24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#789 Ez súlyos visszaélés, amely alkalmas mások megtévesztésére, ezért TWN accountját kikapcsoltuk. -
#788 ...mármint vmi olyasmit lehet, hogy kitörölni az összes hozzászólását. -
#787 Olvastam. Nem hiszem... -
Break #786 bizony, G@bor loóját lenyúlta a TWN vagy mi a fax a neve! -
#785 nem lehetne az ellen valamit tenni hogy le lehessen másolni mások logóképét és azzal írkálni? -
#783 Nemtom, gondolom az SG stáb minden tagja sasolja néha a fórumot, őket is érdekli pár dolog, és ha olyan van kivágják. A 3 moderátor meg én Borg Bradock vagyunk de én pl. az Általános témákat nem piszkálhatom (egyébként sem cél ennek a moderálása).
HW meg van játékosok vannak moderálva, sajnos szükság van rá. -
#782 Hányan moderálják ezt? -
#781 vagy moderaltasd ki :) -
#780 St, ha nagyon szépen megkérlek, elmondod, am hány hozzászólásom volt? érdekelne, csak úgy sutyiba.. :)
(Na zúzok haza, kaja, és kori!!!!!!!!!!!!)
(és ha ügyesen elkendőzzük a dolgokat, talán még megbocsájt nekünk St, hogy szemeteltünk, és talán olvasni fogja még a topicot) -
#779 -
#778 St,
#739 -
#777 akkor nevezd át St figyelmébe!! -re :))) -
#776 Többet nem olvasom ezt a topicot, mert
1./ nem én vagyok a moderátor
2./ tele van hülyeséggel! -
#775 Kész az X-BOX topic, 616 helyett van 353 hozzászólás.
Viszont cserébe mindent tudok az X-BOXról, PS2-ől, Dreamcast és Gamecubeokról, sőt szókincsem is sokat bővült. -
#739 St tegnap megjött a rendelt Half-Lifeom, de a cég akik még fel is hívtak, a számlacímemre küldték, nem a postacímre. Öcsém már ki is bontotta a karácsonyi ajándékát :))
Meg kell regulázni ezt a bandát! -
#738 Freestarttal viszont, eg két gépre megosztott 56k-s modem úgy viszi, hogy öröm nézni! Tegnap 140 hozzászólást vágtam ki, és nem is tartott sokáig. Még csak nem is laggolt! -
#737 HTML topic azért fagy ki mert tele van mindeféle inkorrekt HTML variációval.
A lassulásról tudunk, sajnos úgy tűnik, hogy este 18 és 21 óra között a 100 mbit belföldi sávszélesség és az SG két szervere kevés. Jövő tavasszal beállítunk egy újabb szervert, remélhetőleg megoldja a problémát. További gond, hogy a vidéki kis szolgáltatóknak gyengusz a sávszélessége felénk, és ez okozza, hogy a fórum kevésbé "pereg" esténként. -
Break #736 ugyanez a helyzet! ugyanígy belassul, meg kifagy a HTML is hűs topic! -
#735 mi amatör köznép voltunk :) nem irogattunk demokat meg ilyenek, viszont hatalmas hangulatu partik voltam :D -
#734 NEm is olyan kéne ahol csak belezakkant ,mániákusok scenelnek,hanem ahol az amatőr köznép(mint pl jómagam )is kiélhetné magát. -
#733 ez a scene soha nem lesz AZ a scene... (a hüje Amigások - hüje PC-sek scene... az volt az igazi :)) -
#732 Most már csak St-nek is ugyanezt kell gondolnia. -
#731 Tök jó ötletek!!! -
#730 egy ujabb scene van kialakuloban :) de tamogatom... ugyis tok unalmas hogy mindenki csak azert megy el egy szamitogepes talakozora hogy kvékeljen... -
#729 MEg esetleg tarthatnánk versenyeket,úgy hogy minden reg user csinál vmi képet,v.rövid animot(méret és kb limittel)azt összeeresztenénk őket... -
#728 Visszakanyarodva a topic témájához,a szavazásokat azért is jó ötletnek tartom mert az SG team is szerezhet rólunk infokat.pl.milyen típusú játékokkal játszunk szívesen,érdeklődési körünk stb.
Ezzel marketingelhetnek meg igazíthatják pl.az oldal tartalmát is a userekhez közelebb...
Nemtom érthető voltam-e... -
#727 amugy ha ertenek a trefat en szivesen lemondanek arrol a havi 1000 ft rol :) de ezekkel alkudozni remenytelen... -
#726 ez olyan, mint amikor én kaptam motorosfutárral véradásra behívót... betelefonáltam, hogy tegnap voltam, menjek megint? :))) -
#725 tegnap is dobtak be szorolapot hogy rendeld meg most akciosan... amugy jonagy barmok lakascimre cimezve küldtek, hogy rendelje meg most... amikor mar fel eve megvan rendelve... barmok. -
#724 nem hiszem, hogy tisztán karácsonyból olcsóbb... -
#723 asszem meg hüseget sem kell alairniuk -
#722 9999, és 1-2 év hüség gondolom... és az 1/3 sebesség azért fáj... meg.. a hálózat képes a forgalomkorlátra, még ha most épp nem is használják. patkányság, na. -
#721 mondom hogy nics fair use... 40gigas adatforgalmam volt multhonapban... es 2* tobb mint fairuse es meg marad egy kicsi... a 9999 meg most akcios ha evvegeig bekötteted ennyi nekem 10900. en ugytudom hogy minden tovabbi nelkül bekötik a 13ker ben, csak annyit vesznek eszre hogy nem 1,5Mbit juk van hanem 512 -
#720 van fair use.. 10k csak a csello? hát a 13keresek nem ezt kapták szerzödésben... -
#719 de nincs fair use... meg 9999ft brutto -
#718 meg eltörölhetné a "fair use policy"-t, meg lejjebb vihetné az árat... és akkor kevesebben szidnák. -
#717 mocskos upc :) felnyomhatna a savszelesseget... es akkor senki sem szidna öket -
#716 a tvnet nem hal meg, csak átalakul... (kivéve idén a 13., jövöre meg asszem az 5. meg a ... valamelyik kerületben, ahol az upc szintén megvette) -
#715 vagy a tvneted hal meg :) -
#714 (mondatfelépítést meg majd tanulok...)