30108
  • Zsoltika 007
    Mondjuk nem egy mai cikk de lényegében még helytálló.
  • Dodo55
    Kicsit belenéztem én is.
    Ugye van az, hogy a proci a netcode-al foglalkozik sokat, emiatt az renderelésre kevesebb procierő jut->kevesebb FPS.
    Ez így is van. Tegnap voltunk fent 3-an clan_mill-en(délelőtt), és 150-200FPS-em volt, 150 alá soha nem ment.
    Aztán elkezdtek gyűleni a playerek, és 6 playerrel lett 80-100 FPS-em.

Viszont TF2-ben üres szerveren van 50-80FPS-em, full szerveren meg 40-70.
    Ez egyértelműen jót jelent, és nem a netcode kárára, ugyanis úgy vettem észre, hogy elég pontosak a hitek.

És ugye a CSS hamarosan megkapja a TF2 által is használt új engine-t, tehát elég pozitív változások lehetnek végre. Konkrétan jobb hitek, és magasabb FPS.
  • Zsoltika 007
    Counter Strike Source netkód egy kicsit komolyabban. Érdemes átfutni.
  • Dodo55
    "MO-n ki nem próbál meg így vagy úgy előnyhöz jutni? ;)"
    Pl a Magyar emberek azon része, akik még tisztességesek.
    Mert még vannak, illetve úgy mondom vagyunk. Igaz egyre többen kényszerülünk csúnya dolgokra, én is, de ahol nem vagyunk kényszerítve, ott igyekszünk tisztességesek maradni.
  • lololol
    Túl szép reményeket fűzöl te ehhez a frissítéshez :D
    Nem feltétlen az engineben kell keresni a hibát, a játék maga is lehet defektes; vagy maga a program, vagy a játékosai miatt.
    Ott van pl. a dod:source, bármikor leülök elé játszani nem érzem azt amit a cs:s-ben, hogy bárhova lőhetek és aztán vagy találok vagy nem. Ott érzem, hogy nyújtani kell valamit. Szerintem a cs:s-nél már nagyon bejátszik az hogy minden szerver tele van 25 szar pluginnel, moddal (tudom hogy technikailag nincs köze hozzá, de anno az 1.5-öt egy sima plugin mentes metamod vagy a cheatersdeath is olyan szintű hitboxcsűszással keverte meg egyes időkben..), és végtelen sok haxorral, ugye MO-n ki nem próbál meg így vagy úgy előnyhöz jutni? ;)
  • Dodo55
    Először is minden játékban van hitbox, ahol ütközésvizsgálat van.
    A hitbox nem a jelenség neve, hanem a láthatatlan modell, amin az ütközésvizsgálat történik.
    A jelenség neve, amire te gondolsz, az lehet mondjuk hitbox lag, tehát hitbox késés.
    És úgy tűnik, hogy TF2-ben nincs ilyen probléma, eléggé szinkronban van a playermodell, és a hitbox. Ez azért jó, mert elméletileg a CSS meg fogja kapni a TF2 által is használt Source Engine 10-et a jelenlegi Source Engine 7 helyett.
  • k3nGu
    van benne hitbox mint a css-be, h 3 méterre kell lőni h eltaláld az ellent?:D
  • Dodo55
    Nincs benne. Először azt hittem azok között van, de aztán mondta PunkZoli, hogy nem, úgyhogy megkerestem konkrétan azt, ami neki kellett.

Amúgy tegnap CSS-el játszok, egész jól megy, rohadt jó statot csinálok, van rajtam már egy csomó vérdíj, erre jön valami szsdszd nevű gyerek, és lelő... Mondom ez meg ki a fasz...

Erre benyomja azt a jatatajatata dudovadajtajada kábumm, kábumm hangot :D

Jól sejtettem ki volt az XD
  • Phoenix007
    >Poénos??? Igen ezen csak röhögni lehet....de azért mert ennyire szánalmas.
    >Aki szereti az efféle játékokat az nyugodtan szétnézhet az 1990 előtt
    >kiadott játékok kínálatában, mert ugyanilyeneket vagy jobbakat talál....

