Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Majd akkor tartom tiszteletben, ha ok is engem. Max gunyos, ironikus hangnemet szoktam megutni. Nem szeretem a miep, fidesz fanokat, es nem is fogom oket szeretni, sot meg van roluk a velemenyem - persze nem mind idiota.
Nem tudom miert kell gorcsosen ragaszkodni az adott temahoz, elmehet az mas iranyba is, attol meg eszmet cserelunk, es a politika reszben ez a fontos (elismerem hardver teren talan nem)
Vegezetul megtehetem azt, hogy nem irok ide tobbet, mivel nem tetszenek a moderalasi szokasok. Es megprobalom ezt nem elfelejteni, es felev mulva nem ideirkalni, veletlenul.
+1
St!
Varom a utobbi napokban torolt Ali, Gandhi, Fideszes, Oliapa, stb hozzaszolasokbol egy csokorra valot.
Az Index messze liberalisabb nalatok.
Megoldas lehet meg az, hogy sajat topicot inditok, politika jelleggel, majd en elmoderalgatom (illetve ugye nem), mar ha ebbe belementek, es nem torolgettek ott is. Ezt az egy alternativat tudom elkepzelni, mert a smminek gepelgetni, nincs sok ertelme, arrol nem beszelve, hogy micsoda idopazarlas.
Udv, Mike