ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RJoco
Ír sok érdekes dolgot.
Többek között, hogy a hajóra nézve sem veszélytelen a dolog.
"a fénynél gyorsabb haladás a Hawking-sugárzás által okozott magas hőmérséklet miatt mindent elpusztít és instabilitást okoz a buborékon belül."

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Amiga
Tegnap egy kék "masni"-ban véletlenül kipróbálam az FSD-boostot. :-D

Amúgy szerintem a játék valahogy figyeli azért, ha túl nagyot buksz. Tegnap kaptam egy 11 millás sightseeing-et egy hírességtől és egy 5 millás transportot egy banditától. Sose előtte ilyet nem. Vigaszdíj. :-9 Megyek is Tau Ceti-re a Pythonomért. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Dzsini
Az Elite-féle FSD az Alcubierre-meghajtáson alapszik (aminek az elméletét 1994-ben fektették le), ennek pont az a lényege, hogy a hajóra konkrétan semmiféle erő nem hat, hanem a hajtómű körülötte hajlítja a teret - így kerüli ki a tömeggel rendelkező dolgok fénysebességre gyorsításához szükséges problémákat.
Persze ezt játékdesign szempontból bizonyos szabadsággal kezeli, de a lényeg az, hogy a buborékon belül elvileg semmi nem hat a hajóra.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RJoco
Miből gondolod, hogy bubiban van a hajó?
A StarTrek-es elmélet szerint mozog a tér és az is a 2009-es filmmel jött be. Előtte még nem tűnt fel, bár lehet, hogy említették.
Ha magad szereled az autód, akkor más. De, ha szervizbe kell vinni, akkor nem valami olcsó a dolog. Főleg, ha német szervizbe viszed, ahol akár 80 euró is lehet az óradíj. 80 euróból a BMW 80 literes tankját tankoltam meg, az Opelé csak 60 literes, 60 euró alatt szoktam kicsivel tankolni. Májusban 60k forintot fizettem ki egy kis darab cső kicserélésére úgy, hogy a csőre kedvezmény volt és magyarban kb 3-4 ezres órabérrel dolgoztak rajta.
A 4 gumi, 3 alufelni kihúzással és szereléssel került 145k forintba. Remélhetőleg 2 évet legalább kibírnak, bár mostanában sokat nem járok a kocsival, többet is kibírhatnának. És akkor még nem is a legdrágább gumit vettem.
Node jól elmentünk off-ba.

Hogy mire nem gondoltak a készítők?

Az első futóművön keresztül lehetne kijönni a Python-ból.

Jót lövöldöztem vele, bár közel nem hozott annyit, mint a taxi, viszont csak 1 nav beacon-nál voltam. És rengeteg security ugrott be, nem győztem váltogatni a hajók között, hogy megtaláljam a célpontot. De jó sok materialt összeszedtem.
Az 5 beam jól bírja, bár a kapacitort hamar lemerítik, a PD még nem A-s.
A hővel minimális gondom volt, nagyobb hajónál kellett csak a fölös hőt kidobnom. Kis hajót egy sortűzből simán visz pajzsostól.
A 6C-s generátor is egész jól bírta, egyszer fogyott majdnem el, mert rakétával vagy torpedóval lőttek. De miután megemeltem a hajó orrát, a point defender rálátott és emellett még folyamatosan manővereztem felfele is, ami szintén segített, hogy ne találjon el.

