23609
1418743729.jpg
  • Dzsini
    Natív 1080p-ben fut, és komolyabb csatákban se lassul be azt írják (fix 60 arénában, 30 a galaxisban) - jól kiszámolták a beállításait, én elég sokáig 900p lowban játszottam PC-n (25-45fps környékén), és még úgy is teljesen jó volt (persze Conflict Zoneokat kerültem).
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.27. 19:42:13
  • MerlinW
    Az viszont szomorú. Mármint nem a PS hibája:)
  • Dzsini
    Valahol emlegették, hogy PC medium-high környékén fog menni, ahol az XB1-es változat is - PS4Pro és VR változatról még nem nyilatkoztak.
  • MerlinW
    Ha egy Battlefield 1-el elbír a PS, csaknem PC minőségben, akkor az Elite-el is el fog. Szerintem PS3-on is simán futna, nem olyan gépigényes játék ez.
  • Dzsini
    Csak a szerver háttérszimuláció része azonos (tehát árak, rendszerállapotok, CG-k, ilyesmik) - közösen repülni nem lehet.
  • RJoco
    Elég jól sikerült videó. Bár PS-en szerintem ennyire jó grafikája nem lesz. Tapasztalat más játékokkal.
    A vége annyira ismerős volt. Csak a Build maradt le. De hát ez nem egy X...

Ezek a szerverek össze vannak/lesznek kapcsolva, vagy külön vannak a konzolos szerverek egymástól és PC-stől is?
  • Dzsini
    itt 1:25-től:

A PS4 verzió a 2.3 után jön ki, annak teljes tartalmával, és onnantól ugyanúgy együtt halad a PC és XB1 változattal.
  • RJoco
    Hmm, sisak nélkül és színes ruhában
  • Dzsini
    Február végén indul a 2.3 béta

• Dzsini
  • etniez
    Abban igazatok van, hogy a gyári hud jó a szemnek és nehéz olyat gyártani, ami használható és nem fáj a szemnek, ennek ellenére én kb. a második napon cseréltem a színeket, mert nem bírtam nézni, annyira randa.
    De kinek a pap, kinek a paplan ugye...
  • nibron
    mi olyat csináltunk, hogy mindketten felvettük a küldit, és akkor amit én lőttem ki azt én kaptam, amit a haver azt pedig ő. na most azt nem próbáltuk, hogy ha ketten lövünk egyet mi lesz (két oldalról mentünk be). és itt most logikus lenne, hogy mindketten (mert a bounty is így működik) meg az is, hogy aki az utolsót beviszi. ez még a 2.1-ben volt.
  • s_andras
    Én csak erre tudok választ:
    "Ha nem, akkor log/out-log in SC-be, SC-ből -és újrateremnek a skimmerek ugyanott?"

Igen, a skimmerek (is) újra előjönnek menübe/SC-ba lépkedés után. Voltam olyan küldin ahol kb 8-at kellett ölni, a bázis meg egy kis csoffadt 2-3 skimmeres bódé volt, többször is újra kellett termelni őket hogy meglegyen a kvóta.
  • gyurmak
    Kérdésem lenne, de kérem, h csak az válaszoljon, aki személyesen tesztelte, vagy biztosan tudja:

felveszek pl. egy skimmer küldit, pl.űrgammák bázison 4 skimmert kell kiszedni. Openben vagyok, mondjuk jön velem a haverom is, pl. bobi.
    Odaérek, ürgammák, bázishatáron belül - előjönnek (korrekt módon a földből) a skimmerek, de nem én, hanem bobi lövi ki őket. Ha lelő 2-t, az én számlálómhoz adódik-e, vagy ha lelövi mind a 4-et akkor nekem lesz teljesített küldi?
    Ha nem, akkor log/out-log in SC-be, SC-ből -és újrateremnek a skimmerek ugyanott?

Ugyanez a szitu pl. escape pod-ok összeszedédével, ha bobi elszedi előlem a podokat, akkor loggolással újrateremnek? ugyanott, vagy máshol?

