30108
  • faber
    Tudom, hogy csinálhatok...nem ez a gondom (egy pillanatig sem ez volt). Csak annyi, hogy a backup nem fér rá egy dvd-re. De majd megoldom valahogy, utánnajárok. Bocs, hogy még mindig ezen pörgök...bár ahogy elnézem, a topic úgyis elég halott...:)
  • PunkZoli
    csinálsz egy becupot, jobbklikk rá és vissza tod recoverelni egy pillanat alatt:)
  • faber
    Hm...öszintén nekem ez az első Steames játkom...most nekem is külön partíción van, de ha új gépem lesz, etc, jó lenne, ha DVD-n is meglenne az anyag...na mindegy.
    Amúgy nekem a viszonylag gyenge vasammal is szépen fut, döcc nélkül...csak mint írtam, a betöltést sokallom....de ha ez nem a gépem miatt van, akkor azzal is együtt tudok élni...beállításokat nagyon még nem piszkáltam, 1024x768, meg a default cuccok.
  • HeadHunter86
    Én úgy szoktam csinálni hogy meghagyom az egész steam mappát, ha formázás van, mivel másik partíción van. Win reinstall után elindítom a Steam Install-t és feltelepítem ahol elötte is volt, felülírja a szükséges filékat és már jó is. Megmarad a cfg-m a server listem és minden egyebem.
    Ja ezt CS Source-nél csinálom, de itt is így müxik a dolog ugyebár.

Faber hogy szalad nálad a TF2, és milyen beállításokkal?
  • romeozor
    mikor bekapot csinál valaki, akkor ugye a játékot is meg a source engine fájlokat is ki fogja menteni, mert úgy teljes, így már lehet megvan 2 dvdnyi adat (nincs előttem szal nemtom). én a TF2-nél úgy csináltam, hogy éjjel a laptop letöltötte és reggel a gsc fájlokat áthúztam a nagygép steamapps mappájába és steamrestart után ott figyelt a tf2
  • faber
    Megnyugtató :)

BTW...még nem volt időm megnézni....ha ki akarom írni a játékot backup-nak ( ne kelljen már egy esetleges formázás után újra végigvárni a letöltést), akkor azt mondjátok, elég a steamaps könyvtárban lévő cuccokat kiírni? Nem néztem, hogy az mekkora, de mikor a Steam-el akartam backupot csinálni, akkor valami 7 giga helyet akart lefoglalni...az meg ugye nem megy rá DVD-re...szal a kérdésem lényege: hogyan pakolom rá egy DVD-re?
  • kisviku
    Utoljára a Red Alert 1-nél voltam így, hogy számoltam visszafelé a napokat, mikor jön már végre...
    Már csak pár nap a hazai megjelenés, ha minden igaz.Ha nem, háború lesz...
  • Zsoltika 007
    Jaja!
  • romeozor
    nekem is lessú a maptöltés, szal kétlem hogy géped hibája :) majd kialakul
  • faber
    Szia!
    Nekem hasonló a gépem, mint amit leírtál...csak 3000+-os a procim, a többi stimmel. Még nem nagyon teszteltem a játékot (éjjel ért le Steamen és épp csak benéztem), de egy-két pálya után azt mondom, szerintem egész normálisan fut. A betöltés mondjuk lehetne gyorsabb, dehát már úgyis esedékes egy upgrade lassan...
  • HeadHunter86
    Hali!
    Hogy fog futni a game 1024*768-ban a köv konfiggal: AMD 2800+; 1giga Ram, ATI9600Pro? ja és XP.
    Akinek esetleg hasonló gépe van az jelezzen legyen szíves, köcce :)
  • Stuller
    na megvettem a gamet, jaccottam is par orat csak annyit, hogy a Steam Id oldalon ramek arra, hogy stats és rohattul nemhoz be semmit... h várni kéne pár órácskát vagy mi?:)
  • Evogordon
    Ti a textúra minőséget feltudjátok venni very high-ra? Mert nekem lefagy amikor tölti be a pályát.
  • Zsoltika 007
    Pont ez a lényege hogy az engine fájlokat is leszedi hozzá! Dehogy kell HL2! Ha megveszed csak a Day of Defeate-et akkor is leszedi az engine-t. És ha később megvennéd pl a HL2-t akkor csak a játék cuccait szedi az engine már megvan. Ezért elég csak 1x leszedni az engine-t és a többi játék ugyanazt használja. Különben elég dúrva méretű könyvtárat csinálna a steam. De hát ez így logikus is. Az meg hogy valakinek szarakodik már más tészta. De ez akkor is így működik mindíg is így működött HL2 óta...
    Ha valakinek szarakodik akkor lehet a blackbox van elcseszve vagy nem nyomott rá a verify steam data-ra. ha baj van a gcf fileokkal ahogy írtátok akkor észre fogja venni és kijavítja.
  • k3nGu
    amúgy szerintetek Debrecenben a media markt-ba 19.-én a polcokon lesz??nem to mh mennyi idő míg ide eljut, aznap vagy napok:S
  • k3nGu
    ez source engine 10, nem 7...
  • chooselee
    Nem tudom,hátha azt a motort használja és a készítők nem rakták bele külön ebbe,úgy is orange box....steameset meg letőti mondjuk!! :D
  • k3nGu
    minek kéne?!
  • chooselee
    Akkor ez a steam backup a steamnek egy szolgáltatása ugye?
    Más:Ha simán TF2 veszem meg csak akkor kell hozzá hl2 is ugye???
  • barmi
    Nem szedi le ha black boxod van pont ezt mondom vazzee :DD Ez volt a problémám nekem is és csak néztem bután hogy mi a pék van :D
  • Evogordon
    Persze persze.. nekem is black box-om van és addig nem tudtam leszedni az episode 2-őt míg be nem másoltam az episode 1 cgf file-ját.
  • Zsoltika 007
    Ez hülyeség! Az engine-t külön leszedi hozzá. Ha felteszed az ep2-t nem kell hozzá semmi az ep1-ből. Ő tudni fogja melyik engine kell oda és azt is leszedi ha még nem lenne meg. Néha viszont valamiért nem csinálja meg és olyankor kell neki nyomni egy verify steam data-t. Akkor rájön hogy vmi hiányzik és szépen lehúzza.
  • barmi
    Igen, rájöttem mi volt a baj. Black boxom van és ahoz nem jár HL2 EP1 csak EP2 viszont kell a black boxban mellékelt játékokhoz az EP1 cfg vagy milyen fájljai is ezért hiába töltöttem le stamröl a team fortress 2-t nem indult mert nem voltak meg a EP1 fájljai. Töröltem a Team fortress 2-t steamröl aztán betettem az EP1 fájljait a stamapps mappába ezután ujra letöltöttem stamröl a Team fortress 2-t és már működött is.Az EP2-höz, a Portalhoz és a team fortress 2-hoz is kellenek a EP1 fájljai, érdemes azzal kezdeni aki estleg most áll neki mert ha így tsz nem lesz gondja egyikkel sem.
  • kisviku
    Lehet, hogy csak a hangerő szabályozó csúszka van lehalkítva.
    Kééem,kaccsojja be!

