30108
  • Theutron
    Azért nem vettem meg az OB-t meg 20 dolcsival drágább és a hl2 nemigen izgat meg már végigvittem öket feltörbe :) Múlti játékért hajlandó vagyok pénzt adni a single gamekért nemigen.
  • k3nGu
    felrakod, csinálsz egy accot azt játhatsz
  • Soldiers
    megvettem a boltba
  • Zsoltika 007
    Normális. Állítsd meg majd indítsd újra hátha valamelyik gyorsabb content szerverhez kapcsolódik. Néha bejön.
  • Zsoltika 007
    Steamen megveszed? Esetleg boltban az Orange boxot?
  • Theutron
    Hali, most vettem meg a gamet steamen lenne 1 kérdésem az normális hogy 8 megabites vonalon 70-100kval jön csak... én nem a tűzfal a gond...
  • Soldiers
    Vki megmondaná hogy lehet a TF 2-vel játszani??
  • Mozzanat
    Az, de,hát,hogyne:D
  • Rip
    Igen, sajnos vannak még súlyos anomáliák. Legutóbb egy csapatban 9-en voltunk, abból 7 (HÉT!) sniper, volt egy spy, és én mint soldi.
    Úgy kellett a teamchat-be caps-lock-olni, hogy váltsanak, távcsövessel nem lehet pontot capture-ölni.
  • Code92
    hát igazából ez sose lesz komoly játék lehet h. majd lesznek próbálkozások meg klánok stb de sztem vicces lesz majd azért publicról csak annyit h. a játékélmény attól függ h. milyen csapatba kerülsz én általában olyanvba állok ahol van legalább 1 medic ha egyikbe sincs akkor beállok én annak (általában solider és mediccel szoktam tolni) de múltkor nagyon fun volt mikor jön velem szembe egy code92 nevű solider, nanemá h. 2 code92 van :D 2 rakétát a fejébe naggyon nagyokat lehet nyomni spyal is csak hát itt a negatív része h. névről észre lehet venni.
  • kisviku
    "Másik engy is segített..."

Ez az amikor fogalma sincs a játékosnak, hogy hol van.
    Óriási...
  • kisviku
    Ezzel egyetértek.
    De szerintem a szerver létrehozóinak kéne beállítani, hogy csak magyarok jöhessenek.
    Mellesleg a játék CSAPATJÁTÉK, akárcsak a CS - amivel én egyetlen percet sem játszottam - ezért úgy is kell(ene)viselkedni, mint egy csapat.Sokaknak fingjuk nincs az egészről,de legjobban azt utálom, amikor valaki elfoglal egy játékosnyi slot-ot és közben nem csinál semmit sem...
  • PunkZoli
    csébe se alakult:D pedig ezeréves... monjuk én tf2 őn nem tom felbaszni magam:)
  • Myrddraal
    Elég friss még a játék szal fog ez alakulni majd;)
  • SD456
    Hy all!

Miért van az, hogy szétkapcsol a szerver 10 percenként? Lehet mert nagy a ping-em? Átalában 70-100 a ping...

Előre is köszönöm!
  • Stuller
    sajnos ez így van... a magyar server se jobb, mert vagy nagyon nagyon recseg aki dumal vagy szimplan leüvölt h kussojj, lécci... ez van, 4nap alatt 1x lattam olyat h mas engi is segített esetleg upgradolni a sentrymet
  • HeadHunter86
    Teljesen felhúz agyilag ez a public, aki megveszi a TF2-t az nem tudja, hogy ez TAKTIKAi játék? A sok német noob meg elárassza a magyar szerót és még nekem szövegel h ne dumáljak (voicon), mert ő ugye nem érti és zavarja, de Istenem ez magyar szerver.
    Senki nem mond senkit hogy hova kellene a segítség, mindenki kussba van, css-be legalább jókat lehet dumálni...
    A másik meg, hogy a kasztokat össze vissza választgatják az emberek, hol van 4 spy és 0 medic, vagy épp mindenki awp-zni akar. Őrület. Remélem változik a dolog és rájönnek az emberek hogy müxik ez a játék.
  • k3nGu
    stuller engem is érdekelne, pont min. korhatár megvan;)
  • geristar
    engem lehet érdekelne! Geristar a nevem vegyél fel friends-nek.
  • Blacksheep333
    spray-t hogy lehet beinprotálni? nemtudja beölteni a vtex.ddl -et
  • kisviku
    Ja, tényleg,szorri...
    Már meg is néztem az oldalt.

Meg már vörösek is a szemeim a sok játéktól, úgyhogy mára elég is lesz.
  • Stuller
    nemtom lenne-e itt olyan vállakozó szellemű illető aki esetleg klánban szeretne lenni? min korhatár az ugy 15-16 körül...
  • trident
    Pedig nem lenne rossz, hiszen ugyan nem húsbavágó összeg, de a jó magyar játékos szivesebben próbálja ki vásárlás előtt. :)
    A red orchestrában is nagyon korrekt volt, hogy voltak meghívók, illetve ingyen hetek, jópáran azután vásárolták meg.

Személy szerint nem hezitáltam. Magát a játékstílust kifejezetten nem szeretem, de a TF2-ben sikerült úgy összekotyvasztani, hogy a végeredmény egy nagyon szórakoztató játék lett.:)
  • Code92
    guest passra gondolt de tf2-re télleg nincs :(
  • k3nGu
    tf2-höz nincs meghívó
  • hutkai
    hy. megszeretném venni a tf2 csak nem tudom érdemes -e vki tudna dobni 1 meghívot ?
  • Rip
    Nem, nem, NE olvass vissza kettőt!
  • kisviku
    Jó estét!

Már meg is van az Orange Box-om.Hol lehet csatlakozni a magyar csapathoz?
  • SD456
    Ok!

Köszönöm!
  • Pethy23
    Aláírásomban lévő groupe-hoz csatlakozhatsz!!!
  • SD456
    Hy all!

Holnap jön meg az Orange Box-om és mivel az tartalmazza a Team Fortress 2 ezért szeretném megkérdezni, hogy csatlakozhatnék e hozzátok multizni? Vagy van valami klánotok esetleg akkor abba... Vagy elég annyi is, hogyha a Steam-en felvesztek friend-nek!

Előre is köszönöm!
  • k3nGu
    jó de na:)
    remélem nemsoká jön már vmi ápdét...
  • PunkZoli
    beta
  • k3nGu
    érdekes h nem lehet a fullban beállítani a játékos nevet csak friends-ből:O
  • PunkZoli
    ez még mindig beta, azt majd a valve dönti el mikor nem lesz az:)
    elméletileg a dobozos kijöttéig illett volna ,nade még nem az, majd meglássuk, rég volt update
  • Stuller
    persze, de ahogy latom comm. group eventbe mar beis van irva:)
  • Pethy23
    legyen?
  • Stuller
    hmmm van egy érdekes hibám, a community reszben nem jeleniti meg a statomat (eredeti a jatek tegnapelőtt vettem meg, nem orange box-al hanem külön), neztem steam forumot ott irtak eleg sokan, hogy hasonló problémájuk van... gondoltam megosztom a nagyérdeművel, hogy ilyen is van... am ma este lesz OGC-n?
  • k3nGu
    mennyivel jobb a full a bétánál?énmost azzal nyomom, míg holnap meg nem jön a gyári;)
  • Pethy23
    Akinek lenne PC DVD borítója linkelje már be mert eddig nem találtam!! Jó lenne a kézzel fogható is lenne nem csak "steammel fogható" xD

Erre meg is lett...
    http://href.hu/x/3qgs