30108
  • Rip
    Duplakatt, és már megy is.
  • barmi
    Ti hogyan indítjátok a játékot? valaki mondaj el plz mert nekem steam progibol nem indul :(((((
  • HoTDoG
    Csak érdeklődni szeretnék, hogy várható-e ebből hasonló tört változat mint a Hl2:Episode 2-ből? Lanon szívesen kipróbálnánk páran.
  • antgecc
    Nincs legjobb kaszt. Illetve az a legjobb, amelyikkel legjobban tudsz játszani. Egyébként meg ez egy full csapatjáték, itt minden kasztnak megvan a maga feladata és aszerint illik játszani. Itt nem az a lényeg, hogy minél több "fraged" legyen.
  • Xreactor
    Amugy szerintetek melyik a legjobb kaszt? :) Nem jön be a game-monitor, már én is probáltam :-\
  • Xreactor
    Köszi
  • DJ bigpapa
    ITT találsz rengeteg szervert a listában vannak magyar szerverek is csak többnyire üresek!
  • Xreactor
    Valaki tud valami jó szervert? esetleg létezik már magyar szerver?
  • PunkZoli
    max kill: 40, köszipuszi
  • barmi
    Black boxom van és még új nekem ez a stam dolg. Valaki segítene ? Köcce!
  • barmi
    Sziasztok!
    Valaki leírná hogy kell indítani ezt a team fortress 2-t mert én bejelentkezek steamre aztán indítanám a gamet (launch) erre kidob egy ilyet hogy validating 100% aztán annyi. sehova tovább. Kell még hozzá valami hogy elinduljon vagy nem így kell indítani vagy mi a pék van ezzel???
  • GregSB
    Az első benyomásom nekem is negatív volt róla a demó kipróbálása után, de miután tüzetesebben kiismertem nagyon megtetszett. Ha két olyan csapat játsza egymás ellen, akik képben vannak a lehetőségekkel és van csapatmunka akkor nagyon élvezetes csaták tudnak kialakulni. Na de ez OFF :)
  • Evogordon
    Nekem az ET nagyon nem jön be. Olyan merev az egész játék vagy nem is tudom.. nincs benne fizika hogy repűl minden szanaszét egy gránáttól minden olyan merev :D meg a grafikája se fogott nagyon meg de ez az én véleményem biztos csak én gondoldolom így :D
  • GregSB
    Én meg a bőség zavarában szenvedek. Tegnap jelent meg az ET:QW, ma meg ez :) Nem baj majd beosztom valahogy, egy nap ET másik nap TF2 :)
  • Evogordon
    Na most nyomtasm vagy 3 órát. Ha nekiállok nem tudom abbahagyni :)
  • barmi
    Sziasztok!
    Lama kérdést fogok feltenni de nem tudom miért nem indul a team fortress 2. Ha a Launch parancsal indulnék kapok egy ilyet hogy Validating 100% és nem történik semmi. Várom az esetleges válaszokat. Video driver új, játék lent van teljesen. Köszi a figyelmet!
  • Dodo55
    Figy, én vagyok az EP2 topic házigazdája, ajánlatos elolvasnom minden hozzászólást, ezért jobb ha végigviszem, mielőtt belebotlanék valami durva spoilerbe.

A Portalból meg még hátravannak a bonus cuccok :)
  • PunkZoli
    igaz :) de így nem marad a jobol:) csak a tf2
  • Dodo55
    Egyik 5 óra volt, a másik 3, ha már egész nap ráértem, miért ne? :D
  • Zsoltika 007
    Kocka-e vagy?
  • PunkZoli
    omg:D
  • Dodo55
    Mert most mindenki az EP2-t, meg a Portalt nyomja :)
    Amúgy én már végigvittem mindkettőt, nagyon jók.
  • Bence94
    ja én is elhatároztam meg kell venni ennyi jó játék és csak tíz rongy na meg a fejlesztők megérdemlik.
  • DJ bigpapa
    Hűű, de nagyon ellaposodott a fórum!
    Pedig ma jelent meg a Steamen az Orange box is. Már hihetetlenül várom, de sajnos Mo.-ra a dobozos verzió csak Okt. 19.-én érkezik!
    De messze van még az a 19.-e!!
  • Rip
    És ha az apja a T-com vezérigazgatója?

"1. Nem tudhatjuk milyen vonala van."

Látatlanul nem flémelni. Alap.
  • DJ bigpapa
    Meet the Demoman
    Hogy a játékkal is legyen vmi kapcsolatos!
  • lololol
    nyilván egy danustizenhatnak ipari netje van :]
  • Danus16
    ... mert te ismered a netem ;) gratulálok...
  • Rip
    No:

1. Nem tudhatjuk milyen vonala van.
    2. Ő csak felajánlott egy lehetőséget a közös játékra.

Szerintem ebben az esetben a flame nem helyénvaló...
  • lololol
    menj el a www.steamcommunity.com ra és ott lépj be
  • antgecc
    Noh... join-olni nem tudok a public grp-ba, azt írtátok be kell jelentkezni. Én valami istentelen nagy balpöcs lehetek, mert nem vágom mi van. A lapon nem találok bejelentkezős részt, Steamen viszont be vok jelentkezve. Valaki segítsen pls agyam lágyulásán! Köszönöm...
  • lololol
    gondolom remekül bírja majd a neted a 16+ fős szervert otthonról?..
  • Evogordon
    Itt mindenkinek eredeti tf2 van és megtudjuk steam-en beszéni hogy játszunk e mert van sg group
  • Danus16
    Császtok
    Él a Hamachi vonalam, melyet akkorra tartogatok, mikorra majd kijön a game, és lehet TF2-zni együt ;)
    Ha akartok lépjetek be
    név: Team Fortress 2 HUN
    pw: tf2
  • Dodo55
    GCFExplorer nevű programmal.
  • Phoenix007
    Amúgy hogy szetdet ki a hangokat Dodo? Megpróbálnék kiszedni mindent.
  • Casseus
    lopós
  • PunkZoli
  • Casseus
    neked van az a szar source movied?
  • PunkZoli
    btw sztem a csén semmi változás nem lesz:)