30108
  • Evogordon
    Ja a beállításoknál megjelent valami BLOOM opció. Mi is az?
  • Dodo55
    Kijött valami update.
  • Phoenix007
    Nincs demó, de zsákbamacskának abszolút nem nevezném. Szerintem zseniális a játék, a TFC-vel nem játszottam, de gyanítom, a legnagyobb különbség a kettő között ez a cartoon stílus. Ha ez bejön, akkor gond nem lehet.
  • antgecc
    Úgy megy, mint a CS:Source. Sztem megéri megvenni. A játék jelenleg beta teszten van. Azok tudják tesztelni, akik Steamen keresztül megveszik az Orange Boxot. Máshogy nem lehet. Szal innen van meg ez nekünk. Boltokba majd mittomén mikor lesz... egyszercsak.
  • Dodo55
    Demo nincs, jónak jó, elmenésről meg annyit, hogy az én gépemen megy 40-70 FPS között.
  • dronkZero
    Oké, köszi. Esetleg demo van belőle, vagy teljesen zsákbamacska, és csak bízhatok benne, hogy van olyan jó, mint a TFC volt, meg hogy elmegy a gépemen?
  • Dodo55
    Ráadásul nem csak 5 játék, hanem 7, mert ad 2 kicsit is: Lost Coast, és Peggle Extreme(Peggle ügyességi/logikai játék, HL2-es hülyeségekkel telerakva :D Pl a napnak G-Man arca van, annak a lónak a fején van egy headcrab, meg ilyesmi :D)
  • Phoenix007
    Nincs olcsóbb megoldás, az Orange boxot kell megvenni. Mellesleg az OB teljes árát megéri az utolsó fillérig, még a TF2 egymagában is, nemhogy ez az 5 játék! (Ennél olcsóbb csak az a megoldás lehet, hogy loot-olsz egy Black Boxot valahonnan, mint én :) )
  • dronkZero
    Nektek ez honnan van meg? Orange box nem csak október mittudoménmennyi?

Ha nincs még egyáltalán legális Source cuccom, akkor ha veszek egy Narancs dobozt, akkor az oké lesz, és mehetek netre gyaszatolni?

Van költséghatékonyabb megoldás? Pl HL2 korai kiadást mindenféle sallang nélkül ólcsóé' megvenni, aztán TF2-t letölteni valahonnan? Vagy ez a TF2 külön is fizetős, és akkor az O.b. éri meg a leginkább?
  • antgecc
    Valaki tudna adni egy magyar serverlistát?
    Egyelőre csak uk servereken tolom, steamen nem találok magyart, bár lehet csak én vagyok a béna.

Köszi!
  • antgecc
    Van Dustbowl :)
  • kisviku
    Csapatjáték.Nem is kell hozzá mást fűzni.

Én is inkább support vagyok, mert alapból védekező vagyok, de minden játékban.A mesterlövész nem az én stílusom (remegő kéz) a támadásban pedig csak akkor veszek részt, ha nagyon sz*r a csapat összteljesítménye vagy nincs támadó a csapatban.

A jó öreg Dustbowl remélem itt is megjelenik.A legjobb pálya volt és nagyon szerettem a TFC-ben.
  • PunkZoli
    egyelőre nem:)
  • RelakS
    Ti sem tudtok spray-t importálni?
  • Zsoltika 007
    Nálam az engi 10 óra a második heavy csak 1 óra :D
  • antgecc
    Én szinte mindig medic vagyok. 3x annyi a played-je, mint a 2. legtöbbnek (engi). Én szeretem a support klasszokat. Egyelőre nem túl izgi medicnek lenni. Mindenki csak spammeli a medicet, de a fele még azt se tudja, mi az a piros/kék izé burok, ami körülveszi néha (invulnerable).

Aztán van amikor nagy ritkán összejön egy jó csapat, na akkor überjót lehet tolni. Medicek healelik egymást és mindenki mást is, nem ész nélkül megyünk előre, stb...

Szal ha kialakul és elkezdenek az emberek ésszel játszani nagyon fasza lesz ez. Nem mintha most nem lenne az.... :)
  • PunkZoli
    mondjuk pethy töröld a gruppot majd hozzd létre ujra hogy publik legyen, ennyi
  • Pethy23
    Vagy itt invitálj friendsnek és akkor beveszlek a groupba

http://steamcommunity.com/groups/hunts2/

Nem tudja vki hogy lehetne publikussá tenni a meglévő groupot?
  • Pethy23
    Bárki lehet tag a group-ba csak írjon pm-et h. beakar lépni, mert sajnos nem public és nem tom azzá tenni.
  • Frenky87
    üdv

