt volt az összes. Régen azért bedobott egy-egy hajót a játék, míg megkerültem a rendszer napját a következő ugrásig. Ha sokáig maradtam, akkor az a hajó rám is mozdult.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
ASP-m már van, így az nem kell.
Jelenleg ez a fitt van rajta. Bár az ára kb 2 millával kevesebb volt, mint amit kiír az oldal. És nem értem, hogy kerültek rá a cannon-ok, én mindig multi-cannon-t szoktam fittelni.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.11.07. 19:31:30
Főleg hosszú távú felfedezéseknél ad egy kis plusz biztonságot.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[merlinw.org]
Amúgy köszi az infót. Megyek is az Alioth Sey-be az Asp-m ért!-😄
A következő cél meg az Imp.Clipper asszem...nagyon tetszik az a hajó!
További előnye, hogy Alioth-on az Asp Exoplorer 20%-al olcsóbb.
[merlinw.org]
Amúgy korábban 12 ezerre kellett volna vinnem 6-ot és 15M-et adtak volna.
Gondolom te nem business ügyfeleket taxizol.
Elhoztam a nyomikat 1700 fényévre. Gondoltam lesz itt valami állomás vagy település, ahol kirakhatom őket és talán lesz visszafele is egy fuvar. De nem. Letöltöttek valamit egy toronyból a bolygón és most vihetem őket vissza. Mindezt 2,3M-ért.
csak ha valaki nem olvasná tovább 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.11.07. 17:15:55
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
[merlinw.org]
[merlinw.org]

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.07. 13:49:52
[merlinw.org]
Az anacondák meg miért nem tudnak lemenni 0% hullra?? 1 mindig megmarad és arról esnek szét. Nem lehet tudni, mikor lehet már otthagyni a vérbe megdögleni, csak lövöm mint a hülye.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.07. 13:40:56
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Nekem a Frontier-ben Panther Clipperem volt. Sok problémám nem volt, ha megtámadtak, akkor a támadót kijelöltem a docking computernek, nekimentem és ő megsemmisült. :-D Micsoda gép volt az...
Adder, Anaconda, Asp, Cobra, Diamondback, Fer-de-Lance, Keelback, Python, Sidewinder, Viper
A Clipperhez kell bárói rang, itt a táblázat.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.07. 10:43:03
Amúgy Empire-ben már friendy vagyok. Láttam egy űrhajót (Imperial Courier talán), amit csak báró rangtól lehet megvásárolni...

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.07. 08:50:06
Arra hamar rájöttem, hogy nem tudok vele olyan szépen manőverezni, mint a Cobra-val, így némi töprengés után inkább teherhajóvá alakítottam, és most két rendszer között ingázok, amelyekkel a másikon hiánycikkeknek számító (és így a mission-ök között is rendszeresen megjelenő) termékeket fuvarozom. Néha közben a powerplay-el is foglalkozom, de ezen a héten ebből már nem lesz szintlépés, még alig 200 merit-em van a 750-ből.
Még nem tudom, mi lesz a következő hajóm, de az ASP Explorerrel én is szemezek.
cserébe egy pár közelebbi gomba, lakott égitesten
[merlinw.org]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]