24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Efreet
    szépen túlterhelödik estére gondolom a szerver... érezhetöen lassabb, mint délelött :)
  • Rincewind
    Nem lehet behozni a játékosok fórumán belül a HTML is cool topicot! Legalábbis nekem 4 próbálkozásból 4-szer kifagyasztotta az IE-t!

Meg nem tudom, hogy csak nálam van-e ez, de esténként nekem kurvára belassul az SG és minden, ami ezen a szerveren van: SWG oldal, freeforumok. Másnál is tapasztalható ez???
  • Laalee
    kuldtemmail
  • St
    Szúrj be egy screehshotot pls.

Milyen böngésző?
  • Laalee
    hmm ha a favoritest eltuntetem jo... de anelkul meztelennek erzi magat az ie
  • Efreet
    nekem 1 pixel kimarad az alsó pöttysorból... (az keresö drop-downbox alatt) :) pedig ránagyítva nem látszik...
  • Laalee
    st a felsö menu ahhol a keresö meg a satöbbi van egy spacenyivel el van csuszva a logotol, legalabbis nalam ez igy nez ki :)
  • mateos
    500 ?? nyaminyami :-)
  • Rincewind
    246-tól!
  • Rincewind
    Click!
  • Dikkma
    Khirály! :)
  • Efreet
    köszi szépen :) fenn van :)
  • St
    Efreet ez 4000 byte igazából nem 4 kbyte :)

De csak azért, hogy fel tudd az új lemming logódat tölteni pár napra engedélyeztem 5000 byteot, jó?
  • Efreet
    St!!!! arról volt szó, hogy a logo 4Kbyte lehet... az meg 4096 byte, és nem 4000... :( nem engedett 4067 byteos logot feltölteni...
  • Efreet
    de ezt csak 1X kell elmondani, és lassan visszahozza ezt a negatívumot (ezt is) :))
  • Laalee
    ahham tehat egy evnyi ly sporolassal megtakaritasz egy #697 nyi betulenyomast :)
  • Efreet
    viszont nem véletlenül írtam úgy. midnenki tudja miröl beszélek, és 1-el kevesebb gombnyomás :) rengeteget össze lehet spórolni vele ;))))
  • Laalee
    beleköt abba hogy az ülest veletlen ket L el irtam me ugy sikereult erre leirja a baglyot ugy ahogy ott van....
  • Efreet
    bagojmondja :D
  • Lteebee
    Nem jár nektek a moderálás és kész!

Mer elfogult délelőttösök...
  • Efreet
    persze, tudom, deazértmiérneemlegessem? :) én se mondom már komolyan
  • Laalee
    emiatt mar nem is szolok, megmondtak multkor a tutkot :)
  • Efreet
    és mennyivel egyszerübb lenne ha nem csak spicliznél, hanem magad takaríthatnál :DDDDDDDDD
  • Laalee
    ezentul reszkessen minden spam elö az apron :) vamzer leszek :)
  • Efreet
    naugyemegmontam :)
  • Laalee
    hahh telleg jo a panaszszürö rendszered :) köszi
  • St
    Kiírtottam őket
  • Laalee
    na most, hogy teleszemeteltuk a topicot, nemfogjak eszrevenni a panaszomat :)
  • Laalee
    annyira nem izgat :) hogy bajlodjak amig stabil nem fagy addig elviselem
  • Laalee
    nemugy mint a 6 os ie... az de szar a bena beepitett videolejatszojaval... meg a kepre raviszem az egeret es mgatol elöjön egy menu...

na mindegy köv ujratelepiteskor nem rakom vissza az tuti csak az meg jopar honap...
  • Laalee
    opera?:)
  • Efreet
    nekem nem müködik...
  • Laalee
    proba
  • Efreet
    csitt nem müködik a 'válasz erre'
  • Laalee
    az olyan budos bunkokat akik 25* beirjak egymasutan ugyanazt a hirdetest, nemlehetne leszedni? ja az apro rovatrol van szo :) kicsit unalmas hogy 2 ember nevet latom az egesz oldalon...
  • Laalee
    én?? én nem...
  • Efreet
    ne hidd má, hogy komolyan vettem :)) te törölted?
  • Laalee
    pfff :)
  • St
    Nem confidental volt, hanem balfasz infó, illetéktelen szájából
  • Efreet
    hihi :) most nézem, enyim a 666 :D ... szóval volt ott alattam a 665, amiben volt 1 kinyilatkoztatás, de ezexerint confidential info... és netre nem kerülhet :) irl meg lehet róla gy?zni, hogy elmeséljem...