külföldi szervereken is szoktatok lenni? 32esen esetleg? (mondjuk oda nem könnyű bejutni, mindig fullon van)

nekem az engineer jön be legjobban, 6 óra playtime van vele, heavy-vel 3 körül, a többi nem annyira említésre méltó. nem szeretek medic lenni, viszont ahogy észrevettem nem vagyok vele egyedül. sokszor előfordul, hogy nincs is medic a csapatban :(

a magyar team-ben hány tag van? lehet még jelentkezni? :)

amúgy nekem blackbox-om van, abban is van TF2 :)
  • Zsoltika 007
    Mivel még nem jött ki, nehéz lenne boltban megvenni. Csak steamen vásárlók játszhatnak az orange box-al. És csak abban van béta. Boltban csak akkor lesz ha minden játék kijön amit tartalmaz a csomag.
  • mikisanzi
    nem vettem észre hogy lenne-e korlát.
  • k3nGu
    és mellékesen a 1 kasztból bármennyi player lehet?vagy levan korlátozva, nem csodálnám h pl. a spy lellenne...
  • k3nGu
    hát bétát boltba nem lehet venni, így aki steamen előrendelte az tud a rendszeren keresztül, de boltba meg megkéne külön venni a bétát is...olyan meg nincs.
  • DJ bigpapa
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem! Aki a cd galaxison vagy a Pc Dome-on keresztül rendeli elő az orange boxot az is tud bétázni vagy csak az aki steamen keresztül rendeli meg?
  • Dodo55
    9600, és ha jól látom szerencsére marad is annyi, a dollár eléggé beállt 177-re, sőt, ma először leesett 176-ra.

Nekem jövő héten lesz meg a pénz valószínűleg, akkor utána még kérni kell a supporttól a vásárlás engedélyezését, és utána végre meg tudom venni. Remélhetőleg 10.-e előtt.
  • Evogordon
    Megveszed 9000ft-ért az orange box-ot a steampowared.com-on aztán bétázhatsz.
  • Varga10
    van valahol egy FAQ hozzá mert nekem foggallmam sincs hogy hogyan lehet egyátalán ilyen létrehozni + hasonlók...

Valaki segítsen!!!!
  • Evogordon
    Steam-ről.
  • Varga10
    Honnan lehet letölteni a bétát????(ha nem is tudok vele már játszani...)
  • Blacksheep333
    nagyon ottvan a játék, simán megérte megvenni az Orange Box -ot, két nagyon jo single game, a Portal és az EP2. Plussz még egy hihetetlen cool Multi, a Team Fortress2 :).
    A Steam accom: Blacksheep
  • antgecc
    A fullban lesznek újabb fegyverek vagy csak +pályákat kapunk majd?
  • antgecc
    Én nem vettem észre semmi változást, mondjuk csak kedd óta játszok, leginkább medic-ként, néha engi. Hihetetlen mennyi meló van, az egész pálya vörös keresztektől izzik, mindenki medicért ordibál.

Kedvencem mikor épp senki sem medic, na akkor mindig van 1-2 okostojás, aki elkezd kurvaanyázni, hogy valaki húzzon medicbe. Ha visszakérdezek, hogy akkor miért nem mész, akkor elkezd núbozni és anyázni....
  • Zsoltika 007
    A demo man meg mintha erősebb lenne.
  • PunkZoli
    amúgy nincs olyan érzésetek hogy az enginer lomhább lett? meg a soldier?
  • Zsoltika 007
    Igazából nem is fontos mert mikor lelőttek mutatja az elkövetőt és akkor ott van az élete a kis kereszten. Ott már látod hogy mennyit hagytál neki.
  • PunkZoli
    sebzéseket nem ír még ki:DDDDD
  • Dodo55
    -console
  • antgecc
    Mit kell beirni a Steam parancsikonjának parancssorába, hogy TF2-nek legyen console-ja?
  • Phoenix007
    >Ha akarsz lépj be a groupe-ba amit csináltam

A Hungary-ba már beléptem, csak nem igazán látom át, hogy ez miért jó nekem, hogy találom meg a csoporttársakat játékban, satöbbi.

>Honnan tudjak ilyen jol hogy en nem kozejuk tartozok?

Nekem egyszer-kétszer már előfordult, hogy megyek, aztán jövök magammal szembe' :D Na az azért gyanús, oylankor elő szoktam húzni a shotgunt...

>mivel nincs teamkill,

Dehogy nincs...

>Oh, my God! Who touched Sasha? All right. WHO TOUCHED MY GUN!!?!?

Some people think, thye can outsmart me ... maybe (sniff) maybe ... i've yet to meet one that can outsmart BULLET! :DDD