23609
-
TokraFan #16158 Nyilván tömegek rohantak vásárolni néhány textúrát a korábbi árakon... -
#16157 Köszi az infót!
Mindjárt rá is nézek. -
#16156 átszabták a festések és egyebek árait - ahogy nézem minden árat csökkentettek: a hatos festékpakk 5 font helyett 3; a bobblehead 6 font helyett 3; a szóló festések 1 vagy 1,5 font, a ship kitek 7 és 8 font (10 és 12 helyett), -
#16155 -
TokraFan #16154 Thanks! -
#16153 #16133 -
TokraFan #16152 Ez mi? -
#16151 -
#16150 Nem hiszem hogy szándékos. Arra tippelek, hogy véletlenszerűen sorsolták ki, milyen bázisok legyenek és hol, és azt dobta a gép hogy ebből a kettőből ezen a közeli területen pont nincs egy se. Vannak romok tizenezer fényévekre is, a5 és g5-ből is biztos van x db valahol a galaxisban... Nomeg ne feledjük, hogy az open össze-vissza működik, tehát elvileg még meg sem lett volna szabad oldani, és pontosan EZ a magyarázat arra hogy miért nem javították ki: valószínűleg előbb élesítették a véletlen leosztást, és utána jöttek rá, hogy a közelben nincs meg minden ami kell. Az open bug ezután egy áldás volt nekik, mert a jónép mégis össze tudta barkácsolni magának a 101 adatot.
------------------------------------------------------------
Na jó, ezt nem fogjátok elhinni: keresem megint a legmagasabb összeget fizető orgyilkos küldetést, de közben repu miatt csinálom a kisebbeket, és mit látok??: A "HIGHEST single reward" sor a statisztikában mindig felveszi a legutóbb leadott küldetés pénzértékét, tehát "LAST single reward"-ként működik!!
Esetleg ha valaki ellenőrizné saját magánál, kiderülne hogy általános bug, vagy csak engem tisztel meg ezzel?
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.03.31. 22:38:01 -
#16149 Pár hete már én sem indítottam el, szabin valahogy sosincs időm játszani. -
Fenimor #16148 Te jó ég, már egy hónapja felé sem néztem a játéknak, aszem kiégtem!. -
#16147 Úgy látszik, ha valaki össze akarja szedni az összeset, akkor rákényszerítik a társaságra.
Valahol nem olyan rossz ez, ha az ember értelmeseket fog ki és nem csak olyant aki le akarja lőni. -
TokraFan #16146 Akkor 2.4 ősszel, 3.0 karácsonyra max. 2 év egy szezon, gáááz.... -
#16145 2.3: április 16.
----------------------------
A romok listája hetek óta nem bővült, nem lett alfa és gamma 5. -
#16144 Ez különbség, igaz, de szerintem az a tagsági kártya sem hordoz egy csoda pipnövelő cuccot... Amúgy ez sem teljesen világos nekem, amikor az AI-k szintet lépnek, ugyanúgy a PF küldi a gratuláló üzenetet, hogy megadták neki a köv. rangot.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.03.29. 12:49:44 -
#16143 Nem ugyanolyan, ő nem tagja a Pilóták szövetségének, a játékosok pedig igen (lásd: ő meghal ha kipukkad a hajód, rajtad pedig segít a RemLok) :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.29. 12:39:44 -
#16142 Hát igen, és ezzel megint következetlenek ha az AI pilóta nem ér annyit hogy ő is hozza, holott a világon belül ugyanolyan entitás mint amit mi vezérlünk. Szélsőséges esetben egy árva harmless CMDR is pipet ér, de három elit AI semmit...
Amúgy jöhetne már a végleges 2.3, nem értem mi tart ennyi ideig. A mai esetem is bizonyítja hogy így is úgy is tele van ősi bugokkal az egész amikkel semmit sem tudnak kezdeni, innentől kár erőlködni.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.03.29. 12:14:39 -
#16141 Nem, azért hozzák, hogy jutalmazzák a multiplayert :) -
#16140 Pedig az emberek sem azért hozzák mert van náluk egy rohadt nagy aksi...
----------------------------------------
Na ennyit bírtak válaszolni a stat-os hibára:
"I'm also seeing this stat as 1,259,604 on our side so we can rule out any kind of desync with your client.
Unfortunately, this isn't something that we can firstly easily verify the correct value for, nor actually alter with our CS tools :(
My apologies.
Though we couldn't be of greater assistance in this case, please don't hesitate to get back in touch at any time if you've any other queries or issues."
