2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
#773 Én csak azért nem alkalmaztam ezt a taktikát mert nem tudtam hoygan kell berakni őket formációba, amúgy így tényleg könyebb lenne. -
WarCow #772 Hi mindenkinek!
Nekem az lenne a nagy kerdesem hogy a hajokon hogy lehet megnezni mennyi energiaja van? A masik kerdes meg hogy neha beszol nekem a gep hogy kifogyott a fegyver. Ezt hol lehet megnezni mennyit tud loni? Thx.. -
Bandeeka #771 Hali!
Lehet hogy már vki leírta de most nézzétek el nekem hogy nem olvassok vissza. A Titan utáni küldetést hogya kell megcsinálni mikor a mechanoid lerobbant? Jönnek a gorgok és közbe a mechanoid meg szedszedi a hajoimat. Hogy kell ezt a küldit megcsinálni segítsetek pls. Már 1000-szer megprobáltam de mindig szétrobbanak a hajoim.
Thx a segítséget
Bye -
#770 A fordítás valóban eléggé szabadon kezeli az angol szöveget, és ami furcsa, az utóbbi mintha kidolgozottab lenne. Ki érti ezt?
Most végeztem ki a sáskakirálynőt - akit nem érdekel ne olvassa tovább.
A fórumot olvosva komoly problámákkal számoltam, de ennek ellenére nagyon könnyű volt. A Guardian mellé a Brutus, és a Spárta felfejlődött ostromlézer formációba, Angelwinget, és az Avalanche-t, plussz a vadászokat beállítottam a formáció védelmére. A vadászokat a laser globe-ok, és a saját vadászaim elintézték, a királynőt pedig lelőttem messziről pirosba az ostromlézerrel (Angel figyelmeztett, hogy ne lődd tovább), majd már csak scannelni kell. Semmi károsodást nem szenvedtem (tapasztalt, azaz a második nehézségi fokon nyomom a háromból).
Meg is kaptam érte a harmadik érdemrendem. Ezeket egyébként a teljesítmény után adja, vagy megvan hogy melyik küldetés után kapsz, és kész? -
antijedi #769 ez nekem is feltünt hogy borzasztó a forditás..., azért iylenre figyelhetnének ha már magyarok csinálják... :/ -
tRsgege #768 erdös icq bekapcs pls:) -
tRsgege #767 Én a lopakodas cimü küldetesnel tartok de k...a nem vagom miert vesznek mindig eszre :(
kb 10x ujrakezdtem és mindig észrevesznek és nem tudom miert ! -
#766 Én kezdő szinten nyomom (óvatosság rulez...), de az Angelwing-nél három energibuborék fegyverhez már kell a 150%-os tartalékenergia... (és akkor még sem flak, sem más fegyver nem lő, csak a három energiabuborék!)
BTW kezdem érteni, McLane-él azért nem fogy el az energia, mert ő rá sem rakja a fegyverekre a tartalékenergiát... Így könnyű... :)))
(de persze a fegyverek sokkal lasabban töltődnek) -
#765 Milyen nehézségi fokon? Nekem nagyon el tud fogyni, pedig a legjobb generátorok és cellák vannak a gépeken. -
John McLane #764 értettem amit írtál, úgy is próbáltam torpedóval lőni, de nem tette,amiket leírtok én nem tapasztalom, általában azt csinálom, hogy az összes hajómmal az ellenség legnagyobb hajóját szedem le, aztán a köv nagyot stbstbstb, nem fordult még elő, hogy nem lett volna elég energia tüzelésre -
#763 privi ment -
maniac001 #762 Adj már egy emilcímet.
Ha elakadnék majd írok.
Jó? -
#761 Az melyik feladat? Nekem idájig minden pálya hardon megvolt 3-ból, bár a Vadragok még csak most jönnek. Szal tuti meg lehet csinálni. -
#760 Üdv!
Valaki tudna küldeni egy save-et a Titan küldetés utáni pálya elejéről, vagy a Titan pályáról, miután sikerült kihozni az Angelwing-et a bázistól(ez lenne a legjobb).
1000 szer próbáltam, és nem bírom megcsinálni :((
Ide jöhet: [email protected] (ez msn cím is, ha valaki ott tudna küldeni) , ICQ: 163275178
Előre is köszi.
