23609
1418743729.jpg
  • s_andras
    Hát ez tök buli: amikor elkezdődött a háború Siluror-ban, az SSL-nak volt egy Coriolisa, a riválisnál meg egy Coriolis, egy Orbis, és 3 outpost. Most hogy 45%-ra lőttük fel a befolyást, gondoltam újra megnézem, és már a másik Coriolis is a miénk
    Az is állat volt amikor Furiousrabbit kollégával (két fekete korvett) észrevettünk egy idegen CMDR-t az egyik CZ-ban, még nem választott oldalt: mindketten rámozdultunk hogy szkenneljük, egy kis kezdő Eagle volt. Pár másodpercig néztük egymást, aztán a srác bezöldült :)
    Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.03.17. 20:34:36
  • TokraFan
    De a darabolás ennél a típusú, se nem MMO, se nem SP megoldásnál egyfajta kényszer. Ezért találták ki -nem ők-, a Season Pass-t, amiről eleve tudjuk, hogy nem azonnali tartalmat jelent, hanem folyamatosan érkezőt.
    A baj számomra inkább az, hogy a Horizons esetében nem látom ennek értelmét. Amit eddig beletettek, arról virít, hogy negyed gőzzel csinálták, kevés emberrel. Vagyis csinálhatták volna azt is, hogy nem adnak ki Season pass-t még fél évig, de ráállítanak korrekt mennyiségű fejlesztőt és mindazt, amin nyüzögnek itt 1,5éve, lezavarhatták volna 6-8 hónap alatt, és egyben kiadhatták volna külön DLC-ként. Ugyanazt kapnánk, de sokkal gyorsabban. Így meg előre megvettük az ígéreteket, amit bár alapvetően tartanak, de marha nagy csúszással ami végtére is, nekik sem túl jó. Ennyi idő alatt már a következő DLC megjelenésére várhatnánk, és egységnyi idő alatt sokkal több tartalmat kaptunk volna.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.03.17. 20:15:10
  • VJP
    Egyetértek!
    Pontosan ezt akartam én is megfogalmazni, csak végül nem tettem!
  • tutituti
    A pozitívum az,hogy az ED dlc ára nem vészes.
    A játékiparban amikor 50-60 eurókkal dobálóznak pár skinért meg meglévő módokért,esetleg 3-5 map mégbekeül,akkor én azt mondom elég jó ára van.

A baj a darabolással és a külön Nagy DLC-ből 5 kicsivel,hogy az alap mechanika menne tönkre hisz minden összefügg a másikkal valamennyire.Több időt venne el a fejlesztéstől ezeket a dolgokat átívelni.
    Ami felróható egyedül az az, hogy megint csúsztunk vagy háromnegyed évet mire kijött ez.

