ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Szóval mitől függ ez hogy hol lőnek rám és hol nem? Mindegyik frakciónál semleges voltam egyébként, bár a legelső sikeres kísérletnél nem biztos, azt nem tudom, mert már a rendszerre sem emlékszem hogy hol volt. Viszont a sikerteleneknél biztos hogy semleges voltam.
A matrica már fel is került az új hajómra, amiben az esemény alatt is ültem éppen. A hajó neve is ennek köszönhetően dőlt el, a Vulture ezentúl Unholy Trinity néven fog járőrözni a rendszerekben. Napok óta azon rágódtam, milyen név illene hozzá. Ez végre a gyorsaság, manőverező képesség és a nagy fegyverek háromsága miatt is passzol rá.
Én a magam részéről az Odyssey-vel várok majd egy kicsit. Pár hetet? Hónapot? Egy fél évet? Mire kijavítják a főbb hibákat benne. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2021.01.13. 13:55:29
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Szerintem sikerült a legnagyobb site-ot megtalálnom a Synuefe-ben, emiatt a pylon-ok megtalálása, ativálása és a navigálás, vezetés nehéz. A sentinelek inkább csak ijesztőek, de elég könnyen elintézhetőek. A hajóra rögzíthető turret viszont nem sokat segít.
A kudarc fő oka, hogy a sok keresgélés/pylon aktiválgatás miatt elfogyott a lőszerem.
Vaamint nem tudom, hogy lesz-e elég szétlőhető elem a 21-21-es mennyiség begyűjtéséhez. Ahogy néztem, szerintem nem, így ezt is több körben kell megoldanom. Vagy ez a mennyiség mindig rendelkezésre áll az adott helyen?
Megnézem, van-e nálam foszfor és kén az újratöltéshez, ha nem, akkor irány haza... az egyébént is 60-at ugráló DBX-emmel szerencsére rövid az út. 😊
Utoljára szerkesztette: Arpad82, 2021.01.13. 10:14:34
Egy bejárható bolygón sokféle környezet és nyersanyag lesz megtaláható, függően a gravitációtól, tektonikus aktivítástól, stb.
Az eltérő tájak között igyekeznek a legsimább átmenetet létrehozni.
Cmdr Mrgregoryan
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2021.01.12. 12:13:03
nekem bejön a köszöntés,Charlie Alfa Lima 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Köszi!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amit Arxért vehetsz, az a névtábla, amit a hajód oldalára ki lehet tenni. Hogy ez átvihető-e másik gépre, passz. Nem vettem még ilyet.
Kérdésem lenne: hajó elnevezése: látom hogy a liveryben van,és vennem kell ARXért livery csomagot. na most a kérdés hogy ez egyszeri vétel e? elnevezem a hajót,aztán ennyi,ha meg akarom változtatni akkor ismét ARXba kerül? hajónként kell megvenni,vagy ha megvan egy csomag azt felrakhatom bármire?
gondlom Fleet carriernél is hasonlóan működik...köszi a válaszokat!
Ja és még egy: ki szerint melyik néz ki a legjobban ? 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.01.11. 16:30:24
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Aztán kiléptem és ezúttal már a megszokott ED: Horizonsra kattintottam a steames "pop up" ablakban, és már ment is.
Kb egy éve volt hasonló gondom, de akkor valami dns/gateway/nem értek hozzá szerver állt le és a fél kelet eu térség (főleg digisek) nem tudtak csatlakozni 1-2 hétig, már a Frontier launcher meghalt, nem volt kliens indítás sem, de aztán az ED változtatott valamit a launcheren.
Ott tartok, hogy nem elite-en belüli a probléma, a nagygépen logoff / logoff machine sem segítet, ill. a komplett (konfig file-okkal egyetembeni) törlés sem. Valószínűleg hálózat felé kell mennem a notin. A tapasztalataimat fenntartom, de olyan sokat segítettetek nekem, hogy gondoltam ezt még megosztom. Tehncikailag érdekel a megoldás mindössze.
Utoljára szerkesztette: Arpad82, 2021.01.08. 21:57:40
Ezek alapján inkább nem viszem át. Csak a vagyon nem érdekel.