kb. 32 éve vezetek, jól néznénk ki, ha a verda amortizációra az elhasznált üzemanyag 150%-át kellene csakúgy kifizetni. a javításokon felül, amire egyébként is hepciás vagyok (egy kontakthiba miatt képes vagyok az egész autót szétszedni).
lehet, hogy régen volt, de mióta játszom vele, nem volt ilyen. mivel egy időben elsősorban a modulokat lőttük és a javításokon keresztül elemeztük a sérüléseket, azért feltűnt volna.😊
azért itt a festés kopása is elég érdekes: mivel sc-ben egy buborékban meg sem mozdul a hajód, és a tér ferdül a bubi körül, elég nehéz megmagyarázni a kopást. normál módban pedig nem sok időt töltünk az egyébként légüres térben. egyedül a nap égethetné le, de egyszer kipróbáltuk, hogy az sc mód sokkal jobban koptatja mint a napsugárzás. ezek is csak a frontier agymenései, van belőlük jónéhány.
RJoco
Pedig ez már a kezdetektől benne van.
Sőt, régen durvább is volt, mert exponenciálisan nőtt az érték, ahogy a % ment lefele. Volt, hogy jobban megérte pukkantani a hajót, mint ezt a javítást kifizetni. Aztán változtattak rajta. (De ezt csak olvastam.)
Ha már felhoztad az autós témát, akkor: kosz kerül rá, mosni kell, pénz. Az összes mozgó alkatrész kopik, javítani kell. Kopik a gumi is. Ha lenne egy ilyen javítás opció a kutakon, akkor inkább kifizetek havonta 10 eurót mondjuk, mint 2-3 évente 400 eurót csak gumira. De egy bedöglött alkatrész miatt esetleg az út szélén maradásnál is jobb lenne ez a megoldás. A szállítás nem olcsó, főleg nem autópályáról és akkor javíttatni is kell még.
De egy az opcióval mindig lenne egy vadi új autóm. (A belső tér elhasználódásáról még nem is beszéltünk.)

Viszont a tankolás összege sincs összefüggésben a ship integrity összegével.

na volt egy kis időm, kipróbáltam. ilyen nem volt a 2.1-ben. a repair képernyőn a ship integrity látszólag mindentől független, nincs benne a "repair all" funkcióban sem. ez kb. most olyan, hogy fizess javítási díjat mert csak. és nem is keveset, mert ugrottam párat, utána üzemanyagra fizettem 640cr-t, erre a szarra pedig 1083cr-t. úgy, hogy vigyáztam a gépezetre mint a hímes tojásra. azután az ellenkezőjét is kiprónáltam. belerepültem a napba, 110%-120% hőmérséklettel h-jumpolni, és egy kicsit le is vittem bolygóra odaverni csöppet. hát sérült ahogy kell, javítás modulonként, és ez az érték kb. arányos az előző menettel (fuel:425cr, integrity:703cr). wtf? ez most kb. ilyen: van egy kocsid, minden tankolásnál az üzan felül kifizethetsz plusz ~150%-ot csakúgy. kezdőknek akik eleinte kis árréssel dolgoznak pont jó lesz.😊
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.12.02. 17:52:36
RJoco
De nem is a modulok integritásáról beszélek.
Az outfitting résznél csak annyi van, hogy Integrity és nem Ship integrity. Már csak ezért sem összekeverendő. És az outfitting ezen része az armour-t mutatja, amit növelni lehet a hull reinforcement package felszerelésével. De semmilyen más modul nem befolyásolja az értéket.
Míg a repair résznél Ship Integrity van és százalékos értékben. És teljesen független, hogy milyen a festésed vagy moduljaid állapota.
Ha megjavítasz mindent, akkor sem lesz 100% a Ship Integrity magától.
Na majd egyszer rászánom az időt és lemegyek a platformig egy kis hajóval, már csak kíváncsiságból is, hogy változik e valami, ha lemegy 0%-ra.

Amiga
Jaja, igazad van. Köszi a vigasztaló szavakat. Valóban, azért elmondhatom, hogy "kimerészkedtem", és meg fogom még tenni majd kisebb felderítésekre később is. Most kell egy kis változatosság, úgyhogy visszamegyek federal ügynökökre vadászni a Cubeo nav beacon-höz, ott mindig jól elszórakozom. :-)

Dzsini
Nem mindenkinek való hosszú távon a honk-scoop-jump 😊 Legalább kipróbáltad, és most már tudod, hogy ez a része milyen a játéknak.
Sajnálom az elpukkantott hajót 😞

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Amiga
:-D
Na lehiggadtam kicsit. Közben visszamentem felvenni legalább a community claim-et, mert az nem veszett el. Azért egy nap szünetet beiktatok, mert a sok ugrás az agyamra ment.

mi van? találtál egy kínai sütit? 😊
Roger6
"Nem számít, hogy hányszor esel el. A lényeg, hogy mindig felállj, és küzdj tovább az álmaidért. A lehetetlen csak a fejedben létezik"

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hát van ez így néha. én is buktam egyszer egy felfedezős kört. visszafelé belefutottam egy négyes wingbe és szétkapták a fegyvertelen hajót. mondjuk én nem buktam annyit mint te, csak olyan 10milla körül. de azok a rendszerek ahol én voltam az első azok az én nevemet viselik, hiába nem adtam le az adatokat. nemtom így van-e még.
Amiga
Én most elköszönök az ELITE-től néhány hétre vagy hónapra.

