30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#150 Nekem is ugyan úgy kifagy. -
#149 Van, méghozzá a fantáziadús Hungary néven! :D
Gyere, legyünk minél többen! -
#148 Most megin kifagyott 10 perc után 2x:@ -
#147 Fasza! Reggel nézem patch már nem is fagy, ezért szeressük a valvet:D
Van magyar TF2 groupe? Szívesen belépnék!!! -
#146 Nem vetted meg? -
PunkZoli #145 képteket! -
#144 Ha valakinek megy fagyás nélkül az írja már meg a konfig beállításait:D -
#143 Egyébként 20.án jött ki patch az előtt is csinált ilyeneket? De amúgy sztem teljesig kijavítják ezt 1 max 2nap mert küldföldi oldalakon is nagyon sokan írják -
#142 Megvárod a teljest. -
#141 Nekem is kifagy 10 perc után hang kiakad stb. amúgy x700pró és 3200+ok amd. Mi a teendő mert ezt a 0. processoros dolgot nem vágom:S -
#140 :D -
#139 Én azt hittem, hogy túlmelegszik a gép, azért fagy meg né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..* -
Dodo55 #138 Állítólag még le van tiltva a multicore támogatás a betaban. -
Ronin666 #137 Nekem is dual core a prockóm és nem fagy miatta. Viszont azt megfigyeltem, hogy a két magot nem is terheli le nagyon. Az egyik 90% körül mozog, a másik meg 50% durván. Érdekes. Eddig mindig 100%-os leterheltséget észleltem. Ez vagy a Vista miatt van, vagy pedig úgy lett megcsinálva, hogy ha a VGA nem bír már többet, akkor a CPUt nem használja erősebben (csak tipp, nekem furcsa). -
#136 Persze, de csak majd asszem október 19-től(cd galaxis szerint)! -
#135 sziasztok. arra várok választ tőletek, hogy az Orange Box-ot (HL2 alap + ep1, portal, tf2) meg tudom majd vásárolni itthon? Ugye nem csak steamen át lehet hozzájutni??
a pcdome shopjában benne van... http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=5030935058932
Segitségetek előre is köszönöm!
-
#134 Néha olyan 2 perc játék után néha a menüben... -
Dodo55 #133 Amúgy hol fagy meg?
Mert nekem csak olyan 5 perc játék után szokott.
Ha a menüben, vagy indításkor, arra nem tudok mit. -
#132 Egy AMD athlon 2400+-on radeon 9600pro-n meg 768MB Rammal hogy futna a gém?vagy el sem indul mert sm3-as kari kell neki? -
#131 0. procit lekapcsoltam de még mindig beakad a hang és megfagy az egész. -
#130 Már megvan! -
#129 "A steam process processzoraffinitásánál a feladatkezelőben vegye ki a pipát a 0. CPU-tól."
Ezt egy kicsit részletesebben le tudnád írni? THX -
#128 Nekem olyan problémám van ÉS 10000 THX a segítségért már kattogok. Nem baj most játszottam vagy 4 órát a bioshockal (ismét) -
Dodo55 #127 Amúgy akinek hangbeakadással fagy, és többmagos, vagy HT-s procija van:
A steam process processzoraffinitásánál a feladatkezelőben vegye ki a pipát a 0. CPU-tól.
A steampowered.com fórumán olvastam, nekem bejött, legalábbis azóta nem fagyott. -
#126 Hát én tegnap előtt 4 percen át kerestem szervert ahova beférnék. :) -
Code92 #125 ne fájdítsd a szívem :( nem vok előrendelő és csak októberben tolhatom :( de nektek addig jó gémelést! -
#124 Nagyon sokan nagyon régóta várják/várták ezt a játékot.
A beta elindulása óta gombamód szaporodtak a szerverek, és már-már nehéz olyat találni, ahol van üres slot, már most nagyon sokan játszák.
Maga a játék egyébként szerintem hatalmasra sikeredett, már több online magazinban írtak róla, csupa jót.
-
obe #123 attól ne félj hogy üres szerverekkel fogsz találkozni:)) -
#122 Hi!
Elég régen hallottam már erről a játékról, aztán tegnap láttam egy új hírt és videót róla. Elhatároztam, hogy előrendelem. Ez sztem holnap fog megtörténni.
De lenne egy-két kérdésem, hátha tudtok rá válaszolni. Mennyire várja ezt a gamet a nagyvilág? Sokan fogják játszani? Vagy esetleg üres serverekkel fogunk találkozni? Szal semmit nem tudok ezekről a háttér dolgokról. Wowozok kezdetektől, minden más game ignore-on volt, aztán szeretném tudni, hogy "érdemes-e" megvenni.
Választ köszi! -
jupa #121 Igen közben nekem is eszembe jutott:)
friends name: jupa92 -
#120 Működik a Steam friends része, szóval egyszerűbb, ha a játékbeli azonosítódat adod meg, ha ilyen céljaid vannak... -
jupa #119 Nah megvettem az orange boxot,nagyon király gém 10 órája folyamatosan tolom:Dnekem ati x1950 pro van és tökéletesen müködik
Ha valaki akar velem gémelni vegyen fel msnre:
[email protected] -
#118 Sajnos nem váltja át. Remélem javítják nemsokára. -
Ronin666 #117 Szerintem az a lényeg, hogy így indítod a gamét, majd bent a beállításoknál átállítod a cumókat, majd játszol... :)
Valószinűsítem, hogy a DX levelt is át fogja váltani, ha olyan effekteket kapcsolsz be, amit csak azon tud megjeleníteni. -
#116 Hogy? Elindítom egyszer a játékot aztán kilpek törlöm a parancsot és megy a játék? -
#115 Nem kell hogy úgy maradjon. Csak hogy el tudd indítani :D
Utánna már átállíthatsz mindent. -
Wild Black Bone #114 Üdv!
Valaki nem akarja eladni a Black Box kuponját, amit videókarikhoz adnak ajándékba ( pl 2900xt-k vagy 2600xt sapphire full)
Vegas sajnos már felhasználta ^^ -
#113 Ha ezt mondod: -dxlevel 80 -w 800 -h 600 -console -windowed
Kösz inkább nem játszok vele... directx8-ba 800x600-as ablakban. -
Petko #112 próbáltam, de nálam a paypal beragadt szintén mo.-al... majd még megnézem -
emprise #111 Fizess paypalon keresztul, ott meg tudsz adni Usa cimet, es akkor nem kell kifizetned az adot. En is probalgattam a bankkartyanal mas orszagot megadni, de tenyleg tudja, hogy melyik orszagbol probalkozol. A paypalos modszer mukodott :)