(Nem konkrétan neked akartam címezni,csak hozzáfűzésként akartam a véleményedre)
    Utoljára szerkesztette: tutituti, 2017.03.17. 15:58:08
  • VJP
    Áruld már el mi a bajod, mert kezdem nem érteni! Nem támadlak, mielőtt félreértenél, de elvesztettem mi a bajod a játékkal!
    Az a bajod, hogy megvettél valamit és nem azt kaptad amit vártál? Minek vetted meg? Még most sem tudni mi lesz a 2.4! Ha az sem tetszik akkor kész mindenek vége és kidobtál 25 eurót az ablakon! A Frontier kényszerített hogy megvedd? Nem, úgyhogy ne őket okold...
    Egyesével kifizetnéd a DLC-ket, de egyben már nem mert van benne olyan ami nem teszik? Ne használd!
  • TokraFan
    Mondjuk a hajóbelsőket meg kéne csinálni rendesen, az nem biztos, hogy készen van. Viszont a felszínen simán ki lehetne szállni, mert ez tkp. annyit jelent, hogy a kamerát ami most fix ponton rögzítve van az SRV-ben, egyszerűen AWSD-vel mozgathatóvá teszik és kész. Más kérdés, hogy jelenleg mi értelme lenne kiszállni? Mondjuk a hangulati faktort emelné az biztos...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.03.17. 14:46:23
  • gyurmak
    Ráadásul Vr-ben már most is ki tudsz szállni a székből (igaz a fej nélküli tested ottmarad...) és ameddig a kábeled enged be is tudod járni a hajót. SRV-ből is ki szoktam szálni, ott is körbe tudod sétálni a gépet, és kicsit a felszínen is járkálni. Megint felfoghatatlan, hogy ezt miért olyan bonyolult leprogramozni A,W,S,D billentyűre, amikor egyébként már működik. A kameranézetes frissítést sem értettem hogy miért feature, miért nem alap, VR-ban eddig is lehetett kívülről nézelődni, itt is csak a 3 tengely koordinátáit kellett kipakolni kontrolokra. Olyan alap dolgokról beszélünk amik más játéknál evidensek. Olyan, mintha egy kocsi vásárlásnál az alap festését külön kéne megvenned opcióban.
    Utoljára szerkesztette: gyurmak, 2017.03.17. 14:22:25
  • gyurmak
    A mozis példa hibátlan, csak olyan mozira ülsz be ami tetszhet és érdekel.Ha DLC-ket tudnál venni, ahogy írtam és ahogy a többi játékban van, a hozzád legközelebb álló tartalomért fizethetnél. 25 euróért nem biztos, h 5 ember is megvenné, van egy optimum.Megítélésem szerint ha egy DLC leköt pl. egy hónapra 10 eurt megérne.
  • s_andras
    De legalább vannak nagyon távlati tervek, az is valami ;) de ahogy említettem ez nem igazán érdekel. Mondjuk azt viszont nem tudom mi lehet olyan nagy feladat abban első lépésként hogy a pilótaszékből fel lehessen állni és kicsit mozogni a fedélzeten, kb teljesen készen van már ez a lehetőség, a nézelődésnél látszik.
  • Dzsini
    Azt elég egyértelművé tették most PAX-on, hogy a sétálásra egyelőre nem kell számítani, nagyon távlati tervekben szerepel csak.
  • s_andras
    Én egyrészt elégedett vagyok, mert egy átlag AAA játékban van maximum pár 10 óra, az E:D-ben meg annyi hogy már le se merem írni mert hülyének néztek és még akkor is játszanék vele tovább évekig ha mostantól kezdve semmi változás nem történne, másfelől viszont halál irritáló tud lenni az hogy az idióta bugokkal (néhánnyal legalábbis biztos) még akkor sem csinálnak semmit ha már réges-rég felfedezték őket pl romos téma, vagy az hogy a vadászok vadonat újonnan indítva teljesen véletlenszerűen születnek meg 1-100% hajótest épséggel a mai napig. A másik hiba hogy sokszor csip-csup dolgokra pazarolják a fejlesztési időt, ahelyett hogy az első dolguk lett volna kipipálni a beígért nagy alapdolgokat: a légkörös leszállást, és a hajó/állomásbejárást (bár ez engem pont annyira nem hoz lázba).

Egy kis adalék pl az ahogyan a distributor draw eltűnést kezelte a support: visszakérdeztek, én igénylem-e azt hogy továbbítsák a dev.team-nek, mert ők úgy sejtik hogy "talán az egy bug hogy 29 lézerből 13-ról eltűnt egy mérnöki érték"... Mondtam, tegyék amit jónak látnak, csak a másik 16-on maradjon meg ha egy mód van rá, meg egyáltalán a továbbiakban semmi se tűnjön el...
  • VJP
    Feldarabolni a vásárlást megint csak nem jó üzleti politika. Ha 10 ember vesz 10 euróért tartalmat (pl. két 5 eurós darabot) az rosszabb mint 5 ember 25 euróért az egészet (hiába kell neki csak 2 belőle). Feleannyian vették meg, üzletileg mégis jobb.
    A filmes hasonlatod meg azért nem jó, mert ha én beülök egy akciófilmre annak max nettó 40% akció. Nem tudok 4 euróért jegyet venni, hogy engem csak az akció jelenetek érdekelnek, meg kell vennem 10-ért és végignézni az egészet.
    Jelen pillanatban a játék az elején és a végén lévő akció jelenetek között az unalmasabb résznél tart. Ha gondolod menj ki a büfébe és igyál egy sört, stíröld a csajokat. Majd szólok ha jön a végén az izgalmasabb rész!
  • Dzsini
    Egyszerű: Horizons nélkül nincs multicrew, nem tudsz meghívni és nem tudsz csatlakozni.

