23609
-
#15518 Hol vannak Cutterek? Halál komolyan mondom: EGY DARABBAL SEM találkoztam eddig! És mellesleg Corvettel se nagyon, talán egyszer?... -
Komor88 #15517 Ha unnerfelnék a Pythont, akkor az enyém eléggé elszálna.
Tuning után, van 460-as burst speedje, úgy fordul, mint egy vulture, a fighterekhez is csak ritkán kell tolatnom, cuttert, clippert úgy lövök szét, hogy szinte alig tudnak hozzám érni. A cz-ben csak akkor kezdek menekülni, ha már több, mint 3 hajó lő egyszerre, addig bírja a pajzs (2000+-os mind a 3 támadás ellen). Ja és a 460-as burst miatt el tudok lógni minden cz-s hajó elől (kivéve a fighter, de azt meg tudom oldani).
Amúgy javaslom most minden cz-zőnek, hogy menjen a HIP 10716-ra, mert folyamatosan adja a massacre küldiket és konstans war van, vagyis vélhetően egyhamar nem lesz vége (a cz a 3000+ ls-es részben van, 1000ls távolságon belül már látható). Naponta 200 milla simán összejöhet.
Utoljára szerkesztette: Komor88, 2017.02.07. 23:52:46 -
#15516 Nincs ezzel gond. Majd megszokod. Egy másodperccel előbb kell lenni, kb annyi a tehetetlensége. Szeretem egyébként, nagy barom, jól meg lehet pakolni. Szeretem a pitont is. Ki van maxolva, fürge, erős. Én három beammal és két plazmával használom. Több M-es hajó kéne még. Egyszer meg jön majd a Panther :) -
#15515 Turistalátványosságnál mindig találok legalább 2 Beluga-t. És nagyon gyakran jön velem szembe is kidokkolásnál.
Az 5-ös FSD tuninghoz kergettem adatot, a legtöbb hajó Beluga volt, utána az Orca-k, majd az egyebek. Mondjuk pont nem egy forgalmas állomásnál voltam.
A Python nerfjét sajnálom, bár ahogy észrevettem, mintha nem csak ezt nerfelték volna. Vagy az NPC-k lettek ennyivel erősebbek. De régebben az Asp is jobban teljesített, most már tényleg inkább csak felfedezés és többnyire menekülés. Cobra Expert ranggal már eléggé necces. Bár a hauler-ek rakétákkal a Python-omat is szívatják rendesen, ha nincsenek egyedül... -
#15514 Erről eszembe jutott hogy amikor Beagle Point felé benéztem a központhoz, a turistacsomópontnál 3-5 db Beluga NPC parkolt.
Python: messze a legjobb általános vas. Azzal különben is vinne alapból mindent hogy a legnagyobb az M-es kategóriában, de ráadásul korábban a legütősebb harci gép is ez volt, és bár nerfelték, sokat megőrzött a régi dicsőségéből. A mérnöközött FSD-je miatt egyszer pont ezt írtam én is, hogy "a piton az új asp" :D -
#15513 Én meg a Beluga Liner-en gondolkodom, mert az a legnagyobb.
Kíváncsi vagyok, hogy tudok e vele parkolni...
A Python-nal most meg vagyok elégedve. Akár boom szállítás, akár taxi, akár áru szállítás, nem gond, ha egy-két arcosabb egyén megállít. Olyankor már én nem adok esélyt nekik a menekülésre és mindig jön egy kis lóvé a bounty-ból is.
Ha meg leszedek róla két kabint (80T), akkor ugrik 27,6-ot. Ami kb megfelel a tuning nélküli Asp-m ugrótávjának, amit azért elég sokáig használtam. -
#15512 Én direkt többet mentem.. most 260 millánál tartok :)
de lassan megveszem a Kondát én is..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2017.02.07. 14:37:48 -
#15511 http://hvg.hu/vilag/20170207_meteor_michigan_to_videok -
#15510 Na, fsd megvan, most biztosításra gyűjtök..... -
#15509 Köszi, majd megnézem :D
Már csak az fsd hiányzik, de egyelőre transzportálom a kondát, nincs fölös 9 millám megint.
Megy tunningra mindjárt, utána még megyek 4 kört és akkor elég.
Nem kell több hajó, konda sem tetszik, de ezzel lehet a legnagyobbat ugrani. -
elite84 #15508 eleinte mindenkinek gondja van ezzel. A trükk az, hogy a kijárathoz való pozicionáláshoz csak a le-föl-oldal thrustereket használd, mert így merőleges leszel a kijárathoz viszonyítva, picit magasabban kell a középnél menni(ehhez érdemes a "show mouse widgetet" on-ra állítani), a landing gear legyen behúzva, és ami a legfontosabb, amint bedugtad a konda orrát a levélbedonóba, azonnal boost.
