23609
-
Gabo #22839 És erre lepusztulnak a szerverek... -
#22838 log-out/in után ujra termelődnek, van 1 rahedli fc a guardian rendszerekben náluk is lehet tankolni.... -
Gabo #22837 És ezzel a perccel beléptem a parancsnokok tripla elit klubjába! Megkaptam a cobat elite rangot is. -
#22836 A leárazás engem nem izgat, mert már megvettem a Deluxe Alphát. Nagy Elite fanként mindig megveszem elővételben. :D Ez se lett kivétel.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2021.01.13. 13:55:29 -
Arpad82 #22835 Addigra vagy kész lesz a komplett Bükk-hegység modellje és lehet menni túrázni, vagy beakciózzák :) bízzunk a legjobbakban. -
#22834 Változtattak az Odyssey megjelenési idején az újabb karanténhelyzet miatt Angliában. Apha teszt kora tavasszal lesz ami szerintem március és a PC megjelenés pedig késő tavasz ami talán májusra utal. A kozolosoknak őszig kell várniuk. -
Arpad82 #22833 Első kísérlet a guardian fsd booster feloldására. Eredmény: kudarc :) de sok tapasztalatokkal gazdagodtam.
Szerintem sikerült a legnagyobb site-ot megtalálnom a Synuefe-ben, emiatt a pylon-ok megtalálása, ativálása és a navigálás, vezetés nehéz. A sentinelek inkább csak ijesztőek, de elég könnyen elintézhetőek. A hajóra rögzíthető turret viszont nem sokat segít.
A kudarc fő oka, hogy a sok keresgélés/pylon aktiválgatás miatt elfogyott a lőszerem.
Vaamint nem tudom, hogy lesz-e elég szétlőhető elem a 21-21-es mennyiség begyűjtéséhez. Ahogy néztem, szerintem nem, így ezt is több körben kell megoldanom. Vagy ez a mennyiség mindig rendelkezésre áll az adott helyen?
Megnézem, van-e nálam foszfor és kén az újratöltéshez, ha nem, akkor irány haza... az egyébént is 60-at ugráló DBX-emmel szerencsére rövid az út. :)
Utoljára szerkesztette: Arpad82, 2021.01.13. 10:14:34 -
#22832 Az Odyssey kijövetelekor finomodni fog a felszíngenerálás.
Egy bejárható bolygón sokféle környezet és nyersanyag lesz megtaláható, függően a gravitációtól, tektonikus aktivítástól, stb.
Az eltérő tájak között igyekeznek a legsimább átmenetet létrehozni. -
#22830 Én is imádom, főleg ahogy bemondja a hajó tipust is. Zorgon Peterson Mike Romeo Golf..... Imádom :D ez persze a Mambánál van igy :D
Cmdr Mrgregoryan
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2021.01.12. 12:13:03 -
#22829 multiplayer játék ,egy parancsnoknak több hajója is lehet,aztán keresgélhetnéd épp melyikkel van fent,viszont parancsnokból csak egy van,mindegy milyen hajóban ül . Továbbá egy polgári gépet több pilóta is irányíthat,itt viszont a saját hajódat csak te
nekem bejön a köszöntés,Charlie Alfa Lima :D -
Gabo #22828 Nekem valahogy "természetesebbnek" tűnt így, elvégre a polgári repülésben a gép/járat azonosítóját szokták használni, hajózásban meg a hajó nevét. Szóval valahogy jobban csenget, ha nem engem szólongat, hanem a hajómat azonosítja. -
Arpad82 #22827 Aztaleborultmindenit! Sosem jöttem volna rá, hogy az Alfa - Alfa - Romeo az konkrétan én vagyok, csak azt tudtam, hogy marha jól hangzik :D [Cmdr AarPoe]
Köszi! -
Gabo #22825 Beállítástól függ. Az audio beállítások alatt a callsign-nál lehet kiválasztani: parancsnok neve/hajó neve/hajó azonosító. -
#22824 Egyebkent szerintem azzal lehet osszefuggesben, hogy a Horizons most mar az "alapjatek" resze, igy neha nem tudja ertelmezni az EDH inditasi parametereit. Pl ma megint EDH-vla inditottam es jott a session duma, aztan kilepes, sima ED inditas es oke. -
#22821 At, azt egyszer unlockolod es kesz, adott karrierben hasznalhato barmelyik hajon, ha az kompatibilis azzal (lasd pl festesek, azok hajokra egyediek). -
Gabo #22820 A hajódat bármikor elnevezheted, ahhoz nem kell venned semmit. A Livery részen jobb oldalon alul átírhatod a hajód nevét és azonosítóját. Ezt követően bárki aki letapogatja a hajót az látni fogja a nevét, illetve az állomások forgalomirányítói is használhatják. (A hajó gyártóját és az első három betűt használják azonosításkor.)
