Nexus: The Jupiter Incident
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
És a hardwired tesztje szerint rohadt jóra sikerült. Azt hiszem vár ránk néhány átjátszott nap 😊
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Azon kívül, ha mondjuk bármely más fejlesztõcsapat csinálta volna, amelyik szokott szinkront készíteni, az sem DR, és akkor is ezt mondtad volna. ;D
Ez a demó dolog nagyon gáz, de azt hiszem valahol errõl beszélnek, amikor warezt emlegetnek. Ezen kívül megkérdezem, hogy ki nem szokott itt warezolni azok közül, akik fel vannak háborodva?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Amíg a két nagy hajó nem ér oda nem adtam konkrét célpontokat, csakhogy tartsák fel a gorgokat, mikor megjöttek átkapcsoltam agresszív módba és nekiestem a gorgoknak.
pedig nem vagyok béna...
War. War never changes.
A szeptember 3-án megjelenõ PC guru mellékletén rajta lesz. Az tuti hogy nekem nagyon bejön, már vagy 20x végigvittem a demót.
Azért kösz az infot
De valaki illegálisan rakta fel egy német szerverre.
Majd ezt adják a magazinok mellékletéhez itthon.
Én csak az IG3 féle változatról tudok.
Thx.
Telepítsd újra, hátha segít. Nekem meg az Exigóval van olyan hogy eddig tudtam a kamerát forgatni meg dönteni, tegnap meg nem.
Ezt en is tudom. Maskeppen a tobbi hajoval is bajban lettem volna. 😊 Egyszeruen hiaba kuldozgettem akarhova, nem ment. Bar mindig nyugtazta a parancsot. Arra is gondoltam, hogy esetleg felhuzott pajzzsal nem tud kozlekedni, ugyhogy lekapcsoltam. Persze ugy sem ment.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
War. War never changes.
na én is végigvittem vagy hatszor egymás után úgy ahogy írtátok. F5-pajzsszétlövés, F7-hull megsemmisétés. Nektek fordult elõ olyan hogy a saját hajódat nem sikerült 100%-ig kiûríteni? A végén az összegzésnél írta hogy minden elveszett hajómat 100%-osan kiûrítették.
Kár mert így nincs meg az az érzés hogy a háborúban meghalnak az emberek.
Szal nem kell megijedni, nem nehéz ha belejössz...(ez a többieknek ment akik szerint túl nehéz)
Csak elõször a pajzsot szedjétek le (a lenti ikonoknál lehet váltogatni hogy mit lõjenek, pajzsot, fegyvert vagy hajótestet) és ha nincs pajzsa akkor midnent bele!!! 😄
War. War never changes.
Van valami létfenntartórendszer? Vagy ha a reaktor sérül?
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
War. War never changes.
Ha megjön az erõsítés akkor a Colossus-t el kell vinni a bázishoz a piros nav pontokon végigvezetve. Aztán már csak az összes hajót meg kell semmisíteni 😊
War. War never changes.
Az is a baj hogy nem értem az utasításokat amit mondanak. Elõször az összes hajómmal rárontottam az ellenre. 5 perc alatt szétszedtek.
ha a pajzsokra mész biztos hamarabb leszedi, mintha a hullra célzol, de én így csináltam
egyébként öcsém elsõre megcsinálta a küldetést 😊 jó tudom ezt nem kellett vona 😊
War. War never changes.
Elõször kéne a pajzsot lerombolnom ugye?
Pl. a torpedóknál (aminél volt), yes-re állítottam de nem használta.
A nagy hajókkal nem tudtam alrendszerekre célozni, így a hajótörzsre lõttem. A battleshipnél, meg a másik nagy gorg hajónál a kisebb Avalanche a pajzsokat bontotta, aztán ha megvolt lövettem vele is a törzset.
Ennél sokkal többet nem tudok segíteni, én is néztem, hogy miért viszik õket a fegyvereim, mint kés a vajat...
