23609
-
#22963 :D :D :D
Csak szerintem jobb lett volna Ha Jameson Memorial levélbedobójához lett volna. :D Az tuti forgalmasabb. :D -
#22962 Pont tegnap beszelgettunk munkahelyen errol es feljott nalunk is az elite allomasok levelbedoboja, illetve az, hogy a jatekban seperc alatt romma lovik az "ilyen" hajokat, nem vakargatja senki sem a fejet hetekig, hogy akkor most mi is van :D -
Stormbird #22961 -
#22960 Csak óvatosan a csillagszéllel:
-
#22959 Már csak 2 nap.
Én is várom már, hogy végigsétáljak a hajómon, de sokan pesszimistán állnak hozzá. Mert, hogy túl nagyok a hajók, 10 perc futkosás után unalmassá válik, vészhelyzetben időigényes a reagálás stb... Tele a hivatalos fórum.
Szerintem tévednek. Elsősorban azért, mert ez egy nagyon reális játék nevezhetnénk szimulátornak is. És mint minden szimulátor mindig a legreálisabban próbálják az élményt nekünk játékosoknak átadni. És igen, lehet, hogy durva időket tudunk elveszíteni azzal, hogy folyósokon rohangáljunk a pilótafülke felé, de kérem a játék tele van lehetőségekkel amiket csak meg kell látnia a fejlesztőknek. Ezt hívják MULTICREW rendszernek. Egy nagy hajóhoz kell a legénység. Miért ne lehetne a hajót megtölteni velük? Átalakítva a jelenlegi multicrew rendszert most már nem csak pilótákat szerződhetnénk hanem különféle szakmájú npc-ket is. Mérnők, szerelő, pilóta, gunner stb... Szorult helyzetben ezeknek az embereknek parancsokat is adhatnánk. Úton a pilótafülke felé parancsot adhatunk a felszállásra. Sérülés esetén a szerelőnek a javításra. És így tovább.
És amikor békeidő van ezek az emberek megtölthetik a hatalmas hajót élettel mint egy űrállomáson. Sétálnak a folyosókon, iszogatnak egy pihenő/étkező félében, egymással beszélgetnek. Végtelen lehetőségek ezek. Értelme lenne a játékban megszerzett pénzünket ezeknek a szakembereknek a megfizetésére költeni és nem egy Fleet Carrier féle hasztalan pénznyelőbe fektetni.
Véleményeket szívesen várom. :)
U.i.: Kezdetnek azzal is elégedett lennék ha a pilótafülkében mozoghatnánk. -
#22958 Én azt várom már, hogy mikor tudok saját hajót építeni :) -
#22957 Én azt várom, hogy a saját hajóimban mikor tudok járkálni. Felfedezném már a kondámat :) -
#22956 Igen szabad a kép és videómegosztás. Nincsenek ilyen korlátozások.
Íme a Pajzs gránát. Szorult helyzetben eldobva egy kis időre pajzs buborékot hozz létre.
-
#22955 Egy távolabbi elképzelésként írtam le. Mindenesetre nagyon nagyot fog dobni az egészen, hogy ki lehet szállni a hajóból. Még az is, ha csak úgy kiszáll az ember pár érdekesebb helyen stb. Meg azért mennyivel másabb lesz egy egy út után űrállomásokon szétnézni, találkozni másokkal és nem csak a hajókat látni majd mint másik játékos. A szabadság érzet megnövekedik majd a szememben az tuti.
szerk.: Arról van infó, hogy lehet-e megosztani képanyagot a teszteknél?
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.03.26. 18:42:38 -
#22954 Megjelenéskor ilyen nem lesz, de a játék az FPS játékstílussal már megágyazott neki. Sok dolog hiányzik még a kiegészítőből, de majd ídővel remélhetőleg ezek is bekerülnek. -
#22953 Na ez is jól hangzik! Engem legjobban a felfedezés vonz. Már alig várom, hogy mik lesznek megjelenéskor és, hogy hova fejlesztik. Megnéznék egy Thargoid lényekkel teli helyet ami egy amolyan alien fészek lenne. Huh. -
#22952 Lesznek ilyen dolgok. Jó példa a genom kutatás amikben különféle növényi élővilágokat fedezhetünk fel, gyűjthetünk belölük mintát a Genetic Sample eszközzel. Lesznek elhagyatott bázisok. A lezuhant repülőkről nem tudok, de remélem olyasmi is lesz. Emelet bejárhatjuk újra a Guardian és Thargoid helyeket is. -
#22951 Köszi!