Azt jól értelmezem
"If you already have a Frontier Account then you can use it instead as long as it doesn't already have a PlayStation®4 version of Elite Dangerous attached to it. You can register one version of each platform for Elite Dangerous to any Frontier Account at a time. Current platforms are PlayStation®4, Xbox One, and PC/Mac.",
hogy a meglévő acc-ra egy PS verziót is beregisztrálhatok? (Minden platformról egyet.)
Nekem ez már túl angol és itt a google fordítója sem hozott ki teljesen egyértelmű választ.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Természetesen a support minden bizonnyal hamarabb megadta volna neked a kellő információt, de gondolom az angol nem az erősséged.
Ahogy Gabo is írta, egy acc-cal egy játék futtatható.
Az egy dolog, hogy beengedett a menübe két gépen is, de csak egy "te" lehetsz a galaxisban, emiatt "nem sikerül visszaállítani a munkamenetet" hibaüzenetet kapsz. Hiszen már "munkamenetben"-session-ben vagy.
De lehet, hogy én tévedek, egy support üzenetet mindenképp megérhet a dolog, de után légyszi velünk is tudasd, mi volt.
Ha minket is átvernek, akkor arról tudni szeretnék.
Más:
Vajon át lehet portolni a PC-s játékomat PS5-re?
Vagy esetleg megduplázni, hogy mindegy legyen, épp hol játszom, de a játékállásom folytathassam itt is, ott is?
Vagy ez is olyan, mint a GTA online?
A játékot fel lehet telepíteni több gépre is egy accounttal, az accounthoz kapott azonosító megadásával. Viszont egyszerre csak egy gépen tudsz ebben az esetben belépni.
Egyébként ha megvásároltad a játékot, jár hozzá hivatalos support. Nyiss egy hibajegyet nekik, és majd segítenek!
És gratulálok az összeesküvés leleplezéséhez! Milyen szerencse, hogy több ezer játékos több ezernyi órával a háta mögött mindezzel nem törődik és örömét leli a játékban. (Ennek a fórumnak a látogatói közül is többen...)
Nekem így közel 600 óra után picit többnek tűnik ennél mint csalás./ loading screen.
És azért egy átverés, mert a laptopon nem tudsz belépni? Hogy is kell ezt elképzelni? kéremszépen....
* Internet/wifi enable disable, + másik inteface-en is
* logout, logout machine
* Steam frissítés, Elite / Windows frissítés
* Game reinstall, Steam reinstall
* Config file-ok törlése
* Másik gépen beléptem, egy missiont megcsináltam. Még a credit változást is érzékeli a laptopon, de az üzenet ugyanaz.
Én azt hiszem, végleg végeztem ezzel a megtévesztő csalással, amely nem játék, hanem nem más, csak egy ugyanolyan rendszerek, ugyanolyan bolygók és ugyanolyan állomások közötti loading screen, eltérő szövegezéssel.
Valakinek van tapasztalata aki Oculus Rift S ről váltott Valve Index-re, hogy megéri e váltani vagy nem akkora tűz a különbség? mert az ára viszont Sós/Borsos
A te játékod pörög? Vagy egész nap azt nézed, hogy ki, mit írt a fórumra?
Akkor semmi magyar Discord szerver vagy TS csatorna nincs ahol hasonszőrű playerekkel lehetne találkozni, és esetleg 2-en coop-ban játszani / fejlődni ezzel-azzal?
1.menj elé boostolva kb. 1,5 km-re, de úgy,hogy előtte nézed az irányvektort, merre sodrodik. Fa Off-val megfordulsz és vissza lassítasz,majd a lineáris hajtóműveiddel megpróbálsz pontosan elé kerülni és finoman ütközöl vele. Ezt addig kell csinálni, amíg kb. 20-30 m/s csökken a sebesség. Közben repair,ha lemenne a hull nagyon. Ez 15-25 perces folyamat.
2. Twichen láttam a másik megoldást Maksa_35 streamertől, aki egyszerűen farral elé megy és leállítja, ez gyorsabb,de nagy rutint igényel. Én ha idegesebb vagyok ezt nem tudom megcsinálni.
Szerk: Na Látom, akkor oké.
Utoljára szerkesztette: buke, 2021.01.03. 14:49:55