23609
1418743729.jpg
  • gyurmak
    Merlinw,

Kösz az infót, de én nem vok akkora fan, h értékes tagjuk lennék. Ezt is 0-24-ben nyomják, respekt.
    Én csak pár órát keresgettem, de pár POIn kívül semmi. (mi találtam az egyik bolygón? -chemical manipulalatorst..:))
    Még senki nem bukkant rá/rájuk, kíváncsi vok, h véletlen rátalálás lesz, vagy valaki megfejt valamit.
    látom, te is hajnalig nyomtad...
  • MerlinW
    Legutóbb a másodikat ha jól láttam - én éppen mentem, mikor ők jöttek. De a Canonn privát csoportban játszik, így csatlakoznod kell előbb. A weboldalukon le vannak írva a cstlakozáshoz szükséges feltételek. Mondjuk a procedúra elhúzódhat akár egy hétig is, így lehet erről a "kutatás"-ról lemaradsz. Esetleg ha a napokban csatlakozol, kis udvarias noszogatással fel tudod gyorsítani a folyamatot discord-on:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.25. 02:30:49
  • gyurmak
    Merlinw,

Én is ott vagyok, tudod melyik bolygót fésülik?
  • MerlinW
    Jah, tényleg olyat sem vettem még. Tulajdonképpen hónapok óta csak az AspE-t és kondát (Coloniára szállításhoz) használom:)
  • elite84
    harcra kimagaslóan a corvette a legjobb, persze csupa 5-ös mérnöki munkával
  • MerlinW
    Nagyobb hajót harcolni majd felszerelek egy Cutter-t vagy Clipper-t. Kisebb harci hajóim vannak (Fer-de-lance, Vulture, Cobra, DBS) de rég használtam őket. Python-t még nem vettem, majd egyszer talán.
  • MerlinW
    Canonn-os srácok 4-es wingekben fésülik a területeket, pont az előbb repesztett el mellettem 2 wing az IC 2391-ben.
  • nibron
    nekem pölö nincs is olyan kondám amiben a-s power van. fegyvereket sem rakok rá, mert amire használom arra nem kell. ha szállítani kell valamit és számítani kell a harcra is, akkor nálam egyértelműen a python.
  • RJoco
    Húúú, ez nagyon jó! Köszi!
    Épp 5-ös FSD fejlesztéseket akarok csinálni és nincs hozzá semmim.

Anaconda-t még nem veszek, én szeretem felszerelni fegyverrel is, de az A-s PP ára kicsit húzós (160M), viszont egy C-s 20% tuninggal már elbírná az elképzelésem. Inkább élvezem majd a Python-t, hamár megvettem és felszereltem :)
  • nibron
    hát pedig amikor nekem kellett sok manipulators, akkor a res-ek nem igazán jöttek be, mert ott 1-2 volt elvétve. és nem is igazán dobálták ezt a cuccost, a megoldás a beacon volt, ott többé kevésbé folyamatosan lehet őket aprítani. 1-2 nap alatt felaprítottam több mint százat. de jelenleg még nem is ez a legjobb módszer, inkább amit merlinw írt az most optimálisabb és talán még egyszerűbb is.
  • s_andras
    Nem, visszajöttem a 3. pilótámat fejleszteni, már "csak" 75% hiányzik neki az elithez. Utána nem lesz más dolgom, elmegyek a tűt keresni a szénakazalban... Ugyanis szervezettség nélkül ez nem más... Valakinek óriási mázlija lesz, máshogy csak úgy menne ha több ezren egy közös terv alapján kutatnának.
  • gyurmak
    nimrod,

az is lehet. majd látjuk, hogy mit találnak a többiek, hátha akkor lesz vmi értékelhető párhuzam. te keresed valahol?
  • gyurmak
    nibron,

beaconnél kiszednek ahogy elkezded aprítani/bünti jár érte. anarchy beaconnél meg nem olyan gyakoriak, mint a res-ekben. Ezért gól az anarchy res.ráadásul a videóban szereplő rendszer gyorsan elérhető bubin belül.
  • s_andras
    Lehet az is a fő szempont hogy a legközelebb legyen a csillaghoz.
    Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.01.24. 22:10:20
  • gyurmak
    Eljöttem a IC 2391 Sector GW-V b2-4 rendszerbe, itt 11 landable planet van, és egy olyan van, ami hasonlít anyagösszetételre és keringésre az első site-hoz és van egy érdekes alakzat rajta az űrből nézve. Esélyes lehet, hogy itt a site valahol, de ott még a többi 10 bolygó, meg az egész felületük, így elég esélytelen, úgy érzem ehhez még kell majd vmi útmutatás....:
  • nibron
    mondjuk t-s hajókat sokkal többet találsz beaconnél, vagy uss-ben. 4-es szintű fejlesztésnek pedig mi értelme ha az 5-ösre hajtasz?
  • MerlinW
    "- SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- és lenyílik a videó"
    Azt hiszem ezt eddig is tudtam:) Lassan 15 éve vagyok a fórum tagja:) Előbb nem jelent meg a videó. Mindegy, összeszedtem 40-et, elég lesz 1-2 hajót kimaxolni.
  • Ryder159
    Hogy lehet változtatni a HUD színét?
  • gyurmak
    - SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- és lenyílik a videó. Legalábbis le kéne neki, mit a többi spoilernek, nekem megy. Igen lövöldöztem, de Anarchy a rendszer, pont ezért kell ide jönni és ott nincs bünti, meg ki sem nyír senki, ha üres cargoval érkezel. A type-ok meg gyengék, egy tárral 4-5 -öt is le lehet szedni. Általában 3-asával vannak bennük ezek a cuccok és amiért még érdemes, hogy nemcsak Manipulatorok, hanem Distillery is van bennük, ami meg a 4-es szintű fejlesztésekhez kell, legalábbis Elviránál. De gondolom oda megy először mindenki, mert az a leghamarabb elérhető.... Nekem most a 2 type 6-ban distilleryk voltak T9-benm pedig 9db Manipulators.
  • MerlinW
    Nem látom a spoiler tartalmát. Gondolom lövöldöztél T9-eket. Én már egy ideje nem lövöldözök, nincs is fegyver a használt hajóimon (80 millió kreditnyi bounty-zás után meguntam:)).

