30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Dodo55 #270 http://rapidshare.com/files/60408666/taunts.rar -
PunkZoli #269 HEHE,köszi:) csak hiányos, én speciel a ratatatata kabúúúm kabúúm ra gondoltam a hevitől:DD valahol keresdmár meg nekem:D
ha sokat öla akkkor kezd el énekelni.D -
#268 Én is megkérnélek szépen! :D Mindenképp szóljatok, ha valakinek sikerült! -
Dodo55 #267 GCFExplorer vagy GCFScape vagy megkérsz szépen :D -
PunkZoli #266 hogy lehet kiszedni a karakterek beszólásait?:D nagyonkéne:)) vagy vmi oldal mert én nemtaláltam -
#265 Hát Americas Army-hoz tudnám hasonlítani. amúgy http://www.insmod.net/ -
#264 Az milyen mod? -
#263 Csak ajánlani tudom. 5 játék 10 ezerért, + sokan elfelejtik a rengeteg modot hozzá, pl.: Insuregency!!! -
#262 Hu akkor lehet hogy megveszem a narancsdobozt steamen:P -
#261 Arra számíts mint a source-nál. Nekem nem is megy jobban de rosszabbúl se max ilyen 5 fps-el kevesebb, ha kurva sokan vagyunk. -
#260 Hello
Nincs tippetek hogyan tudnám kiprobálni ezt a játékot anélkül hogy megvenném? Csakmert nemtom hogy menne-e a gépemen rendesen... Mondjuk CS:S az ment, de asszem itt már javitottak a grafikán a CS:S grafjához képest.
Szóval nem tudtok valamit ilyen triálról vagy ilyesmiről? -
#259 Felőlem okés de ha ma nem is a hétvége folyamán!!
Majd szervezünk csak aki tf2-zik az lépjen be a groupba sajna nem public de invitáljatok friendsbe és akkor feltudlak titeket venni! -
Dodo55 #258 Ma este össze kéne jönnünk valami magyar szerverre szerintem. -
#257 http://game-monitor.com/search.php?game=tf2&location=HU
Sajna mind üres... -
#256 Magyar serverlistája volna vkinek? Steamen nem találok... -
#255 Tényleg, bocsi! -
Dodo55 #254 Nem neked válaszolt, hanem annak a solikka-nak. -
#253 Semmit nem írtam rossz helyre. Sztem csak te nem értetted, hogy mit akartam mondani :) -
kisviku #252 Én minden esetre nagyon nagy ötletnek tartom ezt az Interstate 76-os rajzfilm-szerű megoldást.
Annyira poénos lett az egész tőle, hogy inkább nevetek rajta, minthogy a játékkal foglalkozzak.Emlékezzünk a képsorokra még úgy 8 éve, amikor a HL 1 után kezdték fejleszteni.Marha jól sikerült.
A karakter bemutatókon meg megszakadok a röhögéstől. -
kisviku #251 Szerintem rossz helyre írtál rosszat.
Persze mindenki véleményét meghallgatjuk... -
#250 Biztos azért nem tetszik a játék ovodás barátunknak, mert nem szuperagresszív, cyborgfejű, démoni, vérbenfürdő karakterekkel lehet játszani, hanem felnőtt embereknek való poénos cartoon figurákkal. -
#249 :DDDDDD Hát ez kész! -
#248 Mégis szinte mindenkinek tetszik meg már most van 1500 server...
De ez a te véleményed -
#247 -
#246 Nah erre nem mondok semmit. -
solikka #245 Ez a játék egy vicc...
Aki ilyen játék kiadásával járatja le magát...az magára vessen! -
#244 Bloom srácok nem blur! -
#243 Aha tényleg lett benne verry high textúra is de nekem kifagy attól a játék. :S -
#242 Nem ártana. -
#241 Logo-t is helyre kellene állítani. -
#240 A motion blur?
(pl spectator módban gyors fordulásnál, vagy scoutnál)
Nálam Ati-n működik. -
Dodo55 #239 Kéne házigazda.
Mondjuk nincs még 500hsz, de majd biztosan lesz.
Én nem vállalom, legalábbis egyelőre, nekem most ott a HL2: Episodes topic, lesz ott elég nagy forgalom, ha kijön, szóval azzal kell foglakoznom. -
#238 Blur? Az eddig nem volt benne. Vagy igen?
Btw: A banner nem jelenik meg. Javítani kéne. -
Dodo55 #237 Pontosabban milyen?
Nekem megy amúgy. -
PunkZoli #236 van az a blur opcio... nektek be lehet kapcsolni?? mert nekem nvidiám van és nem akaródzik neki elindulni -
Dodo55 #235 Hehe, nem hogy nem csökkent tőle, de még mintha nőtt is volna az FPS :D
2 lehetséges okot látok erre:
-Jobban szereti a VGA-m a Very High textúrák méretét(vannak ilyen érdkességek, pl a 4x-es AA is gyorsabb nVidia kártyákon, mint a 2X-es)
-Valamit a teljesítményen is javított az update, csak nem írták oda -
Dodo55 #234 Azt én is megpróbálom, 512-es a kártyám, és elméletileg a nagy textúráknak nagyrészt csak VRAM kell, és akkor megy ugyanolyan szépen velük a játék, mint kisebbekkel :)
Emlékszem is rá, hogy egyszer kipróbáltam a Quake 4-et Ultra beállításokkal, amit kizárólag 512, vagy annál több VRAM-al ajánl, és az FPS egy szemet nem esett az eggyel gyengébb detailhez képest, viszont játszhatatlan volt, mert a rendszer RAM-om az viszont megtelt, és minden hirtelenebb fordulásnál a winchestert pörgette mint az állat, és is akadt pár mp-re a játék. -
PunkZoli #233 very high texture :))) elis kezdem felteni a muviméking eszközeimet:P
sztem kiszedem majd a karakterek gesztikulációt iszonyatjó minőségben:) -
PunkZoli #232 Team Fortress 2 Update Released
October 2, 2007, 6:29 pm - Jason Ruymen
Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Team Fortress 2
* Added "Very High" texture resolution option
* Added "Minimal HUD" option to Options->Multiplayer
* Fixed headshots not always registering for crouched players
* Fixed player interpolation bug that caused jittery player animation in some cases
* Fixed rare crash when players exited water
* Fixed server crash related to Spy sappers
* Fixed overlapping UI elements in Options->Video->Advanced
* Fixed non-English language text overlapping in a few places
* Fixed players being able to use spectator points in dustbowl that were not in play
* Removed "listdeaths" command that could be abused by clients -
PunkZoli #231 mihez?