A jelenlegi multi megértéséhez kellene, kösz.
    Utoljára szerkesztette: gyurmak, 2017.01.27. 13:59:15
  • MarkBlade
    Köszönöm a válaszokat így teszek! :)
  • nibron
    szintlépő küldetést kell felvenned. ezek a federationnál olyan néven futnak mint pl. "naval supply", "job available". tehát a megszokottaktól kicsit eltérő. ha egy ilyenbe belenézel, alul láthatod, hogy juttatásként megkapod a következő rangot. viszont ezt csak akkor tudod felvenni, ha az adott társaságnál cordial-nál jobb a reputációd. ha elsőre nem találsz ilyen küldit, nem kell görcsölni, tedd tovább a dolgodat, a háttérben tovább gyűlnek a következő rang %értékei, szintlépéskor nem 0%-ról indul, hanem ahol éppen áll.
  • s_andras
    Olyan helyen legyél, ahol legalább egy Fed párttal szövetséges az állapotod, és váltogass Open/PG/Solo módokat, rekedj az állomások között, esetleg közeli helyekre vállalj további küldetéseket. Előbb-utóbb meg fog jelenni a Mission Board-on. Amit addig dolgozol nekik, nem vész kárba, a következő szintet a háttérben építed velük.
    Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.01.27. 13:32:51
  • MarkBlade
    Segítsetek pls..Federationnál próbálok rankot építeni azt írja 100% a rank nál de nem történik semmi. Azt olvastam fel kellene dobni egy questett de nem kapok.. mi lehet a baj?
  • nibron
    nálam is ki van kapcsolva, mert zavaró volt ahogy automatikusan működött. de ezt a gázkar tologatást még át kellene gondolnod. ha gombra tennék az fsd ki-be kapcsolást, akkor ugye pont a fordítottját érnék el mint amit írtál. a gázkar tologatás mellett lehetne a gombot is nyomogatni. a modulok ki-be kapcsolásánál ez már nálam régebben is felmerült más probléma kapcsán. a jelenlegi módszerrel csak azt tudod csinálni, hogy megnyomod a 4-es gombot (nekem ez is vezérlőn van), átváltod a panelen a fület, megkeresed az adott sort, majd egy-két kattintással eléred a kívánt eredményt. ha ezt pl. egy mai repülőgépen kellene csinálni, vagy akár egy autóban forgalomban nem biztos, hogy ideális lenne. de ugye ennek tényleg csak akkor van létjogosultsága, ha egyrészt tényleg úgy működik ahogy dzsini leírta, a másrészt ha ezt a funkciót rendszeresen lehet/kell használni. amikor a rendszerek között ugrálok és a sebesség a lényeg, kikapcsolok mindent ami nem kell, hogy minél kisebb legyen a generátor terhelése. ezt pl. tök felesleges lenne gombra rakni, nagyon ritkán kell használni és van rá idő. a repülőgépeken sincs mindenre gomb/kapcsoló egy rakás funkciót a biztosítékok kipattintásával tudunk csak megoldani.
  • TokraFan
    Csak a magasságra értettem.:-) Ha kimész az erdőbe, ott sem egyforma magas minden gomba, azonos fajták között sem.
  • MerlinW
    "Amúgy meg sokszor zavaró, hogy nézelődésnél is előjön a panel és így zavarja a kilátást."
    Ki lehet kapcsolni, én is kikapcsoltam. 1-4 billentyűkkel aktiválom őket.
  • RJoco
    Nem. Az lenne jó, ha a gázkar mellett lenne egy interaktív kapcsolótábla, ami kiírná a modulok nevét és állapotát (on/off), valamint lenne hozzájuk kapcsoló (hamár kapcsolótábla), amivel ki és be lehetne kapcsolni őket.
    Arról nem is beszélve, hogy milyen jó lenne, ha a szektor képe egy másik gépen megjelenne automatikusan, ahogy beérkezek a szektorba. Nem hiszem, hogy az életben a teljes kilátást el kellene fednie egy 'térképnek'. És ahogy fedezem fel, úgy frissülne a kép is.
    Jó lenne, ha nem csak a monitoron lenne interaktív a játék :)
    Amúgy meg sokszor zavaró, hogy nézelődésnél is előjön a panel és így zavarja a kilátást.
  • MerlinW
    Dehogy lenne jó. Ez benne a pén, hogy interaktív a hajó. Azt ne mond már hogy jó lenne egy dobozban ülni heteken át és csak a gázkart tologatni:)
  • RJoco
    Jó lenne, ha ezekre mind be lehetne állítani egy gombot, hogy ne menet közben kelljen a jobb oldali panelt bogarászni. Általában nálam minden megy, ha van kapacitás.
  • MerlinW
    Jaja, alap, hogy kikapcsolsz mindent, amit nem használsz. Cargo bay, hangár, heatsink-ből egy kivételével mindet, ha több van, scanner-ek, amiket nem használsz, stb. AFMU meg gondolom alap, lévén eszik vagy 50%-ot:)
  • Dzsini
    Próbáld ki, hogy kikapcsolod miután megvolt a scoopolás, és meglátod :)
  • elite84
    nem a FS melegít amikor dolgozik, hanem akkor dolgozik, amikor meleg van, a nap közelében
  • Dzsini
    Amikor dolgozik, akkor melegít igazán - vannak olyan bolygók, amik scoopolási távolságon belül vannak, ott számít igazán. Plusz minden melegít egy kicsit csak attól, hogy be van kapcsolva, és ha a határon táncolsz, akkor ilyesmikkel lehet pár százalékot nyerni.
  • RJoco
    Ok, köszi!
    A FuelScoop miért melegít annyira mikor nem megy?
  • nibron
    nyugi, egy bizonyos kor után már automatikusan írja fel a háziorvos. a fiatalok pedig azzal buliznak.

