ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fekete lyuk - terrestial water world
|
neutron + fehér törpe
A bolygó nem tudom hogyan csinálja de 4x-es földtömegű, 1.32 G-s, és 2000 atmoszféra a légkör nyomása..! <#guluszem1>#guluszem1>
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az a kék sáv meg azért van, mert abban a tartományban manőverezhető legjobban a hajó. azonkívül ha állomáshoz közelítesz szintén abban a tartományban a legideálisabb a megközelítés (van idő mindenre). na ez utóbbit sem használom soha.😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.30. 14:08:29
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A neutron highway azért nem rossz, ami Colonia felé "épül", azzal igen tempósan lehet haladni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.30. 13:58:51
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Emiatt a veszélyek listájára viszont felvenném azt amiről pont nemrég beszéltünk, ha valaki a peremnél elugrik az utolsó adag koktélt felhasználva egy olyan helyre, ahol nincs utánpótlás, és így ottragad.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Bemászol a csóvába, feltöltődik, kimenekülsz belőle biztos távra, és utána folytatod. Nem maradsz benne tovább, mint szükséges.
A felsorolt alapanyagok bányászással és bolygó felszínen gyűjtögetve szerezhetők be csak?
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
1) szedsz megfelelő matériákat, és ezeket a szintézisben felhasználva 1 ugrásra megnöveled az ugrási távolságot. Ez teljesen veszélytelen, csak alapanyag kell hozzá:
+25%-ért 2 Vanadium, 1 Germanium
+50%-ért 1 Vanadium, 1 Germanium, 1 Cadmium, 1 Niobium
+100%-ért 1 Arsenic, 3 Niobium, 1 Yttrium, 1 Polonium
2) elmész egy fehér törpéhez vagy egy neutroncsillaghoz, és ott a jetekben megfürösztöd az FSD-t. Ez veszélyes, kicsit sérül tőle az FSD, plusz a csóvák átmenetileg nehezen irányíthatóvá teszik a hajód, és ha kiesel supercruise-ból, akkor komoly recsegés-ropogás következik, és nem csak az FSD sérül....
A fehér törpék +50%, a neutronok +300% boostot adnak, szintén egy ugrásra.
Mindkét esetben az injekció és a supercharge után a galaktikus térképen ki kell választani arra az 1 ugrásra a növelt ugrótávnak megfelelő célpontot.
Nagyon tetszik, hogy olyan sok kis apróság van a játékban. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Bár közel sem annyira, mint amikor SC-ben a maxon járatod a hajtóművet. Akkor nagyon amortizálódik. Én anno a Voyager űrszonda meglátogatásakor 10k Cr-t fizettem a hull javítására. És csak odafele mentem, visszafele ugrottam.
A kék sávban vagy alatta kell járatni a meghajtást és akkor sokkal kisebb a rongálódás.
Aki nézi a Star Trek-et, ott párszor előfordul, hogy a hajó megterhelésekor romlik az állapota. Itt is kb így kell elképzelni.
Azt nem tudom, hogy mennyire eshet vissza így az integritás, DE:
Ha nem figyelsz rá és nekiütközöl valaminek (akár egy sokkal kisebb hajónak), hiába a pajzsod, szétesik a hajód és bumm.
Jó integritással sem jó ütközni, mert csökken.
Én javítom, amikor csak lehet és kell.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ha 0%-ra amortizálódik, akkor a hajó szétesik? Vagy ha nem, akkor viszont ennek így mi az értelme?
iSS!
Az összes hajó blueprint-je egy képen.
A blueprint-ek külön-külön, nagy felbontásban.
Kicsit utána kell olvasnom a dolgoknak
Elmentem FELICITY FARSEER-hez. Gondoltam, leadok egy csomó térképet, meglesz az 5-ös szint és a térképeket sem kell féltenem.
De nem engedett térképet leadni. Mostanában valahogy így vagyok a térképekke. A Sol Nationalist-nak sem tudtam leadni térképet, mert csak 1 kis épületük van egy holdon.
Ja igen, Felicity állomása enyhén szólva bugos. Egy része a levegőben van, másik része meg talán a föld alatt. Még jó, hogy le tudtam szállni.
Szóval nem sikerült leadnom a térképeket. Úgyhogy maradt a fejlesztgetős módszer. Elsőre szép eredményt kaptam, 2ly-vel nagyobbat ugrom. Az utána lévő 2 már nem volt ilyen szép, így maradtam ennél. A második szinthez viszont fúrnom kell. Sajnos sehol nem kapható a cucc. De, ha már ott voltam, akkor majd 400-zal boostol a hajó 😊
Vettem 18 fontért egy Logitech F310-et.
Utoljára szerkesztette: tordi, 2016.11.29. 17:25:22
FREELANCE REPORT: GUARDIAN ARCHANGEL
Last week, the galaxy witnessed a truly audacious rescue.
While returning from Beagle Point, Commander Felix Macedonica found himself without sufficient germanium to synthesise a FSD injection and continue his journey home. Faced with the choice of spending the rest of his life 65,000 light years from home or destroying his beloved Lakon Type-6E and riding the escape capsule back to civilisation, Felix was in dire straits indeed.
At that moment, Commander Chiggy Vonrictofen was exploring the Zunou sector. When Chiggy picked up a weak sub-ether distress signal he quickly established a private link with Felix before appraising the system for asteroid belts and ringed planets that could potentially yield germanium. He then departed for Colonia to fit a mining laser and larger fuel tank.
With his ship appropriately equipped, Chiggy proceeded to cover the first 30,000 light years from Jaques in less than 13 hours, a wraith of speed and purpose. Stopping only to sleep, he finally arrived less than 48 hours after receiving Felix's first transmission.
The pair travelled to the nearest belt and Chiggy spooled up the mining laser as Felix watched the scanner. Nickel, iron, sulphur, manganese, phosphorus – the elements kept coming, but not the one they needed.
Despair started to creep in. Then it appeared, a word that brought with it a cascade of emotions: germanium. Felix swooped in and secured his freedom.
"Chiggy's efforts have left me speechless," said Felix. "His perseverance shows that the indomitable human spirit has no bounds."
Commander Mad Billy
Institute for Galactic Exploration and Research
"riding the escape capsule back to civilisation" - szóval mentőkabinban élünk túl, de olyanban ami bármilyen messziről másodpercek alatt visszaér LOL
------------------------------------------------------
Tegnap megtaláltam az eddigi legjobb 5-ös színsorrendet. Teljesebb a spektrum mint az eddigieknél. Következő szint az lenne ha egy 6 darabból álló jönne.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.11.29. 10:24:03
Elég hasznos funkció ám 😊
Ma reggel is ugráltam vagy ezer fényévet... Kis lépés az emberiségnek, de nekem hatalmas, csak olvasni nehéz közben. :-D
aztán van egy tűzcsoport váltó gomb, azzal lehet az "oszlopok" között váltani (az alap kiosztáson ez az "A" gombon van)
Gondolom low security érdemes vagy esetleg community goal környékén.