24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1019 meg kellene mondani, hogy melyik hozzászólást (sorszám szerint), vagy írni a moderator@-ra... egyébként meg aki felkészületlenül megy oda (=nem operával) az meg is érdemli :) -
#1018 Dikkma: Izé.. hm.. bocsi.. -> HTML is cool - Játékosok fóruma. Esetleg kiszednétek azt az átirányítást, ha szípN kérlek tiktakteket? :] Szegíny fórumozó még behülyül a végén ;]. -
#1017 St: köszi. -
#1016 Tüntessük el a legjobb warezoldalról szóló topicot!
Köszesz. -
#1015 Végül is nem rossz. 5 perchez képest.
De eléggé nehéz kitalálni (no nem nekem:-) hogy mire is asszociálsz!
A logotop10-etek botrányos! :) -
#1014 akkor mostmá kipróbálhatom az új logót amit 5 perc alatt firkáltam al elöbb :) -
#1013 hü tnx!! :) -
#1012 már L is küldtem ! -
#1011 az megoldható lenne hogy valaki elküldje nekem emilben a mostani logómat, mer akarok csinálni újat, de ez a gépen nincs meg elmenteni meg nembirom.És nem ártana ha meglenne tartalékbaa ez a logó. -
#1010 HÁT nem gondolod, hogy hagyom, hogy Tstotso átvegye a 4. helyet, vagy őt akarjátok mögöttetek ? :)
-
#1009 latom gondoskodtal rola, ohgy legyen meg hozzaszolas :) -
#1008 Nagyon durva, én vagyok a 4. 2 beszólással CSOCSO előtt...
-
#1007 se... -
#1006 Szófosásban. -
#1005 mondja az, aki vesztesként se tud elsö lenni. -
#1004 A 2. az első vesztes. -
#1003 az ezüstérem úgyis szebben csillog mint az arany. -
#1002 Ez a mennyiségi sorrend.
Most fordítsd meg és megkapod a minőségit.
haha -
#1001 #1 Laalee
#2 Efreet
#3 LTB
minek topten :) -
#1000 St! egy topten-t lehetne igényelni ha van 1 kis szabadidöd? -
#999 ott én nem tudok mit kezdeni. meg nabumm. egy letiltott kép. nem az elsö, nem az utolsó. -
#998 mar megint en vagyok, csak felhoztam a topikot, hogy latszodjon mi a helyzet (lasd elozo hozzaszolas) -
#997 Tisztelt Moderator!
Torold legyszi a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1014723421 forumbol a #3-ik hozzaszolast.
Koszi -
#996 megmarad ez. voltak már itt nagyobb okosságok is... -
#995 Mondom én, hogy nem vagy túl okos...
Lehet, hogy ezt a párbeszédet törölni kéne a moderátoros topikból? -
#994 viszont azt a filmet nem láttam. -
#993 Nem megy a matek, mi? ->A ravasz, az agy, ... amikor az egyik figura nem ért valamit.
Tehát csak átvitt értelemben matek.
Gyakorlatilag arra céloztam, hogy nem vagy túl okos. :) -
#992 reggel elég álmos voltam, de most se értem :) -
#991 És az értelemátvitel? -
#990 a matekkal van a legkevesebb bajom... -
#989 Nem megy a matek, mi? -
#988 he? -
#987 Bocs nagy Efreet, hogy viccből javasolni mertem valamit hétfő reggel.
Ha gondolod, megígérem, hogy nem másfél oldalon át kell velem értekezned erről. -
#986 azta.... azért nem semmi érzés ilyen helyröl dícséretet kapni :)
köszi :)) -
#985 Efreet de állat a logod :) -
#984 és ehez mi köze a moderátornak? vagy helyesírás ellenörzöt akarsz a hozzászólás-boxba? :) -
#983 Mekkora ötletem támadt!
Dobjunk össze csocso-nak egy Helyes-e csomagot! -
#982 mondd meg, hogy az nem te vagy, és kész. máskor meg gondolj erre, mielött nem jelentkezel be. -
Garfield #981 Anynit kérnék, hogy valaki tüntesse el a nem az én IP-címemmel érkezett hozzászólásokat innen és a Politika fórumból, ugyanis a kedves idegen továbbra is folytatja a tevékenységét. -
#980 ja, és ha bármi további politika itt elökerül, azt eltakarítom. az általános politikamentes, és az is marad. tessék nyitni odaát a polityikában egy moderátor topicot.