dzsini: ez a scoop kikapcsolás normál módban a nap közelében is működik?
  • s_andras
    ...őőőőő... mire is..? Az unalmas hudszínre? Bogyó? Amitől színesebbnek látom?..? Kábszeres LSD-s hippimegoldás nem kell
  • Dzsini
    Nem számít az SRV-nek a felszín hőmérséklete, hajóval ha magas a normál hőmérsékleted, akkor számíthat, a Fuel Scoopot kikapcsolva erősen csökkenthető.
  • RJoco
    5-700K hőmérsékletű bolygón mennyire veszélyes leszállni, boostolni, SRV-vel járkálni?
  • nibron
    az egy másik játék.:) onnan nem kellene ide átvenni semmit, bár ott sincs akkora változatosság. szerintem elmegy, a növények, gombák úgyis hasonlítanak egymásra. ami engem "zavarni szokott" inkább az egyforma roncsok. úgy értem, hogy most már sokféle roncs van, de az azonos típusok mindig ugyanúgy néznek ki.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.01.26. 15:19:00
  • TokraFan
    Igazán rádobhattak volna egy random generátort, hogy a "gombafák??" magassága ne tökegyforma legyen...
  • MerlinW
    Mai Canonn felfedezés (IC 2391):

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.26. 14:53:41
  • Dzsini
  • MerlinW
    Én is az alapot használom. Próbáltam más színt is, de a gyári a legjobb.
  • nibron
    :D
    erre már tök jó bogyókat lehet beszerezni.:) vagy a folyékony formula.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.01.26. 13:57:31
  • nibron
    régebben próbáltam azt a kéket is. az a kedvenc színem, tehát adott volt, még tetszett is. azután vettem le, hogy elég szégyenteljesen (mondhatjuk mazsola módjára) lőttek ki. valszeg nem láttam át a képernyő tartalmát. ezzel viszont semmi bajom. mondjuk kissé tolakodik de lehet, hogy így optimális.