30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#470 Tudom,h nem nagyon van itt warez,de csak annyit kéredeznék,magyar tört szerók vannak-e már? -
#469 Ne számíts rá, hogy nagyon népszerű lesz MO-n, de egy alap kis közössége biztos megmarad jó ideig, legfeljebb warozni külföldiekkel kell majd, de ez működik a dodosoknál is pl. -
#468 hát ezt a játékot nem fogják elfelejteni, a cs sikerét nem biztos h megüti, de nagyon nagy sikere van és lesz még...jó időre. -
chooselee #467 Csak kíváncsiságból kérdezem szerintetek meddig fogja magát tartani a játék??Mármint meddig lesznek tömve a szerverek??Érdemes befektetni rá ha hosszútávra gondolkozol multiban??
Azért kérdezem,mert anno a fear-t is megvettem és eléggé megapadt a magyar képviselet.
Előre is köszi!
Üdv... -
McDuff #466 én gépem AMD Athlon 64 2800+,1 giga ram,és nekem is 6600 G erőm van és nekem mediumon elfut xépen símán! -
#465 szerintetek egy Intel Pentium 3GHz-es (egymagos) procival
és egy Gef6600(256Mb)-al mennyire menne a játék? ha minimumon menne ugy mint a CSS (néha akár 60-70 fps) akkor már tökéletes lenne
(aztán majd uj gép vmikor) -
McDuff #464 hali!
lehet hogy itt most többen megköveznek azt csak az gondom h leszedtem torrentről a játkot lanozáshoz 1 pary erejéig,kiprobálni hogy milyen.neten jáccani nem akartam vele me sejtettem hogy nem engedi de lanozni se tudok vele...:Svki tud segíteni hogy legalább lanozni tudjak vele? -
#463 én nem tok rolla hogy lenne -
Varga10 #462 Csá!
Azt akarom kérdezni hogy van e hackelt verziója a játéknak,és ha van akkor hol?
Előre is kösz! -
#461 én erre a célra régen ezt raktam a szerver nevébe: jelszó: főváros -
Stuller #460 tfhu?:) meg a server nevébe odalehetne irni h a jelszótfhudecsakmagyaroknak ;) -
#459 Elég volna egy password, bár akkor esélyes, hogy még a magyarok se jönnek fel. -
#458 Mindkettőtöktől köszönöm a tippeket.
A nyomoronc qkvék motornak a hibáit, hibamegoldásait ismerem jórészt, a red orchestrában az UT motorral nagyon gondom nem akadt, a source szintén tetszik, hááttt... Megpróbálok még ezen felül utánnajárni.
Holnap szabadnap, ha lesz kedvem/időm, akkor vga driverfrissítés és tüzfalkilövés/tűzfalcserét próbálok meg.:) -
kisviku #457 Én ki szoktam kapcsolni a tűzfalat.Nem azért, mert nem engedi a játékot, hanem baromi idegesítő, hogy öt percenként lemegy taskbar-ra, hogy engedélyezem-e a xy program internet elérést.Annak ellenére, hogy minden ezzel kapcsolatos dolgot engedélyeztem, de ő mindig talál újat.
A lag nálam is előjött, de csak akkor ha valami sz*r kapcsolatú player is játszik.Amúgy simán megy.
Csak sajnálom, hogy néha elég kevés szervert talál.Jó, persze még új a játék. -
#456 Mi (.clan>>code) marciusban alakultunk ... 1998ban LOL :D Anno Team Fortress-t toltunk is egy csomot ... igaz meg akkor Quake modkent :D -
#455 Na ja! Cséhez is létezik country filter. Viszont mivel itt már újabb az engine kérdéses hogy átírták-e már mivel ez egy külső plugin. -
#454 Amit a konzolba ír azzal nem kell foglalkozni! Csében is teleszemeteli ilyen modell stb üzenetekkel. -
#453 OGC-s szerveren nem lehetne megoldani, hogy csak magyar csatizzon fel, mert a sok h*lye külföldi az agyamra megy... -
#452 Sajnos megint / még mindig szenvedek az időnként előjövő laggal. Pontosan nem tudom megmondani, de most késő este ötpercenként volt 4-5 másodperces lagg.
Jóbarátom tanácsára illetve a cs2.hu leírása szerint a config.cfg-ben a cl_cmdrate "80" és cl_updaterate "80" szerepel, a konzolba bepötyögtem a rate 20000-et.
Grafikai beállításokban szinte minden ful (ezt jelöli ajánlottnak is) (e2160@2700 mHz, x1950pro, 2x1GB ram).
