23609
-
#15998 "The idea of delivering data to Ram Tah to have him decipher this stuff on our behalf is simply not satisfying in the least to me. I refuse to trust Ram Tah's translations of the Guardian's history on the simple basis of him being the sole source of these translations. I'm reminded of the story of a certain "American Prophet" who founded an entire religion based on his "translation" of "ancient writings" that nobody else was allowed to see."
Ram Tah nekem is gyanús figura. -
#15997 Minek, minek, mert gyönyörű :) -
#15996 Pont ez a lényeg, hogy nincs baj :) A játék működik úgy is, így is, és minden olyan módon, ahogy bárki neki tetsző módon játszik vele. -
#15995 Biztos velem van a baj, de az életben is multidrop delivery driver vagyok 4 éve, megszoktam hogy az egész életem percre ki van számolva.
Ez van :) -
#15994 Te sietsz, de nem mindenki van így ezzel, ezért írtam lehetőségként - Fenimor majd eldönti, hogy mit választ :)
Én megjártam Beagle Pointot is, nem sietek sehova a játékban - nincs benne semmi, ami ne lenne ott később is. Főképp nem az eddig felfedezetlen 399 milliárd 990 millió csillagrendszer. -
#15993 Merlin
Clipper már lehetne, megvan hozzá a rangom, csak minek?
Dzsini
Én mindig sietek mindenhova, két nagyon tunningolt hajóm van, az asp exp (47 körül) meg a konda (59 körül).
Calpih
Igen, könnyen javítató. 4-es gomb és ott a syntethis menüpont. A másik javítási mód az, hogy visszadokkolsz a hajóba és kész is.
Az üzemanyagot kell feltölteni, az is elég könnyedén beszerezhető anyagokból megoldható.
-
#15992 szintézisből, ráadásul egész alap cuccokkal (ugyanúgy újratölthető az üzemanyag és a lőszer is benne) - azt nem bírja ki, ha sikerül egy több kilométeres szakadékba lepottyanni, vagy ha egy goliath megsorozza :) -
#15991 "srv javítható" - mindig tanul valamit az ember :D -
#15990 Cutter, Clipper, Corvette? :) -
#15989 Nagy ugrótáv akkor kell, ha olyan vidékre mész felfedezni, vagy ha nagyon sietsz valahova - Beagle point, legkülső részek, nagyon ritka vidékek (lásd: Distant Stars expedíció).
Ha nem erről van szó, akkor 30 fényév körüli ugrótávval simán el lehet jutni szinte bárhova. Nem kell túlzásokba esni, az engineerek előtt is voltak felfedezők, és nem mindenki agyonkönnyített hajóval repkedett.
Nyugodtan el lehet vinni azzal az Anacondával akár 4 SRV-t meg egy vadászt is (akár plusz üzemanyagtartályt, pár fegyvert meg heat sinket is), nem okoz az égvilágon semmi gondot, kényelmessé teszi az utazást.
Sokan vannak, akik Belugával mentek felfedezni, mert az a hajó tetszik nekik. Néhány órányi repülésre a buboréktól már százezrével vannak a felderítetlen rendszerek. -
#15988 Ezt a Power-es dolgot nem egészen értem.
Van egy rendszer, ahova rengeteg papír át lett víve, 20 fényévre van egy Controlled rendszer és már 3. hete, hogy az előkészítésnél szerepel. Mondjuk nem rossz, mert így egyszerű szinten tartani és még maradhatna pár hetet így, csak nem értem.
Valaki tud rá magyarázatot adni? -
#15987 Majd dobok az enyémről egy screenshotot, amikor végre megtunningoltam rendesen.
Én elengedem ezt a szkennelős küldit, így eleget grindeltem már és még sokat kell. A pénz már nem motivál, van 150m és minden hajó megvan ami kell:
2 sidewinder
1 eagle
1 kobra 3
1 viper 4
1 vulture
1 type 6
1 asp exp
1 fer-de-lance
1 python
1 anaconda
A Type6 le lesz cserélve egy 9-re és annyi. Kéne még egy Corvett, de ahhoz is még annyit kell grindleni, hogy amíg nem lesz valami okosság, nem állok neki.
Kinyomom a mérnököket és kimegyek túrázni valahova, ez a terv. -
#15986 SRV javítható, felesleges kettő belőle, csak csökkenti az ugrótávot. Felfedező hajó elsődleges adata az ugrótáv. Az ugrótávot meg súlycsökkentéssel lehet növelni. -
#15985 én nagyobb srv hangárt raknék rá,mert könnyen törik a gépezet :D és srv hasznos pl afmu töltéshez -
Fenimor #15984 A vadászhangár a lényeg, ad egy kis pluszt, ne csak az srv gurigázás legyen. Köszöntem! -
#15983 Ez itt nem tudom mennyire számít ütősnek, talán inkább egy jó kiindulási alap.
A PP-re beállítottam +11%-ot (első szintű overcharged alap maximuma), és az FSD-re azt amit az Asp-emen sikerült kigurítani, ez természetesen G5 hatótávnövelt (csak a két lényeges értéket: mass és optimal mass. Egészen véletlenül így egy század eltéréssel ugyanannyi lett az ugrótávja).
A vadászhangárt nem egészen értem, felfedezésnél nincs semmi szerepe, de tettem rá. AFMU-ból lehet egy másodlagos (kisebb, olcsóbb), ami tudja javítani az elsődlegest szükség esetén. Cargo rack, HSL stb mehet a maradék helyekre, és persze minden egyéb modult is fel lehet mérnöközni ízlés szerint.
