2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • Tomcat
    Minek ez az előítélet? :) A Philos is megcsinálhatja faszára a gamet. Ha meg elcseszi-remélem nem- fikázni akkor is lehet majd...
  • Tomcat
    Screenshotok, és maga a progi mikorra várhatók???
  • Anee
    jha ha vannak képek még jobb
  • Hmuda
    hol lattad?
  • j3st3r
    Sracok!

Az IG3-t a Philos csinalja, es igy lathattam...Tenyleg nagyon jo a jatek, mert szep egyseges a grafika, es jo a jatekmenet is. Nekem teccik, hogy nem strategia hanem taktika a lenyege. Az teny, hogy ugyis a user donti el jo-e a jatek, vagy sem.

Jester
  • Hmuda
    Hááát! Nem is tudom. Ha nem a Digital Reality-s fiúk csinálják a játékot akkor vannak fenntartásaim. Nem is kicsik. Valahogy minden játék amit szerettem, és a következő részét valaki más csinálta akkor a legtöbb ilyen nem csilloghatott a nagy elődök mellett. Őszintén remélem ezúttal más lesz...
  • Anee
    és akkor mi lesz a neve?
  • Anee
    De az Imperium Galactika 3at a CDV adja ki...
    Na most hogy van akkor
  • Anee
    jha cooooool de jobb lett volna egy ürhajós vagy egy külső nézetü lövöldözős game IG világra
  • Love Ace
    én is
    De a Kra'henekkel nem ment a game.
  • Hmuda
    De azért símán megnyertem a gamét:)...
  • Hmuda
    Mondjuk ez nekem se ment soha...
  • Love Ace
    énnekem sose jött be az,hogy szóéjak a többi fajnak a Kra'henek tervéről,pedig még a Shinarik voltak a szövetségeseim is
  • GEO
    Kösz skacok próbálkozom!
    GEO
  • StarFist
    Én csak az emberekkel játszottam, ehhez vannak tippjeim. Mondjad mi érdekel. Ha gondolod, jöhet mailban is.
  • Gab
    Jó lenne.. jahh.. ha nem lenne benne ennyi BUG, akkor tényleg jó lenne, mint az M$ cuccok.. Na jó, talán BUG-osan is érdekelne :-).
  • Love Ace
    én csak a Solarian-okkal és a Shinarik-kal nyomtam végig. A Kra'henek valahogy nem az én műfajom.
    ja, szívesen segítek,ha tudok.
  • GEO
    Hali!
    Keresek valakit aki csalás nélkül végigjátszotta az IG II-t.Érdekelne egy-két dolog mint pl az ürharc
  • Scooter
    Ezt honnan veszed??? Én tudom mivel nagy IG2 fanatikus vagyok és minden cikket elolvasok ami IG2 (pl. ezt a PC-GURU-ból szedtem). És ott azt írják, hogy akkor lesz IG3!!!
    Ja igen és egy sikerjátéknál ez elvárható!, mert az IG1 is az volt magyar honban és lám lett folytatása, tehát a 2 még sikeresebb lett és akkor ennek is lesz!
  • fucko
    Én is Tressy véleményén vagyok.
    De biztos fasza lesz,ha lesz bar meg nem is hallottam rola.
  • Tomcat
    Hát, reméljük, hogy megint nagyot alkotnak a fiúk!
  • Anee
    Hát én is örülnék!
    A 2 rula volt s maga korában szinte úttörő grafban remélem ez lesz a 3ban is
  • Tomcat
    Meglehet. Én annak is örűlnék!
  • Anee
    lehet hogy IG világára épülő szimulátor
  • Tomcat
    Jaja, én is örűlnék valami folytatásnak. Bár mintha más jellegű projeckten dolgoznának a fiúk. Legalábbis miután kiadták az IG2-t aszondták más stílusba vágnak bele...
  • Dikkma
    2600 db?? Mármint, MO-n?
    Remélem lesz IG3!
  • Scooter
    Szerintetek lesz IG3? kinek mi a véleménye? És szerintetek milyen újítások kellenének?
    Én azt hallottam, hogy ha kb. 2600 db-ot eladnak az IG2-ből, akkor lesz folytatás!!! És ugyebár szerintem lesz, mert azt olvastam, hogy 6-SZOROSAN!!! túlszárnyalták a reményeiket (jókor adták ki pont 99 decemberében).