ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.10. 11:20:56
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Hardpoints, Utility, scanner-ek nélkül 30,79ly. Ha az üzemanyagot mindig optimálison tartanám, akkor 33ly lenne. És személy szállításra lenne csak jó. Futni 356 m/s boost-tal, szóval ez nem változott attól, hogy csökkentettem a tömeget. Jah és minden D-s a fő modulokból.
5A-s Thruster-rel már lehetne futni majd 400-zal, de 1ly-vel csökken az ugrótáv és kérdéses, hogy meddig lehet boost-olni a D-s PD-vel. Ha azt is A-sra cserélem, akkor már csak 29,47ly-t tudok ugrani teletankkal.
Az 50ly sehogy sem jön ki belőle.
Patronage
Medium Security
Nem is rossz hely, mert a BO 3-as major reserves metal rich gyűrűhöz egy köpésre kering egy nagy állomás.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.11.10. 11:10:00
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amiga: amit írsz hogy "nem tetszik a pofád" szöveggel is megtámadtak, az számomra ismeretlen, nekem ilyet még sose üzentek. De lehet hogy az alacsonyabb harci rangú játékosok így is járhatnak..
A bányászküldetéseknek amiket ki lehet elégíteni vásárlással, örülni kell, jutalom.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.11.10. 10:01:43
Eddig nem volt gond. Akkor pár hét szünet ismét, úgy tűnik, meg kell várni amíg helyre teszik.
Viszont találtam néhány nagyon érdekes küldetés-szituációt.
Az egyik bolygón pl. rendszeresen megkérnek, hogy bányásszak x T bauxitot. Igen ám, de a market-en ugyanezen a bolygón árulnak is bauxitot, így ha megveszem a kívánt mennyiséget, akkor azt le is tudom adni bányászott cuccként és kész is a küldetés.
Ugyanígy kérnek, hogy extract-oljak vizet, kapok rá 3-4 napot, a mission leírásában el is magyarázzák, hogyan tudok vizet kinyerni. Én ehelyett elugrom a szomszéd rendszerbe, megveszem a vizet, elhozom, mindenki örül, én meg kapok egy zsák cr-t. Ez azért érdekes. :-D
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
@ Dzsini, amúgy persze igaz, egyelőre nagyon középszerű pilóta vagyok, de az MK-m nem is volt valami extra, szóval mindenképpen erősebb fejlesztésekkel fogok ilyesmibe legközelebb belevágni. Már összeraktam egy olyan MK-t, amivel a medium sec-es nav beaconöknél el tudtam vadászgatni, de több ellenfél ellen még mindig tehetetlennek érzem magam. Talán kellenének extra rendszerek a hajóba - az a valami, ami megzavarja az automata lézereket, meg akár ECM is a rakéták ellen.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.10. 09:04:58
Szerencsére eléggé a lista alja a Petty Officer, ugyanígy a Birodalom is legalább Squire szinten enged be Achenarra.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.11.10. 08:59:47
Nem tudsz belépni, megállít a "zöld karika" határán.
T6-ra amúgy fel tudsz szerelni kabinokat, tudsz utasokat szállítani. Múlt héten volt olyan köröm, ami 12 perc alatt 11 milliót hozott, és ezt T6-al csináltam. Szóval kalandra fel! <#worship>#worship>
A D a legkönnyebb egy-egy alkatrészkategórián belül, az A,C,E normál, a B pedig a legnehezebb.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.10. 08:50:19
Fel tudnék szerelni egy A kategóriás Fer-De-Lance-t, de még a közepes NPC-k is széttépnének mint foxi a lábtörlőt, mert gyakorlat nélküli, ügyetlen harcos vagyok.
Vettem inkább egy Transporter 6-ot, 96 T rakteret sikerült beapplikálnom. Így most ugrásonként megvan a 100 ezer cr, mert a marine equipment cuccokért jó ezres felárat fizetnek egy szomszédos rendszerben. Kicsit elvesztettem a fonalat, hogy merre fejlesszek, valami erős harci hajó kéne, amit nem lőnek ronggyá 10 mp alatt, ha többen támadnak.
"AspE 4D-s thrusterrel, shield, 3D distributorral😊 Ez kellett az 50ly-es ugráshoz😊 "-----ezt jól olvasom?....alapban 5E-s a thruster és 4E a Disr....akkor most ez ennyit számít???
