30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Ronin666 #30 Arra azért kivi leszek, hogy hogyan megy. Bár az EP2 esetében talán érdekesebb lesz ez a kérdés, mert ha jól tudom ott elég sok fejlesztés történt a grafika terén.
Én viszont most már Vista alól tudom kipróbálni. Valószínűleg ez lassít majd pár százalékot.
A HL2 - EP1 között is volt egy elég nagy ugrás mind grafikailag, mind pedig fps-re a HDR miatt. Nálam 1920*1200, 6xAA/16AF, High detail esetén HL2 150fps körül produkált, EP1 60-70fps körül. Szerintem EP2 30-40 körül fog mozogni átlagosan. -
#29 Még egy kép a kedvenc karakteremről :)
-
#28 Ja ide is beteszem én már tolom :)
-
#27 már tolhatjátok! Én csak hétvégén :( -
Ronin666 #26 Én tegnap megvettem az Orange boxot. Igaz nekem volt már HL és EP1, de amit adtak az Orange boxba majd elajándékozom...
80%-ig lejött a TF2. Este majd írok róla valamit.
-
PunkZoli #25 nézdmeg az első hsz időpontját -.- -
#24 valaki aki bétázik élménybeszámoló ? milyen ? -
kisviku #23 Édes Istenem végre van saját topic-ja!
Hát persze, közeleg, amire már vagy 8 éve várok...asszem nagyjából a Half Life 1 után jelentették be a fejlesztését, majd megállt és évekig semmi.
Alig várom, hogy jöjjön...
Éljenek soká az Engy-k! -
#22 kaspersky nekem bekavart és valami invadert irt ki, sajnos skip-re nyomtam és nem indult el a TF2, probáljam meg ujra felrakni? sztem letörölt valamit.. -
#21 Jah, elméletileg már megy a béta azoknak, akik elővételben meg vették hétfő előtt (aztán lehet aki azóta megvette még mindig elővételben annak is).
Amerre járok viszont Magyar fórumokon nem nagyon látok beszámolókat... -
#20 Már állítólag lehet tolni bétát;) Élmény beszámolókat és gépigénnyel kapcsolatos infókat várom:) -
FLeK0 #19 heavy interjú :) -
FLeK0 #18 -
FLeK0 #17
-
#16 egész jó, remélem ugyanolyan hangulatos lesz mint a régi TF (-: -
#15 rocketjump olléé -
FLeK0 #14 új trailer, gagyicam minőség, de üt-ver mindent :D -
#13 nem hinném, sztem próbálnak valami nagyon új dolgot összehoni. remélem sikerül is nekik, mert eddig nagyon finomnak tűnik a cucc. -
FLeK0 #12 Amellett hogy az minden idők legjobb ctf pályái közé tartozik, remélem hogy nem csak remakek lesznek a játékban. -
#11 Trailerben a 2Fort klasszikus map! :D -
#10 -
#9 csináltam egy bannert, ha jó lesz marad, ha van jobb akkor csere ;) -
#8 hangulatos az tuti -
#7 ígéretesnek néz ki a cucc, kissé egyedi, de biztató a koncepció -
FLeK0 #6 teaser + képek!1 -
FLeK0 #5 ÉL!!!!1
TEAM FORTRESS 2. WHERE DID THIS COME FROM? Hey, they're still making it! It's got a totally exaggerated, crazy art style now. Looks a little like Spy vs. Spy or No One Lives Forever, kind of a '60s spy feel. It's going to be the included multiplayer mode in Episode 2! Class-based, etc. You know the drill.
http://www.gamespot.com/news/6153984.html -
#4 Haveromék vettek valami hülye Sierra kártyajátékot, és ahoz attak valami angol kis Sierra-s újságot, amiben az volt, hogy már megjelent... -
[HTD]BRAIN #3 Eddig szeptember elejére igérik.
De ezt már sokszor megtették.
Én is úgy tudom ,különállo lessz a kicsike. -
Maverick #2 Nem tudom mikor jelenik meg, de már a múlt században elkezdték fejleszteni :) ! Már 1-2x átírták, úgyhogy csak jó lesz! Egyébként én is nagyon várom már! Tudomásom szerint nem kell hozzá a HL, különálló game lesz! -
#1 Nemtudjátok mikor jelenik meg, és hogy kell-e hozá Half-Life?