A 2.3 Horizons nélküli része (1.8) úgy tudni, hogy az új állomások, az óriáshajók, a hajóelnevezés és az új kamerarendszer.
    (ez nem 100%, talán a Dolphin is, bár a Beluga az Horizonsos)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.17. 08:48:55
  • gyurmak
    Lehet h én fogalmaztam rosszul. a verzió fejlesztések alatt azt értettem, mint pl. egy DLC. Az Eliteben eddig nem különültek el a bugjavításos frissítések és a feljesztések, csak patch-ek voltak, ezért használtam ezt a kifejezést. A hibajavítások, frissítések alap, hogy ingyenesek, a játék gerince mindenkinek ugyanaz. A plusz tartalom meg fizetős, mint mindenhol és választható. A horizons kicsit öngól szerintem, nem így kellett volna ezt sem, hanem inkább úgy, hogy a felszínreszállás is alapból kerül a játékba, mindenkinek, de a küldetési csomagok pl. már fizetősök. Most szív is vele a multicrew miatt, bár még nem próbáltam, de mi van akkor, ha a multicrew egyik tagja nem horizons-os? akkor ha a pilóta leszáll a bolygóra, ő addig lebeg az űrben? vagy ha marad ő is a hajóban és leszáll a csapat a bolygóra, nem mehet ki fighterrel? mert srv-vel tudjuk h tiltva van. próbálta már valaki?
  • Dzsini
    Te írtad, hogy minden fejlesztést külön kellene adni, külön legyen megvehető, kisebb összegekért. Tehát ha te akarsz indítható hajókat, akkor megveszed, ha nem, akkor nem. Ha akarsz felszínre szállást, akkor megveszed, és így tovább... ugyanez a mérnökökre és a többiekre. Vagy a mérnökök csomagot csak akkor veheted meg, ha megvetted a felszíni csomagot is?
    rosszul értettem?
  • gyurmak
    Nem igazán értem, mit írsz. Aki megveszi pl. a felszíni küldetéscsomag fejlesztést, annak megjelennek azok az új küldetések és azok világa aki nem, annak meg nem, mint ahogy most is a Horizons-nál szétválasztották. Most hogy fér hozzá a mérnökökhöz, akinek nincs horizons? Régóta működik ez szinte minden más gyártónál (DLC). Abban egyetértek veled, hogy a végleges megoldás az egy játék lenne, lesz, de legyen fizetős és legyen benne játékosok által igényelt tartalom.
    Bugmentes működés Fdevnél??? 'ne álmodozzon mama, ha ébren van!' :-)
  • Dzsini
    El tudod képzelni a verziókövetést és a bugmentes működést úgy, hogy Józsi megveszi a bolygókra szállást és a hajóról indítható pilótákat, Béla a bolygókra szállást nem, de a multicrewt igen, Ubul pedig csak a mérnököket (amikhez nem fér hozzá, mert a bolygókra szállást nem vette meg)?

Nem véletlen, hogy a PS4 változatnál már nincs külön Horizons, hanem a teljes játék egyben van, és a 3. szezonra sokan azt tippelik, hogy a mostani alapkiadás eltűnik, illetve beleolvad a Horizons, és csak 1 season pass lesz megint a harmadik évadra.
  • gyurmak
    Inkább kerülne pénzbe és kellene fizetni valódi "verzió-fejlesztésekért", így még jó, hogy nem kerül pénzbe a semmi.
    Moziba sem azért mégy 10 euróért hogy megnézd a szomszédok 1200-ik részét, (ha ingyen lenne sem mennél),
    hanem hogy másfél órára legalább szórakozz, kapj valami mást, tartalmat. Ha pl. minden, valódi fejlesztés, amit a játékosok
    igényei alapján állítanának össze, egy mozijegy ára lenne, mindenki megvenné, szerintem.És fdevnek is lenne plusz bevétele.
    Sajnálom, soha nem fogom megérteni.
  • Dzsini
    Mivel nagyon nem egyértelmű, hogy thargoidokról (és ha igen, akkor melyik csoportról van szó), és a Frontier következetesen kerüli, hogy annak hívja őket, így a fórumok egy részén szép lassan elterjedt poénból a "flower children" és a "flying sunflower" elnevezés - és tulajdonképpen miért ne :)

