30108
  • Evogordon
    Nekem is ugyan úgy kifagy.
  • Rip
    Van, méghozzá a fantáziadús Hungary néven! :D
    Gyere, legyünk minél többen!
  • Pethy23
    Most megin kifagyott 10 perc után 2x:@
  • Pethy23
    Fasza! Reggel nézem patch már nem is fagy, ezért szeressük a valvet:D

Van magyar TF2 groupe? Szívesen belépnék!!!
  • Zsoltika 007
    Nem vetted meg?
  • PunkZoli
    képteket!
  • Pethy23
    Ha valakinek megy fagyás nélkül az írja már meg a konfig beállításait:D
  • Pethy23
    Egyébként 20.án jött ki patch az előtt is csinált ilyeneket? De amúgy sztem teljesig kijavítják ezt 1 max 2nap mert küldföldi oldalakon is nagyon sokan írják
  • Evogordon
    Megvárod a teljest.
  • Pethy23
    Nekem is kifagy 10 perc után hang kiakad stb. amúgy x700pró és 3200+ok amd. Mi a teendő mert ezt a 0. processoros dolgot nem vágom:S
  • Rip
    :D
  • RelakS
    Én azt hittem, hogy túlmelegszik a gép, azért fagy meg né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*
  • Dodo55
    Állítólag még le van tiltva a multicore támogatás a betaban.
  • Ronin666
    Nekem is dual core a prockóm és nem fagy miatta. Viszont azt megfigyeltem, hogy a két magot nem is terheli le nagyon. Az egyik 90% körül mozog, a másik meg 50% durván. Érdekes. Eddig mindig 100%-os leterheltséget észleltem. Ez vagy a Vista miatt van, vagy pedig úgy lett megcsinálva, hogy ha a VGA nem bír már többet, akkor a CPUt nem használja erősebben (csak tipp, nekem furcsa).
  • Myrddraal
    Persze, de csak majd asszem október 19-től(cd galaxis szerint)!
  • guruzone
    sziasztok. arra várok választ tőletek, hogy az Orange Box-ot (HL2 alap + ep1, portal, tf2) meg tudom majd vásárolni itthon? Ugye nem csak steamen át lehet hozzájutni??

a pcdome shopjában benne van... http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=5030935058932

Segitségetek előre is köszönöm!

• Evogordon
    Néha olyan 2 perc játék után néha a menüben...
  • Dodo55
    Amúgy hol fagy meg?
    Mert nekem csak olyan 5 perc játék után szokott.
    Ha a menüben, vagy indításkor, arra nem tudok mit.
  • berlinboy6329
    Egy AMD athlon 2400+-on radeon 9600pro-n meg 768MB Rammal hogy futna a gém?vagy el sem indul mert sm3-as kari kell neki?
  • Evogordon
    0. procit lekapcsoltam de még mindig beakad a hang és megfagy az egész.
  • Evogordon
    Már megvan!
  • Evogordon
    "A steam process processzoraffinitásánál a feladatkezelőben vegye ki a pipát a 0. CPU-tól."

Ezt egy kicsit részletesebben le tudnád írni? THX
  • Evogordon
    Nekem olyan problémám van ÉS 10000 THX a segítségért már kattogok. Nem baj most játszottam vagy 4 órát a bioshockal (ismét)
  • Dodo55
    Amúgy akinek hangbeakadással fagy, és többmagos, vagy HT-s procija van:
    A steam process processzoraffinitásánál a feladatkezelőben vegye ki a pipát a 0. CPU-tól.
    A steampowered.com fórumán olvastam, nekem bejött, legalábbis azóta nem fagyott.
  • Zsoltika 007
    Hát én tegnap előtt 4 percen át kerestem szervert ahova beférnék. :)
  • Code92
    ne fájdítsd a szívem :( nem vok előrendelő és csak októberben tolhatom :( de nektek addig jó gémelést!
  • Rip
    Nagyon sokan nagyon régóta várják/várták ezt a játékot.
    A beta elindulása óta gombamód szaporodtak a szerverek, és már-már nehéz olyat találni, ahol van üres slot, már most nagyon sokan játszák.

Maga a játék egyébként szerintem hatalmasra sikeredett, már több online magazinban írtak róla, csupa jót.

• obe
    attól ne félj hogy üres szerverekkel fogsz találkozni:))
  • antgecc
    Hi!

Elég régen hallottam már erről a játékról, aztán tegnap láttam egy új hírt és videót róla. Elhatároztam, hogy előrendelem. Ez sztem holnap fog megtörténni.

De lenne egy-két kérdésem, hátha tudtok rá válaszolni. Mennyire várja ezt a gamet a nagyvilág? Sokan fogják játszani? Vagy esetleg üres serverekkel fogunk találkozni? Szal semmit nem tudok ezekről a háttér dolgokról. Wowozok kezdetektől, minden más game ignore-on volt, aztán szeretném tudni, hogy "érdemes-e" megvenni.

Választ köszi!
  • jupa
    Igen közben nekem is eszembe jutott:)
    friends name: jupa92
  • [NST]Cifu
    Működik a Steam friends része, szóval egyszerűbb, ha a játékbeli azonosítódat adod meg, ha ilyen céljaid vannak...
  • jupa
    Nah megvettem az orange boxot,nagyon király gém 10 órája folyamatosan tolom:Dnekem ati x1950 pro van és tökéletesen müködik
    Ha valaki akar velem gémelni vegyen fel msnre:
    [email protected]
  • Zsoltika 007
    Sajnos nem váltja át. Remélem javítják nemsokára.
  • Ronin666
    Szerintem az a lényeg, hogy így indítod a gamét, majd bent a beállításoknál átállítod a cumókat, majd játszol... :)

Valószinűsítem, hogy a DX levelt is át fogja váltani, ha olyan effekteket kapcsolsz be, amit csak azon tud megjeleníteni.
  • Evogordon
    Hogy? Elindítom egyszer a játékot aztán kilpek törlöm a parancsot és megy a játék?
  • Zsoltika 007
    Nem kell hogy úgy maradjon. Csak hogy el tudd indítani :D
    Utánna már átállíthatsz mindent.
  • Wild Black Bone
    Üdv!
    Valaki nem akarja eladni a Black Box kuponját, amit videókarikhoz adnak ajándékba ( pl 2900xt-k vagy 2600xt sapphire full)
    Vegas sajnos már felhasználta ^^
  • Evogordon
    Ha ezt mondod: -dxlevel 80 -w 800 -h 600 -console -windowed

Kösz inkább nem játszok vele... directx8-ba 800x600-as ablakban.
  • Petko
    próbáltam, de nálam a paypal beragadt szintén mo.-al... majd még megnézem
  • emprise
    Fizess paypalon keresztul, ott meg tudsz adni Usa cimet, es akkor nem kell kifizetned az adot. En is probalgattam a bankkartyanal mas orszagot megadni, de tenyleg tudja, hogy melyik orszagbol probalkozol. A paypalos modszer mukodott :)