ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
<#nyes>#nyes>
További workaround-ok:
- Launcher-ben állítsd angolra a nyelvet, vagy ha azon van állítsd át, indítsd el a játékot, majd vissza.
- telepítés útvonala\Products\FORC-FDEV-D-1010\Logs -ban talán ír valamit a log
- Indítsd a játékot -windowed paraméterrel
- DisplaySettings.xml -ben kapcsold ki a Vsync-et, vagy egyszerűen töröld a fájlt
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.03. 15:08:10
[merlinw.org]
[merlinw.org]
tegnap újra elővettem a játékot megnézni az újdonságokat. Sok tök jó pici újítás van, de azért hibátkat is tapasztaltam azalatt a pár óra alatt. Pl. annak örülök, hogy jóval gyorsabban tölt be a map, de ugrás előtt középen felül az az ablak, ami mutatja, hogy hova ugrok és ott milyen a biztonság és egyebek, az eléggé félrevezető. Jó birodalmihoz híven vittem a rabszolgákat és a birodalmi célrendszerre azt írta, hogy illicit cargo. Pedig ott nem volt az. Aztán kipróbáltam ezt az utas szállítást is. 8 ilyen feladatot vettem fel. Az elsőnél, mikor szkenneltem a beacont kidobott a játék és mikor visszaléptem már 4 quest eltűnt, viszont az utasok ott csücsültek a kabinokban. Gondolom ez bug... Vagy nem tetszett nekik ez a kis közjáték? 😊
Egyébként nincs Horizonsom.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A support oldalon lévő összes tanácsot végig csináltam, mindent újratelepítettem, vírusirtó kivételbe rakás, minden friss a gépemen (direktx, c++, dotnet, anyja-kínja, videodriver), de a launcherben a play megnyomása után egy másodperces fekete képernyő, majd vissza a launcherbe.
Hibaüzenet nincs. Steamről indítva sem megy, sehogy sem.
Két hónapja még játszottam.
Supportnak írtam, várom a válaszukat, de hátha nektek is van valami ötletetek, vagy találkoztatok a problémával és meg tudtátok oldani.
Köszi!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(Annak meg nézz utána, hogy mennyibe kerül az FM, mert ennek az összegnek alig több, mint feléért, 32€-ért bőven kapható a béta nélküli fullos. De jó a példa, az FM-ben nem szarják le az előző év játékosait, átlag három javító patch, téli adatbázis-frissítés - ami benne van az árban, amíg futtatni tudod a gépeden, minden feltétel önkényes változtatása nélkül játszhatod. Nem pedig az van, hogy a fejlesztők kénye-kedvének ki vagy téve, mikor b*sszák el a boltodat...)
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Egészen hosszú pihenőt kívánok, remélem nagyon-nagyon-nagyon hosszú ideig fog tartani.
sz: de ez csak akkor van, ha használnia kell a prioritást.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.11.03. 12:20:38
power distributor: harcban az éppen aktuális státuszod szerint illik használgatni. magyarán oda kell figyelni az energiaelosztásra és állandóan optimalizálni. ha te vagy nyerő pozicíóban, pajzsról elveszed át a fegyverekre, mert oda kell főleg ha beam-et is használsz. ha kicsúsztál a fenekéből, rátenni az engine-re, mert akkor jobban manőverezel. ha pedig menekülnöd kell, a pajzsra és az engine-re. ezt be kell gyakorolni eltart egy ideig, és a használatához nincs exact recept, mert mindenki a habitusa szerint használja vagy nem használja. van aki inkább védekezik, van aki inkább támad. kicsit olyan mint a foci. "röviden" ennyi😊
Amúgy azért lehet hogy neked óvatosan kell ezzel próbálkoznod ha még a harc nem az erősséged és Cobrával vagy, mert az ügynökök nem kifejezetten kezdők. Bár az is lehet, hogy mindenkinek a saját szintjéhez igazítja a játék az ellenfeleket, akkor működhet. Szóval ha pl Dangerous+ Assault Shipet észlelsz, akkor azonnal töltsd az FSD-t 😊
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.11.03. 11:53:52
Az nem világos számomra, hogy pontosan milyen feltételeknek kell teljesülnie ahhoz, hogy meg is adja a PP pontot, mert volt olyan hogy kilőttem valahol egyet, és nem kaptam érte semmit. Aisling követőként két biztos rendszert tudok: Bunda és Frey. Nav. B-hoz beugrunk, és várjuk a prédát. Vigyázni kell azzal, hogy a birodalmi hatalmak hajóit tilos bántani, azért akkor is levonás jár, ha másik főnök alá tartoznak (Zemina, Patreus, Arissa). Ha a leosztott tömeg nem tartalmaz megfelelő ügynököt, kilép-belép.
