2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
Tomcat #38 Minek ez az előítélet? :) A Philos is megcsinálhatja faszára a gamet. Ha meg elcseszi-remélem nem- fikázni akkor is lehet majd... -
Tomcat #36 Screenshotok, és maga a progi mikorra várhatók??? -
Anee #32 jha ha vannak képek még jobb -
#31 hol lattad?
-
j3st3r #30 Sracok!
Az IG3-t a Philos csinalja, es igy lathattam...Tenyleg nagyon jo a jatek, mert szep egyseges a grafika, es jo a jatekmenet is. Nekem teccik, hogy nem strategia hanem taktika a lenyege. Az teny, hogy ugyis a user donti el jo-e a jatek, vagy sem.
Jester -
#29 Hááát! Nem is tudom. Ha nem a Digital Reality-s fiúk csinálják a játékot akkor vannak fenntartásaim. Nem is kicsik. Valahogy minden játék amit szerettem, és a következő részét valaki más csinálta akkor a legtöbb ilyen nem csilloghatott a nagy elődök mellett. Őszintén remélem ezúttal más lesz... -
Anee #28 és akkor mi lesz a neve? -
Anee #27 De az Imperium Galactika 3at a CDV adja ki...
Na most hogy van akkor -
Anee #24 jha cooooool de jobb lett volna egy ürhajós vagy egy külső nézetü lövöldözős game IG világra -
#22 én is
De a Kra'henekkel nem ment a game. -
#21 De azért símán megnyertem a gamét:)... -
#20 Mondjuk ez nekem se ment soha... -
#19 énnekem sose jött be az,hogy szóéjak a többi fajnak a Kra'henek tervéről,pedig még a Shinarik voltak a szövetségeseim is -
GEO #18 Kösz skacok próbálkozom!
GEO -
StarFist #17 Én csak az emberekkel játszottam, ehhez vannak tippjeim. Mondjad mi érdekel. Ha gondolod, jöhet mailban is. -
Gab #16 Jó lenne.. jahh.. ha nem lenne benne ennyi BUG, akkor tényleg jó lenne, mint az M$ cuccok.. Na jó, talán BUG-osan is érdekelne :-). -
#14 én csak a Solarian-okkal és a Shinarik-kal nyomtam végig. A Kra'henek valahogy nem az én műfajom.
ja, szívesen segítek,ha tudok. -
GEO #13 Hali!
Keresek valakit aki csalás nélkül végigjátszotta az IG II-t.Érdekelne egy-két dolog mint pl az ürharc -
#12 Ezt honnan veszed??? Én tudom mivel nagy IG2 fanatikus vagyok és minden cikket elolvasok ami IG2 (pl. ezt a PC-GURU-ból szedtem). És ott azt írják, hogy akkor lesz IG3!!!
Ja igen és egy sikerjátéknál ez elvárható!, mert az IG1 is az volt magyar honban és lám lett folytatása, tehát a 2 még sikeresebb lett és akkor ennek is lesz! -
fucko #9 Én is Tressy véleményén vagyok.
De biztos fasza lesz,ha lesz bar meg nem is hallottam rola. -
Tomcat #8 Hát, reméljük, hogy megint nagyot alkotnak a fiúk! -
Anee #7 Hát én is örülnék!
A 2 rula volt s maga korában szinte úttörő grafban remélem ez lesz a 3ban is -
Tomcat #5 Meglehet. Én annak is örűlnék! -
Anee #4 lehet hogy IG világára épülő szimulátor -
Tomcat #3 Jaja, én is örűlnék valami folytatásnak. Bár mintha más jellegű projeckten dolgoznának a fiúk. Legalábbis miután kiadták az IG2-t aszondták más stílusba vágnak bele... -
#2 2600 db?? Mármint, MO-n?
Remélem lesz IG3! -
#1 Szerintetek lesz IG3? kinek mi a véleménye? És szerintetek milyen újítások kellenének?
Én azt hallottam, hogy ha kb. 2600 db-ot eladnak az IG2-ből, akkor lesz folytatás!!! És ugyebár szerintem lesz, mert azt olvastam, hogy 6-SZOROSAN!!! túlszárnyalták a reményeiket (jókor adták ki pont 99 decemberében).