Amit Arxért vehetsz, az a névtábla, amit a hajód oldalára ki lehet tenni. Hogy ez átvihető-e másik gépre, passz. Nem vettem még ilyet. -
#22819 ahoY Commanders!
Kérdésem lenne: hajó elnevezése: látom hogy a liveryben van,és vennem kell ARXért livery csomagot. na most a kérdés hogy ez egyszeri vétel e? elnevezem a hajót,aztán ennyi,ha meg akarom változtatni akkor ismét ARXba kerül? hajónként kell megvenni,vagy ha megvan egy csomag azt felrakhatom bármire?
gondlom Fleet carriernél is hasonlóan működik...köszi a válaszokat!
Ja és még egy: ki szerint melyik néz ki a legjobban ? :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.01.11. 16:30:24 -
Gabo #22818 Tegnap 22:00-tól volt egy kb. 15-20 perces kiesés. Engem is kidobott abban a időszakban, de később már nem volt gond. -
#22817 nálam is megy
-
phylemon #22815 tudni már mi van a frontiernél? Mert nem enged be engem sem. Server offline... -
Arpad82 #22814 Nem megy sajnos, éjszakás vagyok. Ezt úgy tűnik, buktam :)) -
#22813 Na, akkor mostantol nagy levego, egy jo alvas es holnaptol nyugodtan folytatod a karriert :) -
Arpad82 #22812 Betojok: ha sima ED-t választok, akkor megy. Akkor mégis Frontier-éknél nem stimmel valami... :) -
Arpad82 #22811 Igen köszi, az issue reporteren is jelentettem. Ez más, mint a szokásos support jegy, ide bárki felrakhat problémákat, amiket mindenki lát és a rendszer csoportosítja is őket. Tegnap összesen 6-an voltunk ott ugyanezzel. -
#22810 Véletlenül a steames indításnál a sima ED-t választottam nem a Horizonst (pedig elvileg már nem kellene ennek számítania), és nekem is kiírta login után a Unable to restore your session-t a képernyő alján, mind a solo-open-stb. poció szürke volt, csak a training volt aktív és elérhető.
Aztán kiléptem és ezúttal már a megszokott ED: Horizonsra kattintottam a steames "pop up" ablakban, és már ment is.
Kb egy éve volt hasonló gondom, de akkor valami dns/gateway/nem értek hozzá szerver állt le és a fél kelet eu térség (főleg digisek) nem tudtak csatlakozni 1-2 hétig, már a Frontier launcher meghalt, nem volt kliens indítás sem, de aztán az ED változtatott valamit a launcheren. -
Arpad82 #22808 Egy frontier accounttal csak 1 játékod lehet minden platformra, azaz összesen 3 (vagy 4, ha felveszed a MAC-es pólót is hozzá). Mázlid van, szerencsére ez nem haladta meg az angolomat. ;) nincs para, nem mindenkinek erőssége.
Ott tartok, hogy nem elite-en belüli a probléma, a nagygépen logoff / logoff machine sem segítet, ill. a komplett (konfig file-okkal egyetembeni) törlés sem. Valószínűleg hálózat felé kell mennem a notin. A tapasztalataimat fenntartom, de olyan sokat segítettetek nekem, hogy gondoltam ezt még megosztom. Tehncikailag érdekel a megoldás mindössze.
Utoljára szerkesztette: Arpad82, 2021.01.08. 21:57:40 -
#22807 Köszi!
Ezek alapján inkább nem viszem át. Csak a vagyon nem érdekel.
Azt jól értelmezem
"If you already have a Frontier Account then you can use it instead as long as it doesn't already have a PlayStation®4 version of Elite Dangerous attached to it. You can register one version of each platform for Elite Dangerous to any Frontier Account at a time. Current platforms are PlayStation®4, Xbox One, and PC/Mac.",
hogy a meglévő acc-ra egy PS verziót is beregisztrálhatok? (Minden platformról egyet.)
Nekem ez már túl angol és itt a google fordítója sem hozott ki teljesen egyértelmű választ. -
#22806 Ide vonatkozó válasz -
#22805 A legszebb, mikor az ember önhibájából lealáz valamit, mert nem érti, ideges és senki nem tud segíteni a baján, akihez épp fordult.
Természetesen a support minden bizonnyal hamarabb megadta volna neked a kellő információt, de gondolom az angol nem az erősséged.
Ahogy Gabo is írta, egy acc-cal egy játék futtatható.
Az egy dolog, hogy beengedett a menübe két gépen is, de csak egy "te" lehetsz a galaxisban, emiatt "nem sikerül visszaállítani a munkamenetet" hibaüzenetet kapsz. Hiszen már "munkamenetben"-session-ben vagy.