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.11.10. 08:33:08
a besiklás mindig nagyon lágy ha nem rángatod a kormányt és időben leveszed a gázt. az id kezdetén rögtön leveszem, és finoman próbálom tartani az irányt az eredeti célomon, nem érdekel a vektor. viszont már ekkor megkapja a power distributoron az engine a 4 pöttyöt. mihelyt megérkezek normálba már megy is a boost, amit ütemesen ismétlek. közben beesik a támadó is, de ekkor már kb. 3km-el mögöttem kell lennie. mihelyt lehűlt az fsd (ilyenkor nagyon jó ha van a generátoron szabad kapacitás) már nyomom is. ha megfelelő a távolság és nem fog meg a tömegével, normál időzítéssel már ugrok is. nagyon sokszor van úgy, hogy nem ugrok át másik rendszerbe, hanem csak az sc-be és folytatom az utam. ha mégegyszer kiszed újraindul az előző móka. de ha nehezen szabadulok, akkor egyből vmelyik környező rendszer.
Nekem a kezdetek kezdetén is bajom volt az interdictor-ral. Még a horizons előtt.
A kiérkezésnél én azt tapasztaltam, ha nagyon eltérek a vektortól, akkor nagyon nem jól érkezek ki. És van amikor rendesen elcsavarja az npc. De ez is rég volt, vagy 1 éve. Jobban mondva 48 héttel ezelőtt. A powertől minden héten megkaptam az ezrest, mégha nem is játszottam. Így szedtem ki a múlt héten, ha jól emlékszem, akkor 48 ezret.
Ennyire brutálul nem szoktam landolni, de volt, már, hogy én is koppantam. Az a fontos, hogy nem szabad beszorulni sehova. Régen nem egy npc-t láttam robban az állomás fegyverzetétől, mert meghülyült és folyamat a falnak verte magát.
Erről az "NPC is megfordul, ha én is" dologról még nem is hallottam. Új bug? Régen ugyanúgy jöttek utánam.
az interdictort meg nagyon sokan nem értik. valami történt az egyik javításban, azóta inkább kaotikus mint logikus lenne a működése. számomra pl. teljes rejtély, régen jól tudtam használni, most semennyire sem. csak azt tudom, hogy ha id-znek, gáz le és tartani az irányt. nem megyek a vektor után, hanem azt próbálom lágyan tartani (nem rángatni a kormányt) amerre az id előtt is tartottam. így tutira finoman esek ki és jó lesz a menekülőirányom. és menekülés közben még mindig eldönthetem, hogy visszafordulok-e harcolni.
Amit Roger6 mondott, azt csináltam régen én is. Nem küzdöttem SC-ben, általában több idő is volt, mint kilépni belőle, majd újra belépni. És az FSD is annyi idő alatt töltött vissza, mint mindig. Viszont, ha úgy szednek ki, akkor az sokkal tovább tart.
Az FSD Interdictor-t meg nem egészen értem. Mikor én használtam valakin, mindig én szívtam meg és hull sérüléssel, meg pörögve estem ki SC-ből.
De, ha nullára húztam a gázkart mikor rajtam használták, volt, hogy az illetőt nem is láttam. Az fontos, hogy a hajó orra még ilyenkor is a menekülő vektoron legyen.
Több, mint 3M jött be, jópár rendszernek legalább a napjára rátettem a nevem és 24%-ot emelkedett a pathfinder rangom is.
A SOL rendszerben meg láttam már a jó kis fuvarokat, csak épp foglalt voltam. Van pár állomás, ahol allied vagyok.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.10. 00:02:22
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.09. 23:58:16
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.09. 23:15:08
[merlinw.org]
Ha meg silent módban mész, akkor biztos, hogy nem scannelnek. Csak az időigényesebb és oda kell figyelni a hőmérsékletre, nameg kapcsolgatni kell a modulokat ki és be. De nem lehetetlen, így is csináltam már.
Platformnál régen nem volt biztonsági, de pikk-pakk odaért, ha pl kicsit koccoltad az állomást. Jártam már így és kaptam is a büntit a szajré miatt. Ideges is voltam.
Ha engem kiszednek és nem akarok harcolni, akkor folyamat tolom a boost-ot. NPC így még nem érte utol az ASP-t, de a Type-6-ot sem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.09. 22:53:08
[merlinw.org]