A Thargoid elnevezést úgyis az emberiség aggatta rájuk :)
    Do bear in mind that 'Thargoid' is humanity's name for a series of unknown (assumed alien) craft first encountered in 3125. We can call these new unknown (alien?) vessels encountered in 3303 'Thargoids' if we wish, though that doesn't imply they're the same set of unknown/alien ships as encountered before.

And what they call themselves is not known... if indeed the question makes any sense to them.

Cheers,

Drew.
  • RJoco
    Miért akarja annyira a Frontier, hogy játszak a Beta-val?
    Most kaptam egy direkt felhívást rá. Korábban csak simán benne volt a lehetőség a hírlevélben. Ahol azt is leírták, hogy a bétában szerzett cuccok elvesznek, az sem biztos, hogy a szerverek mindig elérhetőek.
    Ennyire hiány van a tesztelőkből?
  • TokraFan
    végül megjelent a kedvenc virággyermeked

Ez jó volt!
  • VJP
    Köszönöm!
    Csak 50x fordultam az első romnál, és egyszer csináltam meg a nagy kört....
    Tudom, hogy ez nagyon rosszul hangzik, de én tudok úgy játszani, ha nem kell nagyon odafigyelni a játékra, hogy közben filmet nézek. És azért 2 hónap elég sok idő!
    DE vettem egy Anacondát és tervben van egy FDL. T9-en vacilálok, de lehet inkább rangot húzok és Cutter lesz belőle. De tetszik a T9, lehet dísznek veszek egyet!
  • Dzsini
    Ráadásul trade Elite! Azért ahhoz bármivel rengeteget kell gályázni, gratula!
  • VJP
    Had szóljak bele ebbe a beszélgetésbe egy harmadik szempont szerint:
    Elfelejtitek, hogy a játékokat nem nekünk a játékosoknak csinálják, hanem azért hogy ők és a befektetők pénzt kapjanak ebből. Persze nélkülünk meg nincs pénz így kénytelenek néha olyat is csinálni ami jó a játékosoknak. Ez egy nagyon érdekes pengeélen táncolás, hogy úgy tartsák meg a játékosbázist, hogy minél kevesebbet költsenek fejlesztésre. Jelen pillanatban csak szintfenntartás van, hisz ezekért a tartalmakért nem fizetünk, hisz vagy már megvan a Horizons, vagy nem emiatt fogja valaki megvenni a játékot/kiegészítőt.
    A következő nagy durranás majd a 3.0 lesz valamikor, hisz egy karaktergenerálás jellegű kis valamiért nem kérhetnek el ~25 eurót.
    Még a 2.4 is érdekes lehet (Lehet már tudni mi lesz az?), mert lehet megpróbálják majd azt a játékosbázist is vásárlásra ösztökélni akiknek nem jött be a bolygós mizéria és elég nekik a normál játék.

Lehet azon pörögni, hogy nincs elég jó tartalom, de ezen az áron ezt kapja az ember. Ha minden patch olyan újításokat hozna ami megrengeti a galaxist, valószínűleg nem 25+25 euró lenne a játék.
    És egyébként is ha belegondoltak 25 euróért kaptunk: bolygóra szállást; engineers; vállról indítható kishajók; karaktergenerálás és multicrew; + ami a 2.4 lesz. Ezért az árért ez nem sok. Mennyi ma egy AAA játék a piacon? Szerintem rohadt sok mindent kaptunk a pénzünkért.