és ha bizonytalan vagy, nem árt négy pipet a sys-re tenni -
#15507 Ő pl nem amatőr:
Ezt a kondát raktam össze, visszem tunningra: https://coriolis.io/outfit/anaconda/0p5tiFklndksxf5--------0202------3d11--03--v6B42f24.Iw18WAMkkA==.Aw18ZlA=?bn=Etniez_Anaconda -
#15506 Én szerintem pont a tetejével akadtam fent, nézegettem videókat, nem gondoltam volna hogy ez ennyire nehéz feladat. -
#15505 Kondának nagy a hasa,tetején van a fülke,szal a levélbedobó "tetejéhez" kell húzódni :D -
#15504 Megvettem a kondát, felszereltem, majd nem bírtam kijönni, szétlőtt a rendszer, - 9 milla.
Azt hiszem komoly sanszom van megnyerni a hét hülyéje címet :D -
#15503 _O_O_O_F_F_F_F_F_F_F_F_
...hagyjuk is. -
TokraFan #15502 Meglátjuk, erre már én is kíváncsi leszek.
s_andras
No prob, csak jelzem, hogy ez a video már a sokadik ilyen az elmúlt 10évből, mindegyik közös jellemzője, hogy a fél/áltudományuos maszlag mögött nincsen hiteles bizonyíték, kutatási adat és tkp semmi, ami akár csak egyetlen szegmensét is alátámasztaná az elhangzottaknak. Innentől meg értelmezhetetlen. Ne dőlj be mindennek, nézz csak utána, hány ilyen van már! Privátban szívesen linkelek neked, ha nem találsz. ;-) -
gyurmak #15501 'azonos kinézetű helyszínek' ? még az ikrek is fényévekre vannak egymástól ezekhez képest.... -
#15500 Az lenne a minimum, hogy ugyanaz a tárgy+tárgy+oszlop kombináció ami az egyik helyen adott valamit, a másik helyen minimum egyáltalán ne működjön. Ehhez képest ha jól tudom, bármelyik bétánál ugyanaz a 13 cucc csalható elő mint először, ugyanazokkal a kombókkal (alfáknál u.a. 11). -
#15499 Egyértelművé tették, hogy az azonos kinézetű helyszínek valóban másképp működnek, ha rájönnek a játékosok, hogy hogyan. Ezt többen azóta feltételezték, hogy meglett az első ugyanúgy kinéző helyszín. -
gyurmak #15498 hogy ezt nem így akarták, az tuti!!!! égeti magát megint FDEV...
Utoljára szerkesztette: gyurmak, 2017.02.06. 19:24:31 -
#15497 Ram Tah:
"I am delighted that our research has led explorers to further ancient sites, and I am hopeful that these ruins will yield fresh information about the Guardians."
"I am aware that some pilots believe the new sites are identical to the one in Synuefe XR-H d11-102, but deeper analysis reveals that while the structures follow a set architectural pattern, the configuration of the codex-data pillars is different. This means there is probably unique data at each site, and I urge explorers to investigate the codex layouts to ensure no data is missed."
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.02.06. 19:19:57 -
#15496 _O_F_F_
Ehe-ehe... remélem azért ez a kis akadály nem gátolt meg abban hogy végig is nézd, mert akkor érhetnek naaaaagy meglepetések ;) Mellesleg asztro- és részecskefizikában azt az ámokfutást amit te itt gálánsan "valódi tudományos irányelvek mentén végzett kutatások"-nak nevezel, a sci-fi írók is megirigyelhetnék :D A húrok meg a féreglyukak, 44 dimenzió és társaik... Száz éves elhibázott kísérletekre és ad-hoc ötletekre épített légvárak vannak bedogmásodva.
-----------------------------------------------------------
ON
Nemsokára vége egy fejvadászos CG-nek, még be lehet gyorsan szállni megcsípni "nagy" pénzeket.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.02.06. 11:17:10 -
TokraFan #15495 Konteó... Már a feliratnál beszédes a dolog "Út a megtévesztésből a tudás alapú társadalomba". Már megint ez...Ilyet csak az ír le, akinek fogalma nincs a valódi tudományos irányelvek mentén végzett kutatások menetésről, vagy az ellenőrzési és tesztelési folyamatokról...de kb. semmi másról sem. -
nibron #15494 meg tulajdonképpen "bármi változás" miatt. pl. windows update... -
#15493 Nekem is gyors a gépem, patch ritkán érkezik, vga drivert meg még ritkábban frissítek és néha mégis lassan számol.