Én meg belekezdtem a powerplay küldikbe (preparation). Aisling médiacuccait szedegettem, most félóránként 10 T-t tudok a raktérbe pakolni. De van egy lehetőség, hogy a fél órát nem kell kivárni, ha befizetsz százezer cr-t. Véletlenül rányomtam. <#falbav>#falbav> Sok helyen kérdez a gép, hogy biztosan ezt akarod-e, de speciel itt nem kérdezett, azonnal levonta a pénzt. Az egészben a legszebb, hogy kivártam a fél órát, már 0 min-t írt a gép, csak szórakoztam, vártam, hogy átváltson és közben elkalandoztam a kurzorral...
De mondjuk én még százezres nagyságrendben gondolkozom. Most lett novice a harci rangom. Hardpointra kipróbáltam, amit tegnap mondtatok, a medium-okra célzásrásegítős multigun-okat szereltem, a small-okra pedig beam lézerek mentek. Még nem jöttem rá, miért, de időnként csatában nem tudok lőni egyikkel se, talán valamilyen energiaválság, majd jobban megnézem. De ezzel a felszereléssel még egyszer sem lőttek ki, persze nem is megyek neki túl nagy ellenfélnek, főleg nem egyedül. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
[merlinw.org]
Tegnapelőtt buktam százezer creditet, mert szétlőttek, miközben a system map-ot nyitotta a gép (kb. fél percet tekert). Persze, dühös voltam, de ezeket a veszteségeket meg kell érteni, le kell nyelni. Én is tudnék jópár dolgot mondani már most, amiben vérzik az ELITE, de minden rossz dologra jut tíz jó. Amíg a készítők újra és újra korrigálnak, én el fogom nézni a botladozásaikat.
"Addig meg megkeserítik a season pass nélkül játszók életét: kínlódjatok haszon nélkül, vagy vegyétek meg a season passt."
Értsd már meg, hogy a Season Pass-al semmivel sem kereshetsz többet, mint nélküle😊 Ráadásul a Horizons-os luxus szállításhoz is kell venned egy 100+ milliós "buszt". Tehát pénzt nem buksz a Horizons nélkül. Élményt azt baromi sokat. Nem kérted a fejlesztéseket, amit értek - mondjuk egy MMO esetében ez elég fura kijelentés - viszont nem is gamebreaking a hiánya. Mint írtam korábban, Az alapjátékkal is lehet napi 50 milliókat akasztani, még a mostani szituban is.
"Csak DLC-nek hívják a Seasont."
A DLC az DLC. Season meg több DLC.
Ár: Horizons 18/25€ amiért kapsz minimum 100+végtelen óra tartalmat. Felszíni akciókat/felfedezést/bányászatot (ami az engineer fejlesztéseket is felgyorsítja) kocsikázást, érdekes sztori/lore tartalmakat, stb. Persze lehet venni a Forza-hoz 10-20€-ért autócsomagot, meg Dark Souls 3-hoz 2 órás DLC-t is 20€-ért. Kinek mi😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.03. 10:18:03
[merlinw.org]
Kiakadhatunk, fellázadhatunk, felrobbanhatunk, ha egy játékban elszúrnak valamit, amit szeretünk, de ez sem nekünk, sem a környezetünknek nem tesz jót. Én a helyében azt mondanám, ha ígértek javítást, akkor ez a dolog sínen van. Nem kell konteókat gyártani a terelésről, televitázni a topikot, szídni a fejlesztőket. Szerintem...
-------------------------------------------------------
yamato41 vs mindenki beszélgetéshez: azért őt is meg lehetne és kellene érteni, én értem amit mond: ha neki van egy kedvenc tevékenysége, amit kifejezetten szeret csinálni, és az eddig jól fizetett, de most a kabinozás (vagy bármi) miatt visszavágták, akkor ez konkrét kiba...brálás vele. Hiába lehet "ezer" másféle módon könnyű pénzt szerezni, ha ő azok miatt az életviteli módok miatt nem tud lelkes lenni.
Oké, van olyan küldetés, ami most nem fizet olyan jól, mint eddig, de valótlant ne állíts már azzal, hogy csak azzal lehetett eddig pénzt keresni (de ha neked lenne igazad, akkor jól tették, hogy nerfelték, hiszen ezek szerint eddig arrafelé terelték a népet <#crazya>#crazya>).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.03. 08:38:40