30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Theutron #430 Azért nem vettem meg az OB-t meg 20 dolcsival drágább és a hl2 nemigen izgat meg már végigvittem öket feltörbe :) Múlti játékért hajlandó vagyok pénzt adni a single gamekért nemigen. -
#429 felrakod, csinálsz egy accot azt játhatsz -
#428 megvettem a boltba -
#427 Normális. Állítsd meg majd indítsd újra hátha valamelyik gyorsabb content szerverhez kapcsolódik. Néha bejön. -
#426 Steamen megveszed? Esetleg boltban az Orange boxot? -
Theutron #425 Hali, most vettem meg a gamet steamen lenne 1 kérdésem az normális hogy 8 megabites vonalon 70-100kval jön csak... én nem a tűzfal a gond... -
#424 Vki megmondaná hogy lehet a TF 2-vel játszani?? -
#423 Az, de,hát,hogyne:D -
#422 Igen, sajnos vannak még súlyos anomáliák. Legutóbb egy csapatban 9-en voltunk, abból 7 (HÉT!) sniper, volt egy spy, és én mint soldi.
Úgy kellett a teamchat-be caps-lock-olni, hogy váltsanak, távcsövessel nem lehet pontot capture-ölni. -
Code92 #421 hát igazából ez sose lesz komoly játék lehet h. majd lesznek próbálkozások meg klánok stb de sztem vicces lesz majd azért publicról csak annyit h. a játékélmény attól függ h. milyen csapatba kerülsz én általában olyanvba állok ahol van legalább 1 medic ha egyikbe sincs akkor beállok én annak (általában solider és mediccel szoktam tolni) de múltkor nagyon fun volt mikor jön velem szembe egy code92 nevű solider, nanemá h. 2 code92 van :D 2 rakétát a fejébe naggyon nagyokat lehet nyomni spyal is csak hát itt a negatív része h. névről észre lehet venni. -
kisviku #420 "Másik engy is segített..."
Ez az amikor fogalma sincs a játékosnak, hogy hol van.
Óriási... -
kisviku #419 Ezzel egyetértek.
De szerintem a szerver létrehozóinak kéne beállítani, hogy csak magyarok jöhessenek.
Mellesleg a játék CSAPATJÁTÉK, akárcsak a CS - amivel én egyetlen percet sem játszottam - ezért úgy is kell(ene)viselkedni, mint egy csapat.Sokaknak fingjuk nincs az egészről,de legjobban azt utálom, amikor valaki elfoglal egy játékosnyi slot-ot és közben nem csinál semmit sem... -
PunkZoli #418 csébe se alakult:D pedig ezeréves... monjuk én tf2 őn nem tom felbaszni magam:) -
#417 Elég friss még a játék szal fog ez alakulni majd;) -
#416 Hy all!
Miért van az, hogy szétkapcsol a szerver 10 percenként? Lehet mert nagy a ping-em? Átalában 70-100 a ping...
Előre is köszönöm! -
Stuller #415 sajnos ez így van... a magyar server se jobb, mert vagy nagyon nagyon recseg aki dumal vagy szimplan leüvölt h kussojj, lécci... ez van, 4nap alatt 1x lattam olyat h mas engi is segített esetleg upgradolni a sentrymet -
#414 Teljesen felhúz agyilag ez a public, aki megveszi a TF2-t az nem tudja, hogy ez TAKTIKAi játék? A sok német noob meg elárassza a magyar szerót és még nekem szövegel h ne dumáljak (voicon), mert ő ugye nem érti és zavarja, de Istenem ez magyar szerver.
Senki nem mond senkit hogy hova kellene a segítség, mindenki kussba van, css-be legalább jókat lehet dumálni...
A másik meg, hogy a kasztokat össze vissza választgatják az emberek, hol van 4 spy és 0 medic, vagy épp mindenki awp-zni akar. Őrület. Remélem változik a dolog és rájönnek az emberek hogy müxik ez a játék. -
#413 stuller engem is érdekelne, pont min. korhatár megvan;) -
geristar #412 engem lehet érdekelne! Geristar a nevem vegyél fel friends-nek. -
#411 spray-t hogy lehet beinprotálni? nemtudja beölteni a vtex.ddl -et -
kisviku #410 Ja, tényleg,szorri...
Már meg is néztem az oldalt.
Meg már vörösek is a szemeim a sok játéktól, úgyhogy mára elég is lesz. -
Stuller #409 nemtom lenne-e itt olyan vállakozó szellemű illető aki esetleg klánban szeretne lenni? min korhatár az ugy 15-16 körül...
-
#408 Pedig nem lenne rossz, hiszen ugyan nem húsbavágó összeg, de a jó magyar játékos szivesebben próbálja ki vásárlás előtt. :)
A red orchestrában is nagyon korrekt volt, hogy voltak meghívók, illetve ingyen hetek, jópáran azután vásárolták meg.
Személy szerint nem hezitáltam. Magát a játékstílust kifejezetten nem szeretem, de a TF2-ben sikerült úgy összekotyvasztani, hogy a végeredmény egy nagyon szórakoztató játék lett.:)
-
Code92 #407 guest passra gondolt de tf2-re télleg nincs :( -
#406 tf2-höz nincs meghívó -
hutkai #405 hy. megszeretném venni a tf2 csak nem tudom érdemes -e vki tudna dobni 1 meghívot ? -
#404 Nem, nem, NE olvass vissza kettőt! -
kisviku #403 Jó estét!
Már meg is van az Orange Box-om.Hol lehet csatlakozni a magyar csapathoz?
-
#402 Ok!
Köszönöm! -
#401 Aláírásomban lévő groupe-hoz csatlakozhatsz!!! -
#400 Hy all!
Holnap jön meg az Orange Box-om és mivel az tartalmazza a Team Fortress 2 ezért szeretném megkérdezni, hogy csatlakozhatnék e hozzátok multizni? Vagy van valami klánotok esetleg akkor abba... Vagy elég annyi is, hogyha a Steam-en felvesztek friend-nek!
Előre is köszönöm! -
#399 jó de na:)
remélem nemsoká jön már vmi ápdét... -
PunkZoli #398 beta -
#397 érdekes h nem lehet a fullban beállítani a játékos nevet csak friends-ből:O -
PunkZoli #396 ez még mindig beta, azt majd a valve dönti el mikor nem lesz az:)
elméletileg a dobozos kijöttéig illett volna ,nade még nem az, majd meglássuk, rég volt update -
Stuller #395 persze, de ahogy latom comm. group eventbe mar beis van irva:) -
#394 legyen? -
Stuller #393 hmmm van egy érdekes hibám, a community reszben nem jeleniti meg a statomat (eredeti a jatek tegnapelőtt vettem meg, nem orange box-al hanem külön), neztem steam forumot ott irtak eleg sokan, hogy hasonló problémájuk van... gondoltam megosztom a nagyérdeművel, hogy ilyen is van... am ma este lesz OGC-n? -
#392 mennyivel jobb a full a bétánál?énmost azzal nyomom, míg holnap meg nem jön a gyári;) -
#391 Akinek lenne PC DVD borítója linkelje már be mert eddig nem találtam!! Jó lenne a kézzel fogható is lenne nem csak "steammel fogható" xD
Erre meg is lett...
http://href.hu/x/3qgs