Én arra leszek kiváncsi, hogy milyen felfedezős dolgot tesznek bele amit mondjuk csak sétálgatva lehet elérni. A bázisokon kívül persze. Én már beérném annyival, ha néha lenne egy egy lezuhant hajó vagy egy elhagyatott bázis amit valakik/valamik laknak. -
#22950 Május vége a tervek szerint. -
#22949 Ez valahogy egyre jobban arra fele billenti a dolgokat nálam, hogy be kell ruházni erre.
Arról egyébként van infó, hogy meddig tart a teszt fázis vagy mikor lehet számítani a véglegesre?
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.03.26. 13:43:31 -
Arpad82 #22948 Azt. A. Mindenit.!!! -
#22947 -
Itt az alfa teszt részletei. 4 fázis lesz.
1. Fázis: Első lépések
- Minden résztvevő új karaktert kell készítenie
- 1 csillagrendszer lesz elérhető, hogy maximalizálják a játékosok közötti interakciókat
- Remlok Maverick scavenger suit elérhető lesz megvásárlásra
- Hozzáférés a Takada és Kinematic fegyverszetekhez
- Elérhető lesz az Apex Interstellar az utazásra
- Rendelkezésre fognak állni különféle tevékenységek (mentés, gyűjtés és szállítás)
2. Fázis: Harc
- 20LY űr feloldva az utazásra
- A játékosok vásárolhatnak hajót
- Manticore Dominator combat suit elérhető lesz megvételre
- Elérhetővé válik a Frakciók közötti konfliktusok
- Elérhetővé válnak a küldetések a szomszédos rendszerekbe, beleértve a kereskedést és az érdekes pontokat
3. Fázis: Felfedezés
- 50LY űr feloldva
- Tartalmazni fogja a felfedezetlen bolygókat és a Niel Amstrong pillanatot (Az első lépés)
- Supratech Artemis explorer suit elérhető lesz megvételre
- Játékosok analizálhatnak organizmusokat a Genetic Sampler eszközzel
4. Fázis: Kompatibilitás
- Másolat a játékosokról hozzá lesz adva az alfához.
- Carriers, ships, fighters és SRVk használhatóvá válnak
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2021.03.25. 18:22:26 -
#22945 Remlok ruha - Ebbe a szerkóba tudod a legtöbb cuccot magaddal vinni.
-
#22944 Itt a Pioneer ruha skin. Ezt kapták az előrendelők köztük én is.
EMP gránát.
Ma este lesz 2 livestream az Odyssey-ből. És lehet szerezni twitch dropot is.
-
Arpad82 #22943 Azért ez állatul néz ki, valljuk be :)
+ van most egy másik ruha is, ami a pre-ordereseknek ingyenesen jár. Az talán harci ruha -
#22942 Supratech Felfedező ruha
-
#22941 Megkezdődött a visszaszámlálás!!!
-
#22940 -
#22939 https://elite-dangerous.fandom.com/wiki/Pilot
Az inaktív pilóta is kap részesedést a bevételeidből.
Bocsásd el, egyelőre nincs értelme megtartani. -
Logapeti #22938 Kirúgni gondolom nem érdemes, hiszen "nem kér enni"... Jön velem, ha lesz Fighterre alkalmas hajóm? -
buke #22937 Logapeti: Az anyós ülésre egy másik játékos tud ülni, ill. ha van több accountod akkor Te is, ehhez viszont külön fiókot, regisztrációt kell készíteni a windowsban, a steamen (ha steames) és a frontiernél mindenképp.
Utoljára szerkesztette: buke, 2021.03.15. 18:06:07 -
ToMy_ #22936 Leginkább dísznek. Az NPC pilóták vagy a vadászgépet vezetik, vagy a fő hajódat, ameddig te a vadásszal harcolsz. -
Logapeti #22935 Na de a Cobra mk3-nak is két ülése van, akkor a másik ülés mire jó? Oda nem tudom beültetni, és valami értelmes feladatot adni neki? -
ToMy_ #22934 Pilótaként tudod használni, és kell hozzá fighter bay, plusz belevaló vadászgép.