Egy hét utazás után, sokezer megtett fényév után sokszáz bescannelt rendszer után egy napnál felejtettem tölteni az Asp-et, elkapcsolatam a csatornáról, és amikor berezgett a kontroller, már tudtam, hogy késő.

Elvesztettem az összes kutatási adatot, a 28 milliós küldetést, a heti powerplay jutalmat (bizony, újraéledés után már azt sem engedi claim-elni), a rankom az Empire-nél visszaesett 97-ről 82-re és még én fizettem egy milliót a biztosításért. Persze ugrottak azok az adatok is, amikkel végre én is büszke felfedezőjévé válhattam volna néhány csillagnak és bolygónak.

Tudom, hogy én voltam a barom, de momentán képtelen vagyok ránézni is az ED-re. :-(

mi van ott? mármint a küldetés lényege
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.12.02. 14:35:12
etniez
Néztétek a most aktuális közösségi célokat? Fejleszteni kéne Coloniát.. Én benne lennék, csak kicsit messze van 😄
na ez tök jó. az normális, hogy a festés teljesen leégett, ezért kell 100*10 cr-et fizetned. a további ~64e-et nem igazán értem. most kellett volna az outfitbe bemenned és megnézni, hogy a javítással változik-e valahol az integritás. ezt egyébként most ronthatták el, mert a 2.1-ben a javítás számítása még jól működött. az egyik utat a jaques-tól 100%-osan tettem meg a kondával, és hazaérve csak a festést kellett javítanom, és csak annyit kellett fizetnem amibe az került. lehet szoroznak valahol ezekkel a %-okkal és ezért lesz nulla?
s_andras
Tegnap este visszaértem a tanyára, nem volt két hét se összesen (bubi-Colonia-Great Annihilator-Beagle-Északi pont-Colonia). Leadtam az adatokat, az itteni vezető pártok közül majdnem az összesnél szövetségre léptem ezzel a 26 millióval. Már csak vissza kell kocogni hazáig, az semmi XD
Kiderült hogy a Powerplay heti jutalékból nem húznak sápot a pilótáink, ez eddig nem tűnt fel.
Azt is megtudtam, hogy 2^7=128 db könyvjelzőt lehet használni.
Le lehet menni az integritással 0%-ra.
Ahogy az előző képen szintén látszik, a tavalyi fekete péntek festés ezen az úton szintén elkopik 0%-ra, így néz ki. Alig látszanak az Elite-logók.. (Itt szúrom közbe hogy az én véleményem szerint az integritásnak külön-külön semmi köze a modulokhoz, a hullhoz, vagy a festéshez, hacsak nincs hatással a sebzésszámításra. Normális esetben 0%-nál egyszerűen szét kellene esnie a hajónak alkatrészekre (amik amúgy lehetnek tökéletes állapotban).)
_EZ_ pedig annak az "izgi" rendszernek az adatlapja amit nemrég említettem.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.12.02. 11:59:56