Mostanában nem is szoktam vele foglalkozni, mert míg indul a játék, addig felszerelem az asztalt a játékhoz, így a monitort nem is nézem. -
#15492 Azért mert mi a mágnesességet úgy tudjuk közvetlenül megtapasztalni ha a kezünkben van egy darab vas, attól még a természetben máshogy is működhet ;) Most értem a végére mindhárom résznek, érdemes (bár a 3 órát kb a tizedére lehetne csökkenteni, annyi benne az üresjárat). Elhangzik egy ilyen mondat is hogy nyugodtan gondolhatunk úgy a Napra, mint egy gigantikus fotonra. Még az általad linkelt mérethasonlító filmben is ugyanúgy néznek ki az atom alatti részecskék mint a csillagok! Végülis semmi új: "ahogy fent, úgy lent" :D
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.02.05. 19:12:40 -
#15491 Nem jól fejeztem ki magam :) Lassan számolta a shadereket és nálam azt csak patch-kor meg vga driver frissítéskor szokta. Amúgy lepörög hamar, gyors a gépem. -
#15490 Szilárd mag nélkül nem tudom hogyan lehet mágneses tere egy bolygónak, de mint írtam ehhez én kuka vagyok. Wikizni meg most lusta vagyok:) Elvileg a Föld, Mars, Vénusznak szilárd a magja.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.05. 18:13:43 -
#15489 Nem kell visszafordítania semmit, mert az eredeti adat megvan a gépben. Mi már csak a fordított szöveget kapjuk, amit, ha jól emlékszem, akkor Ram Tah ad meg üziben, ami igencsak gyorsan megteszi azt a pár fényév utat...
Lehet úgy is nézni a dolgok, hogy az obeliszkek látnak bele a gépeinkbe, de lehet úgy is nézni, hogy a gépek bocsátanak ki valami különös jelet az adatok hatására, amire reagálnak az obeliszkek.
A táblázatokban olvastam olyansmit, hogy 1. Csak akkor aktiválódott több obeliszk, mikor többen voltak és ki/be lépkedtek vagy érkeztek.
2. 4 ember ott tartózkodása "We don't know how to activate the obelisks yet. Currently, obelisks only get activated when there's more than 4 people in the same instance." ha jól értelmezem
Újraaktiválni tényleg a ki/be lépéssel lehet a leggyorsabban és egyszerűbben, de ezzel nem lesz több adatunk, sem aktív obeliszkünk.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.02.05. 17:38:04 -
#15488 Természetes dolog. Nekem mindig számolja. Van amikor gyorsabban, van amikor lassabban. -
#15487 Volt ma valami patch? Újraszámolta a shadereket a gépem, vga drivert nem frissítettem.
Utoljára szerkesztette: etniez, 2017.02.05. 17:14:15 -
#15486 Hű, hát a csillagoknál azt hiszem még a legelvetemültebb tudósok sem képzeltek szilárd magot a belsejükbe, de még ha így is lenne (nincs így), a "forgási" adataikat amúgy is mindig a felszíni rétegeikre értik. (Mellesleg én azzal értek egyet hogy valójában még a bolygóknak sincs szilárd magja.) -
#15485 Tudtommal a legtöbb csillagnak van szilárd magja, sőt hőmérséklettől /kialakulástól? függően szilárd felszíne/kérge is lehet. De majd Dzsini kijavít.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.05. 16:58:06 -
#15484 A Regulust vajon miért az "élére" állítva rakták be? :) Juteszembe: mindig mindenhol forgást emlegetnek a csillagoknál, holott forogni csak a szilárd testek tudnak. A csillagok _örvénylenek_.
Ez sem piskóta. Q.va nagy maflás a fekete lyukaknak, sötét anyagnak, Hawkingéknak, Einsteinnek stb. -
#15483 Kicsi esélyt látok arra hogy a játékosok adattárolójában lévő információk aktiválnák a további oszlopokat. Ez azt feltételezné, hogy az idegen technológia belelát a mi rendszereinkbe, ráadásul visszafordítja magának azt amit mi már egyszer átkódoltunk a saját nyelvünkre...
Továbbra is az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy a tárgyakat kell megfelelő pozícióba tenni, csak mi az...
Még egy dolog nagyon alapvető szerintem a megfejtéshez: szólóban egy aktivált, majd leszkennelt oszlop kialszik, és - már ha jól tudom - csak úgy lehet újra életre kelteni, ha SC-ba (vagy a főmenübe) lépünk és vissza. Szvsz valahogy muszáj lenne tudni újraaktiválni őket ezek nélkül a fél-csaló megoldásokon kívül is. -
TokraFan #15482 Nagyon jó! -
#15481 -
#15480 Ram Tah, csak annyit ír, hogy találd meg a helyszínt, az adatok dekódolásában segít, szoftver a hajón. Ha jól értelmeztem.
És ezt követően hiányzik legalább egy lépés, amivel közelebb visz a helyszínek megtalálásához. Akár más ismert helyszín szkennelése vagy hajók keresése nav.beacon-oknál, SC jeleknél találni valamit. Mint ahogy a fejvadászós küldinél is lenni szokott. Infót a nav.beacon-nál kapsz vagy normál esetben az első jelnél, amit SC-ben találsz.
És akkor utána még ott van a segítség, amit ígért az adatok dekódolásáért. -
#15479 Ha pénz kell, elég egyet, a legközelebbit.