24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1109 Ilyenek?
-
#1108 Én is gondoltam rá, de egy lassabb gépen így is fél perc, mire bejön az a kis ablak. Mittomén lehetne szmájli1 meg szmájli2 készlet, akkor nem kéne ennyit nyomogatni.
Kellene még egy csomó szmájli, főleg amik gyűlöletet, ellenségeskedést írnak le :) -
Remek ötlet! -
Garfield #1106 Kérdés:
Nem lehetne a smiley-készletet bővíteni? -
#1105 jah meg pösssit vegyétek már ki, mert eltévedt kicsit. -
#1104 a html próbálkozást vegyétek már ki a gitározás tipicból lécci. -
#1103 szólni kellene St-nek, én lepasszolom a kérdést... elméletileg ezért lett csinálva a SajátTopic részleg... -
#1102 Ezt én sem vágom! Igy nincs értelme az Ált. meg a Saját topikoknak....
-
#1101 szerencsére felhozták :) -
#1100 a sajat forumbol mer vettek ki a moderalat! grrr -
#1099 Próbáljunk nem csetet csinálni ebből az egyből! -
#1097 próbálom kipihenni a pénteki koncertet :D -
#1096 lúúúúúza' :) -
#1095 es igen cukorbol vagyok elolvadok az essoben :D -
#1094 esik az esso nincs hova menni :D -
#1093 nem vasárnap van népek? mi ez a tömeg?? :) -
#1092 sebaj van meg a mit toltsek(cs) le topic is :D -
#1091 pedig a CSOCSO aranyköpései egy hatalmas topic volt, bárki aki akart 1 jót röhögni csak benézett oda :'( -
#1090 nem én voltam :) és ami törölve van azt nem lehet visszahozni -
Xboxman #1089 CSOCSOsd topicokat vissza:) -
#1088 27 db volt :) -
#1087 A Jatekosokbol toroljetek legyszives a DivX.uw.hu reklamjat (beirta vagy 20 helyre). Koszi. -
#1086 kérném a gumiszoba - téma c. topikot atartalma miatt törölni -
#1085 Köszi! :) -
#1084 szanáltam. -
#1083 Véletlenül nyitottam mégegy UT 2003 topicot a játékosok fórumában, de már volt egy csak nem vettem észre. Légyszíves töröljétek! -
#1082 Ok, köszi, de szvsz ST-n és a rendszergazdákon kívül, nem tudom ki lehetne még az... :) -
#1081 St elég ritkán jut gépközelbe mostanság... nem nem 'méltat' válaszra, lehet hogy még a leveled se olvasta... írj az impresszumban mindenkinek akiről úgy érzed, hogy tudhatja :) -
#1080 Elfelejtettem az SG-n lévő tárhelyemhez a loginom. Kitől kell ezt megkérdezni, mert se ST, se a két rendszergazda nem méltat válaszra? -
#1079 Szerintem ha nem akarja hiába verni, akkor eleve a gumiszobába verje! -
#1078 Na jó, akkor ne:) -
#1077 De ne! -
#1076 KEDVES MODERÁTOR!Töröltetni szeretném a Gumiszobában lévő "Vágjuk le CSOCSOT" topic 30-adik hozzászólását!Köszönöm! -
#1075 Köztes megoldásként meg lehet e oldani, hogy a kimoderált hozzászólásokat egy, az erre célra fenntartott topikba kerüljenek? Persze csak a gumiszobában.
És akkor aki sértve érzi magát az is megnyugodna, hogy nem hibáva verte a billentyűket. -
#1074 szerintem sem kell.
megmondtátok általánosban nem lehet cici
akkor nem lehet
nyisson magának a gumiszobában -
#1073 Itt nincs demokrácia. -
#1072 Ne komolytalankodjá má!
-
#1071 szerintem szavazzunk -
#1070 Erről van szó. -
#1069 Ferizes szerintem nem volt ott, mike es en joparszor megprobaltunk kulturaltan velemenyt nyilvanitani, csocso meg jott a szokasos dumajaval. Max abban tud allast foglalni, hoyg lehet-e cicis kep, vagy nem.