És most valami más:
    Összeszedtem ma 201 milliót. Te jó isten akinek kedves az ideje ne vágjon neki még most, mert mert az utolsó 7 adat beszerzése időgyilkos. Persze ha van valakinek egy fix társa hozzá akkor már más a leányzó fekvése, de egyedül elég nehéz.
    Viszont sikerül úgy aktiválnom egy oszlopot, hogy egy másik játékos pár száz méterre tőlem dekkolt a hajójában. Nem sikerült reprodukálnom, de lehet ezért mert már megvolt az adat. Terjed az a pletyka miszerint minimum 3 ember kell, én ezt megdöntöttem.
    A következőt csináltam: Raktérben a megfelelő rakomány. Beszkenneltem az adott csoportban lévő összes oszlopot. (Adatot persze nem kaptam csak "kikapcsoltam" őket.) Odaálltam az oszlophoz ami nekem kell. Kiléptem menübe majd vissza.
    Viszonylag sok oszlop aktiválódott körülöttem (de nem mindegyik), szerencsére az is ami nekem kellett. Valószínűleg azért kell ott lennie valakinek, hogy az adott területet a szerver nem dobja el és a következő loginnál ne előröl töltse be hanem már elő területre rakjon be.

Ez de hosszú lett, jó olvasgatást mindenkinek!

Első Elite rangom!

Utoljára szerkesztette: VJP, 2017.03.16. 20:02:26
  • elite84
    Ebben a vitában mind a két félnek van igazsága. Egyrészt a játék igenis jó. Méghozzá nagyon jó. És nem csak azért, mert nincs más a kategóriában, hanem mert összetett, komplex világa van. Viszont az is igaz, hogy ez a 2.3 nem azokat hozta, amikre a legtöbben vágytak, és ezzel magam is így vagyok. A karakter generálás remek dolog, kiválóan szórakoztam vele. Úgy kb 20 percig, mert ebben pont ennyi van. És a többi is felejthető, bár ha jól tudom, ígértek valami meglepit is, ami még feldobhatja a 2.3-at, nem tudom, azzal mi a helyzet. Viszont ha folyamatában nézzük, akkor a játék igenis fejlődik. Jöttek új, meghatározó hajók, megszülettek a mérnökségek, és a kísérő vadászt is jó móka volt kiképezni elit fokozatra, ráadásul komolyabb csörtékben komoly segítségnek is számít. Hosszabb távon igenis van fejlődés, még akkor is, ha most egy kicsit mellényúltak.
  • Fenimor
    Teljesen egyetértek "gyurmak" álláspontjával, én is látom a rengeteg lehetőséget (tartalmat) a játékban, amit bele lehetne tenni. Itt nem kell hatalmas fejlesztői munkákra gondolni, változatosabb, színesebb küldetések, lehessen érezni a kihívást, legyen motiváció. Aki még csak most kezdi annak sok-sok új élményt ad a játék, de gondolni kell(ene) az öreg motorosokra is, nagyon el kéne már a vérfrissítés. "Han Solo" után szabadon, én is bejártam a galaxist keresztül-kasul, jó sok cifra dolgot láttam, de már nem érzem a késztetést hogy magamra öltsem az Elite pilótaruhámat.
  • gyurmak
    Sokan mások -mint én is- azért szórakoznak a játékkal mert ebben a szegmensben sajnos nincs más. Nyilván jut nekünk is élmény, de a legrosszabb az, hogy látjuk, mit lehetne belőle kihozni és hogy miről maradunk le. még.
  • Dzsini
    Sajnálom, remélem jut neked is olyasmi a játékba, amivel olyan jól tudsz szórakozni, mint sokan mások most is.
  • gyurmak
    "Te is nyugodtan megteheted, hogy olyan tartalmat hozol ide, ami téged érdekel."
    hoznék én, ha lenne, de a full bugos Ruinos küldetésen kívül az utóbbi egy évben értelmeset nem tudtam.
  • gyurmak
    Megint csak a lehet, lehet meg lehet, sok fölösleges dolog, amivel az ég világon semmit nem lehet kezdeni. mondom, a tartalom hiányzik. Én sem értem az FD-t, mert pl.
    -Mentőakció küldetés , dekódolt üzenet 271/303303. " Mayday, mayday! Kérem segítsenek! a WYRD rebdszer 6A bolygólyára tartottunk az egyik fúrótorony rutinellenőrzésére, amikor már a besiklási fázisban a hajó teljes rendszere leállt, a hajtóművek összevissza dobálták a hajót és végül a felszínbe csapódtunk. A pontos koordinátákat nem tudjuk, mert a navigációs rendszereink sem működnek, azt viszont tudom, hogy mielőtt becsapódtunk volna, zuhanás közben pörögve láttam, hogy egy nagy kráter mellé csapódunk be. Egy völgyben vagyunk, magas hegyek vesznek körül és élénksárga a felszín a magas kén összetétel miatt, ill. még azt tudom, hogy kb. galaktikus idő szerint 13h körül csapódhattunk be és akkor sütött a nap. Lévén rutinellenőrzésre jöttünk sem vizünk sem élelmünk nincs és sajnos a becsapódáskor az üzemanyag tartályunk is megrepedt és nagy része már ki is folyt, így az oxigénellátásunk is véges, a mentőkapszuláink pedig nem használhatók, abban sem vagyok biztos, hogy ezt az üzenetet ki tudjuk küldeni. Kérem szépen, aki megkapja az üzenetet, segítsen!"
    Erre adnának pl. 2 napot, meg mondjuk 30 milliót, amit wingben is megkapnánk. Ezt kb 2 percbe telt begépelni, leprogramozni se tartana sokáig, lévén h a játékban minden adott hozzá, belebaxnának egy lezuhant füstölgő roncsot, (amivel néha most is találkozhatunk) és kész.
    Mindenki boldogan csinálná a küldetést, hogy végre van benne vmi értelmes is. Amit írsz helyszínek, lezuhant idegen hajók, colonia, stb. Az ég világon semmire nem jók, egyszer (vagy egyszer sem) megnézed és ennyi, tartalom nélkül csak bosszúság, hogy miért ilyen idióta az FD, hogy tényleg ilyen pár perces, órás melóval nem csinál hozzá tartalmat. "Feszül a helyzet az impérium és a föderáció között" bla bla bla. aha, hát hógyne, már csak ki kell várni. A nyugdíjunkat hamarabb fogjuk megkapni! Arra viszont volt idő, hogy különböző színű lehessen a szemünk az avatarunkban. gratulálok!
  • Dzsini
    Nem tudjuk, hogy a mechanikai változásokon mi kerül be a 2.3-ba, csak apró jeleket láttunk.