-
maniac001 #759 Ez a neve?
Buborékfegyver? :-)
Komolyan. Mi a Bubble fegyver? -
#758 Akkor fogy el hipphopp ha a pajzsot is kell töltenie. Ezért néha ki szoktam vinni a legjobban lőtt hajót a tűzvonalból, mert ha visszaviszem akkor sem állnak rá vissza. -
#757 Akár minden ágyúval mást lőhetsz ha akarsz, te szabályozhatod. -
#756 Nem értetted. Ha azt csinálod, amit a #752-ben írtam, akkor a fegyverek a kijelölt célpontra tüzelnek. Agressive-nál más a helyzet, akkor ha egy fegyver fel van töltve, akkor tüzel arra akire éppen tud (ha a célpont pl. takarásban van, de van a lőtávon belül más, akkor arra). Ezzel az a baj, hogy feleslegesen zabálja az energiát, hiszen hiába lövi az "A" hajót, ha én a "B"-t szeretném leamortizálni, és utána támadni az "A"-ra, amely a korábban bekapott lövéseket már úgy is visszaregenerálta. Azt pedig gondolom te is észrevetted, hogy egyszerre túl sok fegyver úgy sem tud lőni, mert egyszerűen nincs rá energiád.
Ezért jók a torpedók, mert azok nem fogyasztanak energiát, cserébe persze korlátozott a lőszermennyiség. Nálam amúgy a neutrontorpedót teljesen automatikusan használta, ha a célpontnak nem volt pajzsa... -
#755 Ezért nem kellenek a támadási módok. Defensive mód csak a combat hajtómű miatt, lőtávolba viszem a hajóimat és kijelölöm hogy mit mivel lőjön. Lehet hogy neked is azért nem lőtt a torpedókkal mert lefogyott a tartalék energiád. Én az alsó menüsorból csak a közelítést és max ha kell akkor a szkennelést használtam. -
John McLane #754 az hogy mire lőnek, az attól függ, hogy milyen támadási módot állítasz be, fókuszáltnál pölö csak a célpontra lő, agresszívnél pedig ha pajzsot bontasz akkor gatlinggal, lézerrel más hajókat is lő, és fordítva, védekezőnél kb ugyanez. Ha sürget az idő érdemes fókuszált módban támadni, így értékes másodperceket lehet megspórólni.
A rakétát,torpedót, próbáltam "manuálisan" is elindítani, ilyenkor feltölti de nem csinál semmit, baloldalt alul engedélyeztem. -
#753 Igen, és kiírja a betűjelét a hajónak amire rácélzol. Így lehet látni ha egykét ágyú nem jó hejre pufogtat. -
#752 A külön kijelölés az, amikor kijelölöd a fegyvert (villog a neve), majd jobb klik a célpont hajón? -
#751 Buborék. -
maniac001 #750 Magyarul mi az a BUBBLE? -
#749 valahogy így megy nálam is, csak a nehézfegyverek helyére magma van téve. -
#748 Azzal asszem csak a rakétákat lőné ki ha lenne. Én mindig külön kijelölöm a csúzlikat hogy mivel mit lőjön. Különben hajlamosak az önfejűségre. Jameg a bal alsó sarokban a rakétákat engedélyezni kell mert alapban ki vannak kapcsolva. -
John McLane #747 a 3hajóból 6 gatlinggal és ugyanennyi bubbleal tüzelek, pajzsbontás eltart 1-2 percig hajómérettől függően de a hajótestet 20-30 másodperc alatt szétlövi -
John McLane #746 nekem a torpedókkal és rakétákkal van gondom, szereltem párat az avalanchre de egy darabot nem lőtt ki. nyomom F8at, célpont, de semmi nem tüzel rakétákkal.azóta bubble,gatling összes vadász +1kommandó -
#745 Nekem nagyon bejön. Baromi messzire visz és igen hatásos. A Gatlingal közelebb kell menni. Az Angel kevés torpedót visz, az Avalanche még oké. Pillanatok alatt ellődözöztem a készletet. Mondjuk hardon elég szívósak is az ellenek. -
#744 A Magma/Vulcan nehézfegyvernek van értelme? Oké hogy brutális a sebzése, de kétszer annyi idő kell, hogy feltöltődjön, mint a Gatling, és iszonyúan pontatlan...
