24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Efreet
    kipuccoltam valamennyire... de az unreg HTML-ezés ellen akkor ez egy újabb szavazat :)
  • Pheel
    Csókolom! Ez a fórum igényelne némi moderálást. Csak akkor menjen oda a T. moderátor, ha nem előtte evett éppen. Továbbra is támogatnám a regisztrációval történő hozzászólásokat vagy az anonimok HTML kód-használatát tiltanám meg. Köszönöm.
  • Dzsini
    cookiepucolás, tűzfal ?
  • RelakSfromhome
    Csak 1 linuxos, mozillás gépről nem megy. Ugyanolyan szoftverkörnyezet, más hardver alatt viszont megy a dolog. Mit tudok tenni?
  • Lteebee
    Korrekt.
  • Mike
    ha adatbázisban van akkor könnyü törölni

legalább kiderülne, hogy az az idegen mennyit is írt abba a nyomorult topicba
  • Mike
    ok, jó munkát
  • Dzsini
    a te topicod ha jól tudom, azt törölsz belőle amit akarsz...
  • FREAK
    én szívesen megcsinálom! :))
  • Dzsini
    BrumBrum: igencsak valószínű.

Mike: nem hiszem, hogy kivitelezhető... és feleslegesnek tartom. az a múlt, bármi és bárhogy is történt és ennyi. nem kell vele foglalkozni.
  • Mike
    Szóval ez nekem, tényleg elég fontos lenne, ha meg lehet csinálni, csináljátok már meg légyszi!
  • Mike
    T. Moderátork, különösképpen St!

Amennyiben lehetséges, és nem túl bonyolult, strapás kérés, szeretném azt kérni, hogy töröljétek ki a Saját - Jóarcok topicból az összes "Mike" és "Mike at home" néven tett hozzászólásomat.

Köszönöm!
  • VinylToy #1137
    De nem én kezdtem! Anyut akarom! :)))
  • Dzsini
    ahogy egy ismerős nagymamija mondta volt: 'a marakodáshoz két kutya kell' ;)))))
  • VinylToy #1135
    Kedves Moderátor!!!

Légyszíves nézd meg a JR!JN!JE! topicot, mert valaki viccelődik a nevemmel, és ezt nem nagyon tolerálnám, szóval mond meg neki vegyen vissza, mert kisodródik! :))))
  • RelakS
    OK!
  • Dzsini
    Cutter a moderátor a polityikában...
  • RelakS
    A polfórumon egy edguy nevű regeletlen senkiházi témától függetlenül belerondított vagy 16 topicba. Nem lehetne kitakarítani? (legalább azokat, ahol még nem regáltak rá)
  • Dzsini
    kb asszem az egyik polityika volt... (az ortt-s), a másik nemtom... az nembiztos hogy Efreet volt...
  • I.C.ram
    Kedves moderátor. Hova tünt két hozzászólásom?

Az egyik a humoros képek topicból tünt el, a másik meg az Egri csillagok vs. ortt topicból. Mi a francért? Semmi rosszat nem mondtam benne. kb. tegnap írtam mindkettőt.
  • Punker
    A "korhatáros" és a "csak 10 éven aluliaknak" megjegyzésre.
  • Dzsini
    mármint a 'saját topic'-ok részleg... a többiben csak a moderátorok
  • Dzsini
    igen, azért lett kitalálva.
  • RelakS
    Régen törölhettél az általad indított topicban?!?
  • Mike at home
    Lehessen ujra torolni a sajatban

lecci, lecci, leeciiiii

igy nem lehet kordaban tartani a nepeket, akik mindenfele offtopic dologgal arasztjak el az ember topicjat
  • Punker
    Igen.
  • RelakS
    Wazze, mán meginn nem néztem körül eléggé...
  • RelakS
    Humoros képek topic?
  • dikki*yysw
    Mire gondolsz?
  • Punker
    Valami vicces figura egy kicsit átalakította az SW képes topicot kéretik vissza csinálni, az elkövetőt pedig halálra kövezni. :) Thx
  • Dzsini
    nem lesznek eltörölve, csak lekorlátozva.
  • RelakS
    www.mysmilies.com
  • aabyssx
    Mikor lesznek már eltörölve az unreg post-ok? /:|
  • skorpio7
    Kezd unalmas lenni a srác , mostmár ( szerintem egy emberkéről van szó ) , más-más néven OFF-olja szét a 1942BF-es topic-ot . :(
    B_B #11897
  • skorpio7
    Moderátor urak !
    Ugyan nézzenek már be a Játékosok Fórumába , mert egy vadbarom szétoff-olja a BF1942-es és más topic-okat is pl. Hegemonia by DR-t is .
    A kedves ismeretlen csocsofan-ként jegyzi magát #11871-es hozzászólásban jelenik meg először és van mégegy bemásolása is , illetve felette egy nagyon nem a topic-ba való kép .Ha lehet , akkor mielőbb töröljétek már a hozzászólásait??? az egyes topic-okból .
  • Dikkma
    kircsók.
  • Coine
    báz az alsó überkomoly :D
  • MuERTe
    http://www.smilies.org/
    Tessék frissíteni a készletet!! :)))
  • vizes

• vizes