24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Lteebee
    És kinek?
  • Laalee
    huhh most mit koszontel? :) mar eltunt :)
  • St
    Egyelőre nem lesz ennél több reklám... (sajnos)
  • Efreet
    köszi, valahogy reméltem valami ilyesmit :)
  • Laalee
    :)
  • Efreet
    ráeresztettem 1 reklámfiltert, tökjó lett :) üres oldal, pár betü benne :)
  • Laalee
    mondtam en neked index tragya lett fel ora reklam mire hozzafersz a cikk hez.
  • Efreet
    mire? megnéztem a zindekszf?oldalt, kezd elszaladni velük a hátas...
  • Laalee
    pedig olyan jok ezek a csokito csigak :)
  • Efreet
    elismerem, kell a fenttartás céljából :) csak több ne legyen jó? ilyen keresztbe repked? csigák meg 17 reklámablak, meg minden hozzászólás közt banner, meg ilyenek pleeeeez :)
  • mateos
    neked negativ irányban hatnak , St-nek + pozitiv irányba :-)
  • Efreet
    én nem akarom hogy megszűnjetek. csak tökéletesen feleslegesnek tartom a reklámokat, rám nem hatnak :) (legfeljebb negatív irányban, de ezt ne mondd meg a megrendelőknek :D )
  • Lteebee
    Vagy ne legyen Saab?
  • St
    Reklám nem felesleges, abból dől a lé, vagy azt akarod hogy megszűnjünk?
  • Efreet
    meg a kurzorátírós oldalak, meg a repkedő reklámok, meg a zenés-szagos oldalak... (hacsak nem valami penge flash dezign)
  • Laalee
    a legidegesitobb reklam akor is amikor a felirat megy a kurzor utan, ha olyan oldalt talalok tuti kikapcsolom akarmennyire is erdekel
  • Efreet
    indexen van nem reklám? (én csak a fórumot olvasom már, ami a főoldalon megy flash-szinten, az már kicsit eldurvult...)
  • Laalee
    hjahh modemes idok akoriban csak a warez meg xxx oldalakon volt reklam :) nemugy mint most az index :(
  • Efreet
    én igen, mert modemes időkben volt még ilyenem. most már nincs, mert nem fáj annyira az a +1-2k...
  • Laalee
    ezt en nem tudhatom
  • Efreet
    amitől viszont soksok site nem megy rendesen...
  • Laalee
    azt meg kiszuri a reklamfogo :)
  • Efreet
    köszi, a 1.5 megabitem mellett nem fáj a dizájn :) (meg ott az old.sg.hu is, ha jól rémlik ;) ) bár a reklámcsík odafent tényleg felesleges...
  • St
    Majd ha lesz székházunk lehet előtte tüntetni, add meg a transzparenseket kéretik ide benyomni

Efreet, egyébként mérnem követelsz az állítható hozzászólásmennyiség mellett dizájn nélküli fórumot, az még tovább növelhetné a chatolás sebességét ;))))
  • Efreet
    előszedjem az SG-tüntetésre készített transzparenseimet? (na ki emlékszik, mire készültek anno?)
  • Lteebee
    Csak a régi felhasználók nem számítanak.
    Az újaknak mindent!

• Laalee
    ha genyo lennek azt mondanam hogy mar 2 honapja azon kotlanak hogy lehetne megcsinalni de mivel nemvagyok az igy ezt meg feltetelezni se feltetelezem :)
  • Efreet
    mindig másvalamiben nyomultok... hát nektek nem számít a felhasználók elégedettsége?
  • St
    1. lehet, hogy lesz, de mos másvalamiben nyomulunk
    2. nem, mert nem küldted a dalaidat mp3-ban
  • Efreet
    najó. akkor most ismét jön a kér(d)éssor: (most hogy kész van a csilivili áruház)

1. lesz-e állítható kiírt hozzászólásmennyiség?
    2. besztofSGcd....
  • Lteebee
    És a királyoknak elég ágyasuk is van ahhoz, hogy leszarják az első éjszaka jogát.
  • Efreet
  • St
    Az a nagyobb földesuraknak van, királyok ilyesmivel nem foglalkoznak ;p
  • Efreet
    de a királyoknak kijár a pallosjog nem?
  • Lteebee
    A királyok hatalma szavaik elhangzásával is érvényesül.
  • Laalee
    persze mert kiralyok vagyunk
  • Assassin
    Nekünk sem(királyi többest használunk).
  • Laalee
    nem nekunk nem kell
  • Efreet
    akkor legyen nekünk :)
  • Dikkma
    Reagálhatok.. nekem a:
    HW Fórumra, a Játékosok Fórumára, az Operációs rendszerek, felhasználói programokra van jogom, ide NINCS.
    Tudom szeretnétek hogy legyen de nincs :)