Sirály vagy!!!
De én hiába lövöm a hajókat, nem nagyon sérülnek. Mondj már valamit hogy hogyan kell támadni, melyik ikonnal stb.
Csirke vagyok látod :-))
És akkor már a tequilához egy mexikói nõt is küldök :-))
Ahogy én csináltam: Lelõttem a gorg battleshiprõl az ip-blockert, mikor megtámadta a bázist. Ezután elküldtem egy fregattot segítségért. Megjöttek a hajók, amikkel végigmentem a nav-útvonalon(mire rájöttem hogy ott kell a colossus állapota már narancssárga volt). Megérkeztem a bázishoz a nagy hajókkal és egyessével kilõttem a gorgokat(semmi különösebb taktika, rájuk küldtem a hajókat, néha az egyik a pajzsra ment, és pakolgattam az energiatartalékot a pajzsba), és már meg is nyertem.
Találjunk már valami megoldást a végigvitelhez mert én annyira vártam ezt a gémet.....
Aki végigtolja és leírja hogyan, vagy valami instrukciót ad, ka egy üveg tequilát.
Komolyan.
A fene érti, hogy is van ez...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Én arra gondoltam hogy megadni (pl. shift-el) a pontokat amit érintve halad tovább. Ha megadod a navpontokat, azok mentén halad az egység. Én ilyesmit szerettem volna.
nem is értem mit várnak a fejlesztõk. Legalább valami egyszerû küldit tettek volna a demóba. Attól félek hogy ez egy egyszerû küldi nekik.
A navpontok nem csak az aszteroida mezõn kívül vannak? Ha követem a navpontokat megúszom? Sajna nem tudok jól angolul. Hogyan lehet megadni hogy kövessék a navpontokat. Vagy oda kell õket terelgetni minden navponthoz külön?
Egyébként azért lep meg a tutorial hiánya, mert azért egy ilyen játéknál általában ott szokott figyelni a demóban a tutorial, épp a fenti miatt...
Az aknamezõk kikerüléséhez az erõsítést a navpontokon vezesd végig.
Hivatalos fórum - a fórum angol nyelvû!
A PC guru tesztere azt írta hogy telitalálat az irányítás. A fullban lesz tutorial SzvSZ és nem lesz gond.
Király game lesz ez!!! Amúgy hiába lövöm a Gorg hajókat, mindig megjavítják magukat. Egyet sem sikerült kilõnöm, de az én seregem erõsítéssel együtt szétszakadt. A nagy hajók az aknamezõn. De legalább lehetne látni az aknamezõt...Vagy te látod? Esetleg azok az Enemy outpost-ok?
Kezdés: Állísd az egyik fregattot 'Stealth' módba és vagy derísd fel a gorg hajókat és a roncsot (recon), vagy siess vele az elsõ Escape ponthoz.
Harc: A bázisnál maradt három kis hajóval egyszerre támadj egy gorg hajót.
Az még lazán benyomták a Mithis-es srácok, hogy a teszterek az erõsítés nélkül is megcsinálták a küldetést EASY fokozaton (jó b+, úgy könnyû, hogy már alaposan kiismerték a játékot, nekünk meg minden tutorial nélkül kell rájönni a trükkökre...).
Egyébiránt nagyon szép, és messze jobb a kezelés, mint az IG3-ban, végre normálisan be lehet állítani, hogyan viselkedjenek a hajók.
Inkább nekem segítsetek minthogy a kiadókról vitázzatok :-))
Elugrok segítségért, megjön a nagy hajó (Colossus) de szarrá lövik 10 perc alatt.
És hogy tudom kikerülni az aknamezõt? Hogyan veszem észre?
A bázisnál a Force pajzs csak pár másodpercig mûxik utána töltenie kell. Hogyan kellene kifingatni azt a sok Gorg hajót? És hogyan kéne végigvinni a demót?!?