24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Dikkma
    Sztem egyenlőre nem lesz ilyen változtatás. :o)
  • Mighty
    Kerdesem lenne a forum gazdajahoz:
    Nem lehetne egy olyan opciot bevezetni (az adatok modositasanal pl.), hogy mennyi hozzaszolas jelenjen meg egy teman belul egyszerre?
  • Coine
    na még most is ? :-))
  • Efreet
    dehogynem :) csak nem ö a föszerk.
  • Coine
    Hümm, már nem St az istencsászár ? :-)
  • Coine
    Főszerkesztő:
    Nyerges Tibor (Mortimer)

Főszerkesztő helyettes:
    Gyimesi Dávid (daweed)

Informatika rovat
    Csata Miklós (Mikeyy)
    Kecskés Zsolt (Homeboy)
    Tóth Kristóf (Spencer)
    Zádori István (JohnnyCage)

Hardware rovat
    Dr. Frischfeld Henrik (HNR)
    Kristóf Csaba (Csabi)
    László Ferenc (Franczy)

Linux hírek
    Bagoly József Péter (airscape)

Játék rovat
    Basa Lionel (Lionel)
    Benke Mihály (ZAX)
    Ivády Péter (Neuro)
    Németh Csaba (awender)
    Somosi László (liquid)

Tudomány rovat
    Balázs Richárd (Hunter)

Letöltések
    Csata Miklós (Mikeyy)

Design
    Szabó Tamás (Fly)
    Bokros György (Hipra)

Webfejlesztés, programozás
    Kővári Ádám (St)

Rendszergazda
    Egyed György (Artur_TFB)
    Gyimesi Dávid (daweed)

Címünk
    Medimix-Trio Bt
    6001 Kecskemét, Pf. 588.
    Telefon/Fax: 76/411-828 (munkaidőben)
  • TWN
    ::[Dikkma & ST (vagy bárki): köszi hogy megint használhatom a nevem. Thx, majd próbálok nyugszani :).]::
  • TWN(c.)
    ::[Eh.. nem hinném hogy az itteni olyan nagy zavart keltet, amúgy a moderátorok sem kapnak hülyét némi melótól. Legalább tudják mire kell odafigyelni (kinek vicc, kinek nem..). Lbacni nem bactam L minden szobát, a top10 meg top10 logó volt, azért kerül fel a képem (az ottani szöveget nem ér raktam be, én csak a logómat meg később egy szöveget (a nagy szöveg Gumiszobába meg Saját topicban van, ott meg ki nem sz*rja le, azért vannak..). Ha akartam volna, akkor hülyébb dolgokat (nagyobbakat, rosszabbakat, stb..) rakhattam volna be, egy kis ökörködés legalább színt hozzott életetekbe ;). A Browser Killer-hez oda van írva hogy mire jó, szerintem ez is egy érdekes dolog, másnak gondolom ez nem tetszik, ez van. A z-index és egyéb style megoldások meg gondolom szabályozhatóak.]::

OFF: ST, nálam olyan probléma volt/van, amit leírtam alább. M$ termékekkel vacakol a matáv, nem tudom mi nem tetszik neki, talán vmi. titkosítás kellene neki, amiről én nem tudok.
  • G@b0r
    ST!
    Nem lehetne engedélyezni a betiltott html kódokat a saját fórumokban? Ott tényleg semmi kárt nem lehet csinálni vele.... Léééééééééécciiii :)
  • Efreet
    azt majd Dikkma kipucolja, oda van neki is joga. de lassan az az érzésem, hogy kár volt a rengeteg html meg egyéb kódot engedélyezni...
  • Laalee
    hmm a pc jatekoknak lealdozott is eleg jo topic lett :) kicsit mintha megkergult volna
  • Efreet
    St légyszi a Logo Top10, az RTL vs tv2, a Gyürük Ura topicokat pucold ki... páran összepoénkodták vicces html kódokkal, amik rohadtul nem kellenének oda... asszem van még, csak így hirtelen ennyi jutott eszembe.
  • Dikkma
    Sztem nem kéne erőltetni ezt a logo dolgot. Azért van, hogy kicsit szebb, könnyebben használható legyen a fórum, mármint áttekinthetőbb, így könnyen észreveszem, tegnap hol szóltam hozzá, mert látom a logóm, és onnét folytatom az olvasást.
    De nem a logó miatt járunk fórumba, ez nem kirakat, vagy nemtom :-/
  • Coine
    Lacc 4ever :-DDD
  • Efreet
    hmm... pontozásos rendszer kellene, mondjuk bejelentkezetteknek mások user-infora nyomva lehetne 1-5-10 akármekkora skálán pontozni, vagy lehetne kedvenc 3-5 logot írni, és az lenne összeadogatva... ja, és Lacc logoját permanens elsö helyezettnek ki kell jelölni :D
  • St
    Lehet, csak ki kéne találni a szabályait
  • Kenny
    semmit
  • Efreet
    St! lesz logo-bestof szavazás? megoldható és rá is értek megcsinálni? :)
  • Efreet
    oda tényleg nem volt illendö, a hüvös html-be viszot tökéletesen illik.
  • Laalee
    aki meg bele rakta azt kitiltani :)
  • Efreet
    csak a gomb, ha fölé viszed az egérkurzort :)
  • Laalee
    kiraly a pc jatekok topic :) bezarja az explorert az egyik komment html kodja :) szerintem ki kene szedni :)
  • G@b0r
    hehe elsőre sikerült gec. Elbasztam vele a saját topicomat :)))
  • G@b0r
    hm eztz kipróbálom saját fórumban :)
  • Efreet
    nem zárt le rendesen egy html kódot...
  • G@b0r
    ja igen :).Csak azt nemtom hogy sikerult igy elcsusztatnia a topicot :)
  • Efreet
    meg a rákkutatóst is meg kellene kicsit javítani, mert hangyányit megzavarodott...
  • G@b0r
    mi történt a "html is cool" topikkal mé van az hogy amint belépek kifagy az MSIE
  • Rincewind
    Müxik! Nagyon köszi ST!!!!!!!!!!
  • Break
    Télleg gyors lett újra, most már kiráyyyyyy!!
  • St
    Lassulás probléma úgy tűnik megoldódott alaposan összevesztünk mindenkivel az Axeleronál ennek érdekében :)

Boldog karácsonyt mindenkinek
  • CSOCSO
    BOLDOG KARÁCSONYT MINDEGYKINEK!!!
  • wicki
    Köszönöm mindannyiótoknak! Nagyon kedvesek vagytok.
  • Dikkma
    Szóval, az SG tényleg brutálisan lassú! Freestarttal és modemmel kb. 5-6xos sebességű, mint isdn-el Axeleron.
    De, akkor megoldódik!
    wicki boldog névnapot, K.K.Ü. 4 all!

• Bradock
  • Rincewind
    Nembaj, addig valahogy kibírom és a lényeg, hogy megoldódik!

Wicki boldog névnapot!
  • Efreet
    boldognevnapot wicki :)
  • St
    Kiderítettük a hiba okát: az Axelero helytelenül állított be egy routert, aminek eredményeképpen néhány hálózatról a SuperGamezt (és az összes UPC szervert) csak a külföldi sávon keresztül lehet elérni, és nem a belföldi 100 MBites BIX-felől.

Mivel az Axelero szakemberei vélhetőleg most otthon készülnek a karácsonyra, a probléma csak karácsony után fog megoldódni...:(
  • Break
    boldog névnapot!!
  • wicki
    Nálam, is nagyon lassú a gép, legalábbis SG-n.
    Ma van amúgy a névnapom.