ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Az economyból van 2-3-4-5-6-os méret, 2-4-8-16-32 fős
Businessből 3-4-5-6-os méret, 3-6-10-16 fős
First Classból 4-5-6-os méret, 3-6-12 fős
És csak Orcára és Belugára szerelhető Luxury Class 5-6-os méret, 4 és 8 fős.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.04. 18:47:58
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Gondoltam csinálok egy kis power play-t, vagyis az ügynökömnek segítek. A feladat az lenne, hogy controlled rendszerből viszek propaganda papírt a cél rendszerbe.
A térképen kerestem is egy, az ügynököm által kontrollált rendszert. Még az állomást is kijelölte nekem, ahova mennem kellett volna, ez egy holdon lévő volt.
Viszont nem jelent meg a kommunikációs részen az állomás, így nem tudtam dokkolni.
Persze sikerült túl közel is mennem. Eltávolodtam egy kicsit, de a szemétnek nem volt elég és nem szólt újra, hanem adott egy 400 Cr-es fejpénzt. A köcsög nácik a környéken meg azonnal leszedték az ASP-m, nem tudtam menekülni. Rohadjon meg, 700k-s bukta. Az összegyűjtött fejpénzeimről nem is beszélve.
És nem értem a miértjét.
@nibron: Köszi! Így már meglett. Csak joy gombra nem nyílt le, hanem aktiváló gombot kért rá.
A passanger kabint csak 5-östől fölfelé lehet felrakni? 5-ösben mekkora méretek vannak? Én egy hármom személyessel találkoztam, de az állomáson a legkisebb fuvar is 6 személyes volt.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.11.04. 18:44:27
Warning! Cargo bay open, shields are down!
a tipp az, hogy keresni kell jó helyet, ahol a legtöbb gyorsan teljesíthető küldetést fel lehet venni egyszerre.
olyan 5-6000 küldetés után már meg is veheted a corvette-t.<#nyes>#nyes>
a frakció reputációt a megfelelő rendszerekben a res-ekben a wanted hajók levadászásával pillanatok alatt fel lehet húzni.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.11.04. 18:28:27
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
...mondjuk nekem jelenleg úgy néz ki már nem kell több előléptetés, megvagyok azzal, amire szükségem volt 😊 (Sol permit és Clipper)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.11.04. 17:55:17
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.04. 17:35:25
Köszi a választ.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.11.04. 16:44:33
egyébként elég szórakoztató ha 10-20 társaság köröz több százezerért, megvan annak a saját bája.
egyébként a kilép-belép az nálad mi? a játékból vagy csak a beaconből, res-ből?
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.11.04. 11:50:51
na arzént, azt a jaques környékén lévő rendszerekben rengeteget találni. annyit szedtem belőle, még mindig van.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.11.04. 11:20:40
Az más kérdés, hogy gejzíres mezőt találni egy külön elfoglaltság, de már egész sokat találtak.
Öhm. fél óra tekergés egy rendszerben, beugrálva USS-ekbe, 20+ darabot szedtem össze egy lövés nélkül😊 Arzént farmolni, na az időigényes volt. Bár most találtam végre arzénban gazdag holdakat.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.04. 11:01:09
[merlinw.org]
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
[merlinw.org]
De meghoztam!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
iSS!
Régen volt egy legördülős opció, ha jól emlékszem, de most semmilyen opciót nem találtam erre.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.11.03. 22:14:14
De komolyan nem játszottam több, mint egy éve...
Amikor megjelent, napi 10 órákat játszottam... 😊
Annyi változás van, elölről, szépen felépítve szeretnék beleugrani újra.
Rendszeresen olvasom az ittenieket, csak kapkodom a fejem, milyen újítások vannak.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
miért kell elkezdened elölről?
Előszőr a routerben kellett engedélyezni a Upnp-t, majd le kellett szedni a legújabb nvidia drivert, mert a 75.70 verzióval, ami a legújabb, nem ment.,
A 72.90-essel elindult.
Most megyek, törlöm a régi állásom (pedig van benne 3 hajó meg sok-sok milka...) és elkezdem újra az elejéről...
Kösz a segítséget, a tippeket.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.11.03. 21:07:28
Minden segítőkész hozzászólás nagyon hasznos a számomra és totál respektálom mindannyiótok jóindulatát! <#worship>#worship>
Ami a generátort illeti, sajnos egyben még sose volt annyi pénzem, amennyibe egy A-s kerül. Kinéztem ugyan már magamnak, de elképzelhető, hogy amikor összejön a pénzmag, űrhajót fogok váltani. Van néhány modell, ami nagyon tetszik, és kicsit a céljaimnak is jobban megfelel. De még nagyon kis hal vagyok én ebben az akváriumban! :-)
a "D"-s generátor pedig hulla gyenge, el kell jutni az "A"-ig ha már egyszer beam-et használsz. még az is kevés lesz. a másik, hogy azért is kell az A, mert annak a legnagyobb az integritása (azt a legnehezebb kilőni).
Amúgy jelen esetben az első tipped volt a nyerő, a fegyverek nem láttak rá a célpontra. Alul van a két beam, felül a multik. Amúgy a járgánybanvan egy erős (azt hiszem, 4D-s) generátor, legalább ez a része nem problémás, a beam-et elég sokáig tudom vele használni, aztán indítom a cannon-t.
Ha visszaléptem (most muszáj volt megszakítani a "csak még egy kört" effektust :-D), majd megnézem jobban is és eljátszom az energia-beállításokkal. De most megpihenek Cubeo-n kicsit, sikeres volt a mai este. :-)
Meg új csillagtípusokat, fsd boost-ot, POI-zható felszíni elemeket, csillag típus / rendszer előrejelzést, menő hiperűrt, gejzíreket, kristályokat, gombákat, lávakitöréseket, idegen ásatásokat, roncsokat, rejtvényeket, grafikai tuningot, powerplay bővítést, ship transfert, modul storage/transfer-t, stb.
Vagy te mit értesz felfedezés alatt?😊 Láttad a változáslistát?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.03. 16:57:23
[merlinw.org]
Érdekes mód a játék csak fullHD-ra állította a felbontást, de azt ultra minőségben. És nem voltam elájulva a fogadó hajótól (talán egy BlackOps?). Kicsit mintha a korai dx-ekre hajazott, mikor még látszódtak az élek, szögletek (Colin McRally 1-2 környéki idő).
Az állomás viszont jól nézett ki az aszteroida mezőben 😊
Indításnál nálam is bejött egy fekete kép, majd megjelent az asztal egy része, a többi feketében maradt (kb pont egy fullHD méret), majd ismét teljes képernyőre váltott és indult a játék.
@Etelkozi Vata: Esetleg ezen (grafikai) beállításokat lenne érdemes törölni, hogy alapról induljon vagy megszerkeszteni, ha az alap valamiért nem megy.
Sajna mi felfedezők megint kaptunk pár "könnyítő" engineer módosítást aztán ennyi.
Kivadásztam magam egy jó időre,de a néma feketeség visszahív.
Sebaj kitöröltem a bookmarkot,most van újabb.peremvidék a cél ahol találtam egy nebulát ami pici és elvileg! nem volt még ott senki.
De tegnap majdnem pukkant a hajó egy neutronnál.Atán ahogy olvasom jobb kerülni a következő javításig.
Ja és megint duóban megyünk ismerőssel.Így azért sokkal jobb 😊 (adott etapokon bevárjuk egymást)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict