24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • dewdew

Tisztelt Moderator!

A Fotozas topikban
    elrontottam valamit, az #5-os hozzaszolast torold legyszives.
    Koszi

• Bradock
    © Mike!
    Neked az SG Fórum használatakor nem csak jogod van, de kötelességed is, mégpedig betartani azokat a szerkesztőség által létrehozott szabályokat, melyek a fórum zavarmentes működését szolgálják.
    Amennyiben ez neked nem megy, akkor javaslom keress más fórumot.
    Mivel a jelenlegi, általad kreált vita mások számára zavaró (lásd: #917), így az ezzel kapcsolatos további hozzászólásaid törlésre fognak kerülni. Részemről itt a pont.
  • Efreet
    cenzúra nem enged valamit megjelenni. vannak elöre moderált fórumok, ez nem az. itt minden megjelenhet, aztán ha nem felel meg a moderálási elveknek, akkor pl. a politikában törlésre kerül, mert az ott keményen moderált részleg. itt sokkal kisebb rá az esély, mert az általános az gyakorlatilag nem moderált, a gumiszoba pedig végképp nem.
  • Mike
    Hat pedig amit Ti csinaltok, az cenzura a javabol.
  • Bradock
    Talán így: "moderálják -e" ?
    A moderátorok NEM. Egyedül a topic gazdája tudja moderálni a saját topicját.
  • Lteebee
    Egyébként meg ne fárasszátok már az általánost olvasó, író arcokat a politikás topikkal!

Nem véletlen lett létrehozva a külön dühöngő a politizálósoknak.
  • Lteebee
    Vannak itt humorérzék nélküli emberek?
    Vagy csak nagyon kevesek értik, amit Dikkma viccesnek tart?
  • Coine
    Ahh, jó látni, hogy SEMMI közöm a témához, mentes vagyok, de azért élvezettel olvasom :)
  • Efreet
    szerintem azért, mert az én válaszom megfelelö volt.
  • Efreet
    az a politika fórum, ami erösen moderált by Bradock. ez az általános, ami gyakorlatilag nem moderált (csak elcsürt html kódok meg ilyesmik irányából), viszont politikamentes. (meg warezmentes, stb...)
  • TWN
    .. csak röhögök itt .. :DDD
  • Dikkma
    Akkor ne nyavalyogj, hogy téged kivágnak, engem meg nem, fogadjunk ha én bepastézom a te kivágott szövegeit politika témába engem is kivágnak.
  • Hustler_hu
    Get a life , reality is much more better 4 ya !!!
  • Dikkma
    Gondolom budapesti vagy. Kapsz tőlem egy láda sört, ha az általad nyitott "Kocsik feltörése 2." topicot bárki is törli.
    De nem ér benne direkt trágárkodni.
    Megegyezünk ebben?
  • Laalee
    mar hianyzott :)
  • Efreet
    ott a pont :)
  • Lteebee
    Dikkma írhat ilyesmiket, mert ő király, te meg nem.
  • Mike
    Majd akkor tartom tiszteletben, ha ok is engem. Max gunyos, ironikus hangnemet szoktam megutni. Nem szeretem a miep, fidesz fanokat, es nem is fogom oket szeretni, sot meg van roluk a velemenyem - persze nem mind idiota.

Nem tudom miert kell gorcsosen ragaszkodni az adott temahoz, elmehet az mas iranyba is, attol meg eszmet cserelunk, es a politika reszben ez a fontos (elismerem hardver teren talan nem)

Vegezetul megtehetem azt, hogy nem irok ide tobbet, mivel nem tetszenek a moderalasi szokasok. Es megprobalom ezt nem elfelejteni, es felev mulva nem ideirkalni, veletlenul.

+1
    St!
    Varom a utobbi napokban torolt Ali, Gandhi, Fideszes, Oliapa, stb hozzaszolasokbol egy csokorra valot.

Az Index messze liberalisabb nalatok.

Megoldas lehet meg az, hogy sajat topicot inditok, politika jelleggel, majd en elmoderalgatom (illetve ugye nem), mar ha ebbe belementek, es nem torolgettek ott is. Ezt az egy alternativat tudom elkepzelni, mert a smminek gepelgetni, nincs sok ertelme, arrol nem beszelve, hogy micsoda idopazarlas.

Udv, Mike
  • Bradock
    ©Mike!

Nem kell megsértődni, hanem "maradandó" hozzászólásokat kellene írnod a Fórumba.
    - Tartsd tiszteletben a fórumtársaidat!
    - Ne légy off-topic!
    Lehetőleg tartsd be a Fórum használatára vonatkozó szabályokat.

További jó fórumozást!

Bradock /Moderátor/
  • St
    Ez itt parttalan vita, mert nyilván mindig sértett pozícióból beszél az, akinek bármit is kivágtak. Másrészt az hogy mi tartozik egy topichoz és mi nem szubjektív kérdés. A törölt hozzászólásokat átnézve Bradock egyaránt törölt szélsőbalos és szélsőjobbos beírásokat, valamint offtopic hozzászólásokat is. Sehol sem tapasztaltam semmi "visszaélést".

A moderátorságról egyébként annyit, hogy a SuperGamez fórum az egyik legliberálisabb a fórumok között, mi csomó olyan dolgot engedünk ami máshol elképzelhetetlen, pl. olyan HTML tagok amivel egész oldalakat lehet tönkretenni (marquee..) stb. A politika fórum megnyitására annak idején "vaskezű" moderátori ellenőrzés mellett bólintottunk rá, hogy elkerüljük egy politikai gumiszoba kialakulását. Aki oda ír ezzel legyen tisztában.

Rövidre zárva a dolgot: Bradock és a többi moderátor munkájával tökéletesen elégedettek vagyunk, örülünk a lelkes és fáradhatatlan munkájuknak és köszönjük nekik.
  • Efreet
    ja, talán még kevésbé, mint az Általánost (pedig ezt se), csak ha külön bejelentés van rá.
  • Dikkma
    Nem hiszem
  • Garfield
    Mások szólásszadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.

Csakhogy az a baj, hogy kissé lejt a pálya.
    Van néhány ember, akiknek a véleménye a személyeskedésben és a kötözködésben merül ki, de minden gond nélkül irogathatnak, miközben egyetlen érdemi hozzászólásuk sincs, csak, idézem: A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások;
    Céltalanul vitát szító hozzászólások.
    "
    . Bezzeg Mike hozzászólásai azonnal törlésre kerülnek. (A szövegkörnyezet alaposabb vizsgálata alapján elmondható, hogy a lenti háromból pl. csak az első volt törlésre méltó.)

Hogy az olyan gyöngyszemekről ne is beszéljünk, amikor a kedves hozzászóló írásai 99%-ban más oldalakról bekopipasztázott, full hosszúságú szöveg annak ellenére, hogy megállapodtunk (ő is!), hogy az egy oldalt (1024x768-ban) nem haladhatja meg a bevágott szöveg. Erre ő mit csinál? Háromba vágja a háromoldalas szöveget.
  • Efreet
    a saját topicok közt a topicgazda a moderátor, azon kívül ami nem felel meg a mod. alapelveknek (fórumföoldalon olvasható) azt gondolom ugyanúgy figyelik.
  • Mike
    Kerdesem van:
    a sajat topicot is moderaljatok?
  • Mike
    Hat ezek tenyleg egetvero nagz dolgok, huha! Az talan fel sem merul bennetek, hogy mindez csak vicc, es nem kell komolyan venni?
    1. a gyerek hulye nem mond peldakat, csak loki a szokasos sodert - de loki ez utan is, ugysem erdekli amit irok.
    2. OliApa sem vette komolyan de sebaj
    3. Szerintem meg szellemes.

Talan peldat kene venni az indexrol. Ott is van moderacio, ami tenyleg az, nem pedig cenzura. Mi nem tetszik< A stilus a csunya szavak< Ez egy gyereksite? Miert nem irjatok ki akkor, ha az?
    Vegezetul: idezz be nekem ide nehany Ali, Fideszes, Ghandi, Oliapa torolt hozzaszolasat is, legyszives. Lehetoseg szerint mondjuk az elmult par nap/het -rol. Ha nem, akkor majd beidezgetek en, azok is megutik ezt a mercet.
  • St
    Mike, idézek a tegnapi gyöngyszemeidből, ezek a hozzászólásaid (és egy csomó más is) simán kimerítik a moderálási alapszabályban foglaltakat.

Téma: Mit gondolsz az MSZP-ről?
    Nick: unlog Mike
    Dátum: 2002.02.04. 09:10
    Te meg meg ehhez is segg vagy kisfiam. Mondjal peldakat, ne csak frocsogjel.
    Konkretumokat, peldakat!

Téma: "polFórum"-os találka?
    Dátum: 2002.02.04. 09:27
    Akkor én se megyek üres kézzel. Jó kis vérfürdő lesz :) De legalább egyszer és mindenkorra leszámolunk a sok zombival.

Téma: Rendőrök...?
    Dátum: 2002.02.04. 09:42
    A warezről csak annyit, hogy minden cuccom Viktortól, Sanyitól, meg Torgyán Pubitól van. Persze ők mindent tagadni fognak, azt mondják majd, hogy nem is ismernek...
  • Laalee
    hat mindenesetre nem veletlenul lett a politika resz kulon szedve az általános tol... mivel itt nincs moderalas eleg erdekesek voltak a topic ok :)
  • Mike
    Egyébként a politika ingoványos talaj. Személyes sértegetés hiányában a hozzászólás törlése a szólásszabadság súlyos megsértése. Mondhtajátok, hogy ez a ti weboldalatok, ti szerveretek, itt az van amit ti csináltok, de akkor meg minek politikai fórum. Tessék az egészet megszüntetni. Vagy békénhagyni!
    Fél évvel ezelött már szó volt róla, most felhozom újra: a hosszú litániák, bemásolások miért maradhatnak? Bradock egyszer már megsértődött (én is). Hát sértődjön meg újra, nyugodtan. Mert mi értelme van, hogy beirok egy csomó mindent, aztán másnapra hűlt helye. Ennek így mi értelme? Én voltam a hülye hogy marha módjára nem álltam meg, és megint beirkáltam ide. Hogy utána ugyanúgy szivassatok mint fél évvel ezelött :(((
    Még egyszer mondom, ha nem bírjátok elviselni a politika fórum hangnemét (ami még egész kultúrált volt egyébként) mások vélemyét, vagy féltek, hogy mindebből nektek lesz bajotok, akkor szüntessétek meg. Nem ez az egyetlen fórum az interneten. De az, hogy beirok vmit, és nem tudom megmarad-e, eljut-e ahhoz akinek irtam, nem jó.
  • Mike
    Nem tudom, de nekem a tegnapi "unlog Mike" néven szereplő összes hozzászólásom eltűnt.

Azonkivül, hogy mindenki a magáét mondja, nem hiszem, hogy kurvaanyázásab torkollna. De jó legyen, elfogadom, hogy a kurvaanyázást törölni kell, de akkor ár tedd meg égyszi, hogy végignézed a tegnapi hozzászólásaimban milyen "kurvaanyázások" mentek, mert én egyre sem emléxem.
  • St
    Átnéztem, semmi problémát sem látok.

Bradockkal korábban megbeszéltük, hogy a politika fórumban keményen moderáljon, különben elszabadul a pokol és kurvaanyázásba fog minden topic fulladni.
  • Efreet
    akkor google, és keress.
  • marius
    Ott nincs.
  • Efreet
    ezt miért a moderátortól kérdezed? puska.index.hu
  • marius
    Hi srácok. nem tudtok olyan oldalt, ahonnal le lehetne tölteni a gimis biosz tételeket?
  • Dikkma
    Jó, csak pojén volt.. Laalee -éknek nem szabad engedni a 10-est :)
  • Mighty
    Lehet, hogy értem?
    Az üzeneteim számából láthatod, hogy nem szoktam minden szir-sz@rra üzenetet irni :)
  • Mighty
    ???
    Nem értelek...Csak praktikussági szempontok miatt kérdeztem...(pl. az index forumon én oldalanként min. 200 bejegyzest engedek megjeleníteni)
  • Dikkma
    Gyorsabban tudnál fórumchatelni, mi? :DDDDDDD
  • Mighty
    Nagy kár....:(