Hajamra kenhetem... -
#16139 Na mondjuk attól nem tartok, hogy a közeljövőben az AI pilóták pipeket hoznak magukkal :) -
#16138 Mondjuk az tényleg minimumkövetelmény lenne, hogy a legénység azért valahogy kapja meg a teljes összeget, akármilyen rangúak :D
Nekem továbbra is csak annyi a szerény vágyam, hogy az AI pilóták is adjanak + kis kocká(ka)t a piphez..
----------------------------
Ja és a SSL területen sok rendszerben vagyunk outbreak állapotban, a gyógyszerkereskedelem tonnánként 2500 körüli hasznot hoz! Igaz, hogy a visszaútra egy ilyen állomáson nem sok mindent lehet bepakolni a karantén-közeli állapot miatt... -
#16137 Az ötlettel sokaknak nincs baja, az arányokkal viszont igen - ha jól láttam Noviceként 3%, Expertként 10%, Deadlyként 50% jár
... sőt, még a kapitány is kevesebbet kapott, ha nem volt Elite rangú. 1 kilőtt hajó - 109ezer ebből kap a Deadly kapitány 69 ezret és a Novice lövész 3 ezret
Harmless - Mostly Harmless - Novice - Competent - Expert - Master - Dangerous - Deadly - Elite
... mondjuk erről szól a béta, hogy az ilyesmiket ki lehessen vasalni :) -
#16136 Ez így a legmesszemenőbbekig korrekt eljárás, ezen hisztizni érvénytelen.
------------------------------------------------------------------------------------
Itt: #14248 dicsekedtem el ;) azzal hogy zsíros jutalmat szereztem egy küldetésben, nos tegnap este ahogy megint nézegettem a statisztikát, megdöbbenve láttam hogy a highest single reward sorban csak valami 1.2 milliós összeg szerepel!! Ez már a második olyan eset a lézerek adatvesztése után, ahol mintha egy korábbi állapottal keverednének a dolgok. Kíváncsi vagyok, erre mit fog válaszolni a support... -
#16135 Mindennapi hisztiforrásunkat add meg nekünk ma...
"Bounty Vouchers and Combat Bonds are now awarded to MultiCrew members based on their combat rank"
Béta5-ben többek között a multicrew pénzkifizetéseken alakítottak - ha a csatlakozó játékos alacsonyabb rangú a kapitánynál, akkor a bounty arányosan kisebb részét kapja meg.
A cél láthatóan az, hogy egy harmless ne üljön be egy profi mellé, és gyakorlatilag "semmittevéssel" ne kapjon sok sok milliót, igazából érdemtelenül (jelenleg részt se kell venni semmiféle harcban, csak multicrew tagnak lenni - gyakorlatilag 0 rizikóval) - lásd: powerleveling. A megoldás és az arányok természetesen sokaknál lelökték a szíjat :)
redditen, frontier fórumon -
#16134 Kár hogy ezeket a sztorikat mint ez meg a Formidine Rift nem rágják jobban a szánkba a játékon belül. Kellene egy összefoglaló CG-szerű felület nekik, mert szvsz sokan lehetnek úgy mint ahogy én sem vagyok hajlandó a játékon kívül internetes oldalakon követni a fejleményeket. Ennyit sem tudnék róluk, sőt azt sem tudnám hogy vannak ilyenek is ha nem írnád néha ide ki. A GalNet az nagyon kevés, meg a kutya se olvassa... Max nagy ritkán megnézem hogy a rendszerben ahol vagyok, milyen a hajóforgalom, ha nagyon "unatkozok". -
#16133 Komoly eseményhez közeledik a Salomé történetszál (ezzel kapcsolatban bukkantak fel mostanában a hírek a GalNeten is)
Drew Wagar:It's not a CG, but it is a chance for players to write the last chapter in the upcoming book. For now I'm trying to ensure that the player-base at large is aware that there is an in-game event coming on a particular date - 29/04/3303. The more players involved, the more interesting it will be. Open mode - PC and Xbox. No rules.
More details will arrive in due course.