A 2.2 trailer alapján az az indítható hajókról szól (amit "úgyse használ majd senki") és a személyszállításról szól (az meg ráadásul ugyanaz, mint az áruszállítás), másról nem is nagyon.

Emellett bekerültek a Guardianok (amiről eleinte sokan azt hitték, hogy az indítható hajókat becézik így, hiszen vigyáznak ránk, vagy mi vigyázunk az utasainkra), és volt egy 1 másodperces villanás romokról, amiről azt hitték, hogy "jó, lesz egy helyszín, aminek örülni lehet". Lett több, mint száz helyszín, és lett egy részletes lore, amit kialakítottak a Guardianok körül, és lett egy nagy, közös felfedezős küldetésrendszer körülötte. Emellett ott vanak a Formidine Rift és a többi helyszínen felfedezett régi állomások a sok ottani történéssel, aminek szintén nem látjuk még a végét, folyamatosan alakul Drew Wagar története is. Emlellett kialakult Jaques körül a második "buborék", és elkezdődött a Colonia belakása játékos csoportokkal, folyamatosan bővülnek a rendszerek. Megtaláltak egy csomó új gombaszerű izét, a "fákat", és a barnacle-k környékén elkezdett felrepedezni a föld. Feszül a helyzet az impérium és a föderáció között, sé végül megjelent a kedvenc virággyermeked egy hangulatkeltő átvezető animáció részeként.
    Az utasszállítás a turista küldetésekkel több játékost vitt el a galaxis gyönyörű részeire és nagy távolságokra, mint előtte összesen (elég csak megnézni pl. az EDSM logját arról, hogy hányan látogatták meg a Sag A*-ot), az indítható hajók pedig hatékony és állandó részei lettek a nagy hajós csatázásnak.

