30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#350 Duplakatt, és már megy is. -
barmi #349 Ti hogyan indítjátok a játékot? valaki mondaj el plz mert nekem steam progibol nem indul :((((( -
HoTDoG #348 Csak érdeklődni szeretnék, hogy várható-e ebből hasonló tört változat mint a Hl2:Episode 2-ből? Lanon szívesen kipróbálnánk páran.
-
#347 Nincs legjobb kaszt. Illetve az a legjobb, amelyikkel legjobban tudsz játszani. Egyébként meg ez egy full csapatjáték, itt minden kasztnak megvan a maga feladata és aszerint illik játszani. Itt nem az a lényeg, hogy minél több "fraged" legyen. -
#346 Amugy szerintetek melyik a legjobb kaszt? :) Nem jön be a game-monitor, már én is probáltam :-\ -
#345 Köszi -
#344 ITT találsz rengeteg szervert a listában vannak magyar szerverek is csak többnyire üresek! -
#343 Valaki tud valami jó szervert? esetleg létezik már magyar szerver? -
PunkZoli #342 max kill: 40, köszipuszi -
barmi #341 Black boxom van és még új nekem ez a stam dolg. Valaki segítene ? Köcce! -
barmi #340 Sziasztok!
Valaki leírná hogy kell indítani ezt a team fortress 2-t mert én bejelentkezek steamre aztán indítanám a gamet (launch) erre kidob egy ilyet hogy validating 100% aztán annyi. sehova tovább. Kell még hozzá valami hogy elinduljon vagy nem így kell indítani vagy mi a pék van ezzel??? -
#339 Az első benyomásom nekem is negatív volt róla a demó kipróbálása után, de miután tüzetesebben kiismertem nagyon megtetszett. Ha két olyan csapat játsza egymás ellen, akik képben vannak a lehetőségekkel és van csapatmunka akkor nagyon élvezetes csaták tudnak kialakulni. Na de ez OFF :) -
#338 Nekem az ET nagyon nem jön be. Olyan merev az egész játék vagy nem is tudom.. nincs benne fizika hogy repűl minden szanaszét egy gránáttól minden olyan merev :D meg a grafikája se fogott nagyon meg de ez az én véleményem biztos csak én gondoldolom így :D -
#337 Én meg a bőség zavarában szenvedek. Tegnap jelent meg az ET:QW, ma meg ez :) Nem baj majd beosztom valahogy, egy nap ET másik nap TF2 :) -
#336 Na most nyomtasm vagy 3 órát. Ha nekiállok nem tudom abbahagyni :) -
barmi #335 Sziasztok!
Lama kérdést fogok feltenni de nem tudom miért nem indul a team fortress 2. Ha a Launch parancsal indulnék kapok egy ilyet hogy Validating 100% és nem történik semmi. Várom az esetleges válaszokat. Video driver új, játék lent van teljesen. Köszi a figyelmet! -
Dodo55 #334 Figy, én vagyok az EP2 topic házigazdája, ajánlatos elolvasnom minden hozzászólást, ezért jobb ha végigviszem, mielőtt belebotlanék valami durva spoilerbe.
A Portalból meg még hátravannak a bonus cuccok :) -
PunkZoli #333 igaz :) de így nem marad a jobol:) csak a tf2 -
Dodo55 #332 Egyik 5 óra volt, a másik 3, ha már egész nap ráértem, miért ne? :D -
#331 Kocka-e vagy? -
PunkZoli #330 omg:D -
Dodo55 #329 Mert most mindenki az EP2-t, meg a Portalt nyomja :)
Amúgy én már végigvittem mindkettőt, nagyon jók. -
#328 ja én is elhatároztam meg kell venni ennyi jó játék és csak tíz rongy na meg a fejlesztők megérdemlik. -
#327 Hűű, de nagyon ellaposodott a fórum!
Pedig ma jelent meg a Steamen az Orange box is. Már hihetetlenül várom, de sajnos Mo.-ra a dobozos verzió csak Okt. 19.-én érkezik!
De messze van még az a 19.-e!! -
#326 És ha az apja a T-com vezérigazgatója?
"1. Nem tudhatjuk milyen vonala van."
Látatlanul nem flémelni. Alap. -
#325 Meet the Demoman
Hogy a játékkal is legyen vmi kapcsolatos! -
#324 nyilván egy danustizenhatnak ipari netje van :] -
#323 ... mert te ismered a netem ;) gratulálok... -
#322 No:
1. Nem tudhatjuk milyen vonala van.
2. Ő csak felajánlott egy lehetőséget a közös játékra.
Szerintem ebben az esetben a flame nem helyénvaló... -
#321 menj el a www.steamcommunity.com ra és ott lépj be -
#320 Noh... join-olni nem tudok a public grp-ba, azt írtátok be kell jelentkezni. Én valami istentelen nagy balpöcs lehetek, mert nem vágom mi van. A lapon nem találok bejelentkezős részt, Steamen viszont be vok jelentkezve. Valaki segítsen pls agyam lágyulásán! Köszönöm... -
#319 gondolom remekül bírja majd a neted a 16+ fős szervert otthonról?.. -
#318 Itt mindenkinek eredeti tf2 van és megtudjuk steam-en beszéni hogy játszunk e mert van sg group -
#317 Császtok
Él a Hamachi vonalam, melyet akkorra tartogatok, mikorra majd kijön a game, és lehet TF2-zni együt ;)
Ha akartok lépjetek be
név: Team Fortress 2 HUN
pw: tf2 -
Dodo55 #316 GCFExplorer nevű programmal. -
#315 Amúgy hogy szetdet ki a hangokat Dodo? Megpróbálnék kiszedni mindent. -
#314 lopós -
PunkZoli #313 -
#312 neked van az a szar source movied? -
PunkZoli #311 btw sztem a csén semmi változás nem lesz:)