24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#979 helyes. és máskor ne legyél lusta bejelentkezni. -
Garfield #978 Innentől kezdve beszüntetem az üzengetést és megvárom, mire jut Bradock. -
Garfield #977 Nem.
Bradock, vagy bármelyik másik moderátor, aki hozzáfér az IP-címekhez, majd látja, hol a bibi. Ugyanis ez a köcsög volt olyan kedves, hogy visszaélt azzal, hogy az utóbbi időben nem léptem be a regisztrált nick-emmel, hanem csak a "Garf (lusta)"-t használtam. -
#975 dejó, most akkor itt önmagaddal fogsz vitatkozni? inkább mailban vagy a polityikában légyszi, ez itt politikamentes övezet... -
Garfield #974 Ezzel én is tökéletesen egyetértek.
Sőt, megtoldanám egy kérdéssel: A lenti, regisztrálatlan hozzászóló IP-je nem azonos-e egy másik, ellentétes politikai nézeteket képviselő hozzászólóéval? -
#973 és inkább nem regisztrálod magad meg nem vigyázol a jelszavadra? amúgy nem hiszem, hogy ha itt megtudják, hogy te pénzt keresel a dumálással örülni fognak... -
#971 ciki. -
#969 így jár aki lusta bejelentkezni... -
#966 nektek volt SG tegnap rendesen? Nekem egész nap nem jött be :( -
#965 A "benesi dekrétumok" c. topic a topic nyitója kérésére törölve. -
Garfield #964 Bradock!
Légyszi, mostmár csinálj valamit az egyre inkább elfajuló kopipasztázások ellen a politikai fórumban!
Értelmes emberek járnak ide, akik képesek arra, hogy összefoglalják a lényeget, ha pedig jobban érdekli őket a téma, akkor megnézik a mellékelt linken. -
#963 biztos azert toroltek, nem is lazadtam miatta -
#962 Nem az van, hogy ebben a topicban nem ugratunk, meg nem chatelünk, hanem fórummal kapcs. problémákat ecsetelünk? -
#961 en voltam es valaki moderalt pedig csak mike t ugrattam... meg csak csunya szo sem volt benne -
#960 és most már miért van megint? -
#959 hoppá... és ki volt a 956os? :) és ki ette meg? :)) -
#958 Ahamm, én nem nagyon látogattam az elmúlt 6 hónapban, csak észrevettem, hogy hip hop eltűnt...
-
#957 Az említett topic maximálisan kimerítette a fórumozás szabályainak megsértését, még akkor is ha az a Gumiszobába volt található.
-
#956 Ha görgettek az egérrel és látszik, hogy mi van fölül(), nektek nem vibrál be a kép? -
#955 kukitörlés :) segített, köszi
-
#952 a brower cache-t takarítsd ki, esetleg a cookie-kat is... -
#950 Csak, mint objektív szemlélő kérdezem :
Miért kellett törölni a "Mocskos cigányok" topicot a Gumiszobából, ahol elvileg nincs moderálás.
szimpla objektívítás, csak kérdem...
-
#949 Igazad van. Holocaust törölve. -
#945 megvan, koszi -
#944 Oksa, kösszi! -
#943 Már megy -
#941 de nekem delutan ota nem megy. reggel meg OK volt -
#940 ja, en se. :( -
#938 jaja -
#937 Pláne az egyszavasoknak. -
#936 na meg az 1 mondatos hozzaszolasoknak eleg is :) -
#935 nem rossz ötlet. mondjuk a feljebbi sor szélességére venni... -
#934 Tuldképp engem is zavar, de már fel se tűnik.
Efreet meg legfeljebb kijavítja utólag...
(nem bírom célozgatás nélkül) -
#932 ráadásul most jönnek a választgatások, és az átlagnál is vadabbak... -
#931 A régieknek mondom.
Milyen érdekes, hogy ezek a politizálós tinik mindig így tél végén támadnak. -
#930 Mike, leköteleznél ha nem látnám többet ebben a topicban a nevedet. -
#929 nem neked szólt. -
#928 Ha ezt nekem irtad:
hagyjuk, nincs jelentosege -
#927 a politizálás ki van tiltva az általános eszmecseréböl. a 925 és 926-os hozzászólásokat töröltem.
lehet Bradocknak magánlevelet írni, és lehet a politikában topicot nyitni. -
#924 a linket írd vissza.