Eltekintve attól, hogy mi mennyire bugosra sikeredett - azzal nem tudunk mit kezdeni - ebből mennyit láttál te előre a 2.2 megjelenésekor?
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.16. 11:29:36
  • TokraFan
    Alapvetően igazad van, de be kell látni, hogy ez a mostani nem valami ütős update. Amolyan adjunk valami kis alamizsnát a népnek, hogy kussoljanak még pár hónapig. Bár megint csodás trailereket kaptunk, amiben teljes egész 2 másodpercig izgulhatunk megint az idegen hajón, ahogy nagy titokzatosan bekúszik a képbe.
    Nem igazán értem a Frontiert. Mégis mit gondolnak, meddig lehet ezt a fajta hülyítést csinálni? Még a legfanatikusabbaknak is feltűnik lassan, hogy közel 2éve szivatják őket ezzel. Mi értelme volt a szkennelős idegen hajónak is? Nem is lenne érdekes az egész, ha egyébként nem iszonyat jó alap lenne ez a játék, amibe tonna számra lehetne pakolgatni a jobbnál-jobb ötletekre alapozott tartalmakat. Erre kapunk fél év után egy semmire se jó avatar generátort, meg egy olyan online feature-t, amit jóformán senki nem fog használni pár hét múlva.
  • Dzsini
    ObsidianAnt elsősorban felfedező, ezért erről többet beszél, mint a fegyver módosításokról. Ha téged az érdekel, akkor nézd Vindicator Jones videóit, ő arról tud 7 percen át beszélni :)
    Én meg elsősorban felfedező vagyok, így ezt a videót fogom belinkelni, nem VJ puttyogtatós videóit. Te is nyugodtan megteheted, hogy olyan tartalmat hozol ide, ami téged érdekel.

(amúgy ObsidianAnt ezen a héten 6 videót hozott ki, ami ED-vel foglalkozik, abból egyet linkeltem ide, és sikerült ebből megállapítanod, hogy "csak" erről tud beszélni)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.16. 08:37:39
  • gyurmak
    Azért az elég szánalmas, hogy Obsidian Ant is már csak arról tud 7 percen keresztül beszélni, hogy a szkenner 33 mp helyett 18mp alatt szkennel be, meg hogy a mérnökölt szkennelési szög már 2 centivel arrébb is működik. Emberek, kint a béta és másfél hét után ez a nagy flash????? Úgy látszik nagyon hamar megunta a nép nagy újításokat, mint az avatar, vagy az új kameranézetek..A multicrew meg megint csak ideig óráig köt le, mert az újoncokon kívül ki az aki pár próba után ne a saját hajójával menne ki inkább multizni a haverokkal????.tartalom, tartalom!
    Utoljára szerkesztette: gyurmak, 2017.03.16. 08:23:57
  • Dzsini
    Felfedezős szkenner mérnökölések:
  • VJP
    Nem jár valaki éppen a soloban össze nem szedhető obeliszkek közelében?
    Itt szobrozok a Lang 4-nél és unatkozom!
  • Dzsini
    2.3 beta update 3:
    Rebalanced ships: DBX now has an extra size 2 slot and is a bit lighter, Asp Scout has a new size 2 slot and a size 5 slot replacing one of it's size 4 ones. Beluga mass brought more in line with other large ships to help FSD range

55 fényév teli tankkal egy jól sikerült mérnöközés után igencsak tisztes a kishajótól :)
  • s_andras
    A Siluror rendszerben a Sons of Seven Lords Interstellar PLC épp háborúzik, lehet tolni aki úgy érzi
  • Titan
    Köszönöm! Megvettem és nem is értem hogyan esett ki ez a játék a látómezőmből, pedig annak idején az Enterprise 128K-somonom(<.de hülyén néz ez ki :D) ronggyá játszottam az Elitet a vektor grafikájával... Napokig úgy játszottam, hogy nem fedeztem fel a J gombot, amivel ugrani lehetett a naprendszerben és néha 1 órát néztem a csillagokat... :D
  • Dzsini
    Ha megvetted a Horizons season passt (le tudsz szállni bolygók felszínére), akkor hozzáférsz a játékban a mérnökökhöz. Nekik lesz szükségük az adatokra és matériákra az alkatrészeid fejlesztéséhez.