A Cobra MK3 erre nem alkalmas, nem fér bele.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2021.03.15. 16:00:44 -
Logapeti #22933 Sziasztok,
vettem egy NPC-t a Cobra mk3-amra, de nem tudom aktivizálni, mert a Crew Lounge-ban ha kiválasztom, a "Set active" gomb inaktív. Magyarázatot viszont nem ad, hogy miért. Kell először egy turret típusú fegyvert vennem, hogy be tudjam osztani hozzá? Nem nagyon akarok kísérletezgetni, mert a jelenlegi helyzetemben ez még elég drága lenne. -
Orbancapitan #22932 elképzelhető szeptember és október is még -
LiveMan #22931 Dehogy. Csak a public alpha jön akkor. A végleges elvileg kora nyár asszem. Plusz a kötelező csúszás a Covid miatt... nyár vége. -
TomStorm #22930 Mit jelent az hogy az "alfáig"?
Odyssey kiegészítő 2 hét múlva nem teljes értékü lesz? -
Arpad82 #22929 Az szép lista :)) legalább lesz mit csinálni az Anacondámmal, ha hazaérkezek. Hacsak nem fordulok vissza a Colonia-ra kapásból a bubi hülyeségei miatt.
Sztoriban sajnos sosem voltak erősek, az én álláspontom az, hogy ez egyben a nyílt elbagatellizálása annak, hogy ezzel nem sokat foglalkoztunk eddig se, ezután se.
Egy kérdés viszont: mi van akkor, ha valamelyik megtámadott állomáson hajóm van? Ilyenkor ez elvész? Teljesen is megsemmisülhet a megtámadott station? Ha nem, mennyi idő alatt építik újra, hogy működik ez pontosan?
Köszönöm! :)
-
#22928 NMLA terrorista támadás. Nem tudom hova akarják elvinni ezt a sztorit. -
#22927 Lave, és Sol
-
#22926 Azt elfelejtettem leírni, hogy később még lesz egy gameplay videó ami nem a harcra hanem inkább a felfedezésre, POI pontokra, roncsvadászatra fog fókuszálni. Időpont nincs még, hogy mikor érkezik.
Szerintem felesleges húzni a szánkat ezek miatt. Ez a játék mindig is a szabadságról szólt ahol azt teszel amihez a kedved van. Így nem lesz kötelező belekóstolni az FPS harcokba. Lehet továbbra is koncentrálni a felfedezésre hiszen jön az új planetary tech ami által mégjobb képeket készíthetünk a space screenshot szimulátorunkal.
Személy szerint én már számolom a napokat az alfáig. Már karácsonykor begyűjtöttem a kieget.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2021.03.11. 01:41:27 -
Arpad82 #22925 Sejtettem, hogy valami béna random-generált background simulation-ös dolog lesz belőle és nem valódi, izgalmas dolog. A hajókeresős rész még jó lehet.
Hát, ha tényleg ennyire erőltetik ezt a lerágott csont lézerpisztolyos Overwatch-harcot, az mindenképp nagy csalódás lesz a számomra. Nem tudom, miért kap ennyire kis súlyt a felfedezősdi, hátha arra tartogatják a muníciót :) kvázi a harcon nincs mit titkolni, faék az egész, a jó dolgokat meg nem kötik az orrunkra.
Utoljára szerkesztette: Arpad82, 2021.03.10. 23:46:51 -
#22924 Pár dolog ami kiderült a legutóbbi élőből.
- Az AI javult a videóban látottak óta. Az egy korábbi Dev build volt. A srácok még gy is haltak meg a videókészítés alatt, de ez ugye ki lett vágva a végleges videóból.
- Vörös robbanóhordók lesznek. - nem maradhat ki.
- A bolygók/holdak gyűrűi nem fognak árnyékot vetni a felszínre.
- Nem lesz olyan dolog amit ne tudnál megcsinálni solo módban. Persze társakkal ezek sokkal egyszerűbbek.
- Az Alpha lehetséges, hogy 6 hétig fog tartani. Ennek még utána fognak nézni.
- Bárhol ahol le tudsz szálin ott körbe is tudsz sétálni. Legyen szó akár Guardian/Thargoid helyszínekről.
- Fegyvert és ruhát cserélhetsz a hajódban és az SRV-ben is.
- Eldobni vagy elveszíteni fegyvert nem fogsz.
- Az Alphát bárki streamelheti.
- Frontline Solutions által csatlakozhatsz hatalmas harcokba.