Right on, Commanders.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.03.27. 11:25:40 -
TokraFan #16132 A Frontiernel közel 300-an dolgoznak, miről beszélünk? Nézd mar meg, neha miket tesznek le a kis, pár fős indie stúdiók az asztalra, fele annyi idő alatt, mint itt egy season! Egyebkent mar hogyne lennel beljebb, ha gyorsabban készen van a grafika? -
stoppos #16131 Azzal, hogy a grafika gyorsan készen van még nem vagy beljebb. A másik, hogy nem lehet agyba-főbe embereket felvenni, mert mit csinálsz velük, ha már nem kellenek? Ez nem segédmunka, hogy felveszed, aztán lapátol. Hónapokig használhatatlan emberekkel vagy körülvéve, akiket aztán fél év múlva elküldesz, amikor végre használhatóak? -
nibron #16130 hmm...miért is nem?:) -
TokraFan #16129 Nyilván nem fekete-fehér ez sem, a programozás és rendszertervezés részéhez nem értek, de az biztosan nem mindegy, hogy 1 grafikust állítasz rá egy feladatra akinek így 1 hónapba telik azt megcsinálni, vagy 4-et, akik a munkát megosztva 1 hét alatt készen lesznek. -
stoppos #16128 Azért egy IT projekt nem úgy működik, hogy ráállítok kétszer annyi embert, azt gyorsabban kész lesz. -
#16127 Az Anaconda-t ügyesen kezeli a DC. Az előbb még vissza is tolatott a levélbedobónál, hogy ne menjen neki a rácsnak. Kicsit izgultam is, de úgy látszik nincs miért. -
#16126 Beta Q&A Livestream
Öltözék színek-minták
-
#16125 Már megint bejöttem a csőbe, elfelejtettem hogy nem szabad kalózvadász küldetést felvenni, mert egy ideje nem elég a körözött állapot, frakció is meg van nevezve. És persze a HRES-ben is csak 15-20 percenként jön a megfelelő célpont... :S
Viszont emiatt átálltam arra hogy SC-ban vártam rájuk, és így furcsa dolgokat tapasztaltam, néha:
-a célpont úgy esik vissza a normál térbe, hogy nem hagy semmilyen nyomot (low wake) amivel utána tudunk menni,
-elmennek a csillaghoz, és szándékosan mélyen bent a túl forró halálzónában lépnek ki (öngyilkosok),
-SC-ban leszkennelem, látom hogy "wanted" és "mission target", de amikor lekövetem és kezdenénk harcolni, akkor már csak "mission target" ! És ha kinyírom akkor persze én leszek rosszfiú... -
TokraFan #16124 Mindenkinek baja van mindennel, csak Dzsininek nincs! Pont. Kérem kaccsojja ki (csak vicc, mielőtt valaki komolyan venné)
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.03.18. 17:37:14 -
VJP #16123 Úgy látszik nem sikerült megértened, hogy az a kérdésem, hogy az eladási mechanikával mi a bajod. Bár sikerült válaszolni rá végül is...
Az eladó határozza meg mit ad mennyiért, és a vevő határozza meg, hogy ez neki megéri-e. Nekem úgy tűnik, hogy elégedetlen vagy az árúval, csak azt nem értem miért. Zsákbamacskát árulnak, ez sosem volt titok.
A játék tele van hibával én is tudom, bár nem ez volt a téma, így nem értem hogyan került ide.
Én nem vitatkozásnak tekintem ezt, de akkor fejezzük be. -
#16122 -
gyurmak #16121 "Jelen pillanatban csak szintfenntartás van, hisz ezekért a tartalmakért nem fizetünk" Te írtad, csak erre reagáltam, h inkább kerülne pénzbe. Nincs itt semmi személyeskedés, csak vélemények vannak, "Áruld már el mi a bajod"-nál pedig nagyogy úgy tűnik, mintha másik fórumot olvasnál, nincs olyan oldal ebben a topikban, hogy valaki ne írna a bugokról, gagyiságokról, amibe éppen beleütközött.
De akkor veled inkább maradjuk annyiban, hogy a játék hibátlan, így jó ahogy van. részemről nem vitatkoznék veled tovább. -
VJP #16120 Te vagy az egyetlen aki elkezdte a játék eladási szisztémáját szidni. Tehát valami gondod van vele... legalábbis nekem ez jött le.
"Te amúgy ismered azt a játékot? vagy nem köztünk élsz?"
Viszont ha személyeskedés nélkül nem tudsz egy normális beszélgetésben részt venni szólj, és rögtön befejezem! -
gyurmak #16119 "Az a bajod, hogy megvettél valamit és nem azt kaptad amit vártál"
Te amúgy ismered azt a játékot? vagy nem köztünk élsz? olvass vissza, nem az én hozzászólásaimban,
és megérted, h mik a bajok a játékkal!