Mindenesetre a lenti site-on 1 óra alatt gyűjtöttem 28-at.

Más: EDenginer jó kis app
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.24. 19:26:27
  • MarkBlade
    Most 13400 a Hotas :) holnap nekem is hozzák.. ExtremeD-ben ha valaki tervezi..
  • gyurmak
    Chemical Manipulatort így lehet a leggyorsabban szerezni: (Én pont ma mentem érte egy konda update-hez, 10 perc múlva egy type9-ben volt 3 csomag is, az 9 update gen.-hez elég)
  • gyurmak
    Na jo. csináltamakkor egy Private Group-ot a nevet nem lehet változtatni, így maradt a 'GYURMAK'
    akkor aki akar, ide csatlakozhat, egyelőre mindenki beléphet. Érdekes lehet a közös ancient siték keresése,
    én ma este is elnézek arrafelé, mondjuk általában hétvégén jó mindenkinek, addig meg úgyis megtalálják a fanok
    és meglesznek a koordináták szerintem. Nimrod, még az is lehet h a koordinátáknak lehet közük az oszlopokon
    lévő jelekhez....
  • MerlinW
    Akinek kell chemical manipulator, az itt kis szerencsével talál (re-log ha nincs)

• gyurmak
    Ryder159,

annyit ért...:)
  • Ryder159
    na jó én 2 ezerért vettem eBay-en
  • RJoco
    Kicsit messzebb kell repülni az új site-okhoz:
  • RJoco
    Miért csak károgsz? Csinálj egyet és tedd itt közzé, mi meg majd csatlakozunk
    Nem tart semeddig egy csoportot csinálni. Bár arra még nem jöttem rá, hogy a nevét hogy lehet módosítani.
  • RJoco
    Újonnan is 15k a HotasX. Nekem is ilyenem van és nagyon tetszik. Bár nézegetem 2-300 eurós társait (más márkák), sokkal több gomb van rajtuk, de egyenlőre nem áldozok rá. És a tesztek alapján a HotasX a pontosabb és nem annyira lötyögős. Bár azóta azért kijött újabb is.
  • s_andras
    Lehet hogy látták a fórumokon hogy iszonyatosan rossz irányba gondolkozik mindenki. De persze az is lehet hogy az csak egy jól kinéző animáció volt, csak nekem túl sok minden utalt egy irányba (bár én magam nem kezdtem itt mélyelemzésbe).
  • gyurmak
    Nimrod,

Ha a háromszögeknek ebből a szempontból van jelentősége, akkor megint idióta az fdev, mert mi a vérért nem ad utalásokat rá, hogy megfejtse a közösség??? egyrészt sokkal izgalmasabb lett volna, másrészt meg ha már kínlódott vele, hogy kitalálja....:(?????
  • s_andras
    Szerintem lett volna, méghozzá az oszlopokon villogó kis háromszögek alapján.
  • gyurmak
    Kár, hogy nincs magyar Private group, legalábbis nem tudok róla, mehetnénk csapatostul ruinra vasászni. Én este elindulok hátha megtalálok egyet.
    Ha Fdev még nem javította ki azt a hibát, hogy azokon a helyeken, ahol valami van egy nagy sötét kocka látható már elég magasról, akkor még lesz is esély kiszúrni a helyét...
  • VJP
    Jaa! Úgy egyszerű!
  • gyurmak
    VJP,

Nem ebből jött ki, hanem az DFEV tette közzé, hogy hol vannak..(ill. a CG-re hivatkozva RamTah.) -Galnet News.
    Nem volt itt semmi rejtély, meg megfejtenivaló a következő helyekre vonatkozóan, hülyítette magát az egész közösség...:))))
  • gyurmak
    Ryder159,

Pont ezt cseréltem le Saitek X56-ra, 15k-ért odaadtam volna, ha tudom h keresel. de már megbántam X56 annyi pénzt közel sem ért,
    a Hotas-sal nagyon meg leszel elégedve!!!
  • VJP
    Igazán nincs mit! :)

gyurmak
    Na ezt valaki nagy vonalakban magyarázza el, hogyan jött ki! Ebből?
  • gyurmak
    Ez valszeg 4 site hely és ha követjük a logikát az össz. adat mind az 5 site scanneléséből jön majd össze. Ez elméletileg +100 millát jelent majd.(az alap 100 millához) Ja igen, és frissítik a szervereket, vélhetően a ruin1-nél is lesz változás- és a multiban...
  • Ryder159
    Megjött a Thrustmaster Hotas X. Még ismerkedünk
    #15062 Egy ilyet nekem is aztán soha többet ne látom a napfényt
  • gyurmak
    MEGVANNAK AZ ÚJ RUIN-helyek, ill. csak a rendszerek, ahol lehetnek, úgyhogy fel! fedezésre! számítanak a community-re, kell is hozzá a sok játékos, hogy végigkeressék a rendszereket: Ja igen, és frissítik a szervereket, vélhetően a ruin küldetésben is lesz változás...

Synuefe ZL-J d10-119, Synuefe XO-P c22-17, IC 2391 Sector ZE-A d101 and IC 2391 Sector GW-V b2-4
    Utoljára szerkesztette: gyurmak, 2017.01.24. 16:03:21