24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#669 És kinek? -
#668 huhh most mit koszontel? :) mar eltunt :) -
#667 Egyelőre nem lesz ennél több reklám... (sajnos) -
#666 köszi, valahogy reméltem valami ilyesmit :) -
#664 :) -
#663 ráeresztettem 1 reklámfiltert, tökjó lett :) üres oldal, pár betü benne :) -
#662 mondtam en neked index tragya lett fel ora reklam mire hozzafersz a cikk hez. -
#661 mire? megnéztem a zindekszf?oldalt, kezd elszaladni velük a hátas... -
#660 pedig olyan jok ezek a csokito csigak :) -
#659 elismerem, kell a fenttartás céljából :) csak több ne legyen jó? ilyen keresztbe repked? csigák meg 17 reklámablak, meg minden hozzászólás közt banner, meg ilyenek pleeeeez :) -
#658 neked negativ irányban hatnak , St-nek + pozitiv irányba :-) -
#657 én nem akarom hogy megszűnjetek. csak tökéletesen feleslegesnek tartom a reklámokat, rám nem hatnak :) (legfeljebb negatív irányban, de ezt ne mondd meg a megrendelőknek :D ) -
#656 Vagy ne legyen Saab? -
#655 Reklám nem felesleges, abból dől a lé, vagy azt akarod hogy megszűnjünk? -
#654 meg a kurzorátírós oldalak, meg a repkedő reklámok, meg a zenés-szagos oldalak... (hacsak nem valami penge flash dezign) -
#653 a legidegesitobb reklam akor is amikor a felirat megy a kurzor utan, ha olyan oldalt talalok tuti kikapcsolom akarmennyire is erdekel -
#652 indexen van nem reklám? (én csak a fórumot olvasom már, ami a főoldalon megy flash-szinten, az már kicsit eldurvult...) -
#651 hjahh modemes idok akoriban csak a warez meg xxx oldalakon volt reklam :) nemugy mint most az index :( -
#650 én igen, mert modemes időkben volt még ilyenem. most már nincs, mert nem fáj annyira az a +1-2k... -
#649 ezt en nem tudhatom -
#648 amitől viszont soksok site nem megy rendesen... -
#647 azt meg kiszuri a reklamfogo :) -
#646 köszi, a 1.5 megabitem mellett nem fáj a dizájn :) (meg ott az old.sg.hu is, ha jól rémlik ;) ) bár a reklámcsík odafent tényleg felesleges... -
#645 Majd ha lesz székházunk lehet előtte tüntetni, add meg a transzparenseket kéretik ide benyomni
Efreet, egyébként mérnem követelsz az állítható hozzászólásmennyiség mellett dizájn nélküli fórumot, az még tovább növelhetné a chatolás sebességét ;)))) -
#644 előszedjem az SG-tüntetésre készített transzparenseimet? (na ki emlékszik, mire készültek anno?) -
#643 Csak a régi felhasználók nem számítanak.
Az újaknak mindent!
-
#642 ha genyo lennek azt mondanam hogy mar 2 honapja azon kotlanak hogy lehetne megcsinalni de mivel nemvagyok az igy ezt meg feltetelezni se feltetelezem :) -
#641 mindig másvalamiben nyomultok... hát nektek nem számít a felhasználók elégedettsége? -
#640 1. lehet, hogy lesz, de mos másvalamiben nyomulunk
2. nem, mert nem küldted a dalaidat mp3-ban
-
#639 najó. akkor most ismét jön a kér(d)éssor: (most hogy kész van a csilivili áruház)
1. lesz-e állítható kiírt hozzászólásmennyiség?
2. besztofSGcd.... -
#638 És a királyoknak elég ágyasuk is van ahhoz, hogy leszarják az első éjszaka jogát. -
#637 -
#636 Az a nagyobb földesuraknak van, királyok ilyesmivel nem foglalkoznak ;p -
#635 de a királyoknak kijár a pallosjog nem? -
#634 A királyok hatalma szavaik elhangzásával is érvényesül. -
#633 persze mert kiralyok vagyunk -
#632 Nekünk sem(királyi többest használunk). -
#631 nem nekunk nem kell -
#630 akkor legyen nekünk :) -
#629 Reagálhatok.. nekem a:
HW Fórumra, a Játékosok Fórumára, az Operációs rendszerek, felhasználói programokra van jogom, ide NINCS.
Tudom szeretnétek hogy legyen de nincs :)