30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#190 Alap. Főleg ha az ágyúm körül bóklászik. -
PunkZoli #189 mivel nincs teamkill, ezért én speciel mindenkire lövök ha a közelemben somfordál sokáig:D -
#188 Valaki nem ismer lelőhelyet a videók szövegének írott változatához? Csak mert igen nehezen értem mindhárom arcot, hogy mi a fenét dumálnak :)
De egy biztos!
Oh, my God! Who touched Sasha? All right. WHO TOUCHED MY GUN!!?!? -
#187 Igazából sztem rá kell jönni mely kaszt amelyik nem feltünő(amelyikből több van) illetve hol nem gyanús! Pl. nekem beszokott válni ha a 2Fort pályán fölmegyek sniperként az emeletre, hisz ált 2-3 mindig akad, és ott szépen hátba szurkálom őket:) Necces helyzetekben meg cloak! Bár ha észrevettek már nem sokat ér... -
#186 Nem jatszottam tul sokat a TF2 beta-val, de valamit nem ertek.
SPY-al szoktam lenni, tetszik ez a kaszt es a trukkjei, de egyre tobbszor mikor az ellenfel alca rajtam van elkezdenek siman loni, mintha nem is raktam volna fel azt.
(persze meg nem lottem es szurtam es nem is viselkedek igazan feltunoen, megis kiszurnak, mintha latnak valamin a trukkot)
Honnan tudjak ilyen jol hogy en nem kozejuk tartozok?
Nevemet nezik, vagy valami mas trukk? Nem ertem. -
#185 Ha akarsz lépj be a groupe-ba amit csináltam, csak küld el pmbe a acc neved mert még nem jött rá h. lehjet publikussá tenni.
Aki tudja feltétlen szóljon!!!! -
#184 Sziasztok! Lehet valahogy magyar szervereket keresni? Vagy mondjuk ha nem is a szerver magyar, de magyarok játszanak rajta? (Mondjuk a Hungary group tagjaira rá tudok keresni?) -
#183 Megoldva. -
#182 Tegnap jött ki. -
#181 Már nekem se fagy csak egy format kellett. HUN team fortres group pedig publikus. Ha még se küld el a neved pm-be és invitállak! -
#180 Hali!
Tegnap megvettem az Orange Boxot, ma reggelre töltötte le teljesen a TF2-t. Még munka elött gyorsan elindítottam és a főmenüben le is fagyott. Hang elakad, kép odafagy, alt+tab-ra se reagál...
Ez másnál is így kezdődik vagy valamit én nem tudok jól? -
Freeeee #179 Találtam 2 magyar szervert,de még senkit nem láttam rajta:) -
Dodo55 #178 Mennyire új? Ma jött ki, vagy pár napja? -
#177 Nekem az új javítással nem fagy ki. Most játszottam vagy 2 órát. -
#176 Szerver, ha így jobban tetszik:D amúgy steam accom: BZolee, szal egy meghívást elfogadnék a groupba;) -
#175 Szeró!!?!? Milyen szó már ez??? OMG! -
#174 én tag vagyok esetleg tudnék küldeni meghivot? ajánlom gamestar féle groupot is több mint 200 tag eddig :) -
#173 Magyar szerókon mér nincsenek?:( A HUN TF 2-es groupba én is belépnék( ha tudnék). -
#172 A hun TF2 teamhez hogy lehet csatlakozni, mert azt irja nem publikus es csak meghivoval lehet belepni. -
#171 Gamestar agymenés TF2 bemutató :D -
Ronin666 #170 én írtam, hogy nekem megy 1950-en és minden maxon van. -
#169 Akinek megy és ati kártyája van írja le a beállításait. Már mindennel próbálkoztam régebbi drivert is raktam föl az se használt:'( -
#168 Azért az vicces, hogy elvileg főleg az Ati kártyákat támogatja a játék, azt tessék... -
#167 Úgy játszanék már vele:S:S:S:S 10 perceket tudok de ez így k*rva szar:@ -
#166 Én vhogy úgy gondoltam, hogy a soon, meg a pakktól különböző ár azt jelzi, hogy hamarosan meg lehet majd venni külön... -
#165 Igen en is sajnos csak egyben lattam steamen eddig. -
Dodo55 #164 Nem, steamen sincs külön(egyelőre), csak oda van írva a külön ára, de külön megvenni nem lehet. -
#163 Steamen igen , dobozosan sztem kétséges... -
#162 TF2-ot csak kulon meg lehet venni vagy mindenkeppen a teljes Orange Box packot elo kell rendelni a tobbi jatekkal? -
#161 Nekem semmit se használ:S Atikkal van még sok baj:( -
#160 élsimítás nélkül trilinear filterrel egyszer sem fagyott -
#159 Persze ,hogy nem. Csak próbálnám összeszedni az embereket akivel lehetne majd gamelni... -
#158 beállitást én sem értem, barátlistához account név kell? -
#157 Vegyél fel majd friendsbe csak a beállításaidat akarom megkérdezni. -
#156 Szerencsére nem. -
#155 Aproneten biztos találsz. -
Wild Black Bone #154 Üdv!
Valaki nem akarja eladni a Black Box kuponját, amit videókarikhoz adnak ajándékba ( pl 2900xt-k vagy 2600xt sapphire full) pls valaki segítsen. -
#153 Rip amúgy neked nem fagyogat? -
#152 Azért remélem az eredeti pályákat is megcsinálják (ha máshogy nem, hát házilag), pl. a well CTF-ként.
A régi köntösben is szívesen viszontlátnám a pályákat, a nosztalgia kedvéért :) -
#151 Csináltam gruppét aki akar csatlakozzon!! HUN Team Fortress 2 a neve!!
http://steamcommunity.com/groups/hunts2/