Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Egyébként a politika ingoványos talaj. Személyes sértegetés hiányában a hozzászólás törlése a szólásszabadság súlyos megsértése. Mondhtajátok, hogy ez a ti weboldalatok, ti szerveretek, itt az van amit ti csináltok, de akkor meg minek politikai fórum. Tessék az egészet megszüntetni. Vagy békénhagyni!
Fél évvel ezelött már szó volt róla, most felhozom újra: a hosszú litániák, bemásolások miért maradhatnak? Bradock egyszer már megsértődött (én is). Hát sértődjön meg újra, nyugodtan. Mert mi értelme van, hogy beirok egy csomó mindent, aztán másnapra hűlt helye. Ennek így mi értelme? Én voltam a hülye hogy marha módjára nem álltam meg, és megint beirkáltam ide. Hogy utána ugyanúgy szivassatok mint fél évvel ezelött :(((
Még egyszer mondom, ha nem bírjátok elviselni a politika fórum hangnemét (ami még egész kultúrált volt egyébként) mások vélemyét, vagy féltek, hogy mindebből nektek lesz bajotok, akkor szüntessétek meg. Nem ez az egyetlen fórum az interneten. De az, hogy beirok vmit, és nem tudom megmarad-e, eljut-e ahhoz akinek irtam, nem jó.