Egy ideig ilyen volt az Angelwingen, de aztán meguntam, hogy az egy szem Gatling többet sebez a hajón, mint ez, ezért lecseréltem torpedókra... -
Jaja, szerintem is ez a legjárhatóbb út. -
#742 Igazából a lézer felszerelt kütyük ellen volna jó, de nem nagyon győzött meg. És mellette meg zabálja az energiát. Bár a Ghostoknak bejön.. -
#741 Három fő fegyverfajta van (magyar elnevezésük szerint):
Pajzsromboló: ilyenek az "energiafegyverek", ezek a pajzsot rombolják, a hajótestben minimális kárt okoznak csak.
Romboló: ezek az általában kinetikai fegyverek (pl. Gatling ágyúk) a hajótestet amortizálják, csak akkor érdemes használni, ha az ellenség pajzsa már lent van.
Taktikai: ezek elsősorban lézerek a játékban, és a különféle felszereléseket (fegyverek, hajtóművek, stb.) tehetik tönkre. Ha egy ellenséges hajó ki van választva, akkor középen megjelenik a 'berendezések' menü, amelyben fel vannak sorolva a különféle eszközök, itt ki tudod jelölni mire koncentráljanak a tüzéreid. A Taktikai fegyverek minimális pajzs illetve hajótest rombolást okoznak.
A Taktikai fegyverek előnye, hogy kilőheted a hajó fontos berendezéseit, nehézlézerekkel akár a pajzson át is. Érdemes a fegyvergenerátorokra, hajtóművekre, esetlegleg a pajzsra menni. Ha nem akarsz ilyesmivel bajlódni, akkor kétféle fegyvert szerelj a hajóra: energiafegyvereket, amelyek a pajzsot szedik le, és rombolófegyvereket, amelyek ez után szétszedik a hajót. -
#740 Hát nem tudom hol tartasz, de a Bubble nagyon jó pajzs ellen, én sokáig használtam. Az elején hajótest ellen vegyesen Magma PG és az éppen legjobb gatling. Bár ez gyenge de gyors és így igen hatásos. A nehézfegyverek helyét ne pazarold el könnyűfegyverrel mert igen kevés hely van erre a célra. Torpedókat csak később csak a cirkálóra tettem mert az elég sok muníciót visz magával. Flak mindig legyen. Ezzel a kombóval sokáig el lehet jutni, csak később kell majd tuningolni rajta. Remélem tudtam segíteni. -
#739 ez a storyban elért helyzettől függ mivel jelennek meg újabbak...
(egyébként a fegyver infónál elég jól leírja mi mire jó) -
maniac001 #738 Köszi a kimerítő választ.
De a lézerek jók pajzs ellen is meg hajótest ellen is nem?
Te mit használsz pajzs ellen, és mit hajótest ellen?
Bocs hogy sokat kérdezek de láma vagyok :-)) -
#737 Amint van rá lehetőséged mindjárt tegyél fel egy combat hajtóművet, onnantól csak a balról második mód. (azt hiszem defensive) Hihetetlen mennyi minden elől ki tudnak vele térni. Figyelj rá oda hogy a fegyvergenerátorod bika legyen és a legerősebb cellákkal pakold meg a hajókat. Én nem használok lézert csak pazsbontókat és hajótestbántókat... :-) Ne lőjj egyszerre mindennel mert így is kimerülsz, főleg ha a pajzsodat is töltened kell. Először kinézel egy ellenfelet, lebontod a pajzsát oszt szutána széjjelkapod. Az F1 nemtudommi, nem használtam sosem. -
balty #736 Nálam leginkább agresszív mód van beállítva. Csak semmi finomkódás. De kíváncsi vagyok majd letesztelem este. -
maniac001 #735 Ez csak fókuszált módban van így.
A többiben megmarad. -
balty #734 Nem tom hogy sikerült, de azt olvastam hogy kikapcsol az álcázód. Tehát hagyd figyelmen kívül az előbbi válaszomat. Nekem csak scanelés és Álcázás esetén kapcsol ki a shield ami normális.Fogalmam sincsen mi lehet nálad a gond.