De jópofa az zene nélkül is.
  • Makee
    Hát ez rohadt jó!
  • antgecc
    Tegnap töltöttem le a Portalt. Bahh, nagyon bejön!!
  • Phoenix007
    nekem ez alatt nincs hang... a hiba az én készülékemben van?
  • Phoenix007
    Chooselee, ha arra gondolsz, hogy nem akarod több gépen is letölteni azt a több gigányi adatot, akkor a Steam/steamapps alkönyvtárban lévő szép nagy file-okat kell kiírni. A Steam-et leszeded netről, felinstallálod, az hamar megvan, a kiírt cuccot meg bemásolod ugyanoda.

Barmi, neked segített már valaki, megoldódott a probléma?
  • Zsoltika 007
    Steam backup. Simán elmented és újratelepítéskor csak vissza kell töltetni. Csinál egy exe-t mellé vagy ha nem rakna, le tudod tölteni steampoweredről. Annyit kell tenned hogy felteszed a steam-et be kell jelentkezni majd elindítani az exe-t amit a beckup mellé rakott. Ott csak annyi a dolgod hogy kiválasztod miket akarsz visszatölteni. Arra érdemes figyelni hogy az updateket is elmenti a savegameket és a beállításokat viszont nem!
  • chooselee
    A Steamről letöltött játékot ki lehet írni dvd-re és újra "felhasználni"??
    Mert olvastam egy cikket a menetéről és ott csak azt írja hogy amikor töltöd már fel is van rakva... ha nem értettem félre a dolgot!
    Előre is köszi!
    Üdv..
  • kisviku
    Nem tudom, ezt láttátok-e már, de nagyon jópofa.
    És az a zene...

Team Fortress 2 Pyro mese :)
  • kisviku
    A youtube-on van egy csomó gameplay videó.
    Egyelőre csak azokat nézegetem...most már kivárom ezt az egy hetet.
  • Xreactor
    Lehet még vissza teszik valamelyik patchben...szerintem még nem tul balance-olt a játék, hiszen most jött ki
  • GregSB
    Mindenki játszik ^.^

Kérdésedre válaszolva: Igen, amint támad elveszti az álcáját. Egyébként eléggé le van butítva sajnos a kém, a Team Fortress Classicban tudott halottat tettetni, és volt neki egy gránátja is, ami halucinogén gázt lövelt ki magából. Akire hatott az kb 1 percen át robbanó gránátokat meg rakétákat látott mindenhol :D Kár hogy ezeket kivették a 2-ből...
  • k3nGu
    a spy-nál vidikbe láttam h kinyit egy cigis "dobozt", és úgy tud átalakulni ellenné, de ha 1 ellent kinyír akkor visszaváltozik saját csapata színére??vki szúrhatna be a gaemből képeket, nagyon kivan hallva a topik:)
  • Rip
    Ez esetben elnézést kérek.
    Azért egy utalás a hibára/hozzászólásra jó lett volna, így elég semmitmondó kérdés volt)
  • ronhaven
    340be leirta
  • Rip
    "Ti hogyan indítjátok a játékot?"

Én így...

Amúgy meg hülye kérdésre...
    Nem indul az autóm. Mi a baja?
  • ronhaven
    hogy lehet ENNYIRE hulyenek nezni valakit, komolyan
  • ronhaven
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=6839143&posted=1#post6839143