De lehet, hogy én tévedek, egy support üzenetet mindenképp megérhet a dolog, de után légyszi velünk is tudasd, mi volt.
Ha minket is átvernek, akkor arról tudni szeretnék.
Más:
Vajon át lehet portolni a PC-s játékomat PS5-re?
Vagy esetleg megduplázni, hogy mindegy legyen, épp hol játszom, de a játékállásom folytathassam itt is, ott is?
Vagy ez is olyan, mint a GTA online? -
Gabo #22803 Egy accounttal egyszerre csak egy gépen tudsz belépni. Akik egy időben több gépen lépnek be, gépenként külön megvásárolt accountokat használnak! (Igen, képesek voltak megvenni a játékot többször...)
A játékot fel lehet telepíteni több gépre is egy accounttal, az accounthoz kapott azonosító megadásával. Viszont egyszerre csak egy gépen tudsz ebben az esetben belépni.
Egyébként ha megvásároltad a játékot, jár hozzá hivatalos support. Nyiss egy hibajegyet nekik, és majd segítenek!
És gratulálok az összeesküvés leleplezéséhez! Milyen szerencse, hogy több ezer játékos több ezernyi órával a háta mögött mindezzel nem törődik és örömét leli a játékban. (Ennek a fórumnak a látogatói közül is többen...) -
#22802 Nem teljesen világos miről beszélsz.
Nekem így közel 600 óra után picit többnek tűnik ennél mint csalás./ loading screen.
És azért egy átverés, mert a laptopon nem tudsz belépni? Hogy is kell ezt elképzelni? kéremszépen....
-
Arpad82 #22801 Amiket próbáltam:
* Internet/wifi enable disable, + másik inteface-en is
* logout, logout machine
* Steam frissítés, Elite / Windows frissítés
* Game reinstall, Steam reinstall
* Config file-ok törlése
* Másik gépen beléptem, egy missiont megcsináltam. Még a credit változást is érzékeli a laptopon, de az üzenet ugyanaz.
Én azt hiszem, végleg végeztem ezzel a megtévesztő csalással, amely nem játék, hanem nem más, csak egy ugyanolyan rendszerek, ugyanolyan bolygók és ugyanolyan állomások közötti loading screen, eltérő szövegezéssel. -
Arpad82 #22800 Srácok, ugyanazt kapom ma este is a laptopon. A nagy gépen be tudok lépni a játékba is, de ezen nem. Mi lehet a gond?
-
#22799 én a fórumot nézem :))) helyetted is.. plusz a game köszi pörög, most hogy kaptam Piracy vel kapcsolatban segítséget
Valakinek van tapasztalata aki Oculus Rift S ről váltott Valve Index-re, hogy megéri e váltani vagy nem akkora tűz a különbség? mert az ára viszont Sós/Borsos -
Arpad82 #22797 Jut eszembe, mire nem jó az általános gorombaság: tud esetleg valaki jelenleg folyó karbantartásról? A kliensem elindul, de "Unable to restore your session"-t kapok, áll a játék. Net csekkolva, minden ok vele. -
#22796 Nem a fórumnak kell pörögnie, hanem a játéknak.
A te játékod pörög? Vagy egész nap azt nézed, hogy ki, mit írt a fórumra? -
#22795 Hát nem mondom, SAJNOS, hogy annyira pörög ez a fórum :(((( -
#22793 Srácok,
Akkor semmi magyar Discord szerver vagy TS csatorna nincs ahol hasonszőrű playerekkel lehetne találkozni, és esetleg 2-en coop-ban játszani / fejlődni ezzel-azzal?
-
buke #22791 Gregoryan: 2 féle megoldás van erre,sőt van egy 3. is, de az valami bomba.
1.menj elé boostolva kb. 1,5 km-re, de úgy,hogy előtte nézed az irányvektort, merre sodrodik. Fa Off-val megfordulsz és vissza lassítasz,majd a lineáris hajtóműveiddel megpróbálsz pontosan elé kerülni és finoman ütközöl vele. Ezt addig kell csinálni, amíg kb. 20-30 m/s csökken a sebesség. Közben repair,ha lemenne a hull nagyon. Ez 15-25 perces folyamat.
2. Twichen láttam a másik megoldást Maksa_35 streamertől, aki egyszerűen farral elé megy és leállítja, ez gyorsabb,de nagy rutint igényel. Én ha idegesebb vagyok ezt nem tudom megcsinálni.
Szerk: Na Látom, akkor oké.
Utoljára szerkesztette: buke, 2021.01.03. 14:49:55 -
#22790 meg is van :) köszi