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

azért nem olyan bonyolult dolog ez.😊 a ship integrity valóban a hajótest integritása mivel mindennek kell ezzel az értékkel rendelkeznie (még a festésnek is). az outfittingben ezt az értéket lehet módosítani pl. a hull reinforcement modulokkal. a típusa numerikus egész érték (integer). a repair menüpontban hibásan van kiírva a ship integrity, ugyanis az inkább hull lenne. a hajótest + ablakok + festés százalékos értékeit tartalmazza. tehát ha kopik a festés akkor ez az érték is változik. viszont a festés a hud-on nem jelenik meg. ezért van az, hogy a hud és a repair-ban a két érték nem egyezik meg. ha kiviszed akár pár percre is a hajód, a festés max. 99%-os lesz. ha elgurulsz a hutton orbitalra akkor már lehet 0%-os. de a többi hull nem változik a használattól. az integritás pedig szintén nem változik, nem is változhat mert különben nem lehetne kiszámolni a sérüléseket. na most ha mondjuk sikeresen leégettük a festést, akkor a hajótest hullja sem 100%-os, mivel a festés integritásával csökkenteni kell ezt az értéket. ha a teljes ship integrity 100, és ebből a festés 30, akkor a repaint pontban a ship integrity értéknek 70%-ot, a festésnél pedig 0%-ot láthatunk. bár csodálkoznék ha a festés ~30%-ot kapna a teljes integrityből. személy szerint 2-3%-nál többet nem adnék neki. ha egy pythont veszünk, akkor a 30%-hoz kb. 120-nak kellene lennie a festés integritásának. ez pedig elképzelhetetlen, mivel ekkora integritása csak a nagyobb moduloknak van (pl. shield gen, fsd).
RJoco
Máshol is ment a vita a ship integrity-vel kapcsolatban.
Volt aki azt írta, hogy, ha 0%-ra lemegy, akkor a hajótest 30%-kal gyengül.
Mondjuk több, mint 1 évesek a hozzászólások, szóval a patch-ekkel változhattak a dolgok.
Viszont a modulokat ez az érték nem befolyásolja.
Van aki azt írta, hogy a test ellenállása veszít 30%-ot.
De megint más helyen, a múlt hónap elején megint csak azt írta, hogy 0%-nál csak 70%-os lesz a hajótest értéke.
Kis hajónál ki lehetne próbálni.
Azt is írták, hogy az űr nem üres és úgy eleve a hajó használatát/kopását jelzi (ahogy a festés is). Vagyis, ha sokat repülsz, akkor jobban használódik. Én kivittem a Python-t az állomás elé, csináltam pár képet, visszadokkoltam és már javíthattam.
Egy Cobra-nál lehet, hogy elég elmenni 1x a Voyager-ig vagy Alpha Centaur-in a messzi állomásig és 0% lesz.

szerintem akkor nem enged átülni
RJoco
És, ha teszem azt nincs akkora raktere? Akkor marad az eredetiben vagy elvész?

Ha egy hajóddal összeszedted a mérnökös cuccot, utána átülhetsz abba amit vinni akarsz, és ha annak is van akkora raktere mint amennyi cucc van, akkor ott lesz.
RJoco
Az csak integrity, ami mellesleg a hajó armour-jával megegyező érték. Legalábbis a fittelő oldal és a játék értéke pont megegyezik úgy, hogy nem teljesen azonos a core fitt.
A ship integrity az advanced maintance részben található, ahol a hajó moduljait is tudod javítani.
Azt nem tudom, hogy van e összefüggés a százalékos érték és a számos érték között, de szerintem nincs. A számos érték, az armour ott van a HUD-on és az 100%, ennek ellenére a százalékos érték ha le is megy 90%-ra, akkor sem változik a HUD. Azt még nem néztem, hogy a számos érték változik e, nem is figyeltem eddig azt az értéket.
Majd megnézem egyszer.

Persze ez azért nem olyan logikus mint ahogy elképzeltem. Most, hogy nézegetem ez igazából a hajótestre vonatkozó adat. A páncélzattal, vagy hull reinforcement package-al lehet megdobni. A modulok integrity értéke sem nő arányosan a magasabb osztállyal , és ezt a számot sem módosítja, szóval a modulok tartóssága egy másik tészta. Most már én sem értem 😊
RJoco
Úgy látszik ez valami bug lehet. Nem szabad hajóval szkennelni a felszíni jeladót, mert utána már SRV-vel sem fogadja el.
Kilépés/belépést követően azonnal SRV-vel szkenneltem és így elfogadta és hazamehettem.
Így viszont elmarad a mai professzoros (Python) lövöldözés. Majd holnap.
Viszont szégyenletes, milyen drágán dolgozik a galaktikus logisztika. 520k Cr-t kértek azért, hogy a hajót áthozzák 130 fényévvel odébb. Ha ezt tudom, akkor lábon viszem és az ASP-t szállíttatom. És még gyorsak sem voltak, mert 25 percükbe tellett.

Mi van olyankor, ha olyan hajóba ülök, aminek nincs raktere vagy kisebb, mint amiből ülök és nem fér el benne a cucc?
Vajon mikor oldják meg a transzfert két hajó között, hogy legalább a mérnökös anyagokat lehessen tárolni biztonságosan. Ha már bérbe vehető raktárat nem csinálnak nekik.

