24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
1béknt "Tuti be és visszaszólások topic" 34# és 35#-ös hozzászólások leanyáztak engem, pedig ugye :
Hozzászólások szerkesztése:
A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve.
Mások szólásszadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem -
kár, pedig nagyon teccettek :) -
Egyik sem, egész más volt a probléma, amit már megoldottunk. Az 1970-es üzenetek meg kilőve -
az is lehet... bár pár hónapja voltak befejlesztve, és igencsak nemrossz a sávuk meg a gép sem... -
van belöle sok. akkor fordul elö, amikor 150-en egyszerre akarnak ugyanabba a fórumba beleanyázni (játékosok, polityika részleg)... gondolom fórumengine-fícsör :) -
Ezt az 1970-ben írt hozzászólást meg kéne nézni hozzáértő emberkének is!
-
betöltési idö? max tizedmásodpercekkel lassabb a többinél (nem tünik fel), viszont nem lehet véglegesen összekavarni azzal az ámokfutással amit elöadtok. -
Izé.. volt 1-2 propiren megint a Saját fórumokon belül.. ha netán arra járna valaki :] -
Már javítva one.. hm.. teneked ez az opera naon csúcsking, igaz? Azért csak egy próba erejéig: csinálj egy oldallal szimpla szöveg kiíratást, aztán teszteld a betöltési időt ;]
A régi hozzászólásom működése a Saját fórumok-nál tesztelhető ;]. -
meg kellene mondani, hogy melyik hozzászólást (sorszám szerint), vagy írni a moderator@-ra... egyébként meg aki felkészületlenül megy oda (=nem operával) az meg is érdemli :) -
Dikkma: Izé.. hm.. bocsi.. -> HTML is cool - Játékosok fóruma. Esetleg kiszednétek azt az átirányítást, ha szípN kérlek tiktakteket? :] Szegíny fórumozó még behülyül a végén ;]. -
St: köszi. -
Tüntessük el a legjobb warezoldalról szóló topicot!
Köszesz. -
Végül is nem rossz. 5 perchez képest.
De eléggé nehéz kitalálni (no nem nekem:-) hogy mire is asszociálsz!
A logotop10-etek botrányos! :) -
akkor mostmá kipróbálhatom az új logót amit 5 perc alatt firkáltam al elöbb :) -
hü tnx!! :) -
már L is küldtem ! -
az megoldható lenne hogy valaki elküldje nekem emilben a mostani logómat, mer akarok csinálni újat, de ez a gépen nincs meg elmenteni meg nembirom.És nem ártana ha meglenne tartalékbaa ez a logó. -
HÁT nem gondolod, hogy hagyom, hogy Tstotso átvegye a 4. helyet, vagy őt akarjátok mögöttetek ? :)
-
latom gondoskodtal rola, ohgy legyen meg hozzaszolas :) -
Nagyon durva, én vagyok a 4. 2 beszólással CSOCSO előtt...
-
se... -
Szófosásban. -
mondja az, aki vesztesként se tud elsö lenni. -
A 2. az első vesztes. -
az ezüstérem úgyis szebben csillog mint az arany. -
Ez a mennyiségi sorrend.
Most fordítsd meg és megkapod a minőségit.
haha -
#1 Laalee
#2 Efreet
#3 LTB
minek topten :) -
St! egy topten-t lehetne igényelni ha van 1 kis szabadidöd? -
ott én nem tudok mit kezdeni. meg nabumm. egy letiltott kép. nem az elsö, nem az utolsó. -
mar megint en vagyok, csak felhoztam a topikot, hogy latszodjon mi a helyzet (lasd elozo hozzaszolas) -
Tisztelt Moderator!
Torold legyszi a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1014723421 forumbol a #3-ik hozzaszolast.
Koszi -
megmarad ez. voltak már itt nagyobb okosságok is... -
Mondom én, hogy nem vagy túl okos...
Lehet, hogy ezt a párbeszédet törölni kéne a moderátoros topikból? -
viszont azt a filmet nem láttam. -
Nem megy a matek, mi? ->A ravasz, az agy, ... amikor az egyik figura nem ért valamit.
Tehát csak átvitt értelemben matek.
Gyakorlatilag arra céloztam, hogy nem vagy túl okos. :) -
reggel elég álmos voltam, de most se értem :) -
És az értelemátvitel? -
a matekkal van a legkevesebb bajom... -
Nem megy a matek, mi?