Ha szabad Boborjánt idéznem: "Ez a gyerek meg nem normális..." :D
  • Phoenix007
    Woah! Király Vagy Dodo! :) Ez a wav amit külön felraktál, ez benne van a pakkban is, mert nekem is várni kéne egy órát...
    Tényleg, amúgy rapidshare-en, lehet valahogy keresgélni a feltöltött cuccok között? Vagy csak azok tudják leszedni a dolgokat, akik tudják hozzá a közvetlen linket?
  • Dodo55
    Amúgy mindenkinek eltűnt az expanded HDR opció?
    Meg nekem pl a Very High és a High texture detail között semmi különbség, és restartnál visszarakja High-ra.
  • GregSB
    Na én is beléptem a groupba, 3 nap és én is játszom veletek ;)
  • Evogordon
    MOst nézem régebben én is beléptem a group-ba. :D
  • Pethy23
    Dimitrov találta meg de ez valami új dolog lehet mert nem volt settings beállítás a csop. menüben:S A lényeg hogy mostmár public!
  • Pethy23
    Rád keresek és invitállak

http://www.kepfeltolto.hu/2007/10/7//5prt.JPG

Ez lol
  • PunkZoli
    nem-.- :D
  • gduck
    Véletlenül nem vagy kijelentkezve? Mert ha be vagy jelentkezve, akkor simán tudsz csatlakozni ;)

UI: ma én is ott voltam :D
  • PunkZoli
    ma nyomtunk egy jot magyarokkal:))
    amúgy hogylehet az hogy nemtok belépni a grupba? nincs join...
    igaz benne voltam mikor privát volt, csak kiléptem ,hogy nelegyenmár meghívós... aztán most nemtok visszamenni:DDDD
    amúgy hogylett publik belőle?
  • Rip
    Erre találták ki a keresőt.
  • mySOul
    Oo, nemtudtam hogy van már group közben énis létrehoztam egyet -.-
    http://steamcommunity.com/groups/tf2hu
  • Myrddraal
    Először jelentkezz be aztán már müxik majd.
  • antgecc
    Rákattantam a join this grp-ra, de semmi nem törpént... :S Várnom kéne?
  • Pethy23
    public lett a group mostmár mindenkit várunk hogy csatlakozzon!
  • ReTeK
    én is arra várok, az adóval lesz vagy 35
  • Dodo55
    Hm, lehet tényleg tévedtem, mert a steam fórumon is írták többen, hogy október 10. után kapható lesz.
  • Zsoltika 007
    Biztos hogy meg lehet majd venni.
  • GregSB
    Rákérdeztem Steam chaten, mindenki azt mondta hogy steamen meg lehet majd venni külön 30 dollárért csak a TF2-t. Boltban viszont csak csomagban lehet majd hozzájutni...
  • GregSB

Nagyszerű. Én akkor sem fogok megvenni egy olyan pakkot, amiből csak 1 db játék érdekel. Ezesetben vesztettek egy vásárlót.
  • Dodo55
    Nem lehet külön megvenni. Az a 30 dollár csak oda van írva, de nem lehet külön megvenni, és valószínűleg ez így is marad a közeljövőben.
  • Zsoltika 007
    Egy játékról beszélünk mi?
  • GregSB
    Ejj de várom már hogy megjelenjen. Az Orange Boxot nem akarom megvenni, mert engem a töbi játék ami benne van hidegen hagy (a Portal is), így nem érné meg az 50 dollárt... külön meg fogom venni 30-ért a TF2-t. Már csak 5 nap :)
  • gduck
    Kutya pofás játék :D

Ha lesz vmi "sg.hu" játék vmelyik szerveren, szóljatok ;)
  • Pethy23
    Pedig én úgy gondoltam ez az 9 éves korsztálynak is való, de úgy tűnik neked nem tetszik...
  • PunkZoli
    játszottál vele?! savanyu a szőlő? esetleg még buta is vagy?
  • solikka
    Aki szereti az efféle játékokat az nyugodtan szétnézhet az 1990 előtt kiadott játékok kínálatában, mert ugyanilyeneket vagy jobbakat talál....
  • solikka
    Poénos??? Igen ezen csak röhögni lehet....de azért mert ennyire szánalmas.

Jó, értem itt a cél hogy poénos legyen de legalább a mai színvonalnak megfelelően csinálták volna meg...
  • Dodo55
    Amúgy erre a pontgyűjtős izéra csak most jöttem rá rapidshare-en :D
    Még 9995 alkalommal letölti valaki, és megvan a premium accom 1 hónapig :D
  • Pethy23
    Én lekaptam nagy nagy köszi érte. Rengeteg hang van!
  • PunkZoli
    kösz,de nemtommég leszedni vagy 40percig:DD
  • Dodo55
    http://rapidshare.com/files/60435385/heavy_specialcompleted01.wav