RJoco
Olyankor mi van, mikor leszkenneltem a jeladót, jelen esetben egy Lava Soup-ot és nem megy tovább a feladat?
Itt tökölök vagy negyed órája, már rég visszaérhettem volna az utasokkal.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.12.01. 20:48:25

persze outfitting, ship specs alatt az első érték
Utoljára szerkesztette: tordi, 2016.12.01. 20:17:26
shipyard
és hol lehet megnézni, hogy éppen mennyi a "ship integrity"?😊
Pedig a ship integrity az pont ez. Egy érték ami az összes modul és a hull integrity értékeiből adódik össze. Viszont teljesen leamortizálni nem lehet a hajót. Ezért írtam, hogy egy explorer hajónál ennek az értéknek semmi jelentősége nincs
ott is igaz az 1%.😊 de a hajtóműnél kicsit stabilabb a dolog. azzal be lehet csurogni a legközelebbi állomásra.
ha jól emlékszem az egyik braben interjúban szó esett a hajóhasználatból eredő amortizációról. akkor azt mondta, hogy ezt elvetették. én személy szerint nem is találkoztam ilyesmivel. még szerencse mert úgy elég nehéz lenne a hajók menedzselése mondjuk a beagle-point-ig és vissza.😊 ha pedig igyekeznének reálisan megvalósítani mondjuk, hogy egy hajtómű élettartama ne haladhassa meg az 50000 üzemórát, annak nem sok értelme lenne.
RJoco
Egyszer véletlenül ellőttem egy Viper hajtóművét. Nem értem utol...

hát velem egyszer fordult elő, hogy lelőtték a generátort 0%-ra, és ott hagytak. ez még akkor volt amikor érdemes volt a modulokat támadni, mindenki aki nem fix fegyvert használt ezt csinálta. mivel nem működtek a csillapítók sem, azzal a sebességgel amivel éppen haladtam mikor elment a szufla sodródtam az űrben. rebootoltam a hajót és a generátor hullja 0%-ról 1%-ra változott. és valóban elindult, de 2-3 mp-ként leállt. használni így nem lehetett, el kellett durrantanom a hajót. ha ezt direkt csinálták így, akkor marhaságot csináltak. ha ellőtték a modult, akkor az legyen halott nem kell tovább ragozni.
Én úgy tudom, hogy a ship integrity az egy szám. Amikor a hajót használjuk akkor ez csökken, minél alacsonyabb annál sérülékenyebb a hajó és a modulok. De ez nem változik modulonként, hanem minden modul sérülékenysége ugyanannyi százalékkal nő. Amikor jobb cuccot veszünk a hajóra az több integrity értéket ad hozzá mint az alacsonyabb osztályú, vagyis lassabban amortizálódik a hajó. 0% integrity esetén a sérülés mértéke 30%-al nő.
Dzsini
Most már (1.4 óta, tehát bő 1 éve) nem feltétlenül robban fel a hajó, ha a PP-t 0%-ra lövöd. Ekkor is le tudja adni az energia 50%-át, tehát ha az FSD-nek és pár alkatrésznek az elég, akkor még haza lehet vele kecmeregni.
" We’re going to change how taking out the powerplant works in the update. There will still be a very small chance of powerplant destruction blowing up the ship, but it will also suffer module malfunctions like the other modules. Specifically it will lose power and will need to be rebooted."
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.12.01. 17:19:41

RJoco
Köszönöm szépen!

RJoco
Még nem harcoltam nagy hajóval mostanában, de régen, ha kilőttem az Anaconda Power Distruptor-át vagy PowerPlant-ját (értsd. elérte a 0%-ot a modul), akkor robbant a hajó, hiába volt neki még 24% hullja vagy armorja vagy már nem tudom mije. (Armour: páncél, Hull: hajótest. Viszont hull reinforcement package-vel növeled a páncélzatot, szóval...)

Dzsini
olvasnivaló - itt vannak a mérnökök, a tervrajzok, és a tervrajzoknál jobb oldalt a különleges effektek.
A "Thermal Vent" nevű különleges effektet keresed, és 5 közismert mérnök van, ők ismertetnek meg a többiekkel, ha elég magas a rangod náluk (3-4) - ezt látod az oldalon az adott mérnöknél, hogy kitől kapod róla az információt.