1mBit-es tré online kábel. AVG free antivirusom van és egyelőre a Zonealarm free. Rendszeresen fut víruskeresés + Spybot, CCleaner, Ad aware, tune up 2007 és töredezettségmentesítés. Ráadásul a windows is nemrég telepítve, auto frissítések bekapcsolva, minden eddigi frissítés is letöltve.
A steam/my games-ben futtattam a validate ellenőrzést és a cache defragot.
A steam/tf2 időnként szól, hogy frissítsek vga drivert (7.7 van fenn, fórumok szerint a 7.10-es a kártyámon nem hoz lényegi javulást, jobb a 7.7 más tulajok szerint).
Ráadásul több lagg után ez volt látható a konzolban:
Még a red orchestra van fenn, időn nem nagyon volt, tegnap amikor RO-ztam nem volt bajom laggal... (mást nem játszok, erre a kettőre is kevés idő jut:) )
Szóval ha tudna segíteni valaki azt megköszönném, a source-s témában nem vagyok járatos, remélem tudtok adni jó tippet, segítséget.:) -
#451 Nálatok is halott a steam community? -
#450 Amugy mi vagyunk a legelső magyar Clan. Október 13. -án alakultunk.
A weboldalunkon megtudhattok minden hasznos és haszontalan informáciot a klánunkrol és tagjairol. Cartoon Crew . De még fejlesztés alatt ál. -
#449 Hogyha valamelyik klánnak lenne kedve a (c_C) klán ellen war -ozni, az vegyen fel friends nek. Steamen a nevem: Blacksheep
Servert tudtunk biztositani -
#448 Konzolba kell beírni így:
connect 89.190.205.222:27017
-
#447 89.190.205.222:27017 pl ezt hova kell beírni? -
#446 hogy lehet beírni az ip címeket? -
Stuller #445 Megalakult a prevision :: klán. szeretettel várnánk tagokat jelenleg 4en vagyunk, TS van. priv-be érdeklődni, vagy steamen a Mr_Maffia felhaszn. néven. -
#444 Nem szeretnélek megbántani, de a VAC mentes szerverek egyfajta "játékosok" részére hasznos, lehet majd jön valaki a VAC proof szöveggel is, de talán nem ide való (sem a lista, sem a flém, hogy mi ellen nem véd). :) -
#443 http://css.setti.info/servers/list-tf2.php - itt van pár, de vac mentes nem tört servereken is lehet játszani letöltött és friss tf2-vel. -
#442 bocs nem neked akartam hanem Bator92-nek
-
#441 amugy még nincs is törtszerver -
#440 leginkabb akkor veszed eszre, hogy ha a te neveddel jon szembe. Foleg publikon. Ott akkora a kavarodas.
Clan waron ... ott van cloaking. Szoval azert a spy mindenhol nagyon hasznos tud lenni :D Ami nekem leginkabb tetszik a TF2-ben, hogy minden kaszt megfelelo kezben nagyon hasznos. -
#439 "csak hát itt a negatív része h. névről észre lehet venni"
sztem meg pont ez a pozitív benne. Képzeld hogy ha clan war van és egy ellenséges spy a klán előtaggal és saját nevével befut a másik csapat közé, azonnal kiszurják.
Így viszont esély van rá hogy senki nem veszi észre -
Stuller #438 itt mindenkinek eredeti TF2 je van, szal nem foglalkozunk ilyenekkel. bb -
#437 Hello!
Van valakinek TÖRT szerverlistája? Az megoszthatná velem! Köszönöm! -
#436 net_graph 1 a be
net_graph 0 meg a kikapcsolása -
#435 Source motoros játékékkal csak felületesen volt dolgom. A ping-em jó szokott lenni, de ma jópárszor masszív lagot éltem át. Kell, érdemes cvarokat állítani, módosítani (netkapcsolat, rate)?
A konzolparaqncsokat sem ismerem, meg tudnátok mondai az fps kijelzését és esetleg a rename parancsot?
Köszönöm.:) -
#434 jaaaaa na így már világosabb kösz -
#433 Látom még nem ismered a steam-et.
1. letöltöd a steam nevű progit a www.teampowered.com-ról
2. telepíted
3. létrehozol egy account-ot
4. bejelentkezel az accountoddal
5. a kódot amit kaptál a játékhoz beregeled az accountodba
6. telepíted a játékokat
7. JÁTSZ! -
#432 és hol tudok csinálni accot ? -
Theutron #431 Hm...ez nem javúlt semmit de kb 2 hét alatt lejön ezzel a sebességgel...