------------------------------------------------------------------------
Egész más: még tegnap láttam úgy SRV-ket száguldozni, hogy "unmanned CMDR xy" volt a nevük...ezt így hogy?...
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.03.02. 20:19:19 -
Fenimor #15982 Valaki tudna ajánlani egy ütős felfedező Anaconda összeállítást, a "Coriolis" szerkesztővel? Néztem többféle külhoni kombót, de az itteni szakértőkben jobban bízom! Igazából a +hordozható kis vadászmadarak miatt szeretném a kondát. Előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Fenimor, 2017.03.02. 19:43:36 -
#15981 Kifejtve/kicsit más szemszögből: a küldetés igazából akkor tekinthető teljes értékűen elvégzettnek, ha mind a 101 adat megvan egy menetben. Bármikor le lehet adni és újra fel lehet venni, és lehet hogy így jön ki jobban az idő/pénz arány. Viszont ha csak ezt néznénk, akkor olyan romokhoz nem is érdemes ellátogatni, ahol csak 1-2 adat szerezhető meg, hanem csak a legközelebbi 10+ darabot adó(k) számít(anak). Némi szerencsével nem kell olyan sokat várni hogy meglegyen az a hiányzó 7 open adat, talán mégis megéri a +100 millióért. -
#15980 csak akkor jár a +100, ha megvan mind a 101 -
#15979 Ha ezek nincsenek meg akkor nincs 100 milla bónusz? -
#15978 Még két helyen van open-függő adat, ahol minél többen vagyunk, annál esélyesebb: az alfa3+ (hist6 & lang4) és a gamma1+ (bio19 - emlékeim szerint ez az igazi szenvedés, bár most tegnap a bio12 rávert erre is). -
#15977 Igen, erre én is gondoltam. Colonia nem épp ideális ezzel. De még 1000 fényév sem. Viszont a turistáknak éppen nem a gyorsaság számít. A látványt meg csak lassú járműből lehet igazán élvezni.
Viszont bubin belül 3-4 csoportot felvenni és látványosságokhoz vinni ideális lehet. -
#15976 Nem gyorsan szállít, hanem messzire - 128 tonnás üzemanyagtartály + economic tervezés, és a buborékot oda-vissza bejárod tankolás nélkül. -
#15975 ugorhatna nagyobbat ha már arra való hogy messzire szállítson utasokat :)
-
#15974 Most érkeztem el a hetedik helyszínre a 90 adatos táblázat szerint. Holnap itt folytatom, most megyek kis dead by daylight-ot nyomni, kell egy kis pörgés. -
#15973 Tudom, a legnagyobb jelenleg vezethető hajó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#15972 Nem, egész fantáziátlan voltam névadásnál: #7781
-
#15971 Én ezért megyek inkább végig csak a meglévőkön. Openben nem volt szerencsém, nem hagynám ott a hajót, hogy közben mást csináljak, de órákat sem várnék arra, hogy mikor lesz aktív a nekem kellő obeliszk és csak bámuljam a monitort.
Hogy lássátok, én a modern kor híve vagyok (bal oldalt az első kör volt, jobb oldalt a térképek ellenőrzése):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#15970 Melyik bolygóra kell segítség? -
#15969 A játékban a neved djjinnn? -
#15968 Igen, az lennék én. A beluga tulajt is azzal ugrattam, hogy merészelt nem fekete festéssel mellénk állni Egyébként már majdnem eltettem magam másnapra éjfél körül, amikor belépett egy ismerős és rámírt. Elkezdtünk csetelni, és kb 20 perc után egyszercsak azt látom hogy az oszlop ott ragyog az orrom előtt. Szóval meglett a nyamvadt bio12, így van értelme esetleg belekezdeni egy második körbe...hmmm, akarom ezt?
etniez: ahogy látom, egész jók az arányok a korvettel. És én is ugyanazokat a vívmányokat használtam -
#15967 Szerencse :)
Ha szövetséges vagy egy frakcióval, akkor dob ilyenekből nagy pénzt fizetőt, de nem ekkorát. -
#15966 Ha elég magas a reputációd, és olyan küldetéseket veszel fel, akkor gyakrabban, igen.
Értéknövekedést jelent, ha pl. a cél rendszer anarchia, vagy háború van ott, ilyesmik. -
stoppos #15965 Ilyesmi gyakran megtörténik? 40 fényévet kellett menni összesen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: stoppos, 2017.03.02. 09:17:13 -
#15964 a Belugás így pontosabb, a perspektívatorzítást kilőve -
#15963 A Beluga hatalmas:
ez csak linken
mailslot és Corvette - mailslot és Beluga
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.02. 09:11:27 -
#15962 Én a high tech megoldásokban hiszek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#15961 Mondjuk ez tényleg igaz, ezzel lehetne valamit kezdeni.
Nimrod!
Az a Beluga ilyen nagy, vagy torzít a fotó? -
#15960 Szép.
Tetszik a Beluga és szép fehérben. Egyszer veszek egyet.
Te vagy a fekete Federal Corvett-tel?
Remélem lesz valami festés és tábla akció a 2.3 jövetelével! -
#15959 A q.va bio12-re várok órák óta az első romnál, amikor is leparkolt mellém egy fekete cutter, aztán egy konda, és amikor fotóztam volna magunkat, letette magát egy beluga is, igaz hogy ő fehér :D Kamionparkoló.