RJoco
SHIFT+CTRL+SPACE - De én is a beállításokban néztem meg, mert nem tudtam.
Nekem megy a skennelés. Van is egy jópár ilyen adatom, annak ellenére, hogy én sem láttam kiírva. De az engineer-nél volt. Lehet, hogy a kilőtt hajókból szedtem össze? Nem tudom.
Érdemes a hajókat is szkennelni, ha épp előtted vannak és útba esnek. Azokból is kinyerhető adat, bár ahogy néztem, inkább shield-es cucc.

Más: Melyik is az a fejlesztés Beam-re, ami csökkenti a hajó hőmérsékletét tüzelésnél? Korábban olvastam itt ilyenről. Vagy az emlékezetem csal.
Illetve én csak 5 mérnököt látok, de a lista szerint sokkal több van. Ez miért van?

ahogy elnézem hull és integritás kérdésében van egy kis zavar a zűrben.😊
szóval van az integritás és van a hull. a kettő nem ugyanaz. a hull az ami a sérülés függvényében változik, az integritás viszont nem. illetve azon csak modulcserével/mérnöközéssel lehet változtatni.
az integritás mondja meg, hogy mennyire cool az adott modul. minél nagyobb az integritás annál nehezebb a modult kilőni/tönkretenni. ezenfelül ahogy sérül, a kisebb integritással rendelkező modulok hajlamosabbak sűrűbben, már magasabb hullnál is (akár már 80%-nál) leállni, míg a nagyobb integritással rendelkezők elég jól bírják a strapát.
ha egy modulod hull-ja eléri a 0%-át működésképtelenné válik, de ezenkívül semmi sem történik. pl. ha kilövik vmelyik fegyveredet, akkor azzal már nem tudsz tüzelni, de a hajón minden más működik. ha a generátort lövik ki, akkor sem pukkkan el a hajó, csak áram nélkül sodródsz az űrben, míg el nem fogy a zoxigén (ekkor már a vízbűl sem tudja kivenni mert nincs szufla magyarán, áram hiányában leállt a létfenntartó modul is). ha még nem érte el a 0%-ot de leáll, a reboot-al újra lehet indítani.
a hajó hull-ja egy számolt érték: az összes modul, a burkolatok (váz, üveg, minden) statisztikai átlaga. a hajó hull számításába tudomásom szerint egy modul nem számít bele: a festés (repaint), ha ez 0% akkor még a hajód 100%-os. ha állomáson vagy, megnézheted a repair menüpontban, ill. itt modulonként is javíthatod a hull-t.
tehát amikor harcolsz, ütközöl, vagy éppen egy csillag közelében sütögeted a hajódat, akkor a modulok hullját csökkented ezáltal a hajód hullját. az integritás ilyenkor nem változik. asszem dióhéjban ennyi.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.12.01. 14:26:49
Roger6
Ja igen, material hely is kellhet, ahogy Dzsini írja.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dzsini
Amikor felveszed a küldetést, akkor írja, hogy milyen áru és/vagy matéria jár érte - és nem tudod leadni a küldetést, amíg nincs hozzá raktered / matéria helyed.

Gundark 1 1
Én is gondoltam erre de egy minimális raktér van, mert visszafelé értékesebb cuccokat hozok. De ebben a küldiben mindössze 15000 kredit a fizetés semmi több. Viszont a reput szépen húzta volna fel. Na mindegy 😊 Már beleéltem magam a cutterba 😊
etniez
Én is tövig nyomom a gázt, volt hogy mentem 2X30 ugrást és semmit nem károsodott a hull-om.
etniez
Gratu! Hogyan csináltál külső nézetes képet?

Más. Nektek megy a high wake szkennelés? Ma leszkenneltem közel 70 darabot és egy atypical Disrupted Wake Echoes-t nem jelzett a gép 😞

A rank kérdésre is kéne valami megoldás, hébe-hóba dobja fel, akkor is úgy, hogy nem tudom felvenni. Ha hét frakcióból hatnál jó vagyok már, akkor egyből a hetediknek adja...
Roger6
Akkor fordul elő, ha a reward valamilyen cargo a zseton mellé, és nincs cargo rack a hajódon.

Gundark 1 1
Veletek is előfordult hogy utas missziót nem tudtok leadni a célállomáson? Bug? Kettőt vettem fel (az egyik egy keresett ember 😊 azt simán letettem. A sima 7 ember szállítása meg elakad. Na mindegy, nem pénz van benne, repu huzásra használtam.