24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1153 kipuccoltam valamennyire... de az unreg HTML-ezés ellen akkor ez egy újabb szavazat :) -
#1152 Csókolom! Ez a fórum igényelne némi moderálást. Csak akkor menjen oda a T. moderátor, ha nem előtte evett éppen. Továbbra is támogatnám a regisztrációval történő hozzászólásokat vagy az anonimok HTML kód-használatát tiltanám meg. Köszönöm. -
#1151 cookiepucolás, tűzfal ? -
#1150 Csak 1 linuxos, mozillás gépről nem megy. Ugyanolyan szoftverkörnyezet, más hardver alatt viszont megy a dolog. Mit tudok tenni? -
#1148 Korrekt. -
#1146 ha adatbázisban van akkor könnyü törölni
legalább kiderülne, hogy az az idegen mennyit is írt abba a nyomorult topicba -
#1144 ok, jó munkát -
#1143 a te topicod ha jól tudom, azt törölsz belőle amit akarsz... -
#1142 én szívesen megcsinálom! :)) -
#1141 BrumBrum: igencsak valószínű.
Mike: nem hiszem, hogy kivitelezhető... és feleslegesnek tartom. az a múlt, bármi és bárhogy is történt és ennyi. nem kell vele foglalkozni. -
#1140 Szóval ez nekem, tényleg elég fontos lenne, ha meg lehet csinálni, csináljátok már meg légyszi! -
#1139 T. Moderátork, különösképpen St!
Amennyiben lehetséges, és nem túl bonyolult, strapás kérés, szeretném azt kérni, hogy töröljétek ki a Saját - Jóarcok topicból az összes "Mike" és "Mike at home" néven tett hozzászólásomat.
Köszönöm! -
#1137 De nem én kezdtem! Anyut akarom! :))) -
#1136 ahogy egy ismerős nagymamija mondta volt: 'a marakodáshoz két kutya kell' ;))))) -
#1135 Kedves Moderátor!!!
Légyszíves nézd meg a JR!JN!JE! topicot, mert valaki viccelődik a nevemmel, és ezt nem nagyon tolerálnám, szóval mond meg neki vegyen vissza, mert kisodródik! :)))) -
#1134 OK!
-
#1133 Cutter a moderátor a polityikában... -
#1132 A polfórumon egy edguy nevű regeletlen senkiházi témától függetlenül belerondított vagy 16 topicba. Nem lehetne kitakarítani? (legalább azokat, ahol még nem regáltak rá) -
#1131 kb asszem az egyik polityika volt... (az ortt-s), a másik nemtom... az nembiztos hogy Efreet volt... -
#1130 Kedves moderátor. Hova tünt két hozzászólásom?
Az egyik a humoros képek topicból tünt el, a másik meg az Egri csillagok vs. ortt topicból. Mi a francért? Semmi rosszat nem mondtam benne. kb. tegnap írtam mindkettőt. -
#1129 A "korhatáros" és a "csak 10 éven aluliaknak" megjegyzésre. -
#1128 mármint a 'saját topic'-ok részleg... a többiben csak a moderátorok -
#1127 igen, azért lett kitalálva. -
#1126 Régen törölhettél az általad indított topicban?!? -
#1125 Lehessen ujra torolni a sajatban
lecci, lecci, leeciiiii
igy nem lehet kordaban tartani a nepeket, akik mindenfele offtopic dologgal arasztjak el az ember topicjat -
#1124 Igen. -
#1123 Wazze, mán meginn nem néztem körül eléggé... -
#1122 Humoros képek topic? -
#1121 Mire gondolsz? -
#1120 Valami vicces figura egy kicsit átalakította az SW képes topicot kéretik vissza csinálni, az elkövetőt pedig halálra kövezni. :) Thx -
#1119 nem lesznek eltörölve, csak lekorlátozva. -
#1118 www.mysmilies.com -
#1117 Mikor lesznek már eltörölve az unreg post-ok? /:| -
#1116 Kezd unalmas lenni a srác , mostmár ( szerintem egy emberkéről van szó ) , más-más néven OFF-olja szét a 1942BF-es topic-ot . :(
B_B #11897 -
#1115 Moderátor urak !
Ugyan nézzenek már be a Játékosok Fórumába , mert egy vadbarom szétoff-olja a BF1942-es és más topic-okat is pl. Hegemonia by DR-t is .
A kedves ismeretlen csocsofan-ként jegyzi magát #11871-es hozzászólásban jelenik meg először és van mégegy bemásolása is , illetve felette egy nagyon nem a topic-ba való kép .Ha lehet , akkor mielőbb töröljétek már a hozzászólásait??? az egyes topic-okból . -
#1114 kircsók. -
#1113 báz az alsó überkomoly :D -
#1112 http://www.smilies.org